Özel Sektör

Türk Telekom Kendine çeki düzen versin

Türk Telekom adlı şirket son 2.5 haftadır aldığı paranın karşılığını verememektedir. Gün içerisinde zaman fark etmeksizin kullanıcılara internet kesintileri yaşatmaktadır. Müşteri hizmetlerine iletilen şikayetler çözüme kavuşmamaktadır. Tüm mağdurları toplu olarak adı geçen şirketin aboneliğinden çıkmaya davet ediyorum.

dr stone 3.sezon çıksın

İNCİ AYAKKABI MAĞDURLARI

İnci Deri Mamülleri A.Ş sahibi Ali Murat Kızıltaş ve Ela Kızıltaş tarafından maddi olarak tüm alacaklarını alamayan çalışanların, haklarının geri alabilmesi için imza kampanyası başlatılmıştır. Alacaklarını tahsil edemeyen tüm mağdurlar için bu mücadeleye destek vermek isteyenlerin başlattığımız imza kampanyasına desteklerini önemle rica ederiz.Saygılar.

İmzala

Sultanbeyli Hamidiye mahallesi alt yapı çok kötü fiber istiyoruz

Sultanbeyli Hamidiye mahallesi alt yapı çok kötü fiber istiyoruz yıllardır en eski alt yapı kullanılıyor internete deli gibi ücret ödüyoruz ama 12 Mbps indirme 0.60 Mbps yükleme hızının üstünü kullanamıyoruz İstanbul gibi mega bi kentte bu kadar kötü hizmetin olması çok acayip olmasından ziyade düşünülmesi bile kötüyken neden bize bu hizmet verilmiyor.    @istanbulbld @TurkTelekom @TTNET @SultanbeyliBel

Yeni Yapılacak Olan Polislik Alımında Yaş Şartının 35 Olmasını Talep Ediyoruz

Yeni Yapılacak olan Polis Alımlarında Yaş Şartının 35 Olmasını Talep Ediyoruz Milyonlarca Alım yapılmakta olan bu güzel mesleğimizin Kpss şartının Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Bir çok hayali olan gençlerimizin isteğini yerine getirmenizi rica ve temenni ederim.

Gediz Elektrik incelensin , süreklli kesinti memnuniyetsizlik

Sürekli gün icinde plansız kesintiler 186 aradığımızda bant kaydı dinletmeleri ... Müşteri memnuniyeti 0 ZAM ve KDV geldiğinde çalışmaları güzel ...

İmzala

Tuzla Viaport Marina küçük tekne ücret adaletsizliği giderilsin.

Tuzla Viaport Marina Yönetimine;Marina yönetimin aldığı karar ile, marina yıllık ücretleri belirlenirken asgari 24 M2 üzerinden sabitlenen minimum taban fiyat uygulaması, birçoğu 13-18 M2 aralığında olan küçük tekne sahipleri açısından adaletsiz bir uygulamaya dönüşmüştür ve tekne sahiplerinin haksız yere 2 kata varan oranlarda fazladan marina ücreti ödemesine neden olmaktadır. Ayrıca Marina ücretlerine yapılan geçen yıla oranla %300 e varan fiyat artışı, günümüzde yaşanılan enflasyon düzeyinin çok üzerinde olması nedeniyle küçük tekne sahiplerini çok zor durumda bırakmaktadır. Belirlenen bu politikanın acilen gözden geçirilip sabit bir M2 fiyatı üzerinden daha adaletli bir şekilde düzenlenmesini, küçük tekne sahibi marina sakinleri olarak önemle arz ederiz.

furkan haksızdır

cemil eren intepe adlı şahıs yaşadığı yer küçükçekmece yeşilova mahallesi dir ve furkana haksız demiştir bizde onu desteklemek amacı ile bu kampanyamızı başlatıyoruz

GETIR iADE YAPMIYOR KAPATILSIN

20 aralikta yapmis oldugum bir alisveristen dolayi bu tarihe kadar magdur edildim. Defalarca arama ve talep olusturmama ragmen dönüs olmuyor. Ben ve diger magdurlar icin kapatilsin diyorum.

KAHVECİ ESNAFININ SESSİZ ÇIĞLIĞI

Bilindiği üzere tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs sebebiyle, yaklaşık 16 Aydır kahvehaneler kapalı. 16 Aydır kapalı diyorum çünkü kahvehaneler açıldı haberleri sadece kahvelerin açılıp oyunun yasaklanmasından ibarettir. 2020 verilerine göre Türkiye de 700.000 Kahvehane bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın tavsiyesine uyan 3 çocuklu aileye bakan bir kahveci olduğunu var sayarsak kendisi ve eşiyle birlikte kahvehanelerden geçinen 3.500.000 kişi anlamına gelmektedir. Üstelik bu sayıya kahvehanelerde çalışan işçiler ve aileleri dahil değillerdir. Tam 16 Aydır 3.500.000 kişiye ödenen destek aile başı 3.000 TL'dir. Bir ailenin 3.000 TL ile 16 ay geçinmesinin mümkünü yoktur. Lütfen kahveci esnafının sessiz çığlığını duyalım ! Sizler de bize bir imza ile katkıda bulunabilirsiniz. Tam kapanma döneminde 2 hafta bütün esnaflarımız bu sürecin zorluğunu görmüş olduğu ümidiyle bizlerin 16 Aydır ne çektiğini anlamışsınızdır diye sizlerden yardım istiyoruz. Bir imza atıp bu kampanyayı lütfen paylaşın.

İmzala

Haftasonu yasağında marketler açık,esnaf kapalı! Esnaf iflasın eşiğinde.

Haftasonu tebdir adı altında kısıtlamalarda marketler,gıda sektörleri açık olmasına rağmen diğer sektörlerdeki esnafların dükkanları kapalı kalmaktadır.Kaldı ki marketler her zaman kalabalık,insanlar iç içeyken diğer sektörlerde dükkana giren müşteri sayısı çok azdır.Esnaf çok zor durumda olup bırakın kira,ödeme yapmayı evini geçindirmekte zorlanmaktadır.Esnaf iflasın eşiğinde.Bu önlemler alınacaksa mantıklı ve eşit şartlarda olmalıdır.Acilen buna bir çözüm gereklidir.Sesimizin duyulmasını istiyoruz.

harry saçını uzatsın

Herkesin iyiliği için yapıyorum bunu... Az çok demeyelim bir ucundan tutalım. Denize kum, bana louis harry'ye uzun saç yakışır. Desteklemeden geçmeyin

${ item.date }

${ item.name }