Siyaset

Türkiye Geneli İmar Mağdurları İmza Kampanyası

Bugün Türkiye'de 2018 yılında çıkartılan imar barışı yasasından faydalanamamış faydalanmış olsa bile Yapı kayıt belgesi iptal olmuş 2018-2022 tarihleri arasında Yeni yapılan yapılarla alakalı yıkım tehdidi altında olan OnBinlerce yapı, yüzbinlerce mağdur vatandaş vardır. Hepsinin de gözü yeni meclis çalışma döneminde İmar Affının getirilmesi duzenlemesidir. İmar Affı yada başka bir değişle İmar Barışın yeniden getirilmesi konusunda buradan bir imza kampanyası başlatıyoruz. SİZDE DESTEK VERMEYİ UNUTMAYIN.

VARSAK ADININ TEKRAR BÖLGEYE VERİLMESİ

Varsak 1973 yılına kadar köy statüsünde kalmış, 1973 yılından sonra ise belediye olmuştur. 23.07.2004 tarihinde yürürlüğe giren 5216 sayılı yasa gereğince, 2005 Yılından itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kademe belediyesi olmuştur. 29.03.2009 genel mahalli idareler seçimlerinden itibaren 5747 sayılı büyükşehir sınırları içinde ilçe oluşturulmasıyla ilgili kanun gereğince, Varsak Belediyesi Kepez Belediyesi ile birleştirilmiştirVarsak Belediyesi kuruluş Tarihi : 1973  Kepez Belediyesi kuruluş Tarihi : 1994Uzun yıllar bu bölgede yaşayan VARSAK yörükleri olarak , beldede ismimizin silinmesini, yok olmasını istemiyoruz. 2009 yılında gelen karar neticesinde kapatılan belediyemiz ile birlikte yıllardır bu topraklarda adı geçen VARSAK ismi yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bunun önüne geçmek için çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızda herkesin bize desteğini bekliyoruz.RAMAZAN ALTINTAŞİYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ A.ADAYI

Daichi Sunucu sahibi olsun

Sunuxu sahibi ben olmalıyım bence daichi yani

İmzala

Kaset üretimi geri dönsün imza kampanyası

Müzik kasetleri üretimi için geri dönmesini istiyoruz.

Adayım Mansur Yavaş

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Yaklaşırken Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün İlkelerine Bağlı Türk Gençleri Olarak Atatürk'ün İzinden Gidecek, Laik, Demokrat Bir Türkiye Görme Arzusunda Olan Türk Gençleri Olarak Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olmasını İstiyoruz!Eğer Sende Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Adayı Olmasını İstiyorsan adayimmansuryavas.com İnternet Sitesine İmza Vererek Tepkini Ortaya Koy ve Mansur Yavaş'a Çağrıda Bulun...ADAYIM MANSUR YAVAŞ

Sinan Oğan Atatürkçü ve Türk milliyetçilerinin cumhurbaşkanı adayı olsun,

Türkiye Cumhuriyeti devletinin 2023 yılı seçimlerinde iki ittifak ve bunların cumhurbaşkanları adayları ile seçime girmesini istemiyoruz. Bunu bir tür dayatma olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri, Atatürkçüler ve Cumhuriyetçileri temsil edeceğini düşündüğümüz Dr. Sinan Oğan'ı bu konuda sorumluluk alarak cumhurbaşkanı adayı olmaya davet ediyoruz. Kendisinin cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gereken imzayı vereceğimizi ilan ediyoruz. DR. SİNAN OĞAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLSUN! 100.000 İMZA

İmzala

Türkiyedeki Pkk hayranı kürtler mancınıkla kuzey ırağa gönderilsin

Pkk hayranı kürtleri mancınıkla kuzey ırağa yollayalım

"HEMEN SEÇİM İÇİN"

Gelecek Partisi'nden "Hemen Seçim İçin İmza Kampanyası"Geçim İçin Seçim...Haydi durma bir imza da sen ver!

GEÇİM İÇİN SEÇİM

Ülkemizin ağır ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu günlerde, ülkeyi yöneten iktidar partisinin piyasalara her gün yeni bir müdahalesine ve bu müdahalesi sonucu işlerin daha da kötüye gitmesine tanıklık ediyoruz. Liyakatten uzak, sadece emir alan bir zihniyetten oluşturulmuş bakanlara ve tek adam rejimine mahkum bırakılmış Türkiye Cumhuriyetimizi içinde bulundugu bu durumdan çıkarmak için seçim kampanyası başlatıyoruz. Evet, artık İktidar partisi Türkiye' yi taşıyamıyor. Türkiye de iktidar partisini taşıyamıyor. Ülkemizin bir an önce toparlanma ve kalkınma sürecine geçebilmesi için erken seçim değil hemen seçim diyoruz.

Suriyeliler mancılıkla Şama fırlatılsın

suriye ve afganistandan gelen göçlerin engellenmesi

Selam

ADay olmam için gerekli 100000 imza gerek ve sende bu millet için düzen için destek ver