Ekonomi

Türkiyede de Kupon Dağıtılsın

Bildiğniz gibi bu dönemlerde Türkiyede alım gücü düştüğü için insanların alım gücünü canlandırıp tasarruf devrini başlatabilirz. Sende aç kalmamak için imzala

İmzala

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 3000 TL İSTİYORUZ !..

EMEKLİ GEÇİNEMİYOR AÇLIK SINIRINDA YAŞIYOR KİRA,ELEKTRİK,SU ,ISINMA GİDERLETİNİ BİLE ZOR ÖDÜYOR .İNSANCA YAŞAMAK EMEKLİNİN EN DOĞAL HAKKI !...

İmzala

İnsaat iscileri kamu iscisi olarak devlet bunyesinde istihdam edilsin

Kalanyanın amacı işsizliği bitirme seviyesinde azaltmak ve sahipsiz olan inşaat iscisi kardeşlerimize sahip çıkmak

Küçük Elife kulaklık

Küçük Elife bir umut ol, şimdi imza at ve elife mikrofon kazandır.

İmzala

İstanbul’daki yüksek kiraya dur de!

Öncelikle merhaba;istanbulda yaşayanların bir çoğu kiraların ne denle yüksek olduğunu bilir. Ev sahiplerinin neye göre fiyatları yükselttiği ve bu yükselmeyi neye göre yaptıklarını bilmiyoruz. Kiracılar olarak bu faiş rakamların denetlenmesini ve yasa çıkarılması İçin lütfen sizde bir imza verin. Lütfen.

Trilyonlarca Dolar Değerindeki Tarihi Manisa Kazısının Üzeri Örtülmesin

Konu: Trilyonlarca Dolar Değer Sağlaması Muhtemel Tarihi Manisa Kazısı Hakkında CİMER'e İmza Kampanyası10.10.2020Değerli Yetkililerimiz,Ülkemiz için trilyonlarca dolar değerinde bir maddi getiri sağlaması muhtemel Manisa kazısı’yla ilgili 9 Ekim 2020 tarihinde bilgisini aldığımız olumsuz gelişmeler, vatanını seven Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizleri ülke çıkarlarımızla ilgili duyduğumuz endişeler nedeniyle bu yazıyı hazırlama mecburiyetinde bıraktı. Youtube’da yaklaşık 120 bin abonesi olan Zehirli Mikrofon adlı kanal tarafından yapılan araştırma ile ortaya çıkarılan ve ilk kez 14 Ağustos 2020 tarihinde akabinde kamuoyu ile aşağıda linkleri verilmiş 3 video ile Youtube üzerinden paylaşılmış olan “Tarihi Manisa Kazısı” haberi sonrasında ilgili alanın devlet birimleri tarafından 2020 Eylül ayında kazı alanı ilan edilerek dışarıdan girişlere kapatıldığı iddia edilmiş ve o zamandan bu yana konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Ancak dün, 9 Ekim 2020 tarihinde “Tarihi Manisa kazısı” olarak bilinen olayın üzerinin örtülerek, kazıyla ortaya çıkabilecek maddi ve manevi değerlerin Türkiye devletinin menfaatine kullanılmama ihtimalinin mevcut bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Bu kanalın üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak tek isteğimiz bu kazının, yurdunu toprağını seven Türk milleti Türk devleti görevlileri dışında yabancı kişilerce veya başka ülkelerle doğrudan veyahut dolaylı bağlantısı olan kişilerce çıkarılmaması, Manisa kazısı ile görevlendirilen kişilerin vatansever kişiler arasından özenle seçilmesidir. Daha önce Tarsus kazısında muhtemel göründüğü üzere olaya müdahil olduğu tahmin edilen dış güçler ve devlet üstü güçlerin güçlü hükümetimiz tarafından bertaraf edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Türkiye olarak çok uzun zamandır bölgede birçok ülkenin gözleri ve elleri üzerimizde. Tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti olarak yer altı ve yer üstü zenginliklerimizle ilgili söz tamamen ülkemize, Türkiye’ye ait olmalıdır. Türkiye’miz neden petrol zengini Arap ülkeleri gibi yer altı zenginlikleri ile zengin olmasın? Bunu kimler istemiyor? Manisa kazısının üzeri de Tarsus kazısında olduğu gibi örtülmek mi isteniyor? Bu ülkenin vatandaşları olarak doğrudan ülkemizin elde edeceği zenginlikler onyıllardır bu coğrafyada önemli sıkıntılar yaşayan ve nüfusunun önemli bir bölümü asgari ücretle geçinmeye çalışan biz vatandaşlarını da ziyadesiyle mutlu edecektir. Bu önemli konuyla ilgili bilginiz olup olmadığını bilmiyoruz. Konuyu bilgilerinize sunar, alınacak önlem ve aksiyonlarla ilgili biz vatandaşların da bilgilendirilmesini saygılarımızla arz ederiz.Manisa kazısıyla ilgili daha fazla bilgiye aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz:Ek-1: 1.video (14 Ağustos 2020): https://www.youtube.com/watch?v=Xt87JjeTKfs&t=1593sEk-2: 2.video (11 Eylül 2020): https://www.youtube.com/watch?v=uHHynGVYbgE&t=4443sEk-3: 3.video (9 Ekim 2020): https://www.youtube.com/watch?v=x5KYuwZ1ztUSaygılarımızla

Askeri ücret 3000 tl olsun

Daha iyi imkanlarla yaşamak...

