Belediyeler

Kırşehir hayvan barınağı büyütülmeli

Kırşehirdeki hayvan barınağı yetersiz olup bir çok hayvan sokakda ve yardıma muhtaç , biz veteriner sağlıkçılar olarak elimizden geleni yapsak da maddi manevi yetersiz kalmakla birlikte hasta ve sakat hayvanlara yetememekdeyiz.İkinci bir barınak yada bulunan barınağın kapasitesinin arttırılmasını talep ediyoruz. Sokakda ki hayvanların bir çoğuna tedavi yapılamaması sebebi ile ve toplumun duyarsızlığı sebebinden dolayı bir çok hayvan göz göre göre ölmektedir bu konuda hassasiyet göstermenizi ve duyarlı olmanızı bekliyor gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Savaş Gitmesin

Mehmet Savaş Coşkun nisan ayı içerisindeki en az 15 gününü Van'da geçirmeyi planlayan bir genç.. Sevdikleri O'nun gidişini kaldırabilecek durumda olmadıklarından kendisine yalvarma mâhiyetinde olan bu kampanyayı başlatmışlardır. Mübarek Ramazan hürmetine imzanızı esirgemeyin dostlar.

EGO ÖTA GÜZARGAHI DÜZENLENMESİ VE METRO AKTARMASI

EGO ÖTA OTOBÜSLERİN ESKİŞEHİR YOLU GÜZERGAHTAN KIZILAYA GİTMESİNİ VE METRO AKTARMALARDA ÜCRET ALINMAMASINI TALEP EDİYORUM.

İmzala

Bergama/İZMİR Bayatlı Mevkiine üst geçit istiyoruz. Ölümlü Kazalar son Bulsun!

Çok defadır karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların ölümle sonuçlanan kazalarına rağmen hiç bir önlem alınmayan İzmir'in Bergama ilçesinde ki Bayatlı mevkiinde karayoluna üst geçit ve diğer taşıt yavaşlatıcı yöntemlerin olduğu düzenlemeler istiyoruz. Çok defa başvuru yapılmış olup sonuç alınamamış ve artık çözüme ulaştırmayı hedefliyoruz. Canlar yanmaya devam etmesin artık Sen de destek ver !

İmzala

önceliğin zilliyet hak sahiblerine verilmesi

19 Mayıs İlçesinin Mahallerinn zilliyet sahiblerine öncelik verilmesine ve fiyatların makul seviyesine çekilmesine talep ve imza kampanyası

İmzala

Zilliyet hak sahibinin öncelik tanıması

19 Mayıs ilçesinin mahallelerinin Zilliyet hak sahibinin öncelik olarak tanınması ve yüksek fiyatların derhal makul seviye çekilmesi.

TORTUM ARTIK İL OLMALI

Değerli TORTUM ilçesinin artık il olma vakti gelmiştir. Mehmet Deniz

Otobüs seferleri artırılsın

İmzala

Çerkezköy Kaymakamı görevden alınsın! Türkiye demokratik bir ülkedir!

Arkadaşlar, lütfen imzanızı verin Kaymakam bey görevden alınsın!

KAZALARIN ÖNLENMESİ İÇİN KAÇIŞ RAMPASI İSTİYORUZ

Bu kampanyanın amacı geçtiğimiz yıl 2 Nisan tarihinde , İskenderun Deniz Alayı mevkiinde meydana gelen freni patlayan ağır tonajlı aracın , kontrol noktasında duran arabalara çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 6 kişi ve 23 yaralı olmasına rağmen hala orada bir kaçış rampasının bulunmamasıdır ,o mevkide bir çok kez buna benzer kaza meydana gelmiştir. Ağır tonajlı araçların o yoldan geçmesi yasak olduğu halde oradan geçiş yapmaktadırlar. Sevdiklerimizin kaybetmemizin üzerine, bir kimsenin daha sevdiğinin kaybetmesi acısını yaşamasını istemiyoruz . o mevkii üzerinde kaçış rampası yapılmasını istiyoruz.

İmzala

Halk otobüslerinin tüm çevre köy ve mahallelere hizmet vermesini istiyoruz. ULAŞIM ÖZGÜRLÜĞÜ

Başta yaşadığım yer Kahramanmaraş Afşin Belediyesi olmak üzere diğer tüm belediyelerde hizmet veren belediye otobüslerinin tüm köy ve mahalleleri dolaşmasını istiyoruz. ULAŞIM hepimizin hakkıdır. İmza kampanyamıza destek olmanız ve verilen her imza bizim için büyük değer taşımaktadır.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TUHAFİYE ESNAFINDAN ALDIĞI HAKSIZ KAZANÇ

Merhabalar,Çekmeköy Belediyesi 3 ay boyunca tezgah açmasına izin vermediği giyim esnaflardan , açtırmadığı günlerin işgaliye parasını talep etmekte .

${ item.date }

${ item.name }