Kişisel

youtuberler desteği

amacım youtube kanallarını geliştirmek bana abone olun bende size abone oluyum

Ayşenin Önemi

Çok sevgili arkadaşım Mine'nin ilerideki çocuğu için önerdiğim isim Ayşe'dir. Lakin kendisi ısrarla kabul etmemektedir. Lütfen bu kampanyaya destek olun. Peki neden Ayşe ismi olmalı ?Öncelikle ismin anlamı şudur :Rahatlık, bolluk ve berekettir. Bu isim zenginlik ve refah içinde yaşayan kimse anlamına gelir. Kim çocuğunun hayatının rahatlık ve bollukla geçmesini istemez ki ? Bu sebepten lütfen kampanyaya destek verinGoogle'dan yaptığım araştırmalara göre Ayşe isminin karakter analizi şu şekildedir:Girişken ve etrafındaki insanları ikna kabiliyetiyle tanınan bir yapısı vardır. Çok cesurdur ve gerçekten korktuğu pek az olay vardır. Güzelliklerden ve bunları yaşamaktan çok hoşlanır. Çocuğun isminin neden Ayşe olması gerektiğİ bu şekildedir

İmzala

YOUTUBE'DE 100 ABONE 4000 SAAT ŞARTINI TAMAMLAMAK İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

İmzala

pung runik gücü geri getir

daha çok erkendi..

Nisa Biosunu Düzeltsin

Nisanın biosundaki saksafonu kaldırıp daha anlamlı bir şey koyması lazım.

Mua'ya girilmesi için

Siz de artık Mua'nın mutlu sona ulaşmasını istiyor, durmadan onu boş görmeye üzülüyorsanız ve gençlik ateşiyle yanıp tutuşan bir kızın heyecanına ortak olmak istiyorsanız imzalamanız yeterli!

İmzala

EBRU SAÇINI YENİDEN SARIYA BOYATSIN!

bu imza kampanyası Ebru E. isimli şahısın saçını tekrardan sarıya boyatmasına yönelik bir kampanyadır. hayat yeterince zorken bari sen esmer olma Ebru! Desteklerinizi bekliyoruz <3

İmzala

Şeyma nur bu sezon taç olacak

Şeyma Nur' un Alperen ile taç olması için

Kişisel

@softydzn15 Ocak 2021 - 80Tl25 Ocak 2021'e kadar - 120TlToplam 200Tl

OROSPU ÇOCUĞU ALİYİ SERVERDEN ATTIRIYORUZ

Alinin nasıl birisi olduğunu az çok biliyorsun geçen gün çok ayar olup söz verdim kampanya başlatıyorum seveninin az olduğunu bildiğimden destek verirseniz seviniri-Atilla

.

İmzala

az çok demeyin bir yardım edin

ELVAN ARKADAŞIMIZ KAFADAN SAKATLIĞI BULUNAN BİR ARKADAŞ.EN YAKIN ZAMANDA BU SORUNUNU GİDERMEK İSTİYORUZ KOCAMAN KAFATASININ İÇİNE BİR BEYİN YERLEŞTİRMEK İÇİN İMZALARINIZI BEKLİYORUZ.

${ item.date }

${ item.name }