Çevre

Sumqayıtda boğuluruq

Salam mən və Sumqayıt şəhər əhalisi hər gecə Sumqayıtda zibil poliqonunda yandırılan zibillərdən və zəhərli havanın şəhərə yayılmasından şikayətlənirik. Cənab Prezidentimizə bu barədə şikayət ərizəsi yazılmağı üçün şəhər sakinlərindən imza toplamaq istəyirik. Xatırlatmaq istərəmki bu bizim ekoloji şəraitimizə və öz sağlamlığımıza ziyandır və bunu bizlərə edilməsi yolverilməzdir.

Bora sınır dışı edilsin

Borayı sınır dışı edelim

BETON DİREKLER İSTEMİYORUZ

Elektrik kablolarının beton direklere bağlanmasının görüntü kirliliğine yol açtığı aşikardır. Beton direklerin insanların canlarını ve mallarını tehlikeye atmasına göz yumulmamalı. Kaldırımların bu şekilde işgal edilmesine izin vermemeliyiz. Kabloların direklere değil yer altına gömülmesi ve çocukların özgürce uçurtmalarını uçurtması sağlanmalıdır.

Evrim Keklik Türkiye ye alınmasın

Viranşehir toki köpelerden temizlensin

devletimizin büyük maliyetler harcayarak imar ettiği ve halkın refahına sunduğu Şanlıurfa-Viranşehir toki konutları bölgesinde bir yıldan fazladır başıboş sokak hayvanları tarafından işgal edilmiş durumdadır. 13 Nisan 2020’de Viranşehir’de 6 çocuk bu köpeklerin saldırısına uğramış ve malesef bir çocuk hayatını kaybetmiştir. Hayvanların daha iyi şartlarda barınmaları ve aynı vakaların tekrar yaşanmaması için acilen öncelikle viranşehir toki bölgesi olmak üzere tüm viranşehirdeki köpeklerin gerekli merciler tarafından toplanmasını istiyorum ve yönde imza veriyorum. Saygılarımla.

Siirt güreş cad

AYASOFYA CAMİİ OLSUN

Fatih Sultan Muhammed han hazretleri ALLAH İn izni ile İstanbulu feth eyledi burayı camii yaptı namazını kıldı bütün padişahlar her cuma burada cuma namazlarını kıldılar birileri AYASOFYA. CAMİİ nden rahatsız olmuş ki müzeye çevirdiler ecdadımızın bize bıraktığı bu mirası korumak boynumuzun borcudur isterim ki burda tek yürek olup imzalarımızı çoğaltıp devletimize sunalım ve birlikte AYASOFYA CAMİİ mizde ilk namazımızı kılalım.

ANT SİMS’i BIRAKSIN

Ant’ın Sims’i bırakması için imza topluyoruz

İmzala

Sokağımızda trafo istemiyoruz Fener Mahallesi 1972 Sokak sakinleri @MuratpasaBld

Kurulma aşamasında olan trafo için sokak sakinlerinin başlatmış olduğu bir imza kampanyası olup, herhangi bir siyasi yada karalama amacı gütmeyen bir imza kampanyasıdır. İmza kampanyası amacı sokak sakinlerine rahatsızlık veren trafonun sokak sakinlerinden daha uzak bir konumda konumlandırılması veya tamamen kaldırılmasıdır.

Tik tok kapanmasin

Kaklanamaz çünkü herkesin emeği var kötü videoları rapor ederseni o tür vıdeolar sizin önünüze bidaha çıkmaz bu arada kullanıcı adım ecrinsaba_

İmzala

Çaylara nehirlere ve denizlere kanalizasyon karışmasın

Akarsularımızın ve denizlerimizin temiz ve berrak akmasını ve içinde yaşayan canlıların sağlıklı ve huzurlu yaşamasını istiyoruz.

İmzala

bugra allaha küfür etti hapse girmesi için imza topluok

serefsiz bugra allaha sowdu

${ item.date }