Eğlence

CAFEMİZİ GERİ İSTİYORUZ!

Bizler İstanbul ili Ümraniye İlçesi Atatürk Mahallesi sakinleri olarak Mevlana Parkı içerisindeki 6 yıldır Ümraniye Spor Kulübünün işlettiği; başında Nazmiye Pak BAĞDATLI hanımın olduğu cafemiz 10 Ağustos 2019 tarihi itibariyle kapatıldı.Nedeni olarak Ümraniye Spor Kulübünün Cafenin Ümraniye Belediyesine devrettigini ögrendik.Hanimlar olarak bu 6 yıl içerisinde cafeye gelip,çocuklarımız parkta oynarken bizler de burada Nazmiye hanımın güler yüzlü karşılaması ve hos sohpeti,cana yakin hizmetiyle çok huzurlu ve bir o kadar da guven icerisinde zaman geçiriyorduk.Kisacası biz hanımların tek sosyal alanı olan keyif alarak oturup zaman geçirdiğimiz,ibadetimizi yapabildiğimiz cafemizi tekrar Nazmiye hanımı ve cafemizi geri istiyoruz.Siz dostlarımız ,arkadaşlarımız bizimle aynı düşünceyi paylaşıyorsanız bizlere  desteklerinizi bekliyoruz.

BETÜL GİTME

Biriciğimiz güzel saçlı Betülümüz bizi o hayvanat bahçesinde terk ederek gitmek istiyor.Ama biz onsuz yapamayız.Ne olursa olsun elimizsen gelerek bizi bırakmaması için her şeyi yapmaya hazırız.Dondurma yerken aklıma Betül'ün gelmesiyle gözlerim dolsun istemiyorum,o da o sırada yanımda olsun,saçlarıyla oynayayım istiyorum.Beraber politika hakkında,k-dramalar hakkında konuşalım istiyorum.Şarkılar söyleyelim,saçmalayalım istiyorum.İsteklerimiz için destek olursanız sevinirim.Arkadaşımızı yanımızda istiyoruz.Her zaman.

Haksız yere atılan 3 günlük banlar geri çekilsin

Haksızca atılan banların kaldırılmasını

İmzala

Karabük Üniversitesi Şenlik İstiyor !!

Türkiyede neredeyse her okulda olan bahar şenliklerini biz de istiyoruz. Bizim de hakkımız. Hakkımızı arayalım. Şenlik istiyoruz !

BTS Türkiye'ye gelsin

EXO türkiye'ye gelsin