BAHAR, MERT'İN TEKLİFİNİ KABUL ETMELİ

MERT'İN BAHAR'I SEVDİĞİNE EMİNİM. BAHAR ACİLEN BU İŞİ ŞAKAYA VURMAYI BIRAKMALI VE MERT'İN TEKLİFİNİ CİDDİYE ALMALI.

Tiktok kapatılsın ✍️

Tiktok bir çok kişinin de gördüğü gibi yaş fark etmeksizin bir çok kişiyi olumsuz etkiliyor. Halkımızın can ve ruh sağlığını riske attığı gibi ayrıca veri güvenliği ve kişisel verilerin korunması gibi kanunları çiğneyerek yurt dışına veri gönderimi yapıyor. Siz de bu duruma dur demek istiyorsanız lütfen imzanızı atın. Saygılarımla

Namık Ekin biyografi filmi çekilsin

Hayvanlar denek olarak kullanılmasın

Merhaba.. biliyorsunuz ki hayvanlara deney adı altında ürünler denetiliyor ve bu hayvanlar için işkence. Bugün izlediğim bir videoda gerçekler yüzüme çarpınca canım çok sıkıldı ben de Ulaş Tuna'nın doğum günü vesilesiyle buna bir nebze de olsa tepki gösterelim dedim. Hayvanlar denek olarak kullanılmasın. Var mısınız ses çıkarmaya? 5 Mayıs'ta Ulaş görür mü bilmem hem o gülümser, biz de bir şeylere vesile olup tepki göstermiş oluruz.Her insan suçlu değildir ama her hayvan masumdur #susamam

İmzala

Hayvanlar denek olarak kullanılmasın.

Endless/Dima Petrow dönmesi için

Dima Petrow'u canlandıran Endless'ın dönmesi için oluşturulan imza kampanyası. 200 imza gelirse dönerim dedi.

Endless/Dima Petrow dönmesi için

Endless ile görüşmelerimiz sonucunda 200 imza alırsa role döneceğini söyledi destek verin de dönsün la böyle olmuyor

#saveralph

Hayvanlar üzerinde denenen kozmetik urunler nedeniyle hayatlarını kaybeden hayvanlar için Kesinlikle hiç bir çıkar sağlamiyicagimiz kampanya

Ulaş Tuna Astepe'nin Doğum Günü İçin

Dünyanın her yerinde şiddet gören hayvanlarımızın haklarını koruyalım.Unutmayın ki onlarda bir can ve korunmaya ihtiyaçları var.     Ulaş Astepe adına başlattığımız kampanyamıza destek olur musunuz ?

${ item.date }

${ item.name }