Özel Sektör

Güvenlik görevlilerinin şartları iyileştirilsin

Özel güvenlik görevlisi olarak polis sayısından fazlayız ama şartlarımız maaşlarımız berbat artık bazı şartların düzeltilmesi gerekmektedir maaşlar en azından asgarinin üzerinde olmalı asker polis emeklilerinin bedava aldığı kimlikle direk başımıza gelmemeli kişi veya kişilere değil hizmeti devlete etmeliyiz güvenlik ihtiyacı olanlar devletten istesin devlet göndersin avm hastahane okul vs çok mu zor iş kur göndersin aradan şirketler çıksın sömürülmekten bıktık veya güvenlik dışındaki işleri yaptırmaktan amaç yardımcı kolluk yaptığımız iş çay getir iş yap kargo al araba park et biz vale veya garson değiliz veya şöför ama hepsi bizlerden bekleniyor artık birinin bu işe dur deyip şartların düzelmesi gerekmekte gereğinin yapılmasını arz ederim.

HAYATTEPE SUİT AİDAT ZAM TEPKİSİ

Site aidatlarına yapılan fahis zamlara karşı aidat ödemeyerek tepkimizi koyalım. Geriye dönük zamlı fiyatın carimize işlenmesi ve %65 oranında zam yapılması normal bir karar olamaz. Üstelik hiç bir bilgi verilmeden enayi yerine koyulur gibi kendi isteklerine göre zam oranı belirleme ve geriye dönük zamlı fiyattan ödeme istemek hiç normal değildir böyle bir kararda alınamaz.

BTS TÜRKİYE’YE GELSİN

İmzala

CEP TELEFONLARINDA KREDİ KARTINA YASAK (HAKSIZ REKABET)

ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA Cep telefonu satışı yapan esnaflar olarak 1 şubat 2014 tarihinden itibaren malesef çok büyük bir haksız rekabet içerisindeyiz,gelen yasa ile cep telefonlarında kredi kartına taksit yasak ibaresi var ve bu sadece küçük esnafı etkiliyor.Büyük firmaların yaptıkları satışlarda yine banka üzerinden kredi kullandırılarak gerçekleşiyor,aradaki tek fark yalnızca plastik bir kartın kullanılması,bankalarla küçük esnaflar olarak böylebir kurumsal çalışma imkanlarımızında önü maalesef kapalı,çıkan bu yasa sadece Teknosa,vatan,media markt ,oparatörlerin satışını ve bankaların faiz kazancını artırıyor,cep telefonu satışında kredi kartına taksit imkanı sağlanırsa bankalar yerine esnafımız kazanır vatandaş faiz ödemez kredi faizlerinde de azalma olur, cep telefonu almak isteyen müşteriler bahsettiğim büyük firmalarda mağaza yetkilileri tarafından mağazanın içindeki mobil banka şubesine yönlendiriliyor.Bankalarda 10 dakika içinde krediyi onaylayarak kredi kartına taksit yapılmayan cep telefonu satışı için 12 ay vadeli kredi verebiliyor yasa cep telefonlarına taksit yasak olarak çıksaydı kimse bu konuda mağdur olmazdı,bahse konu olan büyük firmalar zaten 6 taksite düşmesini bile kabullenmeyip yaptıkları itirazlar sonucu 12 ay taksit sayısına tekrar çıkardılar.Biz küçük esnaflar olarak cep telefonlarında kredi kartına taksit yasak kanununun düzeltilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz