Belediyeler

Talas'a Azerbaycan Kardeşlik Parkı istiyoruz

Belediye Başkanlığına/ TalasGenel Merkezi Talas'ta bulunan Turan Derneği, Türk Eğitim-Sen Talas temsilciliği, Erciyes Üniversitesi Turan kulübü ve Kayseride faaliyet gösteren aşağıdaki sivil toplum kuruluşlarıYeni ufuklar derneği Genel merkezi, Türkiye Kamu Ken Kayseri il temsilciliği, Türk Ocakları Kayseri şubesi, Makina mühendisleri odası, Kayseri tabib odası, Gıda mühendisleri odası Kayseri şubesi, Kayseri diş hekimleri odası, Türk eğitim sen Kayseri 1 nolu şube,Türk eğitim sen Kayseri 2 nolu şube, Türk sağlık sen Kayseri 1 nolu şube, Türk sağlık sen Kayseri 2 nolu şube, Türk büro sen Kayseri şubesi, Türk diyanet vakıf sen Kayseri şubesi, Türk yerel hizmet sen Kayseri şubesi, Türk tarım orman sen Kayseri şubesi, Türk haber sen Kayseri şubesi, Türk enerji sen Kayseri şubesi, Türk imar sen Kayseri şubesi, Türk ulaşım sen Kayseri şubesi, Türk kültür sanat sen Kayseri şubesi, Türk emekli sen Kayseri şubesi, Erciyes öğretim üyeleri derneği, Yörük türkmen vakfı Kayseri şubesi, Avşar elleri derneği, Bilim dili derneği,  Tüm ağaç iş sendikası, Tüm metal iş sendikası, Yurt güneşi kadın derneği, Milliyetçi avukatlar grubu, Fıratın kardeşleri birliyi, Türk dünyası kadınları dostluk dayanışma derneği Ve İncesu eğitim kültür çevre ve yardımlaşma derneği olarak Azerbaycan Türklerinin yalnız olmadığını ve kardeşliğimizin ebedi olduğunu göstermek için Talas'ta sizlerin uygun gördüğü bir parka "Azerbaycan Kardeşlik Parkı' adının verilmesini talep ediyoruz.

İmzala

Van sokaklarında bulunan parkomatların iptal edilmesİ

İmzala

@ibb @ibbulaşım @SağlıkBakanlığı SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA UCRETSIZ OLSUN

Sağlık çalışanları olarak pandemi sürecinden önce de , pandemi sürecinde de vermiş olduğumuz mücadelede en ön sıradayız. Biz bu süreçte canımızı ortaya koyarak fedakarlık yaparken sizler de alacağınız kararlar ile sağlık çalışanlarına karşı bir jest yapın. Sağlık çalışanları olarak toplu taşımadan ücretsiz bir şekilde yararlanmak istiyoruz ve bunun kalıcı olmasını sizlerden rica ediyoruz.@ibbulaşımdairebaşkalığı @istanbulvaliliği @Cumhurbaskanlığı @Ekremİmamoğlu

İmzala

@ibb @İbbulaşım @saglikbakanligi Sağlık çalışanlarına toplu taşıma daimi ücretsiz olsun

İmzala

Sağlık çalışanlarına toplu taşıma daimi ücretsiz olsun

ototbüslere bisiklet yeri

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait sarı otobüslere bisiklet icin otobüsün on tarafına yer yapılmasını istiyoruz

İmzala

Silivri Çekirdekçi Sultan Abla Yasaklanmasın.

Merhaba ben sultan kaçıran 50 yaşındayım. 18 seneden beri silivri sahilinde kuruyemiş satmaktayım. Bir tane kızım var onu sahilde büyüttüm . Ben sahilden kazandığım parayla kızıma bakıyorum. Şimdi siz kuruyemiş satmamı yasaklarsanız benim ekonomik durumum ne olur soruyorum size ? 50 yaşından sonra bir yere işede girip çalışmamam .Bizi belediye ekmeğimizden etmesin diye imza kampanyası başlattık. Şimdiden teşekkür ederiz.

