Sanat

İmzala

Altin cocuk Erdogan'dan mikrofonu alan cocuk feat atsin

Omegle vidolari ceken altin cocuk ve erdogan'dan mitingde mikrofon alan cocugun Ghetto Yasam 2 isimli parca cikarmalari icin kampanya baslatiyorum.

İmzala

Emirhan Leylanın Metnini Çaldı!

Emirhan Leylanın metnini çaldı 50 kişi bu kampanyayı imzalarsa dava açılacak.

SOUTH CENTRAL GERİ AÇILSIN

south centralı geri aç engin

Menderes Kapalı Spor Salonu Konser Salonu olsun

İki buçuk milyonluk nüfusuyla Çukurova'nın merkezi konumundaki Adana kent merkezinde yıllardır Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nin konser vereceği, Altın Koza film festivali ödül töreninin düzenleneceği vb birçok etkinlik için kullanılacak uygun büyüklükte bir salon yok. Bu ayıbın sonlandırılması için Menderes Kapalı Spor Salonu Konser Salonu olsun.

İmzala

betulay sikerin yeni allah olmasi icin

..

2022 Babaeski festivali olsun

1971 yılında ilk karpuz festivali olarak başlayan Babaeski festivali en son 2019 yılında yapılmış olup çeşitli bahaneler ile ertelenmiştir (corona öncesi). Uzun yıllar bıyunca hiç aksamadan yapılan festival trakyanın en eski festivallerinden biridir. Babaeski halkının iple cektiği konserlerin ve sergilerin olduğu festival 2022 yılında tekrardan yapılmasını istyoruz. Şuan festival alanlarına düğün sallnları işgal etmiş olup bu yerin yine festivalerde ve yazları yine halkın çay içebileceği çay bahcelerine dönüştürülmelidir. İmza atarak sesimizi duyuralım.Teşekkürler.

emre saçını 3e vursun

emre saçını 3e vurmalı

Enha rock grubu olsun.

Enha rock grubu olmalı.

Volume 1

İmzala

ADANA'YA YENİ BİR KONSER SALONU İSTİYORUZ.

Öncelikle Adana'nın müzik anlamındaki lokomotifi olan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve buna bağlı müzik etkinlikleri ile birlikte, gerektiğinde bunun dışında yapılabilecek her türlü müzik etkinliğinde kullanılmak üzere ve hepsinden de önemlisi bu şehrin adına yakışır bir şekilde inşa edilecek olan;YENİ BİR KONSER SALONU İSTİYORUZ.

Namık Ekin biyografi filmi çekilsin

YEŞİL DENİZİ TEKRAR EKRANLARA KAZANDIRMAK İSTER MİSİNİZ

Hepimizin severek izlediği Yeşil Deniz dizisini tekrar ekranlarda görmek için sizde imzalayın, birken milyon olalım ve tekrar ekranlara kazandırıalım :) Lütfen destek olun, kısa sürede bu güzel heyecana ortak olalım.

${ item.date }

${ item.name }