Spor

Erşan monitörü Barış'a göndersin

Erşab'ın bir aydır göndereceğim diyip göndermediği gaming monitorü Barış'a göndermesi için başlatılan bu kampanyaya destek olun..

AMATOR LIGLER OYNANSIN

İmzala

Bülent Uslu Beşiktaş'ta Yönetici Olsun !

Beşiktaş'ta yöneticiler gereken görevi yerine getirmiyorlar.ÇALIŞMIYORLAR!.Bu sebeptendir ki Beşiktaşlı taraftarların çok güvendiği 7/24 Beşiktaş için çalışacak olan Bir Yönetici lazım.Oda Bülent Usludur.!

Çayırovaya Skatepark Yapılsın

Sokağımızda 15 Tane Paten Süren Kişiler Var Hepimiz Sokakta Araba Tehlikesinden Asfalt Bozukluğundan Rahat Bir Şekilde Süremiyoruz Çayırova Yakınlarında bir Skate Parkımız Vardı Ama Yıktılar Tren Istasyonumu Ne öyle Birşey Yaptılar Rahat Süremiyoruz Sıkıldık Artık!!

Burdur Skatepark

Burdur'da birsürü genç ve çocuk Skatepark yapılmasını istiyor. Düz alandan başka kendimizi paten kaykay vb birçok farklı dalda geliştireceğimiz bir alan yok.

Burdur Skatepark

Burdur'da birsürü genç ve çocuk Skatepark yapılmasını istiyor. Düz alandan başka kendimizi paten kaykay vb. şeylerde geliştirebileceğimiz biryer bile yok. O yüzden destek olursanız seviniriz

#beinsportsiptal

Uygulanan haksız limite karşı biz de limit uyguluyoruz!Yayıncı kuruluş üyeliklerini iptal edip, bu ücretlerle FenerOl’uyoruz. #beinsportsiptal #beINliOlmaFenerOl

Bisikletsiz çocuk kalmasın

inş Bisikleti olmayan çocuklara ulaşabiliriz lütfen destek olun0155/0137792 hesap numarasına yardımlarınızı bekliyorum aklında bir sorusu olan 05458977724 arayabilir

İzmir skatepark yaş sınırı

Merhaba öncelikleBiz izmir skaterler olarak izmir bostanlı skatepark'ına yaş sınırlaması gelmesini talep ediyoruz çünkü;-Çok fazla değişik araçlarla giriliyor-minik arkadaşlarımıza yüksek süratle çarpıp sakatlama veya herhangi bir 2 taraftada risk oluşturması büyük bir ihtimal çok fazla yaşadık-rahatça çalışamayıp sakatlanma riskimiz artıyor vs.Burası çocuklarla dolduğu için hem küçük çocuklar hem de biz skaterler'in sakatlanma riski fazlasıyla artıyor. Burasının çocuk parkı olarak değil de gerçekten birşeyler yapmak isteyen kendini geliştirmeye çalışan skaterler için daha güzel ve daha sağlıklı bir ortam için yaş sınırlaması ve belirlenen araçların dışında başka araçların girmesine yasak konulmasını arz ederiz.

İmzala

avcilara sahile tenis kortu ve basketbol sahasi istiyoruz

Kırıkkalespor 2020-2021 sezonu maçları Fikret Karabudak Stadyumunda Oynansın

Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2020-2021 Türkiye 3.Lig iç saha maçlarını Fikret Karabudak Stadyumunda oynanması için imza topluyoruz.

ALİ KOÇ İSTİFA

fenerbahçenin geleceği için ve basketbol takımının dağılmaması için imza topluyoruz. Emin ol ali koç olmadan daha mutlu olacağız

${ item.date }

${ item.name }