Hayvan Hakları

HAYVAN HAKLARI YASASI ÇIKSIN

Her hayvana yönelik şiddet haberinden sonra kamuoyundan tepkiler yağsa, tüm siyasetçiler kınama mesajları verse, herkes failler cezalandırılsın istese de neden hayvanlara yönelik şiddet eylemleri önlenemiyor? Neden hâlâ Hayvan Hakları Yasası çıkmıyor?

Oğlumuz Paşa’yı Bize Geri Ver Bağcılar Hayvan Barınağı

Biricik oğlumuz paşa bu zamana kadar kimseye bir zarar vermedi, sosyal bir Köpektir o bebek ve çocuklarla birlikte büyüdü bu kadar seri sapık ve katilin olduğu bir ülkede PİTBULLAR değil KATİLERİ Uyutun.... Köpek insan sevgisine muhtaç. Biz burada ona sevgi gösteriyoruz, o hiçbir şey yapmadı. Bu köpeğin kesinlikle öldürülmesini istemiyoruz” PAŞA UYUTULMASIN....

Elif fen lisesinden atılsın

.

SOKAK HAYVANLARINA YARDIM KAMPANASI

En önemlisi de onların ne yaşadığını anlayabilmek için, her zorluklarında kendinizi onların yerine koyun. O zaman elinizden gelen her şeyi yapacaksınızdır.Bir Yardım Elide Biz Uzatalım Ve Patilerinden Tutalım. Destek VerelimFULYA ÇAVDAR

HAYVANA ŞİDDETİN CEZASI OLSUN

YETER ARTIK SUSMUYCAZ MİLYONLARCA HAYVAN CANİ BİR ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLÜYOR VE BUNA ARTIK BİR "DUR" DEMEMİZ LAZIM

Sokak hayvanları mama yardımı

Öncelikle destek veren abilerime ablalarıma ve küçük kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum mahallemde çevremde bulunan 20den fazla aç köpekler için mama alacağım isteyene her türlü resim atarim

Köpeğimi Geri İSTİYORUM

Köpeğimi Bahçemizden Çaldılar Ve Hiç Bir Şekilde Ulaşamıyorum 1 Aylıkken Bulduğum Çivili Sopayla Dövülüp Tuz Ruhu Atılmış Olan Köpeğime Lady İsmini Verdim 1 Yaşına Kadar Ben Büyüttüm Yayla Evinde Sadece Havladığı İçin İmza Toplayıp Bizi Aradılar Bize Belediyeden Ekip Geldiğini Ve Köpeğin Alındığını Söylediler Ancak Kamera Kayıtlarınad Köpeğin 15:01:22 De Kucaklanarak Kapıdan Alınıp Araca Kapatıldığıı Saat 16:10:58 E Kadar Aracın İçinde Kladığını Ve 16:13:38 De Aracın Hareket Ettiğini Net Bir Şekilde Görebiliyoruz Köpeğimin Şu Anda Nerede Olduğunu Ne Yaptığını Üşüyüp Üşümediğini Aç Olup Olmadığını Susuz Olup Olmadığını Yatack Yerinin Olup Olmadığını Bilmiyorum Şu Anda Kalbimin Bir Parçası Yok Oldu Köpeğimi Geri İstiyorum Onlar Mahkemede El Birliği İle Atılan 12 İmzayı Sunacaklar Bana Destek Verirseniz Sevinirim Lütfen Köpeğimi Almamda Bana Yardımcı Olun O BİR KÖPEK DEĞİL BENİM ÇOCUĞUMDUR.

ARDA STOP SIMPING AMK

18 yaşındaki Arda Budak Erbudak o kadar fazla simpliyor ki güvenliğimizden endişe duyuyorum, lütfen yardımcı olun.

hayvana şiddeti kınıyoruz

bu kampanyadaki amacım hayvanlara destek olup sesimizi tüm dünyaya duyurmak ve belki sizin bir imzanızla başarıcaz

İmzala

KÜRT HARUN VE SEBAHATTİN TÜRKİYEYİ TERK ETSİN!!!!

TÜRK - KÜRT KARDEŞTİR AMA BUNLAR HAKİKİ KÜRT OROSBU COCUKLARIDIR!!!!

Emreye PC Alınsın

Amına kodumun cocugu bizi tekkite hapsetti pc alınsın artık destek cıkın arkadaslr

Enes yasuo oynamasın

Enes'in Yasuo oynaması gerek mental gerek fiziksel olarak çevresindekilere zarar verdiği için buna bir dur demenin vakti geldi.

${ item.date }

${ item.name }