İnsan Hakları

İmzala

Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı kolayca verilmemeli

Türkiye cumhuriyeti vatandaşılığına alınma şartlarının daha önemsenmesi.Kolay elde etmedimiz vatanımızın kimlik kartının değerinin yüksek tutulması

İmzala

Yeni vali @lord_haktan olsun!

Vali olduğum zaman işimden kovulana kadar tatil yapacağım

İmzala

Türkiye için Uluudağ ne kadar önemliyse Uludağ için de Bakacak seyir terası o kadar önemlidir. Binlerce yerli-yapancı turistin akın ettiği bu yeri birilerinin ceplerine hizmet için ulaşıma kapatmak Ülke adına fayda sağlamaz. Düz bir yolu olan Bakacak seyir terasının yolunu, araçlar kayıyor diye yanlış beyan ederek vali beye yolun kapanması yönünde karar aldırılıyor. Bu yolu, milletin kullanımından alıp 400 tl'ye kar motoru kiralayanlara tahsis etmek, millete ihanettir. Lütfen bu yanlıştan dönün. Kaldı ki devlet, en ücra köşede iki hane yaşıyor diye oranın yolunu açarken, çok turistin geldiği Bakacak yolunu araç kayıyor diyerek kapamak, devleti aciz duruma düşürmektir.

Azizebitmesin

Azizebitmesinlutfen

Aşığa sahip çık!

Hepimiz Aşığız, hepimiz emekçi. Aşık işe geri alınsın. Niyayetinde bir Aşık kolay yetişmiyor.

Sessiz Kalma @ibb

İstek Vakfında 5 yaşındaki bir çocuğa yapılan istismar sonucunda olayın örtbas edilmemesi için sesimizi herkese duyuralım. #AdaletİçinSusma

DOĞU TÜRKİSTANDA KATLİAM VAR

Burası Doğu Türkistan burda eğer türksen ve müslümansan  sana eziyet edilir işkence edilir  burada ay yıldızı anarsan hapise atılırsın işkence görürsün ,burada oruç tutarsan hapse atılırsın öldürülürsün çocuğun ve eşinin yanına bir çinli erkek yerleştirilir sonra onların sınavı başlar .Çocuğunu elinden alırlar seni hapse atarlar çünkü suçun nedir biliyomusun? evinde inancına dair bir eşya bulundurmak ses çıkartma hakkın yoktur çocuğun bilmediğin bir yerde Çinli olarak büyütülür ses çıkaramazsın çünkü türksün genç bir kızsan sana cevap hakkı vermeden Çinli bir erkekle evlendirilirsin ve bunları yapma sebepleri sadece senin türk olman yani kısacası doğu Türkistan'da türkseniz sizin tüm insanlık hakkınızı elinizden alırlar ama biz Doğu türkistanın sesi olacağız  Doğu Türkistan da toplama kampları var soykırım var bunların hepsi ve daha fazlası eziyetler, işkenceler ... sen susunca aklına getirmeyince bu işkenceler yok olmuyor onlara ses olalım Türklere yapılan bu soykırıma dur diyelim  Doğu Türkistan da insanlar ölüyor, insanlık ölüyor buna susma! buna ses ver! bu soykırıma ses ver! unutma sende susarsan onlara eziyet edenlere ortak olursun

İmzala

doğu türkistan da zülum a engel ol

yeter

İmzala

Milli piyango kumar çekilişinden "milli" kelimesi kaldırılsın. İnançlı milletimizin değerlerini bozmak isteyenlere dur diyelim. Sen de istersen neden olmasın.

Kumarı milli kelimesi ile sevimli gibi göstermeye çalışanlara karşı Milletimin güzel insanlarını bu yanlışa dur demeye ve bu kötülüğü önlemek için Bana yardımcı olmaya davet ve rica ediyorum

İmzala

Milli piyango kumar çekilişinden "milli" kelimesi kaldırılsın

Kumarın millisi olmaz. Çanakkale'deki dedelerimizin kemiklerini sızlatmayın. Ve lütfen bu inançlı milletin değerlerini bozmak isteyenlere müsaade etmeyin