İmzala

Birkan bey ve sheeko yasaklansın

Bu şahıslar kendi istediklerini yaptırıyor bunlar yüzünden çocuklar telefon başında 10 saat duruyor ve hasta oluyorlar lütfen yasaklayın

İmzala

Birkan bey ve sheeko kapatılsın

Bu kişiler çocukların beynini yıkayıp kendi istediklerini yaptırıyor bunlar yüzünden çocuklar telefon başında 10 saat duruyor ve hasta oluyorlar lütfen yasaklayın

Sınavlar ertelensin (!)

Arkadaşlar ben sınavlardan bıktım özellikle matematikten gidiyorlar matematiğe 20 soru ekliyorlar coğrafyaya 10 soru... Coğrafya en sevdiğim derslerden birisi gidin matematik zaten herkesi zorluyor bide üzerine 20 soru koyuyorsunuz Allah'ım...

İmzala

DEVLETIN KOLLUK KUVVETİ İNTİHAR EDİYOR...

Son 2 ayda artan polis intiharlarına yönelik sessiz kalınmaması adına herkesin desteğini beklemekteyim. Polis olma hayali kurup bu yolda ilerleyen ve başaran gençlerimize zehir edilen hayatlarının sesini duyurmak için destek bekliyorum. Cumhurun başkanını vekilleri üst düzey yöneticileri koruyan kim polis asker pöh jöh ve gibi gibi.. Kadın tecavüze uğrar sığındığı kim? Polis. Adam birini öldürür yakınlarının sığındıkları kim? Polis Eşi döver sığındıkları kim? Polis..bir çok örnekle çoğaltmabiliriz.. Ama içimiz yanıyor çünkü polis bile şehit olmuyor olamıyor başındaki komiser bozuntuları yaptıkları MOBİNG aşağılama insan gururuna dokunan muamele dolayısıyla intihar ediyor. Evlere ateş düşüyor ve ateş düştüğü yeri yakıyor.. Kimsenin bunu yaşatmaya yaşamaya hakkı yok.. POLİSİN olmasa üst düzey yöneticiler!! Kim sizi koruyacak?? Kendilerini size siper eden feda eden bir koruyanınız olmayacak ve güzel halkım kimden yardım isteyeceksiniz? Yeni düzenleme gelsin polisler için.. Evet işleri zor sıkıntılı tehlikeli onlar bunu göze almışken devlet ve bizler halk olarak üstümüze düşeni neden yapmıyoruz? Bir ülke için çok acı utanç verici #POLİSİNİNTİHARI.. Üstelik komiseri yüzünden.. Devlet polisi kolluk kuvvetlerin hepsini korumalı.. Askeriye önünden geçerken bile astsubayına ağza alınmayacak hakaret eden komutan gördüm skandal bu adamın ailesine kadar edilen hakareti hangi insan evladı kaldırabilir.. İnsanları meslekten soğutmayın.. Bunlara sebebiyet verenler gece gerçekten uyuyabiliyorlar mı? Polis ve askere iyileştirici bir yasa düzenleme gelmeli komiserin komutanın hakaret etmesi yasaklanmalı kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur ötekileştirmeye hakkı yoktur.. Daha fazla kimsenin evine ateş düşmeden ülke daha fazla utanç yaşamadan gerekenin yapılması gerekmektedir. Dilerim Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Soylu bu kampanyamıza, bu yaşananlara sessiz kalmaz.. #POLİSİNÖLÜYOR #POLİSİNİNTİHAREDİYOR #SESSİZKALMATÜRKİYE

asd ban talep

ASD'nin banlanma zamanı gelmiş el birliği ile başarabiliriz.

Nil aklını başına toplasın

Arkadaşım daddy issuesu olan bir çocuğun kalbini onarmak istiyo her imza bir tokat

TÜTÜNÜME DOKUNMA

Adıyaman tütünü yasaklanmaya çalışılıyor... Adıyaman tütününün ülke için önemi nedir?1) İlk olarak günde bir paket sigara kullanan bir bireyin en düşük aylık sigara maliyeti 300 tl iken 1 kg kıyılmış tütünün maliyeti 90 tl olmakta sigaradan kurtulamayan ülke insanımıza 210 tl tasarruf sağlamakta..2) Milli bir ekonomi için yerli üretimin şart olması; ülkemizin tütün piyasasının uluslararası yabancı şirketlerin elinde olması sigaraya harcanan paranın dışarı akması.3) Adıyaman ve Malatya illerinin çok önemli bir geçim kaynağı olması.4) Kendine has aromasıyla kültürel bir değer olması.5) Vergilendirilerek üretimin denetlenmesi ve devletin gelir kaybının engellenmesi...Milli bir Ekonomi için TÜTÜNÜME DOKUNMA!!!#TÜTÜNÜMEDOKUNMA #PUDRAŞEKERİDEĞİLADIYAMANTÜTÜNÜ