Ekonomi

2022 asgari ücret 4 bin TL olsun diyorsan

Asgari ücret 4 bin TL olsun Olmazsa dahi O ücreti belirleyen enflasyon oranını bilen kişiler asgari ücret alsın geçinsin bakalım nasıl yapacaklar. 2 ayda 150 bin imza bekliyorum...

İmzala

afganlar bi gemiye bindirilio gemi batırılsın

afganlar ölmeli

dgtqhrjrbwtb

ethewtnetneyneynen

GERİDÖNÜŞÜM ÇÖP DEĞİLDİR

Geri dönüşüm sektörü temsilcileri, özellikle ‘karışık’ gruptaki atıkların geri dönüşümü üzerinde çok büyük bütçelerle yatırım yapan tesislerin hammaddeye ulaşmakta son derece güçlük çekeceklerinden ve altı ay içinde kapanma noktasına gelebileceklerinden endişelİ, Yasak yerine denetim diyoruz

İmzala

Hüseyin TÇ'nin üst permi ve guard botlar kalksın!

TÜTÜNÜME DOKUNMA

Adıyaman tütünü yasaklanmaya çalışılıyor... Adıyaman tütününün ülke için önemi nedir?1) İlk olarak günde bir paket sigara kullanan bir bireyin en düşük aylık sigara maliyeti 300 tl iken 1 kg kıyılmış tütünün maliyeti 90 tl olmakta sigaradan kurtulamayan ülke insanımıza 210 tl tasarruf sağlamakta..2) Milli bir ekonomi için yerli üretimin şart olması; ülkemizin tütün piyasasının uluslararası yabancı şirketlerin elinde olması sigaraya harcanan paranın dışarı akması.3) Adıyaman ve Malatya illerinin çok önemli bir geçim kaynağı olması.4) Kendine has aromasıyla kültürel bir değer olması.5) Vergilendirilerek üretimin denetlenmesi ve devletin gelir kaybının engellenmesi...Milli bir Ekonomi için TÜTÜNÜME DOKUNMA!!!#TÜTÜNÜMEDOKUNMA #PUDRAŞEKERİDEĞİLADIYAMANTÜTÜNÜ

felipoarbalet64@gmail.com

had

Selenaya Nitro Alıyoruz

Selenayın hala bir nitrosu yok.Herkes 1tl atsın nitro alalım pls.

Cem'in maaşı 10 k olsun

Cem çok çalışkan bir makine mühendisi maaşının artması için desteğe ihtiyacı var.

Eray İnsta engelimi açsın

Eray beni engelledi yardim edin kaldirak

2. El Otomobil Fiyatları

İkinci el Otomobil Fiyatlarına Devlet'in El Atması Gerekiyor Pandemi Bahane Edilerek Otomobil Fiyatları Son 1 Yıl İçerisinde %150 Artış Yaşadı Diğer Ülkelerde 10 Yaşındaki sapasağlam Araçlar Hurdalıklarda Gezerken Türkiye Cumhuriyeti'nde 35-40 Yaşındaki Arabalar 45-50 Bin Tl Başlıyor Sesimizi Yetkililere Duyurup Araba Fiyatları İle İlgili Birşeyler Yapılması Lazım Bunun İçinde Kampanyayı İmzalayıp Tanıdıklarımız Akrabalarımızada Ulaştırmamız lazım. Destek Olan Herkese Teşekkürler.

HYPERİON İNDİRİM

hyperionda yetki model sınırsız market inidirm gelsin

${ item.date }

${ item.name }