İmzala

Çok Kıymetli Sağlık Bakanlığı Diş Hekimleri Atama Bekliyor !

Ülkemizde Dis Hekimi mezunlarının artışına rağmen orantısız bir işsizlik ve atama sıkıntısı mevcut hale gelmiştir. Meşakatli ve maddi yükümlülüğünün ağır olduğu bir eğitim sürecini tamamlamış hekimlerimizin atanma ihtiyaçlarının karşılanması en doğal haklarıdır. Sağlık Bakanlığı ve yetkili kişilerin bu noktada daha özverili davranarak bu önemli ihtiyaca kısa sürede cevap oluşturmalarını bekliyoruz. Vatanına ve milletine hizmet etmek için eğitim görmüş hekimlerimize bu yolda destekçisi olacağınıza inanıyoruz . En kısa sürede güzel sonuçlar almak ümidiyle.

Rize'ye SkatePark İstiyoruz imza kampanyası

Bizler Rizede paten kaykay vs. sporları yapan gençleriz. Hem kendi güvenliğimiz için hemde ilimiz ve ülkemizin kültürüne katkı için ilimize skatepark istemekteyiz.

SOKAK HAYVANLARI YARDIM

Onlar da acıkır, hatta aç kalırOnların ağızları yoktur anlatamazlar. Aslında anlatırlar da bunu sadece kalpleri sıcacık olanlar görür. Acıktıklarında yemek bulamazlar, özellikle şehir dışlarında, arazilerde veya ormandalar ise. Kedi, köpek, kuş… Ortak noktaları ise bizlere muhtaç olmaları.Özellikle kış aylarında lütfen yemek artıklarınızı atmayın bir kap ile çöp kenarlarına, uygun yerlere bırakın. Özellikle oteller, restoranlar dikkat etmeli buna. Sizin burun kıvırdığınız besinleri hayvanlar bulmak için canlarını feda edebiliyor. Hatta siz biraz daha iyi olun size uygun gelen mamalardan alın ve sokaktaki canlara verin. Bulunduğunuz yerlere, kapı önlerine su koyun ki onlar da içsinler. Zaten sokaklarda yaşama şansları azken biraz hayata bağlamaya çalışalımMama yardımı yapalımBirçok dernek, barınak, hatta sosyal medyada oluşturulan besleme gruplarına yardım ederek siz de belki hiç bilmediğiniz, sizden çok uzaklardaki birçok cana yardım edebilir, karınlarını doyurabilirsiniz. Belki de bu, yeni doğum yapmış anne bir kedinin size duyduğu merhamet olarak, belki de soğukta üşümüş, bir yere kıvrılmış bir yavrunun içinden size sevgi mırıltıları çıkararak geri döner kim bilir…YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

Idam

Idam çıksın artik çocuğa yaşlıya kadina tecavüz edene idam çıksın

Aydın Da Skate Park İstiyoruz

Aydınımız da Extreme Spor Yapan Arkadaşlarımıza Özel Bir Skate Park İstiyoruz.

HERKES BİSİKLETLERE

Adana'da biz gençlerin kötü örnek teşkil eden şeylerden uzak durması amacıyla,sporun anlam ve önemini anlatmak maksadı ile maddi durumu iyi olanlardan veya eski sağlam bisikletini bağışı yapmak isteyen kişilerden destek bekliyorum.

Dr .Tevfik Sağlam Ortaokulumuzu geri istiyoruz

Okulumuzun depreme dayanıklı olmadığı anlaşılmış ve yıkılmasına karar verilmiştir. Ancak en kisa zamanda yıkılıp yerine yeni okul yapılıp eski konumda eğitime devam etmek istiyoruz. Ayse ege meslek lisesinin ek ön binasında kalıcı olmak istemiyoruz, çünkü çocuklarımızın eğitim alanları her bakımdan kisitlanmistir. Kendi müstakil binamızda ve bahçemizde başka okulların müdahil olmadığı bir eğitim hakkımız!

KOCAELİ'DE RADYO FESTİVALİ YAPILSIN

Bu kampayayı başlatan kişi yaklaşık 5 yıldır radyo ve radyo programcılarına gönül vermiş biridir. Kocaeli'de yaşayan bir vatandaş olarak, Radyo'nun gücünü ve etkisini anlatmak amacıyla ilimizde 2019 yılının Eylül veya Eklim aylarında bir radyo festivali yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin önde gelen ulusal radyolarıyla geçtiğimiz yıl kullanıma açılan Kocaeli Kent Meydanı'nda yapılmasını istediğimiz Radyo Festivali'nde canlı yayınların yanı sıra İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde radyo programcıları ile söyleşi yapılmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı sayın Fatma Kaplan Hürriyet'ten talep etmekteyiz. Her yıl 1 hafta veya 5 gün boyunca yapılmasını istediğimiz festivalin günde 3 veya 4 radyonun davet edilmesi ve radyo programcılarının Kent Meydanı'nda canlı yayın yapmasını Belediye Başkanları ve yöneticilerinden beklemekteyiz.

1,000,000,000

CAFEMİZİ GERİ İSTİYORUZ!

Bizler İstanbul ili Ümraniye İlçesi Atatürk Mahallesi sakinleri olarak Mevlana Parkı içerisindeki 6 yıldır Ümraniye Spor Kulübünün işlettiği; başında Nazmiye Pak BAĞDATLI hanımın olduğu cafemiz 10 Ağustos 2019 tarihi itibariyle kapatıldı.Nedeni olarak Ümraniye Spor Kulübünün Cafenin Ümraniye Belediyesine devrettigini ögrendik.Hanimlar olarak bu 6 yıl içerisinde cafeye gelip,çocuklarımız parkta oynarken bizler de burada Nazmiye hanımın güler yüzlü karşılaması ve hos sohpeti,cana yakin hizmetiyle çok huzurlu ve bir o kadar da guven icerisinde zaman geçiriyorduk.Kisacası biz hanımların tek sosyal alanı olan keyif alarak oturup zaman geçirdiğimiz,ibadetimizi yapabildiğimiz cafemizi tekrar Nazmiye hanımı ve cafemizi geri istiyoruz.Siz dostlarımız ,arkadaşlarımız bizimle aynı düşünceyi paylaşıyorsanız bizlere  desteklerinizi bekliyoruz.

${ item.date }

${ item.name }