Spor

İmzala

Dünya güzel bir yer olsun

#süperlig #futbol arkadaşlar hepimiz kabul edelim ki hakem hatalarından artık bıktık, bu yüzden sizlerin de desteğiyle Türkiye Süper Ligi maclarını yabancı hakemler yönetsin istiyorum… siz de var mısınız ?

VALENCIA MANCINIKLA HALEPE FIRLATILSIN

Valencinın halepe fırlatılması için destek

KARABÜK SKATEPARK

Karabük'te kaykay sporuyla uğraşan fazla kişi yoktu , fakat artık Karabük'te kaykay sporuyla ilgilenen bir çok kişi var. Ama kayacak hiç bir yer yok asfalt yollarda arabalar yüzünden kayılmıyor. Küçük bile olsa bir Rampa istiyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla.

İmzala

Mbwana Samatta mancınıkla Tanzanya'ya fırlatılsın!!

Bize verdigin zararların haddi hesabı yok.Ülkene dön samatta!

İZMİR BÜYÜK KALİTELİ SKATE PARK YAPILSIN

İstanbul Antalya gibi Şehirlerde Daha iyi Paten Kayma İmkanı Varken İzmirde Öyle bir imkan YOK! Aksine (Çöp Rezalet) Skate parklar Var. Biz Daha kaliteli Daha güzel Skate Parklarda Paten Kaymak İstiyoruzDaha iyi haraketler Yapıp Kendimizi Geliştirmek İstiyoruz Ama maaleseft öyle bi İmkanımız Yok BUCA SKATE parktan örnek vermek gerekirserampanın Demirini Çaldılar 7 AY boyunca Yerine demir yapılmadı o 7 ay boyuncada Rampadan Aşşağı düşüp Ağır yaralanan arkadaşlarımız Oldu 7 ay sonrasında yapılan demirde İse kaynak Yoktu 2 3 tane vida sallamışlar Gitmişler uzun lafın kısası İzmir Gibi büyük bir Şehirde Güzel Yeni skate Parklar Olcağına 5 6 Sene öncesinde yapılan dökülen skate parklar Vardır Lütfen Bu yazdıklarımın dikkate alınmasını Ve İzmire türkiyenin en iyi ve en büyük skate parklarından Birisinin Yapılmasını talep ediyorum

Penaldocular mancinikla uzaya firlatilsin

Penaldocular diger insanlarin akil sagligini bozuyor bu nedenle tum penaldocular'in uzay disina firlatilmasi hepimizin yararina oldugunu dusunuyorum.

bisikletim çalındı

çok saçma olucak șimdiden özür dilerim ama benim kırmızı salcano ng 650 bisikletim çalındı ne evimiz ne arabamız var maddi durumumuz așırı kötü yani yeni bisiklet almak için para toplamam gerek bisikletim için bende çalıșıcam yașım yasal değil o yüzden söyleyemeyeceğim ailem yardım edemez bazen ekmek almaya zor paramız yetiyor șu aralar çok sıkıșığız bir kaç kiși maddi yardımda bulunsa bile katkısı çok olucak bende para toplayacağım elimden geldiğince inșallah yeniden bisikletimi yerine koyacağım tekrardan kusura bakmayın.

nagelsman istifa

istifa

İmzala

Galatasaray'da Seçim Yeniden Yapılsın?

ÖNCE İSTİFA, SONRA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ!Galatasarayımızın YARIN yapılması gereken seçimi, camiamızı kaosa sürüklemek isteyen bir üyenin başvurusu sonrası mahkeme tarafından önce reddedilmiş, bugün ise istinaf mahkemesi tarafından seçime tedbir konulması kararı kamuoyuna yansımıştır.Kamuoyuna yansıyan Galatasaray Lisesi mezunu bu kişinin, başvuruları ve hamleleri kim veya kimler tarafından yaptırıldığı malumdur.Medya önünde veda şovu yapan, tüzüklü, seçimli naralar atıp Galatasaray'ı mahkeme koridorlarına düşürmeyeceklerini dillerinden düşürmeyen bu skandal yönetim sahne arkasında sergilediği performansla camiamızın geleceğini tehdit ediyor!Galatasaray tarihinin en başarısız yönetimi olmayı yaklaşık 9 ay gibi kısa bi sürede başaran ve garantileyen Burak Elmas ve ekibi, güya kendileriyle alakası olmayan bu şahsın hamlelerini dikkate almayarak bir an önce İSTİFA ederek seçimin yapılmasını sağlayarak camianın önünü açmalıdır.Son olarak yeni gelecek yönetimle beraber camianın en önemli ve acil konularından birinin tüzük tadili olduğu bir kez daha ispatlanmıştır.İdari ibrasızlık gibi bir yaptırımın olmadığı, Galatasaray taraftarını üyelikten uzak tutan ama böyle garip mensubiyetlere sahip olanların Galatasaray geleceğine etki edebildiği üyelik ayrımcılığının ortadan kaldırıldığı bir tüzük tadili derhal yapılmalıdır. KAÇINILMAZDIR!

tese kapatilsin

kapatilsin iste, ligde "sikeci" istemiyoruz kardesim

İmzala

Rambo okan Fenerbahçe başkanı olsun.

${ item.date }

${ item.name }