Diğer

Yukarı Dikme Mahallesi İçme suyu sorunu çözmek için destek destek imzası

İçme suyumuzun yetersizliği nedeniyle su sorunu çözmek Muhtar İbrahim Ziyanak a her türlü desteğimizi beyan ederiz.

BTS TÜRKİYE'YE GELSİN!

Sayın BTS'i görmek isteyipte göremeyen Armyler, bu kampanyaya oy verirseniz bu kampanyaya oy vermiş olursunuz. Ama bu kampanyaya oy vermezseniz BTS'i görme ihtimaliniz %1 iken %0'a düşer. Koreye gidemezsiniz zaten. Bu metni okuduğunuza göre fakirsiniz. O zaman Jimin'i, Tae'yi, Namjoon'u fln anca rüyanızda görürsünüz o da belki.. Açıkçası ben bu kampanyayı yapınca BTS'in görüp aaa Hindiye gidelim diyeceklerini zannetmiyorum. Ama olsun, zaten eğlence için yaptım. So, pls Türkiyeye gelin -sadece BTS değil, TXT, SKZ, ENHYPHEN fln da olur, nimet seçilmez olm- The End

KADINA ŞİDDETE HAYIR!

KRALİÇELER GÖLGEDE BIRAKIR KRALLARI!Günümüzde kadına şiddet olayları giderek artıyor. Bir günde binlerce kadın eşleri, sevgilileri, abileri vs. en güvendikleri kişiler tarafından bile katlediliyor. Peki ya neden herkes bu konuyu geçiştiriyor? Kusura bakmayın ama domuz eti yiyeni görünce, LGBT üyesi olanı görünce herkes ağzını açıp konuşmasını biliyor. İşine gelince müslüman kesiliyor herkes! Neden toplumumuz kadınları hep küçük gösteriyor? Daha doğrusu; Erkekler bu hakkı nereden alıyorlar? Ee tabi haliyle ülkemizin başındaki bazı insanlar İstanbul Sözleşmesini'de iptal ettirince durum daha da kötüleşti. Hiç bir kadın bir erkek için kendini yıpratmasın. Kadınlar erkeklerden her zaman daha güçlü daha azimlidir. Tüm erkekler aynı demeyeceğim, erkek milleti işte diyerektende geçiştirmeyeceğim. Çünkü ben bir kızım ve bi gün kadın olacağım. O gün geldiğinde ben sokakta korkarak yürümek istemiyorum. Yanımdan geçen her erkeğin beni tecavüz etmesinden korkmak istemiyorum! Bana haklarımı verin! Ben ÇAY İSTEMİYORUM!!

İmzala

İmam yasin gündoğdu RTÜK başına geçsin

Yasin gündoğdu imam RTÜK başkanı müdürü olsun diyorsan göster kendini. Olmayacaksada kapansın bir halta yaramıyor nasıl olsa.

arda sunucudan banlansın

Arda'nın banlanmasını istiyoruz

Galatasaray Liseliler Mancınıkla Fransa'ya Fırlatılsın

Galatasaray Liseliler Mancınıkla Fransa'ya Fıtlatılsın(Güzel kızlar dışında, onlar otobüsle gidebilir)

İmzala

Suriye ve afganları ülkeden mancılıkla atalım.

Suriye ve afganların Türkiye Cumhuriyetinden Gitmeleri

Mert orospu mu

Mertin orospu olduğunu düşünenler imzalasın

muhyettinates21@gmail.com

Sabiha Gökçen havalimanı ismi değiştirilsin

Okullarda dini eğitim

Genç neslimizin dini bilgisi zayıf yetişmesin. Öğrenmeleri için okullarda KURAN-I KERİM ve NAMAZ'ın öğrtilmesi faydalı olur. Velilerinde desteğini almak için imza başlattım. Kabul ederseniz sevinirim.

Ebu Hanzala İçin Özgürlük

Ebu Hanzala'ya Özgürlük