Kişisel

İmzala

zeynep sinan engin postu atmayı bıraksın

zeynep’in beynine ciddi hasar veren bu postları atmayı bırakmazsa sayfalara ulaşıp zeynep’i engelleticem

ANTAKYA DÖNERİ KURTAR!

Eski antakya döneri kurtarmaya çalışıyoruz. Sende imza vererek bize destek olabilir ve hatta baki usta specialden tekrar yiyebilirsin.

Ömer ALAV hocamız Mezitli Fatih camiinde görevinde kalsın

Ömer ALAV hocamız Mezitli Fatih camiinde görev yapmaktadır. Hocamız burada genç yaşlı erkek kadın çocuk çoluk esnaf memur herkes için elinden gelenin fazlasını yapıyor , tüm toplumu kucaklamaya çalışıyor. Örnek olarak üniversitesi öğrencileri için Ramazan ayında iftar ve sahur programı düzenledi. Gençler için caminin alt katında (gençlik merkezinde) masa tenisi langırt santraç mangala ile çocuklar ve gençleri camide buluşturmak için büyük çaba harcadı yaptığı mukabeleler büyüklere verdiği bilinç sayesinde ramazan sonrasında bile mukabeleler devam etti, çocukların sesi camide eksilmedi yaz Kur'an kursunda çocuklar çok kısa sürede bir çok şey öğrendi. Kurs bittiği halde çocukların camide bulunması kadar önemli ve değerli bir şey yok biz camii cemaati olarak Ömer hocamızın arkasındayız, onu çok seviyoruz. Tabiki hocamızın bu çalışmalarından rahatsız olanlarda var sudan bahanelerle ve bile isteye İslam'ın nuruna gölge düşürmeye çalışanların karşında Ömer ALAV hocamızın yanındayız. Camimizde görevine devam etmesini istiyoruz. Kampanyamıza destek vererek geleceğimize umut olun. Herkesten Allah razı olsun

əcə mancınıkla Halep'e fırlatılsın

Fənæ вœķц Ćīķтī æmæ §u§Ćæ. ķøиu§uиĆæ ŤøxīĆ œاuýőм -§lœш