Çevre

İmzala

Çağdaş eylülden mancınıkla budapeşteye fırlatılsın

Orda daha mutlu olacaktır

İZELMAN A.Ş BARİYERLİ OTOPARK ABONELİK ÜCRET ZAMMI GERİ ÇEKİLSİN

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na İzelman A.Ş’ye  Mustafa Kemal Sahil Bulvarında bariyerli otopark hizmetinde 2021 yılı aylık abonelik bedeli 515 TL iken bu yıl % 26,2 oranında zam yapılarak 2022 yılında abonelik başına 650 TL olarak belirlenmiştir. Bu zam oranın geri çekilmesini, işgücü, enerji ve diğer maliyetleri olmayan bariyerli otopark hizmetinin 2022 hizmet bedelinin 515 TL olarak kalmasını talep ediyoruz.   Çünkü;1.      2022 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan diğer İzelman otopark hizmet ücretleri 20 TL/günlük  olarak belirlenmiştir. Günlük hizmet ücretinin  20 TL baz alındığından aylık abonelik hizmet ücretinin 600 TL olarak belirlenmesi gerekirken her bir abonelikten aylık 50 TL, yıllık ise  600 TL  fazla alınmasının nedenleri, hangi amaçla ve nereye kullanıldığını dair bilgilendirmenin 2021 yılı içerisinde İzelman veya İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet alan vatandaşa yapılmalıydı. Aylık abonelik hizmet biçimi genelde diğer hizmetlerde avantajlı iken bariyerli otopark hizmetinde ise daha yüksek ücret ödeyerek dezantajlı olunmaktadır.  2.     Otopark blokların içerisinde yer alan ve görevli olmayan klübeler gece boyunca ışıkları açık bırakılmaktadır. Açık bırakılan klübelerde yetkili varmış izlenimi yaratırken elektrik enerjisi israfı yapılmaktadır. Mustafa Kemal Sahil Caddesi üstündeki bariyerli otoparkların çalışma mekanizmaları uzaktan kumandalı olduğu için herhangi bir işgücüne veya enerjiye ihtiyaç duymamaktadır. Ayrıca elektrik maliyetleri düşürülmesi için çevreye duyarlı ve sürdürülebilirliğe katkı veren örneğin güneş enerji ile çalışan mekanizmaların hayata geçirilmesini beklemekteyiz.  3.     Mithatpaşa Caddesi ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki yetersiz otoparklara alternatif çözümler üretilmelidir. Sadece bariyerli otopark hizmeti ile sınırlı kalınmamalıdır. Abone olamayan, sıra bekleyen veya bu hizmet ücretini karşılamayan vatandaş ise arabası çekilerek veya trafik cezası ödeyerek mağdur olmaktadır. Otopark sorununa alternatif çözümler getirilmesi sosyal adelet, eşitlikçi ve çağdaş Belediyecilik ilkesinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Yukarıda sayılan nedenlerden dolayı 2022 yılı için belirlenen bariyerli otopark hizmet ücretinin geri çekilmesini, 2022 yılı için aylık abonelik ücretinin 515 TL’nin  geçerli olmasını talep ediyor, gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.  Saygılarımızla

NÜKLEER SANTRALE DUR DE

Projemiz'de insanların Nükleer Santralın nasıl bir tehlike sağladığının farkına varması için bir çalışma yaptık. Bizim amacımız insanların daha duyarlı olmasına yer verdik. Biz projemizle DÜNYAYI KURTARACAĞIMIZA İNANIYORUZ.SİNOP'DA 362.94 İNSAN MERSİN'DE 885.364 İNSAN İGNEADA'DA 1.217.903 İNSAN ÖLÜM RİSKİ ALTINDADIR.ZARARLARI ÖLÜM ORANI 100&% HASTALANMA ORANI 99%1.PETROL,DOGAL GAZ VE KÖMÜR , KÜRESEL ISINMAYA YOL AÇAR. 2.DOĞAL GAZIN 200 YILLIK BİR ÖMRÜ KALMIŞTIR. 3.ENERJİ ATMOSFER KİRLENMESİNE SEBEP OLUR.4.RADYASYON SEVİYESİ YÜKSEK OLDUĞU İÇİN ZAMANLA KANSER VE YA FARKLI HASTALIKLARA YOL AÇAR.Proje Creative konsepti diğer ülkelerde yaşanan büyük patlamalar ele alarak , bizde oluşucak felaketleri engellemeye çalışmak ve insanlara farkındalık yaratmak istiyoruz. VAZGEÇEBİLİYORKEN VAZGEÇ!!!

İmzala

halk içinde ossurmak normal bir şey olsun

OSSSURMAK SUC DEGİL,BASARIDIR!

Let’s Protect The World For Our Future / Geleceğimiz İçin Dünyamızı Koruyalım

İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi ve İklim Elçileri / Love of Nature and Climate Ambassadors on the Axis of Climate Change projemiz ile daha yeşil bir Dünya yaratmak için insanları, toplulukları ve örgütleri iklim hareketinde yer almaya davet eden bir projedir. Projemiz ile iklim bağlamında zorlukların üstesinden gelmek ve iklim değişikliğinin eğitimin tüm alanlarında işlenecek ve farkındalık yaratılabilecek çok iyi bir konu olabileceğini göstermek için harekete geçilmiştir.İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi ve İklim Elçileri / Love of Nature and Climate Ambassadors on the Axis of Climate Change projesi hayata geçtiğinde İklim değişikliği ekseninde hayata geçirerek doğa sevgisini kazanmış bireyler başta olmak üzere iklim elçileri yaratılacaktır.Haydi İklim Değişikliğine dur Diyelim !-------------------------------------------------A love of nature in the context of climate change, and climate Ambassadors / the nature of love and the axis of the front Yesil climate change Climate Ambassadors our project to create a world with more people, communities and organisations to take part in the climate movement is a project that invites and at the end of the project, each participant is located in the country / city and the district aims to raise awareness by creating the climate ambassadors.With our project, actions have been taken to overcome the challenges in the context of climate and to show that climate change can be a very good topic that can be processed and raised awareness in all areas of education.Love of Nature and Climate Ambassadors on the Axis of Climate Change When the Love of Nature and Climate Ambassadors on the Axis of Climate Change project is implemented, climate ambassadors will be created, especially individuals who have gained the love of nature by implementing all the studies and activities that have been taken by all team members with joint decisions on the axis of climate change.Within the scope of the project, teachers, students and parents were provided with 21. teachers, parents and students who consciously use the highest technology will be provided with their participation in the educational technologies of the age by gaining their century skills in the context of the love of nature.Let's Stop Climate Change!

İmzala

Sınıfta tek oturup zorbalanan kızı atma.

Seri seri

Tarım arazileri satılamaz

AKP’li belediye, köy mallarını satacakFerizler, Kadıköy ve Aşağıkırıklar köylerindeki tarım arazileri için toplamda 5 milyon 825 bin lira bedel belirleyen belediye, 30 Kasım tarihinde satış ihalesi yapacak.Köylüler mallarının satımasını değil topraklarını işleyerek üretmek istiyor.Çekin ellerinizi köylünün mallarından.

1.

orospu mert

orospu

hgmertceylan@gmail.com

orospu mert

Seninde Bir Dikili Ağacın Olsun

Günümüzde yaşanan özelinde ülkemizde genelinde tüm dünyada yaşanan orman yangınları ve düzensiz ağaç kesimini ortadan kaldırmak için, ormanlarımızı ve ülkemizi daha da güzel bir yer haline getirmek adına yapılan bir sosyal sorumluluk projesidir.

İzmir körfezi BALIK TUTMA YASAĞI KALKSIN

${ item.date }