İnsan Hakları

İmzala

Ekipmansız motorsiklet kullanan kişilere ve isletmelere ciddi ceza uygulaması evlere ateş düşmesin

Ekipmansız MOTORSİKLET kullananlara ve işletmelere ciddi ceza yaptırımı uygulansın EVLERE ATEŞ DÜSMESİN

İmzala

Kadına şiddete hayır, idam istiyoruz.

Kadınlara yapılan şiddet cinsel istismar taciz vb. Olayları kınıyorum

Zehra Çetin tutuksuz Yargılansın

Anne Zehara Çetin ihraç bir öğretmen. Bakıma muhtaç Yusuf Halis 4 yaşında. Otizimli ve epilepsi hastası bir çocuk . Özel bakıma ihtiyacı var.  Anne Zehra hanım dün geceden beri gözaltında. Yusuf Halis'in annesine ihtiyacı var. Tutuksuz Yargılanmalı.

KADINA ŞIDDETE SESSIZ KALMA

Kadina şiddette idam istiyoruz. Artik bu aci son bulsun cocuklarimiz oksuz kalmasin istiyoruz.sessiz kalan kadinlarin sesi olmak istiyoruz. Her turlu siddete karsi artik dur demek istiyoruz lutfen desteklerinizi esirgemeyin. Idam icin imza baslattik. Destek bekliyoruz.

İmzala

Fedai Baran'ın ağır ceza alması.

Bu kampanyayı başlatma nedenim, tüm Türkiye'yi sallayan Emine Bulut olayı ;Emine Bulut 'Ben ölmek istemiyorum' diye feryat ederken, küçük kızın 'Anne lütfen ölme' diyerek annesinin başını tutması ve ağlaması tüm yürekleri burktu. Bu olaya Türkiye olarak sessiz kalamayız. Bu yüzden bu kampanyayı başlatıyorum. Kocasının en ağır ceza almasına hemfikiriz değil mi? Bu yüzden lütfen bu kampanyayı paylaşalım. Emine Bulut'un kederli ailesine başsağlığı diliyorum...

İdam

Idam istiyorum..

İdam cezası

İdam cezası için destek verirmisiniz

İmzala

Emine bulut'un katiline idam istiyoruz

Emine bulut'u öldüren cani için idam kararı istiyoruz

İdam cezası istiyoruz!

Ülkemizde son yıllarda gittikçe artan kadın cinayetleri ve kadına şiddeti son buldurmak adına bi şeyler yapmak için çabalıyorum ve sizden de bu desteği bekliyorum. Maalefes ki ülkemizde cinayet,tecavüz,şiddet ve benzer pek çok suçun cezası gerektiğince caydırıcı değil ve bu vahşet verici olaylar gün geçtikçe artmaya devam ediyor,bu vahşete dur demek için tüm imkanlarımı kullanıyorum ve sizden de bu çabayı bekliyorum birilerinin bi şeyler yapması lazım artık Türkiye yaşanacak bi yer olmaktan çıkıyor bu şartlar altınd nereye kadar gidebiliriz ki? Emine Bulut’u 10 yaşındaki kızının önünde vahşice katleden Fedai Baran adlı katilin idam cezası almasını ve bu olayların son bulmasını istiyoruz.

İdam İstiyoruz

Kadına şiddet yine can aldı! Kırıkkale'de yaşanan kan donduran cinayette Emine Bulut, 4 yıl önce boşandığı eşi Fedai Baran tarafından defalarca kez bıçaklandı, olay anında Emine Bulut'un yanındaki 10 yaşındaki kızı F.B.B'nin annesini o halde görüşü ve "lütfen ölme anne" diye haykırışı herkesi hüzne boğdu.

İmzala

Kadına Şiddete Göz Yumma!!

Emine Bulut..., Özge Can Arslan...Ve daha niceleri...Bu kadınların özgürlüğü olmalıydı. Birisi kocası tarafından bıçaklanmamalıydı, diğeri işkenceler görmemeliydi. Ama ne oldu, hepsi kadına şiddete kurban gitti...Emine Bulut, kocası tarafından boğazından bıçaklandı. Yanında ki 10 yaşındaki kızı "anne ölme!" diye çığlıklar atarken, diğer insanlar kaçıyordu. Ne oldu o kadına? Öldü tabii ki de. O çocuğun psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Annesi öldü, o mahvoldu. Siz kaçtınız ama?Sizin bu kampanyaya attığınız bir imza, belki de bir kadının hayatını kurtaracak, özgürlüğü olacak.

EMINE BULUTUN SESİ

IDAM ISTIYORUZ