İnsan Hakları

İntihara neden kişiler yargılansın

Üç yıla yakın süre ölüm tehdidi aldım. Sonrada kardeşim ile tehdit edilince intihara kalkıştım. O zaman tek düşüncem kardeşimin hayatını tehlikeye atan bendim ve ben ölürsem onu koruyabilirdim. Çünkü çok defa 155 Polis İhbar Hattı ve 156 Jandarma İhbar hattına şikayetlerim olmuştu. İntiharımın ardından Devlet Hastanesinde 9 gün psikolojik destekli yatılı tedavi gördüm. Hâlân daha psikolojik tedavi sürmekte. Hastaneden taburcu olduktan sonra öğrendim ki şikayetlerime takipsizlik kararı verilmiş. Hukuki süreç başlattım yeniden. Bu süreçte bir imza vererek destek olabilirsiniz. Unutmayalım ki bugün benim başıma gelen yarın sizlerinde başına gelebilir. Bugünden engel olalım bu duruma.

EŞİTLİK VARSA GELECEK VAR

Kadın-Erkek eşitliğini sağlamak için yapılmış kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz

İmzala

Açık cezaevi mahkumları cezaevine geri gitmesin

Açık ceza evlerinden korona vakaları artışı sonucunda bulaş riski sebebiyle evlerine yollanan mahkumlar 2.5 senede aile kurdu suça karışmadı tekrar gönderilerek ailelerin yıkılmasına engel ol mahkumlara umut olmak için sende imzala!

Ülkemde mülteci istemiyorum

3 çocuk annesi olarak çocuğumu sabah 7 de okula gönderirken endişe duyuyorum bulunduğum şehirde ve ilçede bizlerden çok ya suriyeli ya Afgan ya da Pakistanlı mevcut artık dükkan bile açmaya başladılar eğer Birlik olursak sesimizi duyurabilirsek bu gidişata dur diyebiliriz  çocukları doyasıya dışarıda oyun oynatamadığımız için evlere hapis ettik ellerinden telefon düşmez oldu yetkililerden bir milyonun geri gönderilmesini değil hepsinin geri gönderilmesini istiyorum kendi vatanımızda mülteci konumuna biz düştük unutulmamalı DEVLET BİZ VARSAK VAR!!!

İmzala

hamdiyi mancınıkla suriyeye yollama kampanyasi

hamdiyi mancınıkla suriyeye yollamayı planliyoruz

Mültecilerin geri gönderilmesi için

1-) Türkiye’de Suriyelilere 97 milyon kez poliklinik hizmeti verildi.Suriyelilere 3 milyon kez yataklı tedavi hizmeti sunuldu.Suriyeli sığınmacılara 2,6 milyon kez ameliyat yapıldı.Türk sağlık tesislerinde 754 bin Suriyeli bebek dünyaya geldi.(Sağlık Bakanlığı)2-) Süleyman Soylu açıkladı;1 milyon Suriyeliye ev yapılacak…Parası kimden çıkacak?Madem Suriyeliye konut yapıp verebiliyoruz, Neden Türkiye’deki 21 milyon 451 bin kiracıyı düşünmüyoruz⁉️2-) Ümit Özdağ: 64 yaşında bir Suriyeli, Kilis'te vatandaş oluyor. 65 yaşına gelince yaşlılık maaşı bağlanıyor.3-) 80 milyonluk ülkeye dışarıdan 10 milyon insanın gelmesi dünya tarihinde bir ilktir. Bu durumu klasik göç-mülteci tartışmalarıyla açıklamaya çalışmak çılgınlıktır. Bu duruma en kısa zamanda bir çözüm bulunmazsa Türkiye tarihe kontrolsüz göç sonucu çöken ilk ülke olarak geçer

Deneme

Öğrencilere 2 ayda bir ücretsiz psikolog hakkı tanınsın

Her öğrenci aynı değildir. Her öğrencinin yaşadıkları farklıdır. Eğer her öğrenciye bu hak tanınırsa geleceğe daha aydın bakabiliriz. Sen de imzala ve geleceğe ışık ol..

Ayşenur Ayazağa taşınsın

Lütfem

Ayşenur Ayazağa taşınsın

Lütfm

Zugra sözlükte admin olsun

Zugra'nın sözlüğe katkılarından ve en sevilen yazar olmasından mütevellit admin olması gerekmektedir. Zira bu şekilde hakkettiği değeri göremiyor.

Half Life 3 Artık Çıksın

HL3 çıksın artık yeter yeter ser- 18 yıldır bekliyoruz hala çıkmadı olmadı GABE abinin önünde açlık grevi yaparız

${ item.date }

${ item.name }