Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!
İmzala

TECAVÜZCULER, BÖLÜCÜLER, VATAN HAİNLERİ, ORMANLARIMIZI YAKANLAR İÇİN İDAM CEZASI UYGULANSIN...

AKSAÇLILAR GENEL BAŞKANINDAN "İDAM CEZASINI YENİDEN UYGULANSIN" ÇIKIŞI...AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Tecavüzcüler, Vatan hainleri, bölücüler, Devletimizin askerine, polise kurşun sıkmış ya da bunun talimatını vermiş, planlayıcısı olanlar, Ormanlarımızı yakanlar için “İDAM CEZASININ” yeniden uygulanmasın için yetkililere çağrıda bulundu.​​​​​​​ “Son günlerde, özellikle toplum vicdanında derinden yaralayan ve hepimizin hafızalarında silinmez izler bırakan, kadın ve çocuklarımıza yönelik taciz, tecavüz, darp, ölüm haberlerine, gün geçmiyor ki, bir yenisi eklenmesin.Son olarak da, İstanbul Sultanbeyli'de, 13 yaşındaki bir evladımıza cinsel istismarda bulunduktan sonra bu anları videoya çekip şantaj yapılarak, 15 kişinin tecavüzüne uğrayan kızımızın haberi bir kere daha yüklerimizi yaktı, insanlığımızdan utandırdı. Maalesef ki, Mahkemede bu pislikleri savuna bayan avukatın, Çocuğa yönelik “Etek Boyu” sorusu, maalesef kanunlarımızdaki boşluklar nedeniyle, sanıkların nasıl bir anda kanun önünde mağdur duruma düşürüldüğünü, buradan hareketle, tahrik unsuru, mahkemede sanıkların takım elbise, kravat ile bulunmaları vb. gibi onlarca sebeple, korkarız ki önceki benzer hadiselerde yaşandığı gibi, yine 3-5 sene ceza alacaklar, sonrada ellerini, kollarını sallayarak hiç bir şey yokmuş gibi aramıza dönecekler.AKSAÇLILAR olarak diyoruz ki, 2002'de kısmen, 2004’de tümüyle mevzuatımızda çıkardığımız İDAM CEZASI’nın, özellikle altını çizerek ifade ediyoruz ki, belli suçları kapsayacak şekilde, yeniden yasal düzenlemeler yapılarak, gerekirse referanduma gidilerek, Aziz milletimize sorarak, Tecavüzcüler, Vatan hainleri, bölücüler, devletimizin askerine, polisini bizzat kurşun sıkmış ya da bunun talimatını vermiş, planlayıcısı olanlar, Ormanlarımızı yakanlar için “İDAM CEZASININ” yeniden uygulanmasını istiyoruz.

İmzala

Tofaş kuş serisi tekrar üretilsin

Tofaş kuş serisi arabaları olan “Serçe”, “Şahin”, “Doğan” ve “Kartal” arabalarının eski modellerinin tekrar üretilmeye devam etmesini istiyoruz.

İmzala

Tom ve Jerry eski bölümleri tekrar yayınlansın

Çocukluğumuzda severek seyrettiğimiz Tom ve Jerrynin eski bölümlerinin televizyon kanallarında tekrar yayınlanmasını istiyoruz.

Doğa Tarihi Müzesi

Türkiye'de, özellikle İzmir, İstanbul ya da Ankara'da, doğa tarihini ülkemiz coğrafyasından da örneklerle görebileceğimiz kapsayıcı, yaşadığımız gezegenin bilgisini vatandaşlarla ve gençlerle buluşturabilecek, zaman zaman derslerin, konferansların ve eğitimlerin yapılabileceği, dünyadaki örnekleriyle hem mimari hem de içerik anlamında yarışabilecek büyük, düzgün bir doğa tarihi müzesi açılsın.

BAVUL NERDE

BAVULUM NEDEN BANGLADEŞ HAVALİMANINDA

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!