Özel Sektör

İmzala

Tuzla Viaport Marina küçük tekne ücret adaletsizliği giderilsin.

Tuzla Viaport Marina Yönetimine;Marina yönetimin aldığı karar ile, marina yıllık ücretleri belirlenirken asgari 24 M2 üzerinden sabitlenen minimum taban fiyat uygulaması, birçoğu 13-18 M2 aralığında olan küçük tekne sahipleri açısından adaletsiz bir uygulamaya dönüşmüştür ve tekne sahiplerinin haksız yere 2 kata varan oranlarda fazladan marina ücreti ödemesine neden olmaktadır. Ayrıca Marina ücretlerine yapılan geçen yıla oranla %300 e varan fiyat artışı, günümüzde yaşanılan enflasyon düzeyinin çok üzerinde olması nedeniyle küçük tekne sahiplerini çok zor durumda bırakmaktadır. Belirlenen bu politikanın acilen gözden geçirilip sabit bir M2 fiyatı üzerinden daha adaletli bir şekilde düzenlenmesini, küçük tekne sahibi marina sakinleri olarak önemle arz ederiz.

furkan haksızdır

cemil eren intepe adlı şahıs yaşadığı yer küçükçekmece yeşilova mahallesi dir ve furkana haksız demiştir bizde onu desteklemek amacı ile bu kampanyamızı başlatıyoruz

GETIR iADE YAPMIYOR KAPATILSIN

20 aralikta yapmis oldugum bir alisveristen dolayi bu tarihe kadar magdur edildim. Defalarca arama ve talep olusturmama ragmen dönüs olmuyor. Ben ve diger magdurlar icin kapatilsin diyorum.

KAHVECİ ESNAFININ SESSİZ ÇIĞLIĞI

Bilindiği üzere tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs sebebiyle, yaklaşık 16 Aydır kahvehaneler kapalı. 16 Aydır kapalı diyorum çünkü kahvehaneler açıldı haberleri sadece kahvelerin açılıp oyunun yasaklanmasından ibarettir. 2020 verilerine göre Türkiye de 700.000 Kahvehane bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın tavsiyesine uyan 3 çocuklu aileye bakan bir kahveci olduğunu var sayarsak kendisi ve eşiyle birlikte kahvehanelerden geçinen 3.500.000 kişi anlamına gelmektedir. Üstelik bu sayıya kahvehanelerde çalışan işçiler ve aileleri dahil değillerdir. Tam 16 Aydır 3.500.000 kişiye ödenen destek aile başı 3.000 TL'dir. Bir ailenin 3.000 TL ile 16 ay geçinmesinin mümkünü yoktur. Lütfen kahveci esnafının sessiz çığlığını duyalım ! Sizler de bize bir imza ile katkıda bulunabilirsiniz. Tam kapanma döneminde 2 hafta bütün esnaflarımız bu sürecin zorluğunu görmüş olduğu ümidiyle bizlerin 16 Aydır ne çektiğini anlamışsınızdır diye sizlerden yardım istiyoruz. Bir imza atıp bu kampanyayı lütfen paylaşın.

İmzala

Haftasonu yasağında marketler açık,esnaf kapalı! Esnaf iflasın eşiğinde.

Haftasonu tebdir adı altında kısıtlamalarda marketler,gıda sektörleri açık olmasına rağmen diğer sektörlerdeki esnafların dükkanları kapalı kalmaktadır.Kaldı ki marketler her zaman kalabalık,insanlar iç içeyken diğer sektörlerde dükkana giren müşteri sayısı çok azdır.Esnaf çok zor durumda olup bırakın kira,ödeme yapmayı evini geçindirmekte zorlanmaktadır.Esnaf iflasın eşiğinde.Bu önlemler alınacaksa mantıklı ve eşit şartlarda olmalıdır.Acilen buna bir çözüm gereklidir.Sesimizin duyulmasını istiyoruz.

harry saçını uzatsın

Herkesin iyiliği için yapıyorum bunu... Az çok demeyelim bir ucundan tutalım. Denize kum, bana louis harry'ye uzun saç yakışır. Desteklemeden geçmeyin

Şırnak TEDAŞ müdürü görevden alınsın

Yaklaşık 1 aydık elektriklerin olmadığı Kumçatı beldesinde yaşanan elektrik sorununun giderilmesi için, ve müdürün sorumsuzsuzluğundan kaynaklandığı için, belde halkı müdürün görevden alınmasını istiyoruz

Dimağı Başağın yanında istemiyoruz

Kıbrıslı it Dimağ Özgüm,Başağı aldatıyor,Buna engel olmak için EnBacılar olarak imza kampanyası başlatıyoruz.EnBa olacak,ENES BAŞAK SONSUZ

Bok

Boklu popo kalmasın

Çalışanın mesai ücreti ödensin

başta otellerde olmak üzere diğer tüm iş yerlerinde çalışan emekçi işçinin mesai saatlerinin ücretleri ödenmiyor, çalışana birer meta gözüyle bakılıyor. Kapitalizmin kaosunda yer edinin iş yerleri sürekli çalışma odaklı olarak yapılandırılmış bulunmakta. Bir çok insan mağduriyet yaşamaktadır. Çalışan kişiye saygı olmadığı sürece hakları her zaman gasp edilecektir. Lütfen sesimizi duyuralım ve kimsenin işe mecburiyet yüzünden köle muamelesi yapılmasını durduralım.

Vodafone Türkiye de yasaklansın

Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanmaması, bağlandıktan sonra müşterinin yüzüne kapatması, bağlanmak için 90 dk beklenmesi, 7 ila 12 iş günü içinde gerçekleşmesi gereken işlemin gerçekleşmemesi ve 40 günden fazla uzun sürmesi, bağlanmaya çalışan müşterilerin psikolojisini bozması ve dalga geçer gibi sizinle iletişime geçilecek denilip geçilmemesi, düzgün çalışan hiç bir platformunun olmaması, kalan kullanımlarını bile görmek ve dahası bir çok şikayet etceğimiz konu bulunuyor. Hiç bir bayisi ilgilenmiyor ve "Biz hiç bir şey yapamıyoruz"diyip müşteri hizmetlerini arayın demesi, müşteri mağduriyeti, 12 mb verdikleri internetin 0.80 mb olması çokça sebepten ötürü ülkeden komple kalkması lazım, Elimden başka hiç bir şey gelmediği için imza kampanyası başlatıyorum. DESTEK OLUN

${ item.date }

${ item.name }