Atatürkçüler terörist ilan edilsin

atatürkçüler vatan millet aleyhine her işte yer edi,niyorlr. bunlar terörist. devletin bazı kurumlarından vergi haraç alıyorlar. ne hakla bunlara hizmet ediyor bvu kurumlar. ellerinden alınsın bankalar dernekler vs.

İmzala

turkcel seosu ali talha koç oroooosspu çocugu avradını skm

ali talha koç senın ıo güzel karını skieym. hatttımı işptal etmezsen ananın mezarı üstünde avradını gotten skıcem senin de suratına boşalıcam.

İmzala

türkcell hat iptalini imkansız hale getirmiş. türkcell in anasını sikelim.

türkcell ne orospu çocugu bir ailesin sen. seni kuranında çalıştıranında çalışanında hepoinizin ecdadınız zürriyetini sikim. hat iptali yapamıyorum yurt dışındayım. edevletten iptalde problem çıkyıor. turkcel uygulkamsaından problem çıkyıor. arıyorum müşteri hizmetleri yardımcı olamıyor. her ay fatura kesiliyor. hepinizin taa anasını sikim tuırkcel. yarın yine ariycam ana avrat sövücem. bakalım şanslı müşteri hizmetleri personeli kim olacak. orospu çcoukları. tüm tğürkcel çşalışanlarının evcdadınızzürrüyeitinmi sikm. avradını anasını sikim. bu orospu çocugu firtmkalarda üç kuruş için çalışmayın. bu kadar mk ı kalitesizdsiiniz.

İmzala

Yeditepe Kampüsünde saldırgan köpekleri istemiyoruz!

Yeditepe Üniversitesi kampüsünde bulunan haddinden fazla sayıdaki köpekler artık öğrenci ve çalışanlar için birer tehdit haline gelmiştir. Özellikle akşam vakitlerinde alt kapı, meydan ve kuzey kız yurtları tarafından geçerken köpeklerin saldırısına uğruyoruz. Saldıran köpeklerden kaçarken düşüp bir yerlerini sakatlayan öğrenci haberlerini her geçen gün daha da duymaktayız ancak çoğu öğrenci ,köpekleri insan sağlığının önüne koyan köpek sevicilerin tepkilerinden korktuğundan bunu dile getirmekten çekiniyorlar. Bu imza kampanyasına destek vererek daha huzurlu bir kampüs hayatına destek olabilirsin. Senin de bu durumdan muzdarip olduğunu biliyoruz. Haydi, sen de bize katıl ve bu sorunu bir çözüme kavuşturalım.

Erkekler de regl olsun.

SUM 41 TÜRKİYE KONSERİ

SUM 41 TÜRKİYE KONSERİ İÇİN TOPLUYORUZ SON KEZ TURNEYE ÇIKACAKLAR LÜTFEN İMZA ATIN

İmzala

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Akademik Takvimde açıklanan Vize tarihlerine riayet edilmesi.

Alınan yeni kararın uygulanmaması, vize haftalarında ders işlenmemesi ve Vize tarihlerinin akademik takvimde açıklanan 1-7 Nisan haftasında yapılmasını arz ederim.22.04.2024 tarih ve 2024/06-01 sayılı Üniversitemiz Senatosunun kararı ve 01.03.2024 tarih ve 2024/11-04 sayılı Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı gereğince, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı önlisans, lisans ve lisansüstü akademik takvimlerinin Bahar yarıylında ilan edilen ara sınav haftasında derslerin de yapılmasına ve ara sınavların 15-28 Nisan 2024 tarihleri arasında hafta içi (16:00-19:15 saatleri arasında 2 oturum ve öğle arası 1 oturum şeklinde) ile Cumartesi ve Pazar günleri olarak yapılmasına karar verilmiştir.

TRT BAŞKANI KEREM MAPPER

TRT BAŞKANI KEREM MAPPER