Spor

Amatör Spor Yok Oluyor

Amatör Spor yapan gençlerimiz ,alt yapılarımız yok olmak üzere ,artık bu durumu bir çare bulmamız gerekiyor. Yok yetişmekte olan ve yeni yetişecek bir nesil spordan uzaklaşıyor ve yok oluyor.

İmzala

Erol bulut Fenerbahçeden istifa et ve git

Gençliğimizi umutlarımız hayallerimizi ve yine bir sezon çalan bir hoca istemiyoruz.plansız ve taktiksiz oynayan bir hoca istemiyoruz.iyi olan bir takim kötü oynatan bir hoca istemiyoruz.

Fenerbahcemi Galatasaraymi

Hangisi daha iyi

deneme

İmzala

Antalya için, spor için ,basketbol için ele ele

Spor için basketbol için Antalya için el eleAntalya Atatürk Salonu’nun yeni şekliyle yapımı hakkındaki spekülasyonlar hala son hızıyla devam ediyor. Halbuki Atatürk Spor Salonu yıkılmadan önceki projesinin modernize edilmiş şekliyle tribünlerinin biraz daha yükseltilmesi, pota arkasındaki tribünlerinin genişletilerek büyütülmesiyle 5 bin kişilik seyirci hacmiyle modernize bir şekilde yapılarak Avrupai standartlara kavuşturulabilir.Onun sonrasında o komplekste yapılacak her şey teferruattır. Atatürk Spor Salonu’nu Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi bütçesiyle yapabilir, yapamıyorsa Antalya’nın uluslararası boyutlarda başta ATSO, AKTOB olmak üzere onlarca yerel kurumları, onlarca STK’sı var. Hepsinin ortak amacı daha güzel, daha modern bir Antalya ve Antalya’ya hizmet ise onlara bu salonun yapımı büyük bir fırsat. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek belediye olarak Atatürk Salonu projesinde ve yapımında sıkıntı yaşıyorsa bu kurumlarla görüşmeli.Antalya 2001 yılında yaptığı hatayı Atatürk Spor Salonu projesinde ve yapımında yapmamalı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi basketbol federasyonu şampiyonanın bir ayağının Antalya’da yapılacağını açıkladığı zaman Antalya’da büyük sevinç yaşanmıştı. Antalya’ya dünya çapında bir salon kazandırılması düşünüldü fakat o zamanki mülki yerel makamlar yeni bir salon yaptırılmasının yerine geçici olarak bir kiralanmasını gündeme getirerek uygulamışlardı.Avrupa Şampiyonası’nın bir süre öncesi tribünler, parkeler, potalar ve salonun tüm ihtiyaçları Fransa’dan, İtalya’dan vb. ülkelerden getirtilip, turnuva sonrası başka başka illere gönderilmiş ve Antalya ayağına gelmiş fırsatı kaçırmış önemli bir spor tesisine sahip olamamıştı. Şimdide aynı düşüncedeki insanlar maddi değeri trilyonları bulan Atatürk Spor Salonun olduğu yerde Antalya’ya hiçbir faydası olmayacak projelerin uygulanmasına çalışmakta. Antalya kalıcı olacak bu projeyi sonraki pişmanlıklarla anılmamalı. O yüzden ortaya konmaya çalışılan pembe tabloya inanılmamalı. Bundan dolayı onca yoğunluklarına rağmen Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Antalya Valimiz sayın Ersin Yazıcı’yı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ve Antalya milletvekillerinin, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin bu konuda ortak akılla Antalya’ya dünya çapında ve Antalyalılara açık bir salonu gerçekleştirmesini tüm Antalya bekliyor.Aslında, Amerika yeniden keşfedilecek değil, yıkılan salonu daha modernize Avrupa ve dünya standartlarında yapmak Antalya için zor olmamalı.Pembe tablolar çizip, Antalyalılara açık olacağı söylenen birçok kompleks gibi burasıda hayal kırıklığı yaratmamalı. Olayın başka bir yönü de yapılan yeni birçok tesis oraya atanan bir müdür ve birkaç yetkili tarafından keyiflerince yönetilmesi konusu. O yüzden yapılacak bu salon projesinden, yapımından, vereceği hizmete kadar çok ince düşünülüp öyle yapılmalı. Yoksa bunlar teferruat denilirse Antalya telafisi zor bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Bunu önlemek Antalyalılara ve Antalya’nın mülki idarecilerine, tüm siyasilerine düşüyor.Gönlünüz dostluk ve basketbolla kalsın.

.

Gerek kalmadı

İmzala

Antalya Muratpaşa belediyesi meydankavağı mahallesine skatepark istiyoruz

özalayın belediye mahallemize skatepark yaptırsın

Erdem Tosun Fenere

Erdem>Karbonat Erol

Perez Redbull'a gitsin

Perez Redbull'a gitsin.

Vanspor kapatılsın

İzmit Skatepark Yenilensin

Kocaeli İzmitin tek skateparkı can çekişiyor. İmzalarınızla bize destek olabilirsiniz. İzmit hepimizin.

ÇAĞRI LOLE GEL

League UEFA legends