Okullar kapanmalı

Okullarda eğitim de aynı zamanda hafta içi,hafta sonu yapılan sınavlarda hijyen,önlem,dikkate alma sorunları gibi problemler baş göstermekle beraber yeni çıkan varyantların hala öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bunların yanı sıra öğrenci,öğretmen ailelerini bu öğrencilerin gün içerisinde görüştüğü herkesi tehlike altına atmakta olduğu görülmektedir.eğitimin ve sınavların daha az hatta hiç bir tehlikesi bulunmayan onlinne sisteme geçmesini istiyoruz.

Okullar Kapanmalı

Okullar açıldı ve vaka sayılarında artış yaşanmaya başladı günümüzde sözde hijyen adı altında açılan okullarımızda ne yazık ki ne öğretmenlerimizde ne de öğrencilerimizde bir maske söz konusu değil bu hijyensiz ortama mahkum bırakıldık üstelik her şey bi kenara dursun okulların açılmasından beri artan vaka sayılarını görmezden gelip inatla okullarımız açık kalacak diyen bir eğitim bakanı ile karşı karşıyayız ve sizin bu kampanyaya vereceğiniz destek ile umarım bu problemi yenicez.

HABERSİZ BAKIMLAR VE BUGLAR SON BULSUN

CRAFTRİSE THEKİNGDOMS'DASon zamanlarda sunucuda haber vermeden bakıma almalar çoğaldı . Bu sebepten ötürü bir çok kişi emeklerini , setlerini ve daha fazlasını kaybetti Buglardan hiç bahsetmiyorum bile , raid ortasında oyundan atması gibi veya diğerleri gibi . Sizden ricam destek çıkmanız , destek çıkın ki sesimizi duyuralım

İmzala

Kyk yurt yemek yardımını nakit istiyoruz

Kyk yurtlarında ki yemeklerin lezzet ve çeşitliliği çoğunluk olarak beğenilmemektedir.Devletimizin bize sunduğu kyk yemek yardımını nakit olarak verilmesinin hem isteyenin istediği yerden istediği yemeği yiyebilmesi hem de üniversite öğrencilerinin memnun olma açısından daha uygun olacağını düşünüyorum.

İmzala

Sınıfta tek oturup zorbalanan kızı atma.

Seri seri

EREN GÜNESEN sınır dışı edilsin

Gay

Tarım arazileri satılamaz

AKP’li belediye, köy mallarını satacakFerizler, Kadıköy ve Aşağıkırıklar köylerindeki tarım arazileri için toplamda 5 milyon 825 bin lira bedel belirleyen belediye, 30 Kasım tarihinde satış ihalesi yapacak.Köylüler mallarının satımasını değil topraklarını işleyerek üretmek istiyor.Çekin ellerinizi köylünün mallarından.

Uzaktan Eğitim

Okullar Kapansın çocuklarımız hasta oluyor okulların uzaktan eğitime geçilmesini arz ediyorum.

İmzala

Fb twitter hesabının admini canpersie olsun

${ item.date }

${ item.name }