Kuşadası'na Bisiklet Yolu İstiyoruz

Tüm dünyada yaşanan covid19 süreci ile toplu taşımaya en uygun ve çevreci alternatif olan bisikletli ulaşım için Kuşadası ilçesinin tüm cadde ve sokaklarını bisikletli ulaşıma uygun hale getirmek.İlçemizin bir çok caddesinde yeni başlatılmış olan "tek yön" trafik uygulamasında ne yazık ki bisikletli ulaşıma dair hiçbir çalışma düşünülmemiş.Yeni sistemle kazanılan alanlar araçlara otopark yeri olarak kurban verilmiş ve tek yön uygulaması yüzünden trafikte bisikletli olarak eskiye nazaran daha çok araç tacizine maruz kalmaktayız.Covid19 sürecinde avrupadaki birçok kentte ve başkent Ankara ve İzmir'de yapıldığı gibi ilçemizde de bisikletli ulaşıma olması gerekenden daha fazla önem verilmesi gerektiği kanaatindeyiz.Seçim sürecinde kentimizdeki bisikletlerin gönlünü almak için sözü verilen bisiklet yollarının sahilde gezinti için değil ,en sağlıklı ve toplu taşımaya karşı en uygun alternatif olan bisikletli ulaşıma uygun halde ivedikle yapılması gerektiğini düşünüyoruz.Ülkemizin en eski turistik kentlerinden olan Kuşadası, neden tüm dünyanın yaşanan covid19 sürecinde alternatif turizm yollarını ararken doğal güzelliklerini en çevreci şekilde gösterebileceği "Bisikletli Turizm"de öncü kentlerimizden birisi haline gelmesin?

İmzala

Batman da yıkım kararlarının kaldırılması

Batman da yıkım kararı verilen 800 e yakın bina bulunmaktadır.Bu yıkımlardan etkilenecek olan 30 bin vatandaş mağdur olmaktadır. Bu vatandaşlar üyelik sistemiyle daire almış bütün varlığını bu dairelere yatırmıştır. Fakat şuan belediye, binaları yıkım hazırlığı yapmaktadır. Batman daki yapıların yüzde 70 i ruhsatsizdir. Belediyenin bir kereliğine bu yapilan yanlışı affetmesini yıkım ı durdurmasını istiyoruz.

Sultangazi İçin FiberNet Altyapı Çalışması

Dünyanın ve ülkemizin en önemli kazanç, sosyal aktivite, müzik, oyun, eğitici proğramlar, dünya haberleri vb. aklımıza her türlü gelebilcek önemli kavramları İNTERNET üzerinden sağlıyoruz. İnternet olmadan şuan hayat yok denebilcek durumdayız. Bir dünyanın ucunda neler olup bittiğini, pandemi dönemlerinde uzaktaki sevdiklerimizi yakınımızdaymış gibi hissettiren büyük bir teknoloji internet. Gel görelim ki altyapı hezimetine uğramış olup ve bir çok kişi ödedikleri faturaların karşılığını alamayıp, birçoğu bu duruma susarak, kayıtsız kalarak tek kelam etmiyor. Bulunduğum ikametgah Sultangazi ilçesi için Twitter sosyal medya platformundan olsun TürkTelekom internet hizmetlerine olsun gerekli sitemlerimi iletmiş olsamda senelerdir bir yol kat edilmemiştir. Bulunduğum Sultangazi ilçesi için sizlerinde desteği ile FiberNet altyapı çalışması imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım. Destek olup kampanyamıza katılmanızı ve sonuna kadar çabalayıp sizlerle bu sorunu çözmeyi arzu ediyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Mert ÖZKAN

Toplu taşıma ücretsiz olsun

İmzala

İSKENDERUN YUNUS EMRE MAHALLESİ 279/1 sokakta bulunan VİZYONPARK SİTESİ su bağlantı hattının değişmesi.

iskenderun Yunus Emre mahallesi 279/1 sokakta bulunan vizyon park sitesinin su bağlantı hattının değişmesi için gereğinin yapılması.

${ item.date }

${ item.name }