Siyaset

Asgari ücret 15 bin lira olsun

Milyonlarca asgari ücretli hayatın pahalı olmasından dertleniyor. Bizde böyle bir imza kampanyası başlattık inşallah imzalarsanız destek vermiş olursunuz. Hayatın pahalılığı karşısında 15 bin lira asgari ücret olması gerçekten bir nebzede olsa vatandaşlara teselli olacak yarınlara daha güzel ve umutlu bakabileceklerdir.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olsun @ 10 Milyon Imza @

Sayın Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı Adayı olarak gormek istiyoruz...

Parti Farketmeksizin Cem Toker Cumhurbaşkanı Adayımızdır

Tüm Merkez sağ görüşlüler ve Liberaller için Cem Toker’in, Parti farketmeksizin Cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyoruz.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLMASIN

74 yaşında ki bir dinazorun kendi çıkarları için geleceğimizi çalmasını istemiyorum. İmzanı atıp sen de fikrini belirt.

Suriyeliler Gitsin Mi?

Suriyeliler Gitmeli mi yoksa kalmalı mı?

İmzala

tiktukcularin twitterdan sinir disi edilmesi!

tiktukcularin twittera girisini engelleyerek arinalim. hadi hep birlikte el ele turkiyem!!

Suriyelileri Mancınık İle Ülkelerine Geri Gönderme

Suriyelileri Geri Göndermeyi Amaçlıyorum

h

Türkiye Geneli İmar Mağdurları İmza Kampanyası

Bugün Türkiye'de 2018 yılında çıkartılan imar barışı yasasından faydalanamamış faydalanmış olsa bile Yapı kayıt belgesi iptal olmuş 2018-2022 tarihleri arasında Yeni yapılan yapılarla alakalı yıkım tehdidi altında olan OnBinlerce yapı, yüzbinlerce mağdur vatandaş vardır. Hepsinin de gözü yeni meclis çalışma döneminde İmar Affının getirilmesi duzenlemesidir. İmar Affı yada başka bir değişle İmar Barışın yeniden getirilmesi konusunda buradan bir imza kampanyası başlatıyoruz. SİZDE DESTEK VERMEYİ UNUTMAYIN.

VARSAK ADININ TEKRAR BÖLGEYE VERİLMESİ

Varsak 1973 yılına kadar köy statüsünde kalmış, 1973 yılından sonra ise belediye olmuştur. 23.07.2004 tarihinde yürürlüğe giren 5216 sayılı yasa gereğince, 2005 Yılından itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kademe belediyesi olmuştur. 29.03.2009 genel mahalli idareler seçimlerinden itibaren 5747 sayılı büyükşehir sınırları içinde ilçe oluşturulmasıyla ilgili kanun gereğince, Varsak Belediyesi Kepez Belediyesi ile birleştirilmiştirVarsak Belediyesi kuruluş Tarihi : 1973  Kepez Belediyesi kuruluş Tarihi : 1994Uzun yıllar bu bölgede yaşayan VARSAK yörükleri olarak , beldede ismimizin silinmesini, yok olmasını istemiyoruz. 2009 yılında gelen karar neticesinde kapatılan belediyemiz ile birlikte yıllardır bu topraklarda adı geçen VARSAK ismi yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bunun önüne geçmek için çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızda herkesin bize desteğini bekliyoruz.RAMAZAN ALTINTAŞİYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ A.ADAYI

Daichi Sunucu sahibi olsun

Sunuxu sahibi ben olmalıyım bence daichi yani

İmzala

Kaset üretimi geri dönsün imza kampanyası

Müzik kasetleri üretimi için geri dönmesini istiyoruz.

${ item.date }

${ item.name }