Spor

Biz Mesut Özil’i istiyoruz Ali Başkan

Mesut Özil’i kirala Ali Başkan.

Trabzona Skatepark İstiyoruz !!! @Trabzonbelediyesi

Bizler trabzonda paten, kaykay vb. sporları yapan gençleriz. Bu tür sporları yapmak için uygun alanlarımız olmadığı için bu spor için özel olan skateparklardan istemekteyiz. Bu parklar hem bizim güvenliğimiz için gerekli hemde Trabzon ve ülkemizde bu kültürün gelişmesi için gereklidir. Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz.

İmzala

Trabzonspor alt yapısı Sadi TEKELİOĞLU'na emanet edilmeli!!!

Trabzonspor alt yapisindan yetişen ve bugün hem Trabzonspor hemde Türkiye A Milli takımının önemli isimleri haline gelen YUSUF YAZICI, ABDÜLKADİR ÖMÜR, UĞURCAN ÇAKIR ve bunun yanında HÜSEYİN TÜRKMEN, MURAT CEM AKPINAR, ARDA AKBULUT, MUZAFFER CEM KABLAN, KAĞAN MORADAOĞLU, TUNAHAN ERGÜL, BEHLÜL AYDIN, FARUKCAN GENÇ, KEREM BAYKUŞ, OĞUZHAN AÇIL'ın yetişmesinde en önemli katkı SADİ TEKELİOĞLU'na aittir. Sadi TEKELİOĞLU görevinden ayrıldıktan sonra alt yapı büyük bir ivme kaybetmiştir. Ondan sonra göreve gelen hocalarımız oyunculara gereken değeri vermemiştir. Bugün Trabzonspor yukarıda belirttiğimiz oyuncularla dünya gündemine oturmuştur. Böyle genç yeteneklerin çıkması için Sadi TEKELIOĞLU'nun tekrar altyapı koordinatörlüğüne getirilmesi gereklidir. Geride bıraktığımız 2018-2019 futbol sezonunda bir çok oyuncu ağır sakatlıklar geçirdi. Bu durum böyle devam ederse altyapıda oynayan bir çok genç, futbol kariyerlerine başlamadan son vermek durumunda kalacak. Bu durum Trabzonspor'a ve Türk futboluna zarar verecek. Biran önce Ahmet AĞAOĞLU Başkanlıgında bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sadi TEKELIOĞLU'nu altyapının başına getirmelidir. Yeni Yusuflar,Abdülkadirler, Uğurcanlar,Hüseyinler ancak ve ancak Sadi TEKELIOĞLU'nun başında olduğu bir altyapından çıkar. Sessiz kalma değerli Trabzon Halkı ve değerli Trabzonspor Taraftarı bu oluşuma hepinizi davet ediyorum ve katkı sağlıyacağına da eminim, saygılarımızla...

fenere destekk

fenerbahçe Kulübüne destek vermek amacıyla yapılan kampanya

İmzala

Küçükçekmdce beziraganbahçeye skatepark istiyoruz.

Küçükçekmece bezirgan bahçede kaykay paten vb. Sürecek yerler yok taştepete var orada git fel çok uzun kalıyor ve ayrıca orda çocuklar oyunoynuyor çocuklara çarpmamak için manevra yapıp düşüyoruz serseriler var bizden para istiyorlar Paten lerimizi almak istiyorlar lütfen destek verin ve paten sürecek alanımızın olmasını istiyoruz.

İmzala

SERGEN YALÇIN'I BEŞİKTAŞA İSTİYORUZ...

Bu takımın başına gelecekse bizden biri gelsin. Biz büyük BEŞİKTAŞ taraftarı olarak başaracağından eminiz. Yönetime sesimizi duyurmak adına sende el ver !

İmzala

Diyarbakır/Kayapınar'a daha büyük ve geniş SkatePark istiyoruz

Diyarbakır'da Bisiklet'ler , kaykaylar ve patenciler için en gerekli çalışma alanı olan SKATEPARK'LAR bizim için çok küçük ve dar ve gercekten sayıları çok az o yüzden Diyarbakır Kayapınar'a skate Park yapılmasını belediye başkanımızdan rica ediyoruz

Fenerbhaçe'nin Durumu