İnsan Hakları

Topak pakizeler dağılmasın

topak pakizelerin aralarındaki sorunları halledip daha güçlü bir şekilde yollarına devam etmelerini istiyoruz

Topak pakizeler dağılmasın

Topak pakizelerin tekrar birleşip daha güçlü şekilde yollarına devam etmesini istiyoruz

Beyza yeni fotoğraf at

Beyza uzun zamandır fotoğraf atmıyor

İmzala

Eczanelerin arife ve bayram tatillerinde kapalı olması

Eczanelerin arife ve bayramlarda tatil olması Hastane ve sağlık ocakların kapalı olmasına rağmen eczaneler neden açık ?

İmzala

Ötüken Birliği Partisi (Çocuk İstismarına İdam)

Avrupa Birliği kriterleri adında ülkemizde yapılan yargı reformları suçlu ve suçla mücâdelede zâfiyete yol açmakta, aynı zamanda cezâların caydırılıcığını ortadan kaldırmaktadır.Ülkemizde son yıllarda kız ve erkek çocuklara, genç kızlara, kadınlara yapılan cinsel istismâr ve sapkınlık cinayetlerinde meydana gelen artışlar milletimizin güvenlik ve huzurunu tehdit etmektedir. Hemen hergün meydana gelmekte olan bu insanlık dışı suçlara karşı esaslı tedbirler alınması zorunlu hale gelmiştir. Milletimizin ve yarınlarımızın teminâtı çocuklarımızın huzur ve güvenliğinin toplumun her alanında sağlanabilmesi amacıyla;_Tüm Cinsel istismar, tecâvüz ve sapkınlık cinayeti suçları için:Ötüken Birliği Partisi olarak idâm cezâsının yürürlüğe girmesini talep ediyoruz.Bilge ARSLANÖtüken Birliği PartisiAile, Kadın, Çocuk ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Vekili

Çocuk İstismarına İdam

Leet Hotelde Küfür Yasağı Kalksın

Kardesm baydı bu küfür yasağı artık delirtmeyin lan adamı!-XAusTV

Zümrüt apartmanı "kitabı" yasaklansın

İçeriği tamamen bir pedofili olan bu kitabın satışının yasaklanmasını daha da fazla önüne geçilemeyecek şeylerin olmasına engel olmak istiyoruz. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz.

İmzala

Abdullah Şevki zümrüt apartmanı adlı kitabın yayından toplatılması istiyoruz

Çocuk İstirmarcıları İçin İdam Cezası İstiyoruz

Çocuk İstismarlarının Son Bulması İçin İdam Cezası İstiyoruz