Çevre

İmzala

bugra allaha küfür etti hapse girmesi için imza topluok

serefsiz bugra allaha sowdu

Kaçak inşaat

Yeşiloba mahallesi 46088sokak kaçak inşaat yapılıyor yapılan şikayet rağmen inşaat devam ediyor lütfen bu konuya duyarlı olup yeterli imza toplanması için desteğe ihtiyacımız var Seyhan Adana

Küresel Isınma

Bu Bu kampanyada küresel ısınmayı önlemeyi başarmak istiyorum bu kampanya küresel ısınmayı önlemek amacı için başlatılmış bir kampanya mıdır

Küresel ısınma

bu imza kampanyasına küresel ısınmayı önlemeyi başarmak istiyorum bu kampanyanın amacı küresel ısınmayı önlemektir

İZZETİ GRUPTAN ÇIKARMA KAMPANYASI

IZZET GRUPTAN ÇIKSIN

Tik tok kapansin

Tik tokda ahlaksiz ve gereksiz seyler cekildiginden kapatilmasi.

İmzala

Valentina_Lessie PD DEN ATILSIN! (YRB)

Eğer çok oylama gelirse atırırı bunu bu arada ben Brian Sianz HAKKIMI ALDI BU OCLAR bu atılırsa sıradaki Rosalyn Leanna olcak sırayla imza atıcaz.

Okçuluk Yarışması

1-) Yarış 3 setten oluşacaktır2-) Her sette 6 atış yapılacaktır.3-) Son atışta 10 vurulursa bir ok daha eklenir yani toplamda 7 vuruş hakkı tanınır4-) Enes her şartta kazanır

Kadınlara Mizah Yasağı

Dişi cinsteki her bireyin espiri yapma özelliğinin elinden alınmasını talep ediyoruz.Çünkü kadınlar komik varlıklar değildir ve bir erkek bir kadına gülüyorsa tek amacı onunla yatmaktır.Eğer gerekli sayıya ulaşırsak kadınların espiri yapmasını yasaklama önergesi TBMM'de karara sunulabilir.

İmzala

Amazon ormanlarında ki kesimlere son verelim!

Amazon ormanlarında ki ağaçlar bilinçsizce kesiliyor. Bunu durdurmak bizim ellerimizde. Haydi, dünyamızı akciğersiz bırakmayalım!

ÇEKİRGE istilası önlemi

Arkadaşlar afrikada çekirge saldırısı kıtlığa sebeb oldu aynısı ülkemize ve dünyaya sıçrarsa kıtlık ve kaos ortaya çıkar bu kıtlığı engellemek için bir fikrim var ülkemizin sınırlarına direklerle tutturulmuş Devasa yükseklikte file dikip önlem almalıyız yoksa ülkece hem ekonomik hemde kıtlık sorunu yaşayacağız..

İmzala

Soysuzlar Mutlu Olsun Adam Gibi Adam İstifa Etti Ama Reis Kabul Etmeyecek lütfen herkes balkon çıksın