Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Pi (π) uygulaması artık borsaya girsin ve değeri de 1 $ olsun istiyoruz

Eğer başarırsak pi puanlarımız artık borsada değer kazanacak ve en az 1 usd olacak arkadaşlar !!!

190 manat verilsin

190 manat sosial yardımın verilməsi üçün maksimum paylaşın , imzalayın

HAYVAN YASASI DÜZENLENSİN!

İmzala

Antalya için, spor için ,basketbol için ele ele

Spor için basketbol için Antalya için el eleAntalya Atatürk Salonu’nun yeni şekliyle yapımı hakkındaki spekülasyonlar hala son hızıyla devam ediyor. Halbuki Atatürk Spor Salonu yıkılmadan önceki projesinin modernize edilmiş şekliyle tribünlerinin biraz daha yükseltilmesi, pota arkasındaki tribünlerinin genişletilerek büyütülmesiyle 5 bin kişilik seyirci hacmiyle modernize bir şekilde yapılarak Avrupai standartlara kavuşturulabilir.Onun sonrasında o komplekste yapılacak her şey teferruattır. Atatürk Spor Salonu’nu Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi bütçesiyle yapabilir, yapamıyorsa Antalya’nın uluslararası boyutlarda başta ATSO, AKTOB olmak üzere onlarca yerel kurumları, onlarca STK’sı var. Hepsinin ortak amacı daha güzel, daha modern bir Antalya ve Antalya’ya hizmet ise onlara bu salonun yapımı büyük bir fırsat. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek belediye olarak Atatürk Salonu projesinde ve yapımında sıkıntı yaşıyorsa bu kurumlarla görüşmeli.Antalya 2001 yılında yaptığı hatayı Atatürk Spor Salonu projesinde ve yapımında yapmamalı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi basketbol federasyonu şampiyonanın bir ayağının Antalya’da yapılacağını açıkladığı zaman Antalya’da büyük sevinç yaşanmıştı. Antalya’ya dünya çapında bir salon kazandırılması düşünüldü fakat o zamanki mülki yerel makamlar yeni bir salon yaptırılmasının yerine geçici olarak bir kiralanmasını gündeme getirerek uygulamışlardı.Avrupa Şampiyonası’nın bir süre öncesi tribünler, parkeler, potalar ve salonun tüm ihtiyaçları Fransa’dan, İtalya’dan vb. ülkelerden getirtilip, turnuva sonrası başka başka illere gönderilmiş ve Antalya ayağına gelmiş fırsatı kaçırmış önemli bir spor tesisine sahip olamamıştı. Şimdide aynı düşüncedeki insanlar maddi değeri trilyonları bulan Atatürk Spor Salonun olduğu yerde Antalya’ya hiçbir faydası olmayacak projelerin uygulanmasına çalışmakta. Antalya kalıcı olacak bu projeyi sonraki pişmanlıklarla anılmamalı. O yüzden ortaya konmaya çalışılan pembe tabloya inanılmamalı. Bundan dolayı onca yoğunluklarına rağmen Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Antalya Valimiz sayın Ersin Yazıcı’yı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ve Antalya milletvekillerinin, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin bu konuda ortak akılla Antalya’ya dünya çapında ve Antalyalılara açık bir salonu gerçekleştirmesini tüm Antalya bekliyor.Aslında, Amerika yeniden keşfedilecek değil, yıkılan salonu daha modernize Avrupa ve dünya standartlarında yapmak Antalya için zor olmamalı.Pembe tablolar çizip, Antalyalılara açık olacağı söylenen birçok kompleks gibi burasıda hayal kırıklığı yaratmamalı. Olayın başka bir yönü de yapılan yeni birçok tesis oraya atanan bir müdür ve birkaç yetkili tarafından keyiflerince yönetilmesi konusu. O yüzden yapılacak bu salon projesinden, yapımından, vereceği hizmete kadar çok ince düşünülüp öyle yapılmalı. Yoksa bunlar teferruat denilirse Antalya telafisi zor bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Bunu önlemek Antalyalılara ve Antalya’nın mülki idarecilerine, tüm siyasilerine düşüyor.Gönlünüz dostluk ve basketbolla kalsın.

İmzala

DENİZLERİMİ DOLDURMA DOĞAL GÜZELLİĞİ BOZMA!

Sayın Rize Gündoğdu Halkı,  Herkesin de duymuş olduğu üzere Gündoğdu Sahile yapılacak olan hastane ile ilgili imza başlatmış bulunmaktayım. Denizimin düzeninin bozulması, manzaramızın kaybolmasından eminim hiç biriniz memnun değilsinizdir. Bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.    Asıl hastanenin bulunmuş olduğu yeri genişletip daha güzel bir hastane yapmak varken neden sahillerimiz? Hem orası daha merkezi bir yer.    Sevgili halkımız. Bana destek çıkarak bu kirliliğe bir son verebilirsiniz. Şimdi sizlerde bir imza ile bunu engelleyin, doğamızın düzeninin bozulmasına karşı çıkın!

