Siyaset

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı için başlattığımız kampanyaya katıl

ülkemde mülteci istemiyorum

UID GENEL BASKAN ADAYİ BÜLENT GÜVEN

Sayin cumhurbaskanimiz recep tayyip erdogan tarafindan uıd genel baskan adayi olarak belirlenen sayin bülent güven iftiralar,yalanlar ve kirli oyunlarla el altindan adayliktan cektirilmis ve yerine köksal kus aday gösterilmistir.bu olay avrupada yasayan gurbetcilerimize yapilmis bir ihanettir.bu imza kampanyasina vereceginiz destek ile sesimizi hem sayin cumhurbaskanimiza hemde ankaradaki yetkililere duyurabilecegimizi umud ediyoruz.vereceginiz desteklerle avrupada yasayan ve sayin cumhurbaskanimiza gönül vermis gurbetcilerimizin kendi istedikleri adayin genel baskan yapilmasi iradesine sahip bir toplum oldugunu herkese gösterecektir.

İmzala

QARABAĞDA RUSLARI İSTƏMİRİK !!!

Qarabağda Rus sülhməramlı ordunu istəmirik !!!

İmzala

Toygar İsmi ile tanınan malın yetkisi alınsın

yetkisini kötü kullanıyor istediğini muteliyor istediğini odadan atıyor boş boş işler peşinde yetkisi alınmadanda akıllanacak gibi değil

dkdkdkd

didkdkdkdkd

Türkiye Kalkınma Hareketi

Erken seçim olsun.

Siyâset'e yeni yüzler gelsin. Genç beyin çözüm odaklı olur. Koltuğu gençlere devretme zamanı.Hakkı hakkı ile savunacak beyinler her daim adaletli olur.. erken seçim olsun gençlerden oluşsun.

Biz Azərbaycan Əsgəriyik! بیز آذربایجان عسگر‌ی‌ییک

بیانیه اعلام آمادگی و حمایت همه جانبه از بازپسگیری اراضی اشغالی جمهوری آذربایجانهم اکنون بیش از 30 سال از اشغال اراضی جمهوری آذربایجان توسط رژیم غاصب ارمنستان می‌گذرد. تجاوزی که به موجب چهار قطعنامـه شورای امنیت سازمان ملل به شماره‌های 822 ،853 ،874 و 884 تایید و منجر به محکومیت و انزوای رژیم ارمنستان شده است. طی این قطعنامه‌ها جامعه جهانی به صراحت خواستار خروج بی‌قید و شرط ارتش ارمنستان از اراضی جمهوری آذربایجان شد، اما علی‌رغم این موضوع جنایات ددمنشانه و کودک کشی‌های ارتش ارمنستان طی سه دهه اخیر ادامه داشته و روزی نبوده که توافقنامه آتش‌بس توسط نیروهای ارمنی نقض نگردد. ادامه اشغالگری ارمنیان متجاوز و حملات رذیلانه آنها به غیرنظامیان دل ملت‌های آزادیخواه و حق‌طلب عالم را رنج می‌دهد و با توجه به تداوم و فزونی این حملات و عدم کارسازی مذاکرات صلح، پایان دادن به این اشغال از هر طریق ممکن واجب‌ و ضروری به نظر می‌رسد.ما آذربایجانیان که اشغال قره‌باغ کوهستانی و شهرهای اطراف، همواره در صدر مسایل و دغدغه‌هایمان بوده است، تجاوز و اشغالگری دولت خبیث ارمنستان را محکوم کرده و از برادر و خواهرانمان در آن سوی مرز حمایت کامل می‌کنیم و بدینوسیله آمادگی خود جهت اعزام به جبهه‌ حق علیه باطل و مشارکت در رهایی اراضی جمهوری آذربایجان را اعلام می‌داریم. خداوند پشت و پناه ارتش شجاع و ملت بزرگ آذربایجان باشد.Azərbaycan Respublikasının işğal olunmuş ərazilərinin geri alınmasına hazırlıq və hərtərəfli dəstək bəyanatıAzərbaycan Respublikasının ərazisinin Ermənistanın işğalçı rejimi tərəfindən qəsb edilməsindən 30 ildən çox keçir. BMT Təhlükəsizlik Şurasının 822, 853, 874 və 884 qətnamələri ilə təsdiqlənən təcavüz, erməni rejiminin qınanmasına və təcrid olunmasına səbəb olmuşdur. Bu qətnamələrlə beynəlxalq ictimaiyyət açıq şəkildə Ermənistandan ordusunun Azərbaycan Respublikası ərazisindən qeyd-şərtsiz çıxarılmasını tələb etsə də, son üç onillikdə Ermənistan ordusunun barbar cinayətləri və uşaq qətlləri davam etdi və atəşkəsin erməni qüvvələri tərəfindən pozulmadığı bir gün olmadı. Təcavüzkar ermənilər tərəfindən işğalın davam etdirilməsi və mülki şəxslərə qarşı vəhşicəsinə hücum etmələri dünyanın azadlıqsevər və haqqsevər xalqlarının ürəyini ağrıdır. Bu hücumların artaraq davam etməsini və sülh danışıqlarının uğursuzluğunu nəzərə alaraq bu işğala hər vasitə ilə son qoymaq vacib və zəruridir.Dağlıq Qarabağ və ətraf rayonların işğalını hər zaman başlıca qayğı və məsələmiz bilərək Ermənistanın təcavüz və işğalını pisləyirik və sərhəddin o tayında olan qardaş-bacılarımızı tam dəstəkləyirik. Bununla da haqqın haqsızlığa qarşı cəbhəyə göndərilməyə və Azərbaycan Respublikasının torpaqlarını azad etməkdə iştirak etmək üçün hazır olduğumuzu elan edirik. Tanrı cəsur ordunu və böyük Azərbaycan millətini qorusun!

İmzala

tayyip reis binaliye hasta ziyaretine gitsin

binali ve reis arasındaki arkadaşlık güçlensin

İmzala

Ekrem imamoglu nun devlete ters ve karsiti olmasi ' kanal istanbul uzerinden bu yuzden buyuksehirden istifa etmesini istiyoruz azinlik degiliz buna inaniyrum.

İnşAllah böylece hersey daha guzel olucak devlet ve başkanımıza karşı belediye başkanı istemiyoruz

İmzala

Diyanet işleri başkanı Mehmet görmez derhal görevden alınsın

Diyanet işleri başkanı Mehmet görmez in, bitmek bilmeyen skandal ifadelerinin ardın dan , bir skandal daha patlak verdi. Atatürk'ün kurduğu diyanet Bakanlığı'nın başkanlığını yürüten bu şahıs. Son skandalın da, Ayasofya cami açılışın da Atatürk ve değerlerine saygısızlık , hakaret , halkı kin ve düşmanlığa teşvik ve toplumu ayrıştırma sebebi ile . Anayasa ve din geleneklerimize aykırı davranışların dan dolayı, derhal görevden alınması için, toplum yararı ve faydası açısın dan sen de imzan ile bize destek ol.

${ item.date }

${ item.name }