Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!
İmzala

Hakverdi hoca mancınıkla okuldan fırlatılsın

adam full ezber veriyo ezberlemezsen allahin seyini görüyon

əcə mancınıkla Halep'e fırlatılsın

Fənæ вœķц Ćīķтī æmæ §u§Ćæ. ķøиu§uиĆæ ŤøxīĆ œاuýőм -§lœш

TRAVMA MUSTAFA'YA BARDAK ALIM KAMPANYASI

Acil travmanın sevilen ismi Samet kardeşimin bardağı da çok sevildiği için sürekli kayboluyor. Değerli dostum Samet'in bu sessiz feryadına daha fazla kayıtsız kalmamak adına Paşabahçe kulplu çay bardağı alım kampanyasını başlatıyoruz. Artık Sametler üzülmesin. Bardaksiz kalmasın.

İmzala

Serhat sunucudan atılmalı mı?

Düşünsenize ismin serhat bundan daha kötü bir şey olabilir mi bence atılmalıdır.

İmzala

TOKİ İLKEVİM PROJESİNDE TAKSİTLER EV TESLİMİNDE BAŞLASIN !

Asrın projesi olarak duyuru yapılanTOKİ İLKEVİM PROJESİNDE 250 Bin konut İçin milyonlarca insan başvurmuş fakat herkes “kira öder gibi ev sahibi olma” hayali kurmuştur.Fakat sonradan yapılan açıklamalara göre ev teslim edilmeden, sözleşme ile taksitlerin başlayacak olması milyonları üzmüştür.EV TESLİM EDİLMEDEN YILLAR ÖNCESİ SÖZLEŞME İLE BİRLİKTE TAKSİTLERİN BAŞLAYACAK OLMASIMİLYONLARI MAĞDUR EDECEKTİR.Hem mevcut kira, hem TOKİ peşinatı ödemesi, hem TOKİ taksiti ödemenin yapılması , başvuru yapan milyonlarca insanın çoğu tarafından, ödemesi imkansız hala getirecektir. TAKSİTLER SÖZLEŞME İMZALAYARAK BAŞLAMAMALI; EV TESLİMİ İLE BAŞLAMALIDIR.Ayrıca belirsiz bir artış değil;SABİT TAKSİTLER belirlenmelidir. ASRIN PROJESİNECUMHURBAŞKANIMIZATOKİMİZE YAKIŞAN DA BU OLUR. Milyonların sesini duyurmak umuduyla.sen de kendin içinsevdiklerin içinbir imza bir kayıt lütfen

Mohsen Namjoo ya HAYIR

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!