Diğer

İmzala

Japonya Kore'yi ihlak etsin imparatorluk geri dönsün

Japonya'nın Kore'yi ihlal etmesi

#Yusuf Tekin istifa sesimizi duy Ziya selcuk geri dönnnn

istifa et artık yusuf Tekin istemiyoruz seni anla

.

Chivalrous HRPG V2

Bu kampanya, Mount & Blade: Warband adlı oyununun, Persistent Kingdoms isimli modunda daha önce roleplay sunucu açmış olan Chivalrous HRPG ekibi ve yöneticilerinin yeniden sunucu açmaları için düzenlenmektedir. Sonuna yaklaşmakta olduğumuz yaz tatili boyunca doğru düzgün hiçbir roleplay sunucu açılmaması, ayrıca oyuncuların rol yapmak istediği bu zamanlarda Chivalrous HRPG yöneticilerine ve ekibine yakışan, tekrardan sunucuyu açıp oyuncularına güzel bir rol ortamı sunmak olacaktır.Yeniden Chivalrous için sen de imza ver!

Muleka mancınık ile Papua Yeni gineye firlatilsin

Her atağı öldüren esseogluessek mulekayi yollayalim

İmzala

OWO GERİ GELSİN TEAMJORWİES!

Owo geri gelmezse adli işlemler başlatılıp zeqqa adlı kişinin evine döner yollanıcaktır.

suriyeli mültecilerin gitmesi için

Highschool DxD 5. Sezon Gelsin

" Highschool DxD " adlı animenin 5. sezonunun çıkış yapması için açılan bir imza kampanyası.

Özge Ankaraya taşınsın

Özge ankaraya taşınsın

İmzala

Milasmt2 oyunun resmi oyun içi ticaret sitesi olan milasmt2satis sitesinin kullanıcılarının para mağduriyeti