LGS sınavı motivasyon kampanyası

LGS sınavı motivasyon açısından çok önemlidir Ana içeriğe geçKampanyamın yönetici paneline gitKAMPANYA GÜNCELLEMESİLGS sınavı motivasyon kampanyasıNurşen ÜnlüTürkiye14 OCA 2021 — Sınav Başladığında Heyecandan İlk Soruyu Defalarca Okuduğun Halde Soruyu Yapamayabilirsin. Böyle Bir Durum Karşısında Nefes Alma Ve Gevşeme Egzersizlerini UygulaSınavda Zamanı Doğru KullanSınava Başlamadan Önce Soru Kitapçığına Mutlaka Göz Gezdir.İlk Başta Sorular Zor Gelebilir Stres YapmaPaylaşTweetleE-mailHer insanın değişim gücü için birlikte mücadeleye devam edelim!Tüm toplumu ilgilendiren kararlar sadece politikacılar ve zengin CEO'lar tarafından verilmemeli. Bugün senden Change.org'u özgür ve bağımsız tutabilmek için yardım istiyoruz. Kamu yararına çalışan bir şirket olarak işimiz, bu gibi kampanyaların duyulmasına yardımcı olmak. Eğer bunu gören herkes maddi destek verirse, Change.org’un geleceğini güvence altına alacağız. Güçsüzlerin sesini duyurmamıza yardımcı olun. Bugün maddi destekçimiz olmak için bir dakika ayırabilir misin?Ben Change.org'a aylık 20 TL ile maddi destek vereceğimTartışmaNurşen ÜnlüSonrakiDiğer kullanıcılar tarafından öne çıkarılan kampanyalar209 destekçi tarafından öne çıkarıldıBoğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü demokratik seçimle göreve gelsin!12 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen rektörlük seçimlerinde Prof. Gülay Barbarosoğlu, 403 oyun 348'ini alarak üniversite iradesi… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorTüm SMA Hastalarının Erişebilmesi için SMA Tedavileri SGK Ödeme Kapsamına AlınsınDeğerli Destekçilerimiz, Bugüne dek belki SMA hastası çocuklar için çok sayıda kampanya imzaladınız; belki çocuklarının… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorHayvana Şiddet Suç Sayılmalıdır! #YasaHemenÇıkmalıÖzellikle son günlerde artan hayvana şiddet ve istismar olaylarını üzüntü ve öfkeyle takip etmekteyiz. 2004 yılında TBMM… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorSeyfe Gölü Yok Olmasın. Göçmen Kuşlar Aç Susuz Kalmasın.Seyfe Gölü kuruyor! Göçmen kuşların göç yolları üzerinde bulunan Seyfe Gölü’nün kuruması demek on binlerce göçmen flamingonun… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorİstanbul Sözleşmesi ve 6284 Sayılı Kanun Uygulansın! #İstanbulSözleşmesiYaşatırEnglish  French  Italian İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı kanun, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddeti önleyebilemek için kabul… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorKız çocuklarını, cinsel istismar uygulayan kişiyle evlendirmeye teşvik eden yasalara hayır2005 yılında ceza hukuku reformu ile engellenen, kız çocuklarının kendilerine tecavüz eden kişilerle evlendirilmesi halinde istismarcıya… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorBeyincik Erimesi Hastası 3 Yaşındaki Meryem’in İlacı SGK Tarafından KarşılansınBen Fahri Tay. Tüm Türkiye’nin mücadele gücüyle tanıdığı Neslican Tay’ın babasıyım. Neslican yaşamında pek çok hastaya yaşama… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorÇocuk istismarına SON!Çocuk istismarına son! Ülkemizde çocuk istismarına karşı kapsamlı bir mücadele başlatılsın. Bu kapsamda; 1- Çocuklara yönelik… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorİstanbul'da Havai Fişek Kullanımı Yasaklansın!Sayın Ekrem İmamoğlu, İnsan faaliyetleri nedeniyle, pek çok kuş türü yok olmuş ve kalanların da nesli tehlike altındadır. Çevre kirliliği… Devamını okuKampanyaya İmza VerKURUMSALHakkımızdaEtkiKariyerTakımTOPLULUKBasınYARDIMYardımRehberlerGizlilikİlkelerÇerezlerBİZİ TAKİP EDİNTwitterFacebookDeutschEnglish (Australia)English (Canada)English (India)English (United Kingdom)English (United States)Español (Argentina)Español (España)Español (Latinoamérica)Françaisहिन्दीBahasa IndonesiaItaliano日本語Português (Brasil)РусскийภาษาไทยTürkçe© 2021, Change.org, PBCSertifikalı sosyal (B Corporation) şirketThis site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!