Spor

#beinsportsiptal

Uygulanan haksız limite karşı biz de limit uyguluyoruz!Yayıncı kuruluş üyeliklerini iptal edip, bu ücretlerle FenerOl’uyoruz. #beinsportsiptal #beINliOlmaFenerOl

Bisikletsiz çocuk kalmasın

inş Bisikleti olmayan çocuklara ulaşabiliriz lütfen destek olun0155/0137792 hesap numarasına yardımlarınızı bekliyorum aklında bir sorusu olan 05458977724 arayabilir

İzmir skatepark yaş sınırı

Merhaba öncelikleBiz izmir skaterler olarak izmir bostanlı skatepark'ına yaş sınırlaması gelmesini talep ediyoruz çünkü;-Çok fazla değişik araçlarla giriliyor-minik arkadaşlarımıza yüksek süratle çarpıp sakatlama veya herhangi bir 2 taraftada risk oluşturması büyük bir ihtimal çok fazla yaşadık-rahatça çalışamayıp sakatlanma riskimiz artıyor vs.Burası çocuklarla dolduğu için hem küçük çocuklar hem de biz skaterler'in sakatlanma riski fazlasıyla artıyor. Burasının çocuk parkı olarak değil de gerçekten birşeyler yapmak isteyen kendini geliştirmeye çalışan skaterler için daha güzel ve daha sağlıklı bir ortam için yaş sınırlaması ve belirlenen araçların dışında başka araçların girmesine yasak konulmasını arz ederiz.

İmzala

avcilara sahile tenis kortu ve basketbol sahasi istiyoruz

Kırıkkalespor 2020-2021 sezonu maçları Fikret Karabudak Stadyumunda Oynansın

Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2020-2021 Türkiye 3.Lig iç saha maçlarını Fikret Karabudak Stadyumunda oynanması için imza topluyoruz.

ALİ KOÇ İSTİFA

fenerbahçenin geleceği için ve basketbol takımının dağılmaması için imza topluyoruz. Emin ol ali koç olmadan daha mutlu olacağız

Marcelo Saracchi TAKİMDAN GONDERİLMELİ

Marcelo Saracch'nin takımdan gönderilmesini istiyorsan imzanı at

SUP 2016 roster'ını kursun

SUP fabFabulous ve Machine'i alsın

lütfen lütfen lütfen

HATAYSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Bursada bisiklet sporunun genisletilmesi

Bursada imkanların az olduğu için genişletilmesi lazim

İmzala

Fenerbahce ve beşiktaş a yapılan haksızlıklar

Sayın taraftarlar ; Fenerbahçe ve Beşiktaş ‘ ımıza gönül vermiş milyonlarca taraftarımıza sesleniyorum. Bu sene takımlarımıza yapılan gözle görülür haksızlıklar tüm çıplaklığıyla ekranlarda yer almaktadır. Buna rağmen hiç bir yetkili konuya dair en ufak bir açıklama bile yapmamakta ısrarcı ( Türkiye Futbol Federasyonu ) Fenerbahçemiz ve Beşiktaş ‘ ımız türk futboluna verdiği değerler ve hizmetler ile en ön planda yer alan 4 güzide futbol kulübümüzden ikisidir. Federasyon, yayıncı kuruluş ve daha niceleri takımlarımız sayesinde milyon dolarlar kazanmaktadır. Bu yapılan haksızlıklara artık biz taraftarlar olarak katlanamıyoruz. Madem ki çok açık ve net bir şekilde bu iki takımımızın bu sene şampiyon olması istenmiyor. Bizde takımlarımızdan hiç bir beklentimiz kalmadıgını canı gönülden bildiriyoruz. Bugünden itibaren ligin kalan tüm maçlarına bu iki değerli kulübümüzden tek beklentimiz paf takım oyuncularıyla çıkmasıdır. Bizler sezon sonunda takımlarımız ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin en ufak bir şikayet te bulunmayacağımızı en içten dileklerimizle belirtmek istiyoruz. Lütfen kalan tüm maçlara tamamı ile paf takım oyuncularımızdan kurulu ilk 11 ler ile çıkın. Bu sayede hem bahane ile oyuncularımız ligde oynama şansı bulup kendilerini geliştirirler. Hemde bu sene yapılan yönetimle Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak lige hiç bir değer vermediğimizi göstermiş oluruz. Ve yayıncı kuruluş ta kazanç kaybedeceği için akıllanır ve federasyon üzerinde büyük bir baskı kurar adaletli yönetim için. Federasyonda umut ediyoruzki yaptıkları büyük cehaletten döner ve olması gereken adaletli sistemi artık türk futboluna sunar.İmza35 yıllık Fenerbahçe taraftarı.

${ item.date }

${ item.name }