Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Nure Sofi ismi için verilen Patentin ve Marka isminin iptalini istiyoruz

Karamanoğlu Beyliği'nin tarihi şahsiyeti olan Nure Sofi ismi maalesef bir ürün için patent ve marka ismi olarak kaydedilmiştir. Tarihi şahsiyet olan bir kişinin ismi herhangi bir ticari ürün için patentlenemez ve marka ismi olarak kullanılamaz. Patent Kurumu tarafından yapılan bu yanlışın acilen düzeltilmesini, devletin kurumunu yanıltarak şahsına çıkar sağlamaya ve tarihi bir şahsiyetin onurlu ismini lekelemeye çalışan kişinin ağır para cezasıyla cezalandırılmasını, bu kişiye bir daha herhangi bir patentin ve marka isminin sağlanmamasını, bu kişinin isminin ve marifetinin gazetede ilan edilmesini ve ücretinin kendisinden alınması ile "Karamanoğulları Toplumundan ve Nure Sofi'nin şahs-ı manevisinden özür dilemesinin" sağlanması bizim acil ve çok önemli talebimizdir. Türkiye gibi bir ülkeye yakışan tarihi şahsiyetlerin ve Türkiye'de var olan toplumların manevi şahsiyetlerini korumaktır.

İmzala

Tarihi şahsiyetlerin, tarihi yerlerin, tarihi olayların patenti ve markası olamaz

Türkiye'de tarihi kişilerin isimleri ve ünvanları, tarihi olayların isimleri, tarihi yerlerin isimleri, çeşitli toplumların isimleri, kültürel isimler herhangi bir kişiye özel patent ve ticari marka olarak sağlanamaz. Patent Kurumu'nun öncelikle başvuruda bulunanların bu konuyu teyit etmelerini sağlayan bir belgeyi imzalatması ve ön araştırmayı da bizzat kendisinin yapması gerekir. Bununla ilgili kanuni düzenleme yapılmalı ve mevcut patentler ve markalar da bu bağlamda incelenmelidir. Bu konuda çok fazla suistimal olduğunu görüyoruz. Patent Kurumu da "afedersin, yanlışlık olmuş" deyip geçiştiriyor. Suistimali yapanlar ve buna yol açanlar ağır para cezaları ile cezalandırılmalıdır.

Enes’i Antalya’ya tatile gönder

Enes’in kız arkadaşıyla tatile gitmesini istiyorsan lütfen imzala

İmzala

AÇIKTAN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ KALDIRILMASIN !!!

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE AÇILAN AÇIK / UZAK PROGRAM ÇERCEVESİNDE OLAN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNÜN KAPATILMAMASI. KARARIN TEKRARDAN İNCELENMESİ VE BU BÖLÜMDE OKUMAK İSTEYEN BİREYLERİN HAKLARININ ELİNDEN ALINMAMASI. DİĞER TOPLUMU İLGİLENDİREN BÖLÜMLER UZAKTAN EĞİTİM KAPSAMINDA ÖĞRENCİ ALIMI YAPABİLİYORSA PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ DE ÖĞRENCİ ALIMI YAPABİLİR UZAKTAN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER İYİ PSİKOLOG OLAMAZ VE TOPLUM SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATAR GİBİ UNSURLAR DA BİREYİN ŞAHSINA HAKARETTİR Kİ ASIL BU TARZ DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP OLANLAR TOPLUMUN EĞİTİM VE RUH SAĞLIĞI SEVİYESİNİ DÜŞÜRMEKTEDİR. HAYALLERİN YIKILMAMASI ADINA BU KAMPANYADA BİZE İMZANLA DESTEK VER....

#beinsportsiptal

Uygulanan haksız limite karşı biz de limit uyguluyoruz!Yayıncı kuruluş üyeliklerini iptal edip, bu ücretlerle FenerOl’uyoruz. #beinsportsiptal #beINliOlmaFenerOl

Bisikletsiz çocuk kalmasın

inş Bisikleti olmayan çocuklara ulaşabiliriz lütfen destek olun0155/0137792 hesap numarasına yardımlarınızı bekliyorum aklında bir sorusu olan 05458977724 arayabilir

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!