İmzala

Bido instagram ve twitter açsın

Yazılım sektöründe sosyal medya kullanmayan yazılımcının ne işi var diyorum ve bidonun instagram ve twitter açması için imza kampanyası oluşturuyorum

Amiraslanov Ülvi mancınıkla Halepe fırlatılsın

Maksat belli

İmzala

ANTALYA DA FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINA DEVLET DUR DEMELİ...

Antalya da son 1 yıldır kiralar ciddi anlamda artış gösteriyor. Fırsatçı emlakçılar ve ev sahipleri 1,500₺ lik kiraları bir anda 5000₺ yada 7000₺ TL yapıyorlar. Asgari ücretli hatta bir tık üstünde maaş alan vatandaş kirasını ödeyemiyor. Özellikle EMLÂKÇILAR ortamı kızıştırıyor. Burada DEVLET yetkililerine sesleniyoruz. Lütfen ağır cezalar ve yaptırımlar uygulayınız. Benim sözleşmem devam ediyorsa ve emlakçı ev sahibime ekstra teklif yapmamalı.Cezası ağır olmalı. İngiltere modeli uygulansın gerekirse. Devlet konut ya da dükkan satışından birebir sorumlu olsun. Sık denetimler olsun. Ev fiyatı kaçtan gösteriliyorsa onun üzerinden kiralar ödensin..FIRSATÇILIĞA HAYIR !!!

MARİMO

diloş bana marimo alsın

diloş bana marimo alsın

Marimo

Marimoya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum diloş bana doğum günüm için marimo alsın!!!!!

Diloş nazlıya marimo alsın

Alesta SMP Açılsın!

Alesta SMP adlı Minecraft Serverının açılmasını istiyoruz!Discord Adresi:https://discord.gg/SDxkWUNgSs(İmzalamayan Mülteci)

İntihara neden kişiler yargılansın

Üç yıla yakın süre ölüm tehdidi aldım. Sonrada kardeşim ile tehdit edilince intihara kalkıştım. O zaman tek düşüncem kardeşimin hayatını tehlikeye atan bendim ve ben ölürsem onu koruyabilirdim. Çünkü çok defa 155 Polis İhbar Hattı ve 156 Jandarma İhbar hattına şikayetlerim olmuştu. İntiharımın ardından Devlet Hastanesinde 9 gün psikolojik destekli yatılı tedavi gördüm. Hâlân daha psikolojik tedavi sürmekte. Hastaneden taburcu olduktan sonra öğrendim ki şikayetlerime takipsizlik kararı verilmiş. Hukuki süreç başlattım yeniden. Bu süreçte bir imza vererek destek olabilirsiniz. Unutmayalım ki bugün benim başıma gelen yarın sizlerinde başına gelebilir. Bugünden engel olalım bu duruma.

${ item.date }

${ item.name }