Spor

lütfen lütfen lütfen

HATAYSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Bursada bisiklet sporunun genisletilmesi

Bursada imkanların az olduğu için genişletilmesi lazim

İmzala

Fenerbahce ve beşiktaş a yapılan haksızlıklar

Sayın taraftarlar ; Fenerbahçe ve Beşiktaş ‘ ımıza gönül vermiş milyonlarca taraftarımıza sesleniyorum. Bu sene takımlarımıza yapılan gözle görülür haksızlıklar tüm çıplaklığıyla ekranlarda yer almaktadır. Buna rağmen hiç bir yetkili konuya dair en ufak bir açıklama bile yapmamakta ısrarcı ( Türkiye Futbol Federasyonu ) Fenerbahçemiz ve Beşiktaş ‘ ımız türk futboluna verdiği değerler ve hizmetler ile en ön planda yer alan 4 güzide futbol kulübümüzden ikisidir. Federasyon, yayıncı kuruluş ve daha niceleri takımlarımız sayesinde milyon dolarlar kazanmaktadır. Bu yapılan haksızlıklara artık biz taraftarlar olarak katlanamıyoruz. Madem ki çok açık ve net bir şekilde bu iki takımımızın bu sene şampiyon olması istenmiyor. Bizde takımlarımızdan hiç bir beklentimiz kalmadıgını canı gönülden bildiriyoruz. Bugünden itibaren ligin kalan tüm maçlarına bu iki değerli kulübümüzden tek beklentimiz paf takım oyuncularıyla çıkmasıdır. Bizler sezon sonunda takımlarımız ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin en ufak bir şikayet te bulunmayacağımızı en içten dileklerimizle belirtmek istiyoruz. Lütfen kalan tüm maçlara tamamı ile paf takım oyuncularımızdan kurulu ilk 11 ler ile çıkın. Bu sayede hem bahane ile oyuncularımız ligde oynama şansı bulup kendilerini geliştirirler. Hemde bu sene yapılan yönetimle Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak lige hiç bir değer vermediğimizi göstermiş oluruz. Ve yayıncı kuruluş ta kazanç kaybedeceği için akıllanır ve federasyon üzerinde büyük bir baskı kurar adaletli yönetim için. Federasyonda umut ediyoruzki yaptıkları büyük cehaletten döner ve olması gereken adaletli sistemi artık türk futboluna sunar.İmza35 yıllık Fenerbahçe taraftarı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa

1- 26.01.2020 tarihindeki Göztepe-Beşiktaş müsabakasıyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün,2- 24.01.2020 tarihindeki Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçıyla ilgili Gaziantep Futbol Kulübü'nün,3- 23.11.2019 tarihindeki İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili de İttifak Holding Konyaspor Kulübü'nün yaptığı başvuruları değerlendirdi ve söz konusu maçlardaki hata vardır yanlış karar verdiler. Tüm taraftarlardan yardım bekliyoruz. Doğru karar tarafsız kişiler yönetimini yapsın TFF nin

Köycegizpatenpisti

Muğla Köyceğiz e patenciler olarak pist istiyoruz

Ankaraya skatepark isityoruz

Birçok patenci gençler kaykay parkı olmadığından dolayı yollarda otobanlarda takılıyor araba tutuyorlar canlarını tehlikeye atıyorlar bu yüzden skatepark istiyouz

Rize'ye SkatePark İstiyoruz imza kampanyası

Bizler Rizede paten kaykay vs. sporları yapan gençleriz. Hem kendi güvenliğimiz için hemde ilimiz ve ülkemizin kültürüne katkı için ilimize skatepark istemekteyiz.

HERKES BİSİKLETLERE

Adana'da biz gençlerin kötü örnek teşkil eden şeylerden uzak durması amacıyla,sporun anlam ve önemini anlatmak maksadı ile maddi durumu iyi olanlardan veya eski sağlam bisikletini bağışı yapmak isteyen kişilerden destek bekliyorum.

Biz Mesut Özil’i istiyoruz Ali Başkan

Mesut Özil’i kirala Ali Başkan.

Trabzona Skatepark İstiyoruz !!! @Trabzonbelediyesi

Bizler trabzonda paten, kaykay vb. sporları yapan gençleriz. Bu tür sporları yapmak için uygun alanlarımız olmadığı için bu spor için özel olan skateparklardan istemekteyiz. Bu parklar hem bizim güvenliğimiz için gerekli hemde Trabzon ve ülkemizde bu kültürün gelişmesi için gereklidir. Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }