Diğer

BAHAR, MERT'İN TEKLİFİNİ KABUL ETMELİ

MERT'İN BAHAR'I SEVDİĞİNE EMİNİM. BAHAR ACİLEN BU İŞİ ŞAKAYA VURMAYI BIRAKMALI VE MERT'İN TEKLİFİNİ CİDDİYE ALMALI.

İlayda çoruma gelsin

İloş çoruma gelsin

İlayda çoruma gelsin

İloş çoruma gelsin.!

KARDEŞİNESAHİPÇIKZULMEDURDE!

SENDE SUSMA ! Çin terörist ve Komünist devleti tarihi hesaplaşmaya girişti ve yüzyıllar boyunca kendisine kök söktürerek, diz çöktüren yüce Türk milletinin asil evlatlarının torunlarına zulüm ve işkence yapıyor. Seneler boyu katliamlara maruz kalmış olan, son zamanlarda ise toplama kamplarında işkence altında tutulan asil evlatlar, daha geçtiğimiz hafta içinde bir âlimi daha zindanlarda şehit verdi. Abdullah Mahdum ‘üstatlar üstadı’ ve 86 yaşındaki İslam alimi şehidin 2 suçu vardı. Bir tanesi İslam alimi olmak diğeri ise Türk olmak. İşte bu 2 suç Doğu Türkistan’da hapse girmek ve işkence görmek için yeterli olmakta.  Bu Zülme Sessiz Kalma!

TürkTelekom Toplu Fes Etme Anketi

Merhaba ArkadaşlarTürk Telekomun Kullanıcılara Yaptığı Haksızlık Yetti ArtıkFarklı Firma VDSL internet Altapın var diyor işlemler Başlıyor Türk Telekom Red Ediyor Alt Yapın Yok DiyorArkadaşa Modem Aldırıyor İşlemler Başlıyor VDSL'de Bu Seferde Alt Yapınız Yok Deyip Modemi Enayi Yerine Koyuyorlar Benimde Aklıma Toplu Şekilde Bu İmazanın Ulaştığı Herkesin İnternet Abonelğinin Fest Ettirmesi Geldi Sende İmzalayarak Destek ola Bilir imzadan SonraPaylaşırsan Daha Fazla Kişilere Ulaşa Biliriz...Teşekkürler İnternet Hakkımı Kısıtlayamazsın .

Dark kaktüsler grubuna beyin

Gruba biraz beyin istiyorum...

Sokak Hayvanları Koruyalım Hadsiz Ekibi ve Neslihan Atagül Doğulu adına

Sokak hayvanlar ‘ın özgür yaşamaya hakları var... Biz bir olup elimizden geleni yapmak istiyoruz, hayvanların ölmesi değil yaşamalarını istiyoruz. Sizin de desteklerinizi bekliyoruz. birlikte daha çok güçlüyüz.   Mültefit Ekibi

İmzala

Arkadaş,Sevgili TRİPLERİMLE son !

Günlük hayatta çok trip yiyoruz ve atiyoruz bu triplere son vermeli, kavgayı bırakmalıyız !

İNTERNET ALT YAPI PROBLEMİ

Sarıyer Mah. 5718 Sk. No:10 D:10 İZMİR/KARABAĞLAR muhitinde internet alt yapı başvurusu için gereken imza sayısına ulaşmayı başarmayı hedefliyorum. İmza atarak sen de binamız için destek olabilirsin.

onura sabır için yardım

Seçimler Erkene Alınsın

Seçimler erkene alınsın artık insanlar mağdur olmasın!

TOFAŞ KUŞ SERİSİ YENİDEN ÜRETİLSİN

HERKEZİN ANISININ OLDUĞU ÜLKEMİZİN MEŞHUR ARACI OLAN TOFAŞ DOĞAN,ŞAHİN,KARTAL YENİDEN ÜRETİLSİN.

${ item.date }

${ item.name }