Hayvan Hakları

Hayvanlar denek olarak kullanılmasın

Merhaba.. biliyorsunuz ki hayvanlara deney adı altında ürünler denetiliyor ve bu hayvanlar için işkence. Bugün izlediğim bir videoda gerçekler yüzüme çarpınca canım çok sıkıldı ben de Ulaş Tuna'nın doğum günü vesilesiyle buna bir nebze de olsa tepki gösterelim dedim. Hayvanlar denek olarak kullanılmasın. Var mısınız ses çıkarmaya? 5 Mayıs'ta Ulaş görür mü bilmem hem o gülümser, biz de bir şeylere vesile olup tepki göstermiş oluruz.Her insan suçlu değildir ama her hayvan masumdur #susamam

İmzala

Hayvanlar denek olarak kullanılmasın.

#saveralph

Hayvanlar üzerinde denenen kozmetik urunler nedeniyle hayatlarını kaybeden hayvanlar için Kesinlikle hiç bir çıkar sağlamiyicagimiz kampanya

Ulaş Tuna Astepe'nin Doğum Günü İçin

Dünyanın her yerinde şiddet gören hayvanlarımızın haklarını koruyalım.Unutmayın ki onlarda bir can ve korunmaya ihtiyaçları var.     Ulaş Astepe adına başlattığımız kampanyamıza destek olur musunuz ?

hayvanlar için kampanya

hayvanların iyiliği için lütfen evinizin önüne yaş mama yaş ekmek koyun ve koymasak ölücekler ve onlar allahın dilsiz kulları ve bizim görevimiz onlara bakmak

hayvanlar için kampanya

hayvanla hayvanlara kötü davranılıyor ve en çok kedi lere lütfe n onlar dışar da hasta olup ölüyorlar sizde evinizin önüne mam yaş ekme koyun ve iyilik kazanın...