Pi (π) uygulaması artık borsaya girsin ve değeri de 1 $ olsun istiyoruz

Eğer başarırsak pi puanlarımız artık borsada değer kazanacak ve en az 1 usd olacak arkadaşlar !!!

190 manat verilsin

190 manat sosial yardımın verilməsi üçün maksimum paylaşın , imzalayın

HAYVAN YASASI DÜZENLENSİN!

Tiktok kapatılsın

Toplumsal yozlaşmayı hızlandıran bu mecranın kapatılması gerekiyor..!

Kişisel

@softydzn15 Ocak 2021 - 80Tl25 Ocak 2021'e kadar - 120TlToplam 200Tl

İmzala

Necip Fazıl kısakürek okulu ,Fevzi Çakmak Ortaokulunun yanındaki binayı geri versin öğretmenlerimizin değişmesini istemiyoruz

Çok kez öğretmen değiştirdik artık öğretmen değiştirmek istemiyoruz okulun yanındaki binayı geri verin.

İmzala

Antalya için, spor için ,basketbol için ele ele

Spor için basketbol için Antalya için el eleAntalya Atatürk Salonu’nun yeni şekliyle yapımı hakkındaki spekülasyonlar hala son hızıyla devam ediyor. Halbuki Atatürk Spor Salonu yıkılmadan önceki projesinin modernize edilmiş şekliyle tribünlerinin biraz daha yükseltilmesi, pota arkasındaki tribünlerinin genişletilerek büyütülmesiyle 5 bin kişilik seyirci hacmiyle modernize bir şekilde yapılarak Avrupai standartlara kavuşturulabilir.Onun sonrasında o komplekste yapılacak her şey teferruattır. Atatürk Spor Salonu’nu Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi bütçesiyle yapabilir, yapamıyorsa Antalya’nın uluslararası boyutlarda başta ATSO, AKTOB olmak üzere onlarca yerel kurumları, onlarca STK’sı var. Hepsinin ortak amacı daha güzel, daha modern bir Antalya ve Antalya’ya hizmet ise onlara bu salonun yapımı büyük bir fırsat. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek belediye olarak Atatürk Salonu projesinde ve yapımında sıkıntı yaşıyorsa bu kurumlarla görüşmeli.Antalya 2001 yılında yaptığı hatayı Atatürk Spor Salonu projesinde ve yapımında yapmamalı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi basketbol federasyonu şampiyonanın bir ayağının Antalya’da yapılacağını açıkladığı zaman Antalya’da