Hayvan Hakları

Kediye Şiddet Var

Kediye Şiddet Suçtur

İmzala

Hayvanlara yapılan zulme son verilsin, suçlular hakettiği cezayı alsın. #adaletbakanlığı #sensusma

İstedikleri bir kap yemek, bir kap su ve biraz sevgi olan bu masum canlılar zehirlenerek, dövülerek öldürülüyor. Kampanyayı imzala ve bu zulmün son bulmasına yardımcı ol.

Eşşek Siken Partisi

İmzala

HAYVANAT BAHÇELERİ İSTİSMARDIR ! KAPATILSIN !

Hayvanat Bahçeleri Kapatılmalıdır Hayvanlar özgür değildir  Eğer bir hayvanat bahçesini gezdiyseniz, hayvanların genelde mutsuz olduğunu fark etmişsinizdir. Biz insanlar genelde, hayvanların zeki olmadıklarını ve duygularının bulunmadığını düşünürüz. Bu nedenle de onları kapattığımızda mutsuz olacaklarını aklımıza pek getirmeyiz. Hatta tam tersine onları vahşi yaşamın zorluklarından, belki de ölmekten kurtardığımızı ve adeta bir lütufta bulunduğumuzu düşünürüz. Oysa gerçek bu değildir. Hayvanlar zekidir ve duyguları vardır. Severler, öfkelenirler, mutlu ya da mutsuz olabilirler. Hayvanat bahçesinde onları tutsak olarak tutmak, sadece bu yönüyle bile ahlaki değildir. Neden tutsaklar ki? Suçları ne? Hayvanlar için yeterli bir yaşam alanı yoktur Yabani hayvanlar sürekli hareket halindedirler ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için, türlerine göre belirli bir coğrafi alana ihtiyaç duyarlar. Hayvanat bahçeleri onlara bu alanı sağlayamaz. Örneğin, hayvanat bahçelerinde yaşam alanları ortalama olarak bir aslan için 18.000 kat, bir kutup ayısı içinse 1.000.000 kat daha küçüktür. Hayvanlar doğal yaşam alanlarında korunmalidir. Hayvanat bahçeleri hayvan istismarıdır!

Hayvana Şiddete Son

Arthura şiddete hayır!

İmzala

Eski Aslanı Geri İstiyoruz.

${ item.date }

${ item.name }