Ekonomi

Elektriklere yapılan zamlara tepki

aldığımız maasları faturalara ödemekten yorulmadıkmı

İmzala

Destek devletten biz onlardan olalım.

Sayın Cumhurbaşkanım ve su işleri müdürlüğüne, bu salgın döneminde evimizde, iş yerlerimiz de tükketiğimiz su oranının daha fazla artması nedeni ile sizlerden destek bekliyoruz. Mart ayı itibari ile salgın durana kadar faturalarda belirli bir miktar KDV alınmaması veya belirli bir düzey yüzdelik (%) lik olarak indirin yapılmasını talep ediyoruz.

ÜLKE BÜTÇESİNDEN SSK'LIYA DESTEK VERİLSİN

-GÜNEY KIBRIS 1-Çalışma Hayatı ile ilgili olarak 159 Milyon Euro (Ayrılan Bütçe) TEMEL GEREKÇE: Korona virüsünden etkilenen istihdam, çalışanları ve nüfusun korunmasız gruplarını desteklemeye yönelik Çalışma Bakanı ZetaEmilianidou tarafından Tahmini 159 milyona mal olması beklenen bütçe ayrıldığı açıklandı  -İNGİLTERE 30 milyar £ (Ayrılan Bütçe) TEMEL GEREKÇE: İngiltere, koronavirüs salgınından İngiliz ekonomisini desteklemek için 30 milyar £ acil yardım paketini açıkladı. Serbest meslek sahiplerini, işletmeleri ve korunmasız insanları desteklemek için 7 milyar £ ayrıldı. Milli Sağlık Sistemi (NHS) ve diğer kamu hizmetlerini desteklemeye yönelik bugün içinde 5 milyar £ acil müdahale fonu ayrılırken gerekirse bu rakam artırılacak.Geriye kalan 18 Milyar £ekonomiyi desteklemek mali gevşeme enstrümanı olarak kullanılacak -ABD 8,3 milyar ABD Doları (Ayrılan Bütçe) TEMEL GEREKÇE: Yardım Amerikalı işçilere yardımcı olmak ve koronavirüs salgını tarafından olumsuz etkilenen ekonomiyi güçlendirmek için diğer önlemlerle birlikte olası bordro vergisi indirimi kapsıyor. ABD’de küçük işletmeler için krediler üzerinde de çalışılmakta ve havayollarına ve kruvaziyer hatlarına ve şirketinin dahil olduğu otel endüstrisine yardımcı olunması tasarlanmaktadır Görüldüğü gibi bunun gibi birçok ülke işletmeler ve işçiler için yeterince bütçe ayırmış. Peki ya Türkiye diye soruyorsunuz. -Banka borcu olan şirketlerin borçlarının ertelenmesi -KDV'nin düşürülmesi Bunun gibi yalnızca bizden alınanları biraz daha kısmak gibi seçenekler var. Suriyelilere yardımlar yapıldı ülkece kemer sıktık. Şimdi ise biz ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. İşçiye destek bekliyoruz. Biz SSK'lılar kara kara düşünüyoruz . SSK'lıların çalışmadığı günler hesaplasın ve ödensin istiyoruz.

Sadece 1 Lira Destek ile Yuva Kurmak İstiyorum

6 yıllık bir ilişkim var. Askerliğimi yaptım. Üniversite mezunuyum. Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşıyorum. Birçok yere iş başvurusunda bulundum ancak hiçbir yer dönüş yapmadı. Nişanlandım sevdiğim kız ile. Ama ekonomik sıkıntılardan dolayı evliliğe adım atamıyorum. Zamların arttığı dönemde bırakın altını, ev eşyası almak bile ateş pahası. Zaten ekonomik krizden dolayı intihar edenlerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Sevdiğime aynı çatı altında kavuşmak istiyorum. Çıktığım bu yolun sonunu getirememekten, sevdiğimi yüz üstü bırakmaktan korkuyorum.Sadece 1 liralık bağış ile bunu başarabilirim!O 1 lira senin ya da başkasının cebini yakmaz biliyorum. Ama benim sevdiğime kavuşmam için büyük bir gölün bir damlası olabilir. Sende mutluluğumda payın olsun istersen, sadece 1 lira destek ile sağla.Mehmet Kartaltepe: TR 2900 0100 0767 75378964 5002 / Ziraat Bankası

Haksız Kazanç

Kütahya da bulunan doğal gaz dağıtımı yapan firmanın tüketicilerden aldığı yasa dışı haksız kazançlar

Hülya Çoktaşar

Yetkılılere seslenelım acık ogretım ogrencılerıne bellli kredıden sonra ogrencı akbılı verılsın

İKİNCİ EL OTO ALIM SATIMI GALERİCİLER DIŞINDA YAPILMASIN YAPAN VERGİ ÖDESİN

OTO ALIM SATIMINDAKİ ARACILAR YÜZÜNDEN PİYASA ÇOK YÜKSEK GALERİCİLER VERGİSİNİ ÖDÜYOR ONLAR YAPSIN

yurt dışı vergi muafiyeti

Türkiye’ye uluslararası elektronik ticaret şirketlerinden(YURT DIŞINDAN) sipariş edilerek kargoyla gönderilen ve bedeli 22 Euro'yu aşmayan ürünlere tanınan vergi muafiyetinin geri gelmesini istiyoruz...

KONUT YAPILANDIRMA

Lütfen Devlet Büyüklerimiz sesimizi Duyun Vakıfbank Halkbank Ziraat. Yapılandırma Hayaliyle Onca insan konut kredisi çekti Çektiğimiz Kredinin 2 katından fazlasini Ödüyoruz 0.99 orandan Yapılandırma Bekliyoruz Devlet Büyüklerimizden.

#yapılandırmaistiyoruz

Ülke nin zor gününde ülke menfaatlerine uygun hareket edip devlet büyüklerinin sözlerinize güvenip borçlandık! Spor kulüpleri ve firmalara büyük meblağlarda indirimler yapılırken halkın mağduriyetini göz ardı etmemenizi istiyoruz! yetkililerin  konut kredileri faiz oranları yüksekten yapılandırma vaadiyle kredi çektik ancak faiz oranları düşmesine raģmen devlet bankaları yapılandırma yapmıyor zamanında birikmişimizi dolara yaptırmayıp piyasaya can kattığımız için mi cezalandırılıyoruz #yapılandırmaistiyoruz bununla alakalı bir imza başlattık  . Sizler olmaz iseniz devletin bizden haberi olmayacak  bizlere bir ses olur musunuz ? #yapılandırmaistiyoruz@RTErdogan @ziraatbankası@halkbankası@vakıfbank

Yurt ücretlerine zam gelmesin

Yurt ücretlerine %20 zam gelmiş. Bu zammı kaldıramayacak insan sayısı çok. İstemiyoruz.

.

${ item.date }