Çevre

KONYA HARİTADAN SİLİNSİN

konya

İmzala

TOKİ İLKEVİM PROJESİNDE TAKSİTLER EV TESLİMİNDE BAŞLASIN !

Asrın projesi olarak duyuru yapılanTOKİ İLKEVİM PROJESİNDE 250 Bin konut İçin milyonlarca insan başvurmuş fakat herkes “kira öder gibi ev sahibi olma” hayali kurmuştur.Fakat sonradan yapılan açıklamalara göre ev teslim edilmeden, sözleşme ile taksitlerin başlayacak olması milyonları üzmüştür.EV TESLİM EDİLMEDEN YILLAR ÖNCESİ SÖZLEŞME İLE BİRLİKTE TAKSİTLERİN BAŞLAYACAK OLMASIMİLYONLARI MAĞDUR EDECEKTİR.Hem mevcut kira, hem TOKİ peşinatı ödemesi, hem TOKİ taksiti ödemenin yapılması , başvuru yapan milyonlarca insanın çoğu tarafından, ödemesi imkansız hala getirecektir. TAKSİTLER SÖZLEŞME İMZALAYARAK BAŞLAMAMALI; EV TESLİMİ İLE BAŞLAMALIDIR.Ayrıca belirsiz bir artış değil;SABİT TAKSİTLER belirlenmelidir. ASRIN PROJESİNECUMHURBAŞKANIMIZATOKİMİZE YAKIŞAN DA BU OLUR. Milyonların sesini duyurmak umuduyla.sen de kendin içinsevdiklerin içinbir imza bir kayıt lütfen

İmzala

Söğütlüdere Köyü'nde yapılacak Ariyet Ocağı Projesi iptal edilsin.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünün izni ile Ariyet Ocağı proje izni verilen yer köyümüzün merasıdır. Mera vasfını taşıyan arazide karayolları için dolgu malzemesi patlamalı üretimi ve nakliyesi sırasında oluşacak gürültü, titreşim ve tozlar çevreyi olumsuz etkileyecektir.Tarımsal üretimin yapıldığı bölgede (Habiller köyü, Musulça Köyü, Hasköy dahil) bu tür çalışmalar buğday ve ayçiçeği üretiminde verim düşüklüğüne neden olacaktır. Çevreye dağılan tozlar çevrede yaşayan hayvanlar ve insanlarımızın sağlığını da olumsuz etkileyecektir. Köy halkının kabul etmediği bu proje yetkili kurumlarca derhal durdurulmalıdır.

REKLAMSIZ POŞET

Güneşi yok etmek için

Güneş, başta gezegenimizin en yakın dostu olsa bile şuanda ona muhtaç olarak yaşamamızın hiçbir sebebi yok fakat biliyorum ki akıllarınızda bazı sorular var, öncelikle;Bu kampanya tamamı ile güneşi yok etmek içindir [Gerek özel bir füze veya dahası olaylar ile]GÜNEŞ YOK EDİLDİĞİNDE NELER DEĞİŞECEK?Artık bunaltıcı sıcaklara katlanmak zorunda olmayacağız ve ömür boyu istediğimiz sıcaklıkta, gönlümüzce ferahlığın tadını çıkaracağızGüneşin zararlı ışınlarına maruz kalmayacağımız gibi farklı ışık sistemleri ile gökyüzünü şenlendirebileceğizSıcakta değişen ve kendini gevşeten kişilik kırılmasından kurtulacağız ve güneşten bağımsız yaşamanın verdiği özgür asilliği tadacağızArtık ısıyı güneşten değil, Dünya'nın çekirdeğinden alacağız ve yeraltı şehirleri kurabileceğiz.Ve dahası, aklınıza gelebilecek bir çok güzel şey bu yok oluş ile doğacak! Sizde imza atarak bu girişime katkıda bulunabilirsiniz dostlarım.

İmzala

Kaldırmaların kahvehanlerin masa sandalye işgalinden kurtarılmasını istiyoruz

2000 ve üzeri imza sayısına ulaşıp ilçemizin kaldırımlarını işgal eden kahvehanelerin masa sandalyelerinin içeri çekilmesini bunların yerine çevre düzenlemesi yapılmasını, ailemiz ile çarşıya çıkabileceğimiz, kaldırımlardan rahat yürüyebileceğimiz bir kovancılar hayal ediyoruz.

yavuz josha tek atsın

yavuz zeyneple evlensin

saleyle görkem evlensin

düğünlerine hepiniz davetlisiniz