Çevre

İmzala

Corona virüsü alarm sokağa çıkma yasağı olsun.

Sağlımız için bu kampanyayı başlatmak istiyorum. Önümüzde uzun yıllar var ve Türkiye'de işin ciddiyetini paniğe kapılmadan geç olmadan anlamak gerekiyor ve sokağa çıkma yasağı getirilsin. Saygılarımla arz ederim. Sağlığımız açısından destek amaçlı başlatıyorum.

İmzala

Süleyman bıyıklarını kessin yeter artık

Süleymanın SİMİTÇİ Bıyığını Görmekten Gözlerimiz Kanıyor,imza at bıyıklar gitsin bu zulüm bitsin !!ADAYA VEDA ETME VAKTIN GELDI SULEYMAN

sa

peki s

sıwka

Çaybaşı İlküvez çöp kaldırılsın

doğamız kirlendi

İmzala

ELAZIĞ DERHAL AFET BÖLGESİ İLAN EDİLSİN !

Küresel ısınma

Ben gülBiliyorsunuzki küresel ısınma heryerde...Bir işe yaramaz belkiAma imzalayın lütfen!Geleceğimizi düşünün

İmzala

Avustralya'da ki canlara yuva olalım

Merhabalar. Farkında mısınız? Yok oluyoruz. Avustralya'da aylardır süren yangın sebebiyle milyonlarca hektar alan kül oldu. Ve burada yaşayan onlarca canın yarısı yok oldu. Hayatta kalan sayılı miktarda canlının ülkemizde bulunan çeşitli hayvan bakım yerlerine getirilmesini talep ediyoruz. Yuvalarında ki yangınlar sönene kadar onlara yuva olmalıyız. Savaşlardan daha çok konuşmamız gereken yok olmamız. Önce oksijenimiz kül oluyor sonra hayvanlar ve en son olarak biz. O minik bedenlere el uzatmamız lazım. Yarın sabah herhangi bir doğal afetle uyanıp uyanmayacağzımızın bir garantisi var mı? Lütfen bu kampanyaya sadece 2 dakikanızı ayırın. Sarılmalarıyla ünlü kualalar gibi içten kucaklıyorum sizi ☺️ onların yok olmasına izin vermeyelim.

CCC

İyi olan kazanır

İmzala

Açık havada sigara içmek yasaklansın !!!

Sokaklarda sigara içme yasağı kalktıktan sonra artık yolda yürünemez hale geldik. Bebeğimle çıktığım sokaklarda bile nerdeyse çocuğumun ağzına tutacaklar sigarayı. Kimsenin kimseye saygısı kalmadığı gibi kurallarımda görmezden geliyorlar. Çocuk parklarında! , hastane acillerinde, duraklarda durmaksızın sigara içiyorlar. Çocuk parklarında uyarmaktan bıktık artık. Kendini zehirliyor kendi çocuğunu zehirliyor ama benim çocuğumu zehirlemeye hakkı yok. Sokaklarda, yollarda sigara dumanı solumadan/ solutmadan yürüyebilmek için tekrardan sigara içme alanları olsun. Açık havada sigara içmek yasaklansın!

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen imzalayalim ve paylasalim

TİRE'DE JEOTERMALE HAYIR

Tire'de planlanan Jeotermal ihalesinin iptal edilmesini istiyoruz.

${ item.date }

${ item.name }