İnsan Hakları

KADINA ŞİDDETE DUR DE!! @adalet_bakanlik @haluklevent @DemetAkalin

Zeynep Şenpınar’ında bugün ki ölümüyle artık buna dur dememiz gerek! Kadın şiddetlerinin veya ölümlerinin ülkemizde önlemek adına kampayamızı fazlaca imza toplayarak gerekli kurum-kuruluş veya kişilere iletebilmektir amacımız. Ayrıca adaletin yerini bulmasını istiyor , Ahmet Selim Adlı katilin cezasız kalmamasını istiyoruz. KADIN İÇİN ADALET!!!!KADINA ŞİDDETE HAYIR !!

İmzala

Tiktok kapanmasın herkesin emeği var değil mi.

Tiktok kapanmasın.

İmzala

DİYARBAKIRLI BİLGE ADAM RAMAZAN HOCA MECZUP DEĞİL! LÜTFEN BU YANLIŞTAN DÖNÜN İTİBARINI İADE EDİN

Değerli Dostlar!    İMZA KAMPANYAMIZA MUTLAKA KATILIN      Diyarbakır'ın bilge adamı dava insanı kendini Allah'ın dinine adamış her yerde her alanda çarşı sokak ev cami demeden İmam olmadığı halde gittiği her yerde İslam'ı tebliğ etmekten insanları irşad etmekten bir an bile geri durmayan Ramazan hocanın Elazığ akıl hastanesine gönderildiğini büyük bir şok hayret ve teesürle öğrenmiş bulunuyoruz.               Subhanellah!!!!             Ne garabet dolu bir asırda yaşıyoruz! Bu ülkede cinsi sapıklar affedersiniz anadan üryan sokağa çıkıyor üstelik İslam'a ve değer yargılarımıza hakaret ediyor kimse bunlara deli damgası vurmuyor ve hiç bir ceza'i müeyyide uygulamıyor ama sadece Rabbının rızasını güderek insanlara vurmadan kırmadan edep sınırları içinde İSLAM'I KUR'AN-I anlatıyor ve birileri bu Müslüman kardeşimizi deli diye tımarhaneye tıkıyor!!!        Allah aşkına bu ülke şu an Müslümanların elinde değil mi!? Başımızdakiler İslami duyarlılığı olan insanlar değilmi!? 28 Şubat döneminden önceki zamanımı yaşiyoruz ki her ipe sapa gelmez herif çıkıp Müslümanlara hakaret edecek ve bizlerde buna seyirci kalacağız öylemi!?    SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ!!!     Lütfen bu akıl almaz meseleyi bir an önce halldediniz. Yoksa maâzallah gayesi sadece Rabbının dinini anlatmak olan RAMAZAN hocaya reva görülen bu hunharca haksızlık altında bütün millet ve devlet olarak altından kalkamayacağımız çok ağır bir vebal ile Allah'a hesap veremeyiz. Eğer RAMAZAN hoca deli ise dünyada hiç bir akıllı insan kalmamış demektir. İnfiale sebep olan bu garabetten ivedi ve acil olarak dönülmesi bütün Müslümanların isteği ve arzusudur...

İmzala

Ramazan Böçkün için imza at!!!

Bu kampanya üzerinden haksız ve sebepsiz yere tımarhaneye atılan Ramazan Böçkün için imza kampanyası yapmaktayız... Sırf İslami düşüncelerini dile getirip insanlara faydalı olabilmek için fikirlerini çok güzel ve ikna edici bir üslupla insanlara anlattığı için deli diye tımarhaneye atılan Ramazan Böçkün'e yardımcı olmak ve onun mağduriyetini giderebikmek için sizlerden sadece imza atarak yardımcı olmanızı talep ediyoruz... Unutmayın ki bugün bunu yaşayan Ramazan Böçkün'ün yerinden sizlerden birisi olabilir buna son vermek ve toplumumuzu hakka ve adalete çağırmak hepimizin elinde... Bu kampanyayla haksızlığa hayır özgür düşünceye evet demek istiyoruz.

İmzala

Diyarbakır’ın sevilen isimlerinden Ulu Camii Müdavimi İslam Davetçisi Ramazan Hoca, hakkında açılan dava nedeniyle zorla AKIL HASTANESİNE kapatıldı. Bu yanlıştan hemen dönülmesini temenni ediyoruz.. #RamazanHocaDeliyseAkıllıKim

Tiktok yasaklanmasın

Emekler gitmesin

İmzala

Tiktok kapanmasın isteyen SİLSİN!

Tiktoku seven milyonlarca insan var sadece ben veya Bi kaç kişi değil milyonlarca kişi ve bu milyonlarca kişiyi tiktok tan mahrum bırakmaya hakkınız yok siz veya çocuklarınızın tiktok kullanmasını istemiyorsanız silin milyonlarca insanı üzmeyin binlerce kişi seviyo tiktoku ailesi olan var bizi ayırmaya hakkınız yok biz orda aile kurduk biz. Bi aileyiz ve ailemizi ayırmaya hakkınız yok! O yüzden tek istediğimiz şey tiktokun kapanmamamsı

#FREEONURCİMKE

Onur Çimke adlı şahıs facebok denilen sanal ortam da tanınmaktadır. Onun adını kullanarak çeşitli yerlerde eylemler ve hakaretler edilmekte. Bu kişi suçsuzdur ve buna inandığım için bu imza kampanyasını başlatıyorum. #FREEONURCİMKE

TİKTOK KAPATILSIN!

Hindistanda bir adamın kadının yüzüne kezzap dökerek tiktok video içeriği oluşturması Hindistan'da büyük tepkiye yol açtı. Böylelikle "Tiktoka 1 yıldız ver" harekatı Hindistan'da başladı.TİKTOK KAPANSIN İSTİYORSAN SENDE İMZALA.

Amkanimecisi için Mudae Botu

Biz Amkanimecileri olarak özgürce $w atmak ve "karı"(waifu) bulmak istiyoruz.

İmzala

Bedelli askerlik uzaktan eğitim ile olsun

Bu bir sağlık konusudur.Yurtdışında Türk vatandaşlarına uzaktan eğitimle yapılan askerlik verildiği gibi bu mücbir sebepte bize de aynı sistem uygulanmasını istiyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece yurtdışında uygulanan sistem, ülke içinde yaşayan bizler/vatandaşlar içinde uygulansın istiyoruz.40.800 kişi olarak, Covid-19 riski devam ediyorken bu risk alınmamalı. Geçtiğimiz bu zor dönemde iş yerlerimizi kapatmak, işlerimizden olmak, eğitimimizden geri kalmak üzereyiz.Bedelli Askerlik kapsamında Uzaktan Eğitim verilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

Arven'de galeriler açılsın

Albertyne daşağını yiyim aç