Hayvan Hakları

İmzala

Kozan Belediye Baskani Kazim Ozgan'in Kozan Hayvanlar Barinagindaki hayvanlarin ihmali ve bakimsizlik yuzunden olmeleri yuzunden gorevden alinmasini talep ediyoruz!

Kozan Belediyesi barınağında hayvanlar aç sefil durumda birbirlerini yiyorlar. Bu durum daha önce defalarca Adana Büyükşehir Belediyesine ve İl Hayvanları Koruma Kuruluna iletilmesine rağmen soruna çözüm getirilmemiştir.Büyükşehir belediyesi oraya geçici olarak haftada veya on günde 1-2 kez giden bir veteriner görevlendirmiştir. Bu veteriner hekim tamamen göstermelik olarak kısırlaştırdığı az sayıdaki hayvanın da operasyon sonrası tedavilerini devam ettirmediği için hayvanları çoğunun öldüğü bilgileri mevcuttur.Belediye başkanı Kazım Özgan'ın bilgisi ile geceleri toplanan hayvanlar barınağa getirilmemiş, bir kısmı yok edilmiş, bir kısmı da Ceyhan ve diğer ilçelere, otoban çevrelerine atılmıştır. Yanlışlıkla alınan sahipli köpek de yok edilince, köpek sahibi savcılığa baş vurduğunda, bu toplamacı kişiler Ceyhan Barınağına giderek bu köpeği aramışlardır.Barınaktaki mağdur hayvanların çoğu yok edilmiştir. Mevcut hayvanlar da mama yemek yeterli verilmediği için açlıktan birbirlerine saldırmaya başlamışlardır. Gönüllüler tarafından çekilen görüntülerde köpeklerin parçalanmış hayvanı yemeye çalıştıkları açıkça görülmektedir.Daha önce hayvanlara operasyon ve tıbbi müdahalenin bahçeye konan bir mutfak masası üstünde yapıldığı görüntülerde sosyal medyada yer almıştır.Bu insanlık dışı ve yasaya tamamen aykırı görüntüler için, Valilik İl Mahalli İdareler Müdürlüğünden bir müfettişin görevlendirilerek Belediye Başkanı Kazım Özgan hakkında ilgili hayvan severlerin de ifadelerine baş vurularak soruşturma açılmasını talep ediyoruz.Kozan Belediye Baskani Kazim Ozgen insanlik sucu isliyorsun ve senin gorevden alinmani talep ediyoruz.

Sadi idam edilsin

Sadi yi idam etmek için sende bu kampanyayı imzalıyarak bize destek olabilirsin.

Birimzabirkapmama

Bir imza bir kap mama kampanyası kapsamında attığımız adımlar, sokaktaki ve barınaklardaki sevimli dostlarımıza mama yardımı olarak geri dönülmesi.   Kampanyaya katılmak oldukça basit ;  imza kampanyasına katılın  ve ekran görüntüsünü alın “#birimzabirkapmama” etiketiyle sosyal medyada paylaşın, bu sayede  ücretsiz mamalarını sokak hayvanlarına dağıtabiliriz.

İmzala

orkun ya gelirsin ya gelirsin

orkun götünü öptürtme gel

İmzala

akın için yeni bir beyin alacağız #akınadestek

canitom akın için yeni bir beyin alacağız her imza bizim ona yardım etmemiz için küçük de olsa önemli bir adım

Hayvan mamaları ücretsiz olsun

AMACIM SOKAKTA YAŞAYAN KEDİ VE KÖPEK MAMALARI BELEDIYELER TARAFINDAN UCRETSIZ DAĞITILSIN VE SADECE BELEDIYELERDE DEĞIL ILGILI SATILAN YERLERDE UCRETSIZ OLSUN.ARTIK SOKAK HAYAVANLARINI ASTIM ÇÖPLÜKLERINDE ÖLÜ GÖRMEK ISTEMIYORUZ.Hayvan Hakları İzleme Komitesi’nin (HAKİM), hayvan hakları ihlallerine ilişkin hazırladığı raporda, 2016 yılında en az 1 milyar 156 milyon 407 bin 473 yaşam hakkı gaspı vakası yaşandığı belirtildi.

İmzala

TURGUTLU BLD.BŞKYRD.SI EVREN ERBAŞ SER ANNENİN BABANIN OTURDUĞU ACARLAR MAH.GÜNEŞ SOK.TAN ALDIĞIN 2 SOKAK KÖPEĞİNİ AYNI SOKAĞA GERİ BIRAK.

MANİSA- TURGUTLU BELEDİYESİ NİN BARINAĞA ALDIK DEDİKLERİ KÖPEKLER HALA ORTADA YOK ❗❗❗❗ BU İKİ KÖPEK YERİNE BIRAKILANA KADAR SUSMAK YOK ❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗❗❗MANİSA-TURGUTLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN BAYAN EVREN ERBAŞ SER....!!!!SEN YASALARDAN ÜSTÜN DEĞILSİN.. !!!YAŞADIĞİN YER MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL.!!!! SENELERDİR AYNI SOKAKTA SEVGİYLE BAKILAN O ZAVALLI 2 KÖPEĞİ YERİNE BIRAKACAKSIN..!!!!! ISIRMA MASALINI BIRAK .!!!!ADAMA RAPOR SORARLAR ISIRMA RAPORU NEREDE?????İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YALAN DOLAN SİZMİ İNSANLARA HİZMET VERECEKSİNİŹ????!!!! HEMEN ACARLAR MAH.GÜNEŞ SOKAKTAN ANNEN BABANIN OTURDUĞU SOKAKTAN ALDIĞIN 2 SOKAK KÖPEĞİNİ AYNI SOKAĞA GERİ BIRAL ACİLEN.LÜTFEN HERKES İMZA ATIP PAYLAŞABİLİRMİ.TURGUTLU BELEDİYE TELEFONU-0236 313 21 21 LÜTFEN ARAYIN KÖPEKLERİ İSTEYIN...

Emre'nin (MutantUnicorn-G) Banlanması İçin

Başlıkta belirtilen MutantUnicorn-G kullanıcı adlı Emre isimli kişinin ban yemesi için düzenlenen bir kampanyadır.

İmzala

Sakarya ilinin Karasu ilcesinde Yenimahallesinde Sokak Köpeği bakim barinaği Kurulsun

Bir hayvansever ve Veteriner teknikeri olarak , Mahallemdeki sokak köpeklerinin Daha iyi koşullarda bakilmasi amaciyla Mahallemizdeki ,Yenimahalle mezariliğinin arkasinda bulunan Belediyenin Boş arazisinde Mahallemizin sokak hayvanlari için Sokak köpeği bakim barinaği kurulmasini istiyoruz.

Hayvanlar icin el ele

Mama kampanyasi

SOKAK HAYVANLARI YARDIM

Onlar da acıkır, hatta aç kalırOnların ağızları yoktur anlatamazlar. Aslında anlatırlar da bunu sadece kalpleri sıcacık olanlar görür. Acıktıklarında yemek bulamazlar, özellikle şehir dışlarında, arazilerde veya ormandalar ise. Kedi, köpek, kuş… Ortak noktaları ise bizlere muhtaç olmaları.Özellikle kış aylarında lütfen yemek artıklarınızı atmayın bir kap ile çöp kenarlarına, uygun yerlere bırakın. Özellikle oteller, restoranlar dikkat etmeli buna. Sizin burun kıvırdığınız besinleri hayvanlar bulmak için canlarını feda edebiliyor. Hatta siz biraz daha iyi olun size uygun gelen mamalardan alın ve sokaktaki canlara verin. Bulunduğunuz yerlere, kapı önlerine su koyun ki onlar da içsinler. Zaten sokaklarda yaşama şansları azken biraz hayata bağlamaya çalışalımMama yardımı yapalımBirçok dernek, barınak, hatta sosyal medyada oluşturulan besleme gruplarına yardım ederek siz de belki hiç bilmediğiniz, sizden çok uzaklardaki birçok cana yardım edebilir, karınlarını doyurabilirsiniz. Belki de bu, yeni doğum yapmış anne bir kedinin size duyduğu merhamet olarak, belki de soğukta üşümüş, bir yere kıvrılmış bir yavrunun içinden size sevgi mırıltıları çıkararak geri döner kim bilir…YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

Engelli Yusufa Sıhhi Yardım

Pamuk eller cebe abi boş geçmeyin.

${ item.date }

${ item.name }