Kamu Kurumları

İmzala

TOKİ İlkevim Projesinde Taksitler Tıpkı Önceki TOKİ Projelerinde Olduğu Gibi Anahtar Teslimi Sonrası Başlasın

Önceki TOKİ projelerinde olduğu gibi anahtar tesliminde taksitler başlatılırsa bende önceki TOKİ projelerinde ayrılacalık ve kolaylık sağlanan ev sahipleri gibi kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorum.Günümüz ekonomik şart ve zorlukları TOKİ ile ev sahibi olmak isteyen kişilere yansıtmamalıdır. Önceki TOKİ projelerinde olan ödeme ayrıcalığı ve kolaylıklarından bizlerde faydalanmak istiyoruz.

İmzala

Ülkemizde yardım kuruluşlarına olan bütçenin artırılması

Ülkemizde evsizlik oranı gün geçtikçe artış göstermekte fakat ülkemizde buna yönelik bütçe maalesef toplam bütçenin % 11.7 sine denktir. Ülkedeki evsizlik oranıyla karşılaştırınca Bu bütçe oldukça yetersizdir ve artırılması gerekir

İmzala

"DİN GÖREVLİSİNİN KÜRSÜ DOKUNULMAZLIĞI" TEKLİFİNİ DESTEKLİYORUM.

"Din Görevlisinin Kürsü Dokunulmazlığı" teklifini destekliyor, bu konuda ciddi kamuoyu oluşturulmasını gerekli görüyorum.#DinGörevlisineKürsüDokunulmazlığı

GENEL AF İSTİYORUZ

BOZYAKA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ KAPATILMASIN

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kapatılmasının ilçemizde ve bölgemizde çok ciddi telafisi imkansız sıkıntılara sebep olacağından esnafın ve bölge sakinlerinin istekleriyle mağduriyet oluşmadan yöneticilerimize sesimizi duyurmak adına, bölgemiz ve ilçemiz sakinleri,bakkalı,muhtarı,kahvecisi,imamı,eczacısı,büfecisi,optikçisi, manavı vs. bütün halkıyla hastanemizin kapatılmaması için kamuoyu oluşturmak, sesimizi duyurmak için imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Saygılarımızla.

Zama sessiz kalma

Üreticiyi zora sokan Türkşeker fabrikalari, özel şeker fabrikalarina bizi mecbur ediyor sürekli fiyat artişi üreticiye ve tüketiciye yansıyor kazan 10 veya 15 kışı soyguna dur deyin ithalatin onu açılsın stokcular zarar etsin… tek başımıza değil hep beraber sesimizi duyuralım

İmzala

Seydişehir taraşçı mahallesine doğal gaz gelmesini istiyorum

Günümüzün önemli ihtiyaçlarından olan ve Konya ili Seydişehir ilçesinde kullanılan ve Selçuk gaz dağıyım şirketi tarafından yürütülen hizmetin mahallemize de getirilmesini istiyorum

İmzala

İmza kampanyası daha sonra tekrar başlatılacaktır.

Geçersiz Kampanya. Error 500

İmzala

LearnEASYFun-JOBS - Mesleklere Saygı Duyuyorum !

eTwinning “LearnEASYfun-JOBS" Projesinin amacı 4-11 yaşlarında ki çocuklara farklı özellikler gösteren mesleklerin eğlenilerek ve basit şekilde öğretilmesidir. Bundan ötürü 4-11 yaş grubunda ki çocuklarda meslek bilincinin oluşmaya başladığı bu dönemin çok iyi şekilde değerlendirilmesini ve bu aşamada eğlenerek ve kolay şekilde meslekleri tanıtmayı amaçlanmaktadır. Bu kapsamda tüm mesleklere saygı duymak ve kutsallığını benimsetmek amacıyla imza kampanyası başlatılmıştır.Saygılarımızla…LearnEASYfun-JOBS Proje Ekibi

Adana Havalimanı olarak devam etsin

.Adana Şakirpaşa Havalimanı işlevine devam etsin. Türkiye'nin büyük şehrine destek olan havalimanı devam etmeli.

İmzala

Konya bosna hersek mah. Ulu cami imami sn Hasan bakırcı hocanin yanindayiz yanliz degilsin hocam

Konya bosna hersek mah ulu camii imami sn Hasan bakırcı nin kendi isteği dişinda zoraki olarak tayin edilmesini istemiyoruz hasan bakırcı hocam yanlız değilsiniz sizi bırakmayacağız.

${ item.date }

${ item.name }