Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!
İmzala

Baranın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Barannın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Emir ELİDEMİR survivor'a

Emir Elidemirin survivor'a gitmesini isteyen #teambandana ve herkesi kampanyaya davet ediyorum.Kendisi çocukluktan beri basketbol ve fitnes ile uşraşmıştır. Bu konuda yeterliği tamamdır. Lütfen imzalayın.

Uzaktan Eğitimin Sınavları İptal Edilsin Öğrenciler Zor Durumda Kalmasın

SINAV KARŞITI

Uzaktan eğitim sürecinin kuruluş amacına karşı sınavların karşıtıyız.Eğitim ve öğretim sözü verdiğiniz bunca öğrencinin hayatını bir sınav uğruna tehlikeye atılmasına karşıyız.

Türkiye Kalkınma Hareketi

Web sitem: http://www.sizintercihiniz.xyz/Yerli sosyal medya Salyap hesabım:canerdembolatr Yerli sosyal medya yaay hesabım: canerdembolaÜlkemiz ekonomik açıdan kan kaybetmeye devam ederken;siyasi açıdan yalnızlaştırılmaya çalışılırken,askeri açıdan iç olaylarla meşgul edilmeye çalışılıp,dış olaylara müdahale etmesi engellenmek istenirken,bu yaşanan olumsuz gelişmelerin yok edilmesi ve yeniden dünyayı adaletle yöneten bir ülkeye dönüşmemiz için Türkiye Kalkınma Hareketini başlattım.Bu hareketin lideri halkımızdır.Bu hareket hepimizin destekleriyle inşallah siyasi partiye dönüşüp genel seçimlerde iktidar olacak potansiyele erişecektir.Yerel seçimlerde de halkıyla iç içe,halkın dertleriyle dertlenen,halkın sevinçleriyle mutlu olan bir belediyecilik anlayışı ile ülkemizdeki tüm belediyeleri yönetmeye talip olacağız.

Okulumuza koridor dolapları gelsin

Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi öğrencilerinin koridorlarda öğrenci dolabı talebinin çokluğunu anlatmak için yapılmış bir kampanyadır.

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!