Spor

bisikletim çalındı

çok saçma olucak șimdiden özür dilerim ama benim kırmızı salcano ng 650 bisikletim çalındı ne evimiz ne arabamız var maddi durumumuz așırı kötü yani yeni bisiklet almak için para toplamam gerek bisikletim için bende çalıșıcam yașım yasal değil o yüzden söyleyemeyeceğim ailem yardım edemez bazen ekmek almaya zor paramız yetiyor șu aralar çok sıkıșığız bir kaç kiși maddi yardımda bulunsa bile katkısı çok olucak bende para toplayacağım elimden geldiğince inșallah yeniden bisikletimi yerine koyacağım tekrardan kusura bakmayın.

nagelsman istifa

istifa

İmzala

Galatasaray'da Seçim Yeniden Yapılsın?

ÖNCE İSTİFA, SONRA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ!Galatasarayımızın YARIN yapılması gereken seçimi, camiamızı kaosa sürüklemek isteyen bir üyenin başvurusu sonrası mahkeme tarafından önce reddedilmiş, bugün ise istinaf mahkemesi tarafından seçime tedbir konulması kararı kamuoyuna yansımıştır.Kamuoyuna yansıyan Galatasaray Lisesi mezunu bu kişinin, başvuruları ve hamleleri kim veya kimler tarafından yaptırıldığı malumdur.Medya önünde veda şovu yapan, tüzüklü, seçimli naralar atıp Galatasaray'ı mahkeme koridorlarına düşürmeyeceklerini dillerinden düşürmeyen bu skandal yönetim sahne arkasında sergilediği performansla camiamızın geleceğini tehdit ediyor!Galatasaray tarihinin en başarısız yönetimi olmayı yaklaşık 9 ay gibi kısa bi sürede başaran ve garantileyen Burak Elmas ve ekibi, güya kendileriyle alakası olmayan bu şahsın hamlelerini dikkate almayarak bir an önce İSTİFA ederek seçimin yapılmasını sağlayarak camianın önünü açmalıdır.Son olarak yeni gelecek yönetimle beraber camianın en önemli ve acil konularından birinin tüzük tadili olduğu bir kez daha ispatlanmıştır.İdari ibrasızlık gibi bir yaptırımın olmadığı, Galatasaray taraftarını üyelikten uzak tutan ama böyle garip mensubiyetlere sahip olanların Galatasaray geleceğine etki edebildiği üyelik ayrımcılığının ortadan kaldırıldığı bir tüzük tadili derhal yapılmalıdır. KAÇINILMAZDIR!

tese kapatilsin

kapatilsin iste, ligde "sikeci" istemiyoruz kardesim

İmzala

Rambo okan Fenerbahçe başkanı olsun.

İmzala

neymar ölene kadar bekar kalsın

NEYMARI PAYLASAMIYORUZ ISTE KARDESIM NE BAKIYOSUN

BAŞKAN FATİH TERİM OLSUN

ŞANLI GALATASARAY TAKIMININ BAŞKANI FATİH 'GRANDE' TERİM OLSUN.

Yönetim istifa

Ali Koç istifa

İmzala

Burak Yılmaz'ı mancınık la yurt dışına fırlatalım