Haberleşme

İmzala

Telefon sinyali icin baz istasyonu

büyük kayacık mahallesi Aksaray yolu Tümosan sanayi bölgesi icin telefon sinyali icin baz istasyonu istiyoruz yelefonlarımız cekmiyor yetkililerden gerekeni yapmasını istiyoruz

İmzala

Gözsüz mahallesine fiber ile daha hızlı internet

Gözsüz mahallesinde alt yapı eksikliği tamamlanarak daha hızlı internete, fiber bağlantıya kavuşalım

İmzala

Cep telefonu sinyali için baz istasyonu Kurulması

Düzce AkçakocaKaratavuk köyü Kayadibi mevkisinde Cep telefonu operatörleri baz istasyonu kurumu için başvurulması için toplanmasını istiyoruz imzanın.

Şahsenem Hataya Gelsin

Aarkadaslar çok sevdiğimiz şahsenem arkadaşimiz gurbette kocaelinde bu ımza kampanyasını yaparsak gelme ihtimali var lütfen imzalayalim

İmzala

'112 Acil' Yeniden Başlasın Destek Olanlara Teşekkürler Başarabiliriz...

Bu programın izleyicileri çok üzdü. Hatta Kanal D bu diziyi yayından kaldırdı diye Kanal D'yi izlemeyen kişiler bende dahil olmak üzere çoğunluktur. Yeniden herhangi bir kanalda aynı ekip olmasa da birçoğunun toplanarak bu programı yeniden başlatmalarını ister, yeniden başlamaları için elimden geleni yapmaktan gurur duyarım. Çünkü bu program bunu hak ediyor. Destekleriniz için Teşekkürler.

İmzala

Salkimsu koyunde telefon ve internet sıkıntısı

Salkimsu Koyumuzde 16 hane devamli yaklasik 20 hanede yazlikci olmak uzere ortalama 35 hane , 120 yi askin nufusa sahip koyde bu sikintinin giderilmemis olmasi , bir sekilde seslerini duyuramamis olmalarindan oturu iletisim noktasinda mahrumiyet bolgesi olarak anilmaya baslamistir.Insanlarin telefon konusmak icin tepelere daglara tirmanmasina son verilmeli koyumuze yaklasik 4 km mesafedeki cukur alana yerlestirilmis olan vericiden koyumuzede uygun bir yere baska bir verici cekilmesi noktasinda imza kampanyasi baslatmak istiyoruz boylelikle yetkililerin kulak verecegini umuyoruz.

ads

dasda

Şebeke sorunları

İmzala

Türk Telekom internet hizmetinden şikayetçiyiz.

Türk telekomun ihalesi iptal edilsin himzetleri denetlensin.

Süleyman Soylu Göreve Devam Etsin

SAYIN BAKANIM BİZ EVDE KALMAYA SİZDE GÖREV BAŞINDA KALMAYA DEVAM EDİN SİZİ SEVİYORUZ

Elif için adalet istiyoruz

Nice elifler ölmesin daha 25 yaşındaydı susma Türkiye benim başıma gelmez deme kadın cinayetleri son bulsun