OTOMOBİL FİYATLARI DÜŞSÜN

İkinci el Otomobil fiyatları,  düşük faiz nedeniyle normal fiyat olması gerekiyor.Ancak tam tersine ederinden fazlasıyla yüksek ve ihtiyaç olmaktan çıkıp ticaret alanına dönüştü.Ustelik pandemi nedeniyle insanlık adına faiz indirimi yapılırken pandemi bahanesiyle  kazanç sağlama adı altında otomobil fiyatları yüksek olmasına karşıyız.Herkes fiyat düşmesi için imza toplamak ve devletin derhal müdahale etmesi gerekmektedir.Haydi millet sizde katılın destek olun.

İmzala

Bayram ikramiyesi sadece emeklilere değil,engellilerede verilmeli

BAYRAM İKRAMİYELERİNİ ENGELLİLERDE HAK EDİYOR.ÇÜNKİ ENGELLİLERDE BU ÜLKENİN VATANDAŞI.ENGELLİ BİR BİREY ÇOKDA BÜYÜK BİR PARA ALMIYOR. CÜZİ BİR RAKAM ALIYOR.MADEM ENGELLİLERİN HAKKI VARSA.BAYRAM İKRAMİYELERİDE ENGELLİNİN HAKKI OLMALI.SONUÇTA ÜLKMEMİZDE ASGARİ ÜCRETİN ÜSTÜNDE EMEKLİ MAAŞI ALAN İNSANLAR VAR.BİZLER ASGARİ ÜCRETİN ÇOK ALTINDA ALIYORUZ.BU BAYRAM İKRAMİYELERİNİ ENGELLİ BİREYLERDE HAK EDİYOR.BAYRAM İKRAMİYELERİ ENGELLİNİN HAKLARI ARASINDA OLSUN...

SGK VE VERGİ BORÇLARI AF EDİLSİN

Ekonomiye ve iş dünyasına sağlanan destek ve ekonomi paketlerinin vergi ve SGK barışıyla taçlandırılması gerekiyor.Özellikle son yıllarda koronavirüsü pandemisi, Rusya Uçak Krizi, 15 Temmuz Hain darbe Girişimi, Rahip Brunson krizi gibi nedenlere bağlı olarak ekonomide yaşanan olumsuzlukların da iş insanlarını, şirketleri ve tüm vatandaşlarımızı olumsuz etkilediğini görmekteyiz.Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak daha önce yaptığı açıklamalarda, vergi affıyla ilgili çıkan Haberlerin gerçekleri yansıtmadığını vergi affı yapılmayacağını, yapılandırmalar ve sıkıntıda olanlara destek verileceğini fakat vergi affının gündemde olmadığını söylemişti.Esasında bugüne kadar yapılan düzenlemelerin büyük bölümünde zaten bir af olmadı, sadece ödeme kolaylığı sağlayacak yapılandırmalar getirildi. Ayrıca yapılandırma dışında matrah artırımı, kasa affı, stok affı, Kayıtlarda yer aldığı halde işletmede mevcut olmayan malların gayrisafi kar oranı eklenmek suretiyle fatura kesilerek kayıtlara alınması gibi düzenlemelerle kamu alacakları yapılandırıldı.Aynı şekilde Maliye, Gümrük, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı SGK, İŞKUR gibi tüm kamu kurumlarının alacaklarının ve idari para cezalarının da yapılandırılması ile birlikte kamu kurumlarında ciddi bir tahsilat yapılmıştı.Şimdi, ekonomiye ve iş dünyasına sağlanan destek ve ekonomi paketlerinin vergi ve SGK barışıyla taçlandırılması gerekiyor.

2.el araç piyasası

2.El araçların fiyatları sıfır araçların önüne geçmiş durumda. Bu durumdan rahatsız olmaktayız. Devletimizden bu konuda destek bekliyoruz. Herkes işi fırsat a çevirmiş. Piyasada kim ne tutturursa mantığı işliyor. Umarım 2021 senesine kadar bu durumu düzeltecek adımlar atılır.

#KAHVELERYOKOLUYOR SESİMİZİ DUYUN

#kahveleryokoluyor