Siyaset

İmzala

Ekrem imamoglu nun devlete ters ve karsiti olmasi ' kanal istanbul uzerinden bu yuzden buyuksehirden istifa etmesini istiyoruz azinlik degiliz buna inaniyrum.

İnşAllah böylece hersey daha guzel olucak devlet ve başkanımıza karşı belediye başkanı istemiyoruz

İmzala

Diyanet işleri başkanı Mehmet görmez derhal görevden alınsın

Diyanet işleri başkanı Mehmet görmez in, bitmek bilmeyen skandal ifadelerinin ardın dan , bir skandal daha patlak verdi. Atatürk'ün kurduğu diyanet Bakanlığı'nın başkanlığını yürüten bu şahıs. Son skandalın da, Ayasofya cami açılışın da Atatürk ve değerlerine saygısızlık , hakaret , halkı kin ve düşmanlığa teşvik ve toplumu ayrıştırma sebebi ile . Anayasa ve din geleneklerimize aykırı davranışların dan dolayı, derhal görevden alınması için, toplum yararı ve faydası açısın dan sen de imzan ile bize destek ol.

İmzala

Azerbaycan prezidenti ilham eliyeva istefa

İlham əliyev prezident postunu atasindan miras olaraq aldıMəgər Azerbaycan Eliyevlerin şexsi mülkidirki atadan oğula keçsinİlham əliyeva istefa deyenler bu kampanyaya imza atsın

Prezident ilham eliyeva istefa

Prezident ilham eliyev istefa versin deyenler destek olun

KDX MUHALEFET PARTİSİ

BEYLER İMZALAYIN VE PİNTİPANDA ADLI KÜÇÜK BAŞGANA KARŞILIK MUHALEFET PARTİSİ VE BİNASI OLUŞTURALIM, SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

Emrelerin Yemek Resmi Atması Yasaklansın

Galerilerimize korpnavirüs misali yayılan yemek fotoğraflarına dur diyoruz.

SURIYELILER GITSIN!!

ARTIK GIDIN TURK GÖRMEK ISTIYORUM 1 SENE SONRA SOKAKTA BuRa BeNiM sOkAğIM demezse bişey bilmiyorum

ANDIMIZ

Esra ELÖNÜ Ve Sevda NOYAN Hukuki İşlem Başlatılsın