İmzala

Staj tek Dönem olsun eşitlik istiyoruz!!!

Akdeniz Üniversitesi hali hazırda okuyanlar için 2. Dönem Pedagojik Formasyon Stajı Kaldırılsın imza kampanyası

İmzala

Dicle Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Alan Öğrencilerin 2. Dönem Staj Uygulaması Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Dicle Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için ortalama 6 saat gidip gelmekteyiz.Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi ve manevi olarak çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyulmasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

İmzala

Halihazırda formasyon okuyanlar eşitlik istiyoruz

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 5 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını istiyoruz.

Asgari ücret 15 bin lira olsun

Milyonlarca asgari ücretli hayatın pahalı olmasından dertleniyor. Bizde böyle bir imza kampanyası başlattık inşallah imzalarsanız destek vermiş olursunuz. Hayatın pahalılığı karşısında 15 bin lira asgari ücret olması gerçekten bir nebzede olsa vatandaşlara teselli olacak yarınlara daha güzel ve umutlu bakabileceklerdir.

Ardalar kapatılsın

Ardalar üzüyo hocam

İmzala

ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE PEDAGOJİK FORMASYON İÇİN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN 2. DÖNEM UYGULAMA STAJI KALDIRILSIN

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Ankara Gazi Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 6 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

İmzala

KGB Erken seçim ve reznovun aday olması

mevcut hükümet yetersiz olduğunu kanıtlamıştır, acilen güvenilir sağlam ve karizmatik bir lidere ihtiyaç var. bu aday ise reznov(nek) olmalıdır. #KGBerkenseçim erken seçim istiyoruz yönetim istifa

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2. Dönem Staj Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 5 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

İmzala

Edirne Trakya Üniversitesinde hali hazırda okuyanlar için 2. Dönem Pedagojik Formasyon Stajı Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Trakya Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 6 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

${ item.date }

${ item.name }