Kamu Kurumları

BAŞPOLİSLER KOMİSER OLSUN!

Sayın Devlet Büyüklerimiz İçinden geçtiğimiz enzor dönemlerde Devletini ve Teşkilatını sorumluluk alarak yalnız bırakmayan zaafiyet göstermeyen cefakar #Başpolislerin sorununu, Siz Büyüklerimizin #Sadakat ve #Liyakatın galip geleceği hayırlı kararlar alarak çözeceklerine inancımız tamdır. Tüm Başpolislerin Komiser Yardımcısı olarak bir defada hepsinin alınarak , amir ve memur tanımının arasına sıkıştırılarak keyfe göre görevlendirilen ancak  emniyet mensuplarına çile, tayin ve moral bozukluğu getiren Başpolislik tanımının kaldırılmasını arz ederim

Sunucumda çekik istemiyorum

Koreliler türemeye başladı k harfli milletlerden korkuyorum

İsmail'i düdüklemek için

Ismail'i düdüklemek için

İmzala

112 Çağrı merkezi alımı baraj puanı 55'e düşürülsün!

112 cagri merkezi alimi baraj puani 55'e dusurulsun lutfen.Binlerce öğrenncinin 2018 kppss puanı yandı ve birçoğumuzun hayali suya düştü.2020 kppss sınavı sorular zor geldi en azından baraj puanı dusurulurse bizlere bir umud dogar rica ediyorum sesimize kulak verin.

İmzala

Adalet Bakanlığı baraj puanı 60'a dusurulsun!

Sayin Bakanım ikm ,mubasirlik,katiplik kısaca CTİ aliminda baraj puani 60'a dusrulsun rica ediyorum.Bu yil puanlar dusuk geldi ve sorular hatali bu durumdan dolayi cok magduruz 60 'a duserse en azindan bizlere umut dogar milyonlarca gencimiz issiz bir sans taniyin lutfen bizlere baraj dussun en azindan basvuralim siralamaya girersek gireriz girmezisekte en azindan basvurduk ama olmadi deriz ama umudumuz olun bir umud sadece deneyelim kazananlar zaten kazanacak ama sirf puani 69.99'da kaldi diye basvuru yapamayan arkadaslarimiz var bu haksizlik degilmi sizcede polislik aliminda bile 60'a dusuruldu rica ediyorum sesimize kulak verin .

POMEM YAŞ SINIRI 32 OLSUN

GEÇMİŞ YILLARDA FETÖDEN KAYNAKLI MAĞDUR OLAN VE BİR ŞEKILDE YAŞ ENGELİNE TAKILAN POLİS ADAYLARI İÇİN BU KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM.LÜTFEN DESTEK VERİN SESİMİZİ DUYURALIM..

İmzala

Bayan polis boy sarti düşürülsün

Bayan polis boy şartının 162 den 160 a düşürülmesini bu mesleği gönülden isteyen bayan arkadaşlarımızın 2 cm gibi bir farkla elenmemesini talep eder durumun düzeltilmesini arz ederiz.

İmzala

Çarşı izinine çıkamayan ve izin kullanamayan askerlerimiz

Çarşı iznine ve izin kullanamayan askerlerimiz için erken terhis istiyoruz...Sizde destek olun hep beraber basaralim

İmzala

çarşı iznine çıkarılmayan askerlere erken terhis

Çarşı izni ev izni gibi izlerini kullanamayan askerlerimiz erken terhis olsun.Şu zorlu dönemlerde yanımızda olsunlar istiyoruz.

hakkımız olan statü değişikliği

kamuda çalışan üniversite mezunu işçilere memur statüsü hakkında

HZ.EBU ŞEYBE EL HUDRÎ (Radıyallahü anh) TÜRBESİ ZİYARETE AÇILSIN

İmzala