Çevre

Kutlama konvoyları yasaklansın

Sıcak Hava yasaklansın

Güneş denen gad damnitin yasaklanamsı için sen de bir imza ver

Geri dönüşüm kutusu

Cam şişe kağıt plastik aynı kutuda dönüşsün

İmzala

Kuşadasındaki yabani domuzların şehir merkezinden toplanması

Kuşadasındaki vahşi yaban domuzlarının insanlara çocuklara ve sokak hayvanlarına saldırması. Domuzların kendi yaşam alanlarına toplanması gerek insanlar rahatça yolda yürüyemez oldu belediyenin umrunda değil acil bir müdahale gerekli

Yeni Su Ürünleri Yasa Tüzüğü Değişmeli

Hiçbir Bilimsel veriye dayanmayan amacı denizlermizi korumak değil sadece bazı kişilerin çıkarları için yapılan ve sürekli amatör balıkçıyı cezalandıran yasaya hayır!!!

Su Ürünleri Yasa Tüzüğü Değişmeli

Amacı denizlermizdeki balık popülasyonunu korumak olmayan...Hiçbir bilimsel veriye dayanmayan sadece belli kişilerin çıkarları için yapılan bu yasaya dur demek!!!

FLASH ATMA

TUM CSGO HALKINI FLASH ATMAMAYA DAVET EDİYORUM

Ataberk x tuşunu kullanmasın

Ataberk X tuşu kullanmasın

Binalarda Deprem İzolatörü Zorunlu Olmalı

Deprem yüzünden defalarca canımız yandı ama yine de akıllanmadık çünkü ya binaları kurallara göre yapmadık ya da binalar yeteri kadar denetlenmedi.Bazı binaların beton işi bittikten sonra denetleme elemanının geldiği, sonrasında su-elektrik tesisatı için bina kolon ve kirişlerine zararlar verildiği görülmüştür.Bu durumda, bina inşaatının her aşaması, yerinde kontrol edilmelidir.Bazı denetleme elemanları, binayı yerinde denetlemek yerine, bir kaç fotoğrafa bakarak onay vermektedir.Bunlara kesin önlemler alınmalıdır. Bunlarla birlikte, bizden çok daha fazla sayı ve şiddette depremler olan Japonya'da, doğrudan depreme bağlı bina yıkımı olmuyor çünkü binaların hepsi için deprem izolatör zorunluluğu vardır.Bu izolatörün maliyeti çok fazla değildir.Fazla olsa bile, insanın canından önemli değildir.Ülkemizde bir an önce deprem izolatörü zorunluluğu getirilmeli ve bina inşaatının her aşaması ayrıntılı olarak, yerinde kontrol edilmelidir.Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkılan binaların bir yıl içinde, hızlıca tekrar yapılacağını belirtmiştir. İnşaat işi aceleye gelmez. Binaları hızlı yapmak değil, sağlam yapmaktır önemli olan.Yeni yapılacak binaların inşaatı başlamadan, deprem izolatörü zorunlu olmalı ve yapılacak binalarda uygulanmalıdır. Ayrıca, halihazırda yapılmakta olan binlerce bina inşaatı mevcuttur.Deprem izolatörünün bir özelliği ise, mevcut binalara da sonrada yapılabilir olmasıdır.Halihazırda yapılmakta olan bütün binalara ve mevcut binalara da deprem izolatörü zorunluluğu bir an önce getirilmelidir.

Ayancık'a Doğalgaz İstiyoruz.

Sinop ilimizin şirin ilçesi Ayancık'a DOĞALGAZ istiyoruz. Katı yakıtlar ile zehirlenmek, kötü havayı teneffüs etmek istemiyoruz.

Azra mancınıkla Halepe fırlatılsın

Mangır mancınıkla Halepe fırlatılsın