Ekonomi

İmzala

ANTALYA DA FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINA DEVLET DUR DEMELİ...

Antalya da son 1 yıldır kiralar ciddi anlamda artış gösteriyor. Fırsatçı emlakçılar ve ev sahipleri 1,500₺ lik kiraları bir anda 5000₺ yada 7000₺ TL yapıyorlar. Asgari ücretli hatta bir tık üstünde maaş alan vatandaş kirasını ödeyemiyor. Özellikle EMLÂKÇILAR ortamı kızıştırıyor. Burada DEVLET yetkililerine sesleniyoruz. Lütfen ağır cezalar ve yaptırımlar uygulayınız. Benim sözleşmem devam ediyorsa ve emlakçı ev sahibime ekstra teklif yapmamalı.Cezası ağır olmalı. İngiltere modeli uygulansın gerekirse. Devlet konut ya da dükkan satışından birebir sorumlu olsun. Sık denetimler olsun. Ev fiyatı kaçtan gösteriliyorsa onun üzerinden kiralar ödensin..FIRSATÇILIĞA HAYIR !!!

500 Tl banknotlarda Fatih Terim

500 Tl banknotlarda Fatih Terimin resmi olsun. Hocama yazar. Sonuçta tek avrupa kupası kaldırmış TD.

Sargın Hocamız Paranın üstünde olsun

Yeni çıkacağı söylenen 500 liralık banknotun üzerinde fiziğin duayeni Sargın Hocamızin olmasını talep ediyorum

İmzala

Fiziğin duayeni Sargın Hocamızin yeni banknotun üzerinde olmasını talep ediyorum

Yerli Einstein olarak gördüğümüz hocamiz bunu hak ediyor

MUSA VE MELEK MANCILIK İLE AFGANISTAFA ATILSIN

MUSA: KANKA BENİM RATELER SABİT YA HAYTTTTKNR CHEAT : https://www.imzakampanyam.com/MUSAGIL-imza-kampanyasi

İmzala

Akar yakıt fiyatları acil düşürülmeli

Akar yakıtın anormal yükselmesi sebebiyle üretim maliyeyleri aşırı yükseldi araçlarımıza binemez olduk. Acil fiyatlar düşürülmeli. Hem çiftçiye hem üreticiye hemde tüketiciye ağır bir yük olarak geri dönecek

İstanbul Ev Kiraları Düşürülsün

İstanbulda en kötü evlere bile çok yüksek meblağlarda kiralar istenmektedir. Buna bir dur dememizin vaktidir. Her gün daha fazla zam yaparak insanları mağdur etmektedirler. Ev sahipleri artan enflasyon yükünü bizlere yansıtarak kapatmaya çalışmaktadırlar. Bunu yine vatandaşa değil sistemi yönetenlere aynı bu şekilde dile getirmeniz gerekmektedir. Bu denli artışa bir dur denilmeli ve kiraların makul ve mantıklı rakamlara indirilmesini talep etmekteyiz. Sende bu durumdan şikayetçi isen imza kampanyasına dahil olup bir adım atabilirsin.

BENZİN FİYATLARI DÜŞSÜN!!

Artan ve bir türlü indirime gidilmeyen benzin fiyatları düşürülsün...

2022 asgari ücret 4 bin TL olsun diyorsan

Asgari ücret 4 bin TL olsun Olmazsa dahi O ücreti belirleyen enflasyon oranını bilen kişiler asgari ücret alsın geçinsin bakalım nasıl yapacaklar. 2 ayda 150 bin imza bekliyorum...