İmzala

Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı kolayca verilmemeli

Türkiye cumhuriyeti vatandaşılığına alınma şartlarının daha önemsenmesi.Kolay elde etmedimiz vatanımızın kimlik kartının değerinin yüksek tutulması

Doktor Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi Yıkılmasın

Lisemizin yıkılmasını istemiyorum.

İmzala

Pentet uzmanları ve yazılımcılara yönelik Türkiye'de CTF etkinliklerinin çoğalması için

Türkiye'de yazılımcılar ve pentest uzmanları için etkinlikleri düzenlenmesi gerekiyor.Malum çağımız teknoloji çağı ve bunun güvenliği çok önemli biz bu konuda diğer ülkelere nazaran daha da gerideyiz.İsteğimiz o ki biz ve bizim gibiler daha da çoğalsın. Şimdi değil belki ama bir 10-20 yıl sonra tamamen teknoloji hayatımızın merkezine girmiş olacak.Ne kadar güvenli olur tartışılır ama durum çok açık, isteğimiz bu ve bunun gibi etkinliklerin çoğalması bizimle aynı fikirde olanları toplamak için öyle bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız....

Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi YIKILMASIN

Okulumuz Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi yıkılıp yerine Belediye'nin otoparkı yapılacaktır.Biz eğitimimize Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesinde devam etmek istiyoruz, yıkılmasını istemiyoruz. @06Ramazasimsek @ziyaselcuk

İlkokul

On iki yıldan beri ikamet ettiğim Mahallemizin bir ilkokul eksikliği var.Mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir semt haline getirebilmek için ikili eğitim sisteminden kurtulup, tam gün eğitim sistemine geçilmesi ,geleceğimiz in teminatı olan yavrularımızın iyi ve kaliteli bir eğitim almasıyla olacaktır.Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Küresel ısınma

Ben gülBiliyorsunuzki küresel ısınma heryerde...Bir işe yaramaz belkiAma imzalayın lütfen!Geleceğimizi düşünün

İmzala

SELAHATTİN DEMİRTAŞ VE EKİBİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDEN SÜRGÜN EDİLSİN.

HDP’nin kurucularından olan ve aynı zamanda Kürt haklarının savunucusu gibi gözüküp algı operasyonu, manipülasyon ve demagojilerle yüce halkımızı kandırmaya çalışan, Şehidlerimizin cenazelerine katılmayıp, pkk leşlerinin törenlerine katılan, pkk sempatizanı ve yanlısı olan Selahattin Demirtaş ve ekibinin yüce Ülkemiz sınırları içerisinde nefes dahi almasını istemiyoruz. Ülkemizden sürülmelerini talep ediyoruz.

Tətilin uzadılması

21 yanvar başlayacaq olan dərslərin daha uzaq bir tarixə keçirilməsinə,tətilin uzadılmasına razısınızmı?

${ item.date }

${ item.name }