İnsan Hakları

Furkan Kekliktepe 1 Numara

Ego Kasıyorum...

İmzala

FancyNW Yetkililerine Yan Hesap Yasaklansın!

Yetkililer yan hesap kullanarak çok kolay bir şekilde saldırı yapabiliyorlar. Misal kurucu, kurucu yardımcısı ve admin gibi yüksek rütbeliler gm3'e geçip koordinatları alabilirler, başka değişik hileler de yapabilirler. Moderatör ve altları da yalancılık yaparlar veya tp falan atarlar. Yani her türlü yetkililer torpilli gibi oluyor, kaldırılması için imza toplansın. Ben çok anlatamadım ama gerçekten yetkililerin yan hesap kullanması hile oluyor.

TCDD 356 kişilik Mülakat Sonuçlarını (235 gün) 8 Aydır Açıklamıyor

TCDD 356 kişilik mülakatı 2019 Ağustos 1 itibari ile bitmiştir. 8 aydan bu yana kadar beklemekteyiz. Sabrımız tükendi, askerliği gelip gidemeyen var, aile içi huzursuzluklar arttı en önemlisi umudumuzu yitirmeye başladık. TCDD'nin resmi twitter hesabına yazdığımızda bize güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini söylüyor lakin 2018 kasım ayında çıkan hükme göre güvenlik soruşturmaları 60 iş gününü geçemez ama biz 235 gündür bekliyoruz. Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz.

İmzala

Kasım ayından bu yana işsiz kalan Turizim çalışanlarının işsizlik maaş fonundan yararlanmasını istiyoruz

SAĞLIK İÇİN İSTANBUL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELSİN

İmzala

COVID-19 CORONAVIRUS ÖNLEMİ ALINSIN. GEÇİCİ OLARAK İŞYERİ FAALİYETLERİ DURDURULSUN.

ARKADAŞLAR, HERKESİN BİLDİĞİ ÜZERE ÜLKEMİZİ VE BUTUN DUNYA GENELİNİ COVID-19 (CORONA) VIRUSU ETKİSİ ALTINA ALMIŞ DURUMDA. AİLELERİMİZİ ÇOCUKLARIMIZI AKRABALARIMIZI DAHA ÇOK ETKİSİ VE TESİRİ ALTINA ALMADAN.HALK İLE YOĞUN TEMASTA OLAN İŞYERLERİNİNDE BİR AN ÖNCE GEÇİCİ SÜREYLE ASKIYA ALINMASI ÜLKE VE DÜNYA GENELİNDE OLUMLU SONUÇ DOĞURACAKTIR. BU KONUDA SİZİN DESTEKLERİNİZDE TABİİ Kİ ÇOK ÖNEMLİ. İLERİDE HEPİMİZ ÇOK YARALAR ALMIŞ OLABİLİRİZ. İYİ GÜNLER :)

İmzala

Açık öğretim öğrencilerine öğrenci akbili verilsin

Açık lise okuyan öğrencinin de hakkıdır öğrenci akbili

patatesli poğça kalksın

patatesli poğça olmaz olsun

İmzala

6284 SAYILI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ FESHEDİLSİN.

İSLAM AİLE HUKUKUNA , GELENEK , ÖRF VE ADETLERİMİZE ZIT TAMAMEN HAÇLI BİRLİĞİNE HİZMET EDEN 6284 SAYILI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ FESHEDİLSİN.6284 İstanbul Sözleşmesi, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle mücadele amacıyla 11 Mayıs 2011'de kabul edilen sözleşme.

Yoksullara giyecek yiyecek dağıtımı

Dünya da 2 milyar kişi yoksulluk 753 milyon kişi de aşırı yoksulluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Biz evimizde rahatca yaşayıp istediğimizi yerken onlar susuz, aç kalıyorlar. İstediğimiz kıyafetleri giyerken onlar üşüyerek canından oluyorlar. Biz de onlara yardım eli uzatmalıyız. Bu yüzden bu kampanyayı kurdum. Sizinde yardımlarınızı bekliyorum. Ne kadar imza olursa o kadar can kurtulur.

Kadir şeker serbest kalsıb

Kadir şeker için adalet serbest kalmasını istiyoruz

KADİR ŞEKER i SERBEST KALMASİ İÇİN İMZA ATALİM

KADİN ŞİDDETİN E HAYIR KADINA YAPİLAN SALDIRILARI KARŞI SAVUNMASIZ KADINLARA SAHİP ÇIKANLAR CEZALANDİRİLMAMALİ ...