Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Sağlık Öğrencilerine Ses Ver

Ülkemizde sağlık alanına olan yoğun talepten ve biz sağlık lisesi öğrencilerinin alt yapısının bulunması dolayısıyla herhangi bir sağlık işletmesinde yardıma ihityaç olan yerlere yardım etmek istiyoruz. Okullarımızın geleceğinin olmaması sebebiyle okullarımızın önünün açılması ve sağlık öğrencileri olarak halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.Destek olmak ve farkındalık yaratmak için paylaşmanızı rica ediyoruz.#sağlıköğrencilerinekulakver

Medipol EEE Sınav Sistemi Dilekçesi

Ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle yaşanan yüksek oranda tedirginlik ve stresin okulumuz tarafından sınavları kaldırarak bizlere yardımcı olmasını sağlamak.

İmzala

Üniversitelerde başlayan uzaktan eğitim süreci için gerekli olan bilgisayar, laptop vs. Ve ders dinleme sürecinde kullanılacak internetin tahsis edilmesi.

Ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle üniversitelerde yüzyüze eğitime ara verilmiş ve uzaktan eğitime geçilmiştir. Lakin günümüz şartlarında uzaktan eğitim için gerekli araç gerece(Bilgisayar, laptop, tablet ve derslerde kullanabileceği İnternet) sahip olmayan birçok öğrenci vardır. Özellikle kırsal kesimde bu eksiklik oldukça şiddetlidir. Amacımız eğitimde fırsat eşitliğini de göz önünde bulundurarak bütün öğrenci kitlesine gereken eğitimi en özverili ve en verimli şekilde tahsis edilmesidir. Çünkü biz birlikte güzeliz. UNUTMAYALIM bir kişi herşeyi değiştirebilir.

İmzala

Kahramanmaraş fabrikalar mesaiye ara versin

Virus dolayısıyla herkes evinde dursun ise gitme mecburiyeti olmasin fabrikalar geçici olarak kapansin lütfen hiçbir şey saglimiz kadar önemli değil

Haydi Millet Corona Salgınından Sonra Herkes Demokrasi Eylemlerine

İmzala

Kozan Belediye Baskani Kazim Ozgan'in Kozan Hayvanlar Barinagindaki hayvanlarin ihmali ve bakimsizlik yuzunden olmeleri yuzunden gorevden alinmasini talep ediyoruz!

Kozan Belediyesi barınağında hayvanlar aç sefil durumda birbirlerini yiyorlar. Bu durum daha önce defalarca Adana Büyükşehir Belediyesine ve İl Hayvanları Koruma Kuruluna iletilmesine rağmen soruna çözüm getirilmemiştir.Büyükşehir belediyesi oraya geçici olarak haftada veya on günde 1-2 kez giden bir veteriner görevlendirmiştir. Bu veteriner hekim tamamen göstermelik olarak kısırlaştırdığı az sayıdaki hayvanın da operasyon sonrası tedavilerini devam ettirmediği için hayvanları çoğunun öldüğü bilgileri mevcuttur.Belediye başkanı Kazım Özgan'ın bilgisi ile geceleri toplanan hayvanlar barınağa getirilmemiş, bir kısmı yok edilmiş, bir kısmı da Ceyhan ve diğer ilçelere, otoban çevrelerine atılmıştır. Yanlışlıkla alınan sahipli köpek de yok edilince, köpek sahibi savcılığa baş vurduğunda, bu toplamacı kişiler Ceyhan Barınağına giderek bu köpeği aramışlardır.Barınaktaki mağdur hayvanların çoğu yok edilmiştir. Mevcut hayvanlar da mama yemek yeterli verilmediği için açlıktan birbirlerine saldırmaya başlamışlardır. Gönüllüler tarafından çekilen görüntülerde köpeklerin parçalanmış hayvanı yemeye çalıştıkları açıkça görülmektedir.Daha önce hayvanlara operasyon ve tıbbi müdahalenin bahçeye konan bir mutfak masası üstünde yapıldığı görüntülerde sosyal medyada yer almıştır.Bu insanlık dışı ve yasaya tamamen aykırı görüntüler için, Valilik İl Mahalli İdareler Müdürlüğünden bir müfettişin görevlendirilerek Belediye Başkanı Kazım Özgan hakkında ilgili hayvan severlerin de ifadelerine baş vurularak soruşturma açılmasını talep ediyoruz.Kozan Belediye Baskani Kazim Ozgen insanlik sucu isliyorsun ve senin gorevden alinmani talep ediyoruz.

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!