Diğer

#FREEDEHA

CANIM KARDESİMİZ DEHA TUZCUNUN İCERİDEN CIKMASI İCİN BASLATİLAN Bİ KAMPANYADİR #FREEDEHA SAYGI DEGER $ECRET

WalDo'nun McLaren'ı afetmesi için

McLarenin valese dönemesi içindir

Trt kapatìlsìn

Trt'nun kapatilmasini istememin birkac nedeni var 1-elektrik faturasindan aldigi vergilerle kayda deger bir icraat te bulunmadigi icin insanlarin cebinden bosu bosuna para aliyor 2-son zamanlarda insanlara iktidar yanlisi propagandalar yayinlamaya ve yalan yanlis bilgiler vermeye basladi;"Uluslararası Basın Enstitüsü (IPI) Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TRT yönetim kuruluna yapılan atamaların, kurumu mutlak bir devlet propagandası kanalı olmaya ittiği yönünde uyarıda bulundu.14 Temmuz'da cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle TRT yönetim kurulu üye sayısı yediden dokuza çıkarılmıştı. TRT'nin yeni yönetim kuruluna Ahmet Albayrak ve Mehmet Zahid Sobacı dışında Atakan Yılmaz, Hilal Kaplan Öğüt, Meryem İlayda Atlas Çetin, Mücahid Eker, Oğuz Göksu, Oğuzhan Bilgin ve Veysel Kurt atanmıştı."(kaynak:https://www.google.com/amp/s/t24.com.tr/amp/haber/uluslararasi-basin-enstitusu-trt-devletin-propaganda-kanali-olmaya-itiliyor,966229)3-hilal kaplan gibi her firsatta tsk yi kotuleyen acik sekilde teror destekciligi yapan birini yonetim kurulunda bulundurmalari4-Türk Radyo Televizyon ismini kötü temsil ediyor.Türk kültürünü ve tarihini kaliteli ve düzgün bir sekilde temsil etmesi gereken trt, Atatürk rolü için bile Atatürke benzeyen bitini bulmaktna aciz durumda Eger benim gibi dusunuyorsaniz lutfen destek verin

EFE BEG MANCINIKLA YUNANİSTANA ATILSIN

Efe beg mancınıkla yunanistana atılsın diyorsan oy ver

İmzala

yusuf özdemir bi daha valoda flash atmasın yusuf özdemir kapatılsın sizin desteklerinizle haydi reisler

yusuf özdemirin körlerinden kurtulup daha iyi bir valorant deneyimi yaşayacagız ve yusuf özdemirden kurtulucaz haydi reisler sizin sayenizde daha iyi olucak valorant

Aileler Kapatılsın

Aile adlı kurumun kapatılmasının hepimiz için iyi olacağını tahmin ve umut etmekte, katılımınızı beklemekteyim.

Aileler Kapatılsın

Aile adlı kurumun kapatılmasının hepimiz için en iyisi olacağını tahmin ve umut etmekte, katılımlarınızı beklemekteyim. Bu savaşı birlikte vereceğiz

Aileler Kapatılsın

Aile adlı kurumun kapatılmasına yönelik bu kampanyamızın hepimizin iyiliğine olacağını umut ve tahmin etmekte, katılımlarınızı beklemekteyim