İmzala

Baranın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Barannın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Boş

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci İşleri Personelleri Değişin

Üniversitemizin öğrenci işlerinin işini düzgün yapmaması nedeniyle mağduriyetimizi dile getirmek için başlattığımız imza kampanyası.

REMZİ DİXONA G*TTEN SERT

Manisalılar denize kavuşsun

Manisa'nın kıyıya yakın olması fakat bu yakınlığa rağmen denize kıyıya olmaması bizim çok etkiledi.

İmzala

pandemide okula gidemeyenler için çözüm

pandemi sürecinde okula gidemicek öğrenciler ver ve bunun için bi çözüm bulmak istedik her sınıfta bir teknolojik alet konulup canlı ders şeklinde gelemeyen öğrenciler derslerini takip edebilicek

İmzala

Adalet Bakanlığı baraj puanı 60'a dusurulsun!

Sayin Bakanım ikm ,mubasirlik,katiplik kısaca CTİ aliminda baraj puani 60'a dusrulsun rica ediyorum.Bu yil puanlar dusuk geldi ve sorular hatali bu durumdan dolayi cok magduruz 60 'a duserse en azindan bizlere umut dogar milyonlarca gencimiz issiz bir sans taniyin lutfen bizlere baraj dussun en azindan basvuralim siralamaya girersek gireriz girmezisekte en azindan basvurduk ama olmadi deriz ama umudumuz olun bir umud sadece deneyelim kazananlar zaten kazanacak ama sirf puani 69.99'da kaldi diye basvuru yapamayan arkadaslarimiz var bu haksizlik degilmi sizcede polislik aliminda bile 60'a dusuruldu rica ediyorum sesimize kulak verin .

Emir ELİDEMİR survivor'a

Emir Elidemirin survivor'a gitmesini isteyen #teambandana ve herkesi kampanyaya davet ediyorum.Kendisi çocukluktan beri basketbol ve fitnes ile uşraşmıştır. Bu konuda yeterliği tamamdır. Lütfen imzalayın.

İmzala

AXWELL GÖREVDEN ALINSIN MI ALINMASIN MI?

görewini yabmıomus

${ item.date }