Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Tiktok kapatılsın ✍️

Tiktok bir çok kişinin de gördüğü gibi yaş fark etmeksizin bir çok kişiyi olumsuz etkiliyor. Halkımızın can ve ruh sağlığını riske attığı gibi ayrıca veri güvenliği ve kişisel verilerin korunması gibi kanunları çiğneyerek yurt dışına veri gönderimi yapıyor. Siz de bu duruma dur demek istiyorsanız lütfen imzanızı atın. Saygılarımla

Namık Ekin biyografi filmi çekilsin

Hayvanlar denek olarak kullanılmasın

Merhaba.. biliyorsunuz ki hayvanlara deney adı altında ürünler denetiliyor ve bu hayvanlar için işkence. Bugün izlediğim bir videoda gerçekler yüzüme çarpınca canım çok sıkıldı ben de Ulaş Tuna'nın doğum günü vesilesiyle buna bir nebze de olsa tepki gösterelim dedim. Hayvanlar denek olarak kullanılmasın. Var mısınız ses çıkarmaya? 5 Mayıs'ta Ulaş görür mü bilmem hem o gülümser, biz de bir şeylere vesile olup tepki göstermiş oluruz.Her insan suçlu değildir ama her hayvan masumdur #susamam

Pubg lite kapatılmasın

Pubg lite 29 nisan 05:00 da kapatılmasın bu oyun tarihe gömülmesin

Amatör Spor Yok Oluyor

Amatör Spor yapan gençlerimiz ,alt yapılarımız yok olmak üzere ,artık bu durumu bir çare bulmamız gerekiyor. Yok yetişmekte olan ve yeni yetişecek bir nesil spordan uzaklaşıyor ve yok oluyor.

ÇEVREYİ KORUYALIM

yerlere çöp atmak yerine çevreyi koruyalım...

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!