Diğer

Nure Sofi ismi için verilen Patentin ve Marka isminin iptalini istiyoruz

Karamanoğlu Beyliği'nin tarihi şahsiyeti olan Nure Sofi ismi maalesef bir ürün için patent ve marka ismi olarak kaydedilmiştir. Tarihi şahsiyet olan bir kişinin ismi herhangi bir ticari ürün için patentlenemez ve marka ismi olarak kullanılamaz. Patent Kurumu tarafından yapılan bu yanlışın acilen düzeltilmesini, devletin kurumunu yanıltarak şahsına çıkar sağlamaya ve tarihi bir şahsiyetin onurlu ismini lekelemeye çalışan kişinin ağır para cezasıyla cezalandırılmasını, bu kişiye bir daha herhangi bir patentin ve marka isminin sağlanmamasını, bu kişinin isminin ve marifetinin gazetede ilan edilmesini ve ücretinin kendisinden alınması ile "Karamanoğulları Toplumundan ve Nure Sofi'nin şahs-ı manevisinden özür dilemesinin" sağlanması bizim acil ve çok önemli talebimizdir. Türkiye gibi bir ülkeye yakışan tarihi şahsiyetlerin ve Türkiye'de var olan toplumların manevi şahsiyetlerini korumaktır.

İmzala

Tarihi şahsiyetlerin, tarihi yerlerin, tarihi olayların patenti ve markası olamaz

Türkiye'de tarihi kişilerin isimleri ve ünvanları, tarihi olayların isimleri, tarihi yerlerin isimleri, çeşitli toplumların isimleri, kültürel isimler herhangi bir kişiye özel patent ve ticari marka olarak sağlanamaz. Patent Kurumu'nun öncelikle başvuruda bulunanların bu konuyu teyit etmelerini sağlayan bir belgeyi imzalatması ve ön araştırmayı da bizzat kendisinin yapması gerekir. Bununla ilgili kanuni düzenleme yapılmalı ve mevcut patentler ve markalar da bu bağlamda incelenmelidir. Bu konuda çok fazla suistimal olduğunu görüyoruz. Patent Kurumu da "afedersin, yanlışlık olmuş" deyip geçiştiriyor. Suistimali yapanlar ve buna yol açanlar ağır para cezaları ile cezalandırılmalıdır.

İmzala

Hbö hocamızın durumuna şarkı sözleri yazmasını engellemek istiyoruz

Belirli şahısların şarkı sözlerini çalıp durumlarına yazmalarını engellemek istiyoruz.

.728181819191kspqkdpwld

Aldlqmdpwmfpwlfğ

TİKTOK KAPANMASIN

BU ARALAR TİK TOK KAPANSIN DİYE BİRSİRÜ İNSAN İMZA ATIYOR PEKİ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ ONLARCA İNSANIN EMEĞİNİN BOŞA GİDECEĞİNİ...

İmzala

Sokak hayvanlarına sıcak yuva ve mama desteği

Sahibi tarafından sokağa terk edilmiş, hiçbir zaman sıcak bi yuvası olmamış, karnını doyurmak için insanlardan medet uman ama karşılığında şiddete maruz kalan binlerce sokak hayvanı için seninde desteğini bekliyoruz.

Adalet için el ele Türkiye

Pinar Gültekin cinayetini işleyen cani insanın cezasını bulmasını istiyoruzTaciz ve kadın cinayetlerine ise idam gelsin

Herkes işini yapsın

18 Temmuz 2020 günü Resmi Gazete de yayımlanan “Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile mesleğimizin hakları önceden Eczacı, Kimyacı, Teknisyen ile paylaştırılmıştı, şimdi bu yönetmelik ile de Orman Mühendisleri ve Orman Endüstri Mühendisleri ile paylaştırılmaktadır. Ziraat mühendisliği diplomasına sahip olmayan meslek ve gruplara bu hakkın verilmesi son derece yanlıştır. Bakanlığımızın bu yanlıştan dönülmesini ve daha evvel paylaşılmış olan yönetmeliğin iptalini taleb etmekteyiz.

Televizyondaki Siddet İçerikleri

Netflixdeki içerikler gündeme gelirken Televizyondaki şiddet,akraba,evliliği,taciz,küfür gibi içerikleri gündeme gelmesini sağlamak

İmzala

TÜVTÜRK’ün(Araç Muayenesi) Yüksek Fiyatlarına: DUR!

Güncelleme: Facebook Grubu Açtık Haksızlığa Dur Diyecek Gönüller Arıyoruz! Grup Adı: TÜVTÜRK’ün(Araç Muayenesi) Yüksek Fiyatlarına: DUR!“Araç muayene istasyonları önceleri Devlet tarafından ücretsiz yapılıyordu. 2004 yılından beri TÜVTÜRK diye bir şirket ücret karşılığı yapmaktadır. Doğuş Grubu ile Alman Tüv Süd Grubu ortak şirketidir. Almancası "Technischer Überwachungs Verein." Türkçesi ise ''Teknik Denetim Kurumu'' anlamına gelmektedir. Ayrıca, Londra merkezli özel sermayeli fon sahibi Bridgepoint de TÜVTÜRK'ün ortağıdır.“[1]“Türkiye'de trafiğe kayıtlı araç sayısı en güncel haliyle 23 milyon 156 bin 975'dir.”[2]TÜVTÜRK Güncel Muayane Fiyatları;“Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Yömork: 342,20 TLOtobüs, Kamyon, Çekici, Tankerİ 462,56 TLTraktör (Römorklu / Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet: 174,64 TL” [3] Konuyu çok uzatmaya gerek yok Devletin aramıza komisyoncu gibi soktuğu bu tür Firmaların Kapatılması veyahut makul fiyatlara düşürmesini istiyoruz! Her sene bu Fahiş Fiyatların Başka Ülke/Firmaların Ellerinde olmasından bir Türkiye Vatandaşı olarak Utanç Duyuyorum!!![1]https://www.google.com.tr/amp/s/www.gunboyugazetesi.com.tr/service/amp/arac-muayene-ucret-gelirleri-dogus-grubu-ile-alman-ve-ingiliz-sirketlerine-2698yy.htm[2]Türkiye İstatistik Kurumu, Aralık 2019'a ilişkin "Motorlu Kara Taşıtları İstatistikleri"[3]https://www.google.com.tr/amp/s/www.koalay.com/blog/detay/arac-muayene-fiyatlari

İmzala

Her yerde sen geri başlasın

Her yerde sen dizisinin en kısa zamanda geri başlaması isteyenler

Tik tok kapanmasın

Tik tok kullanıcılarının katılıp desteklemesini bekliyorum.

${ item.date }

${ item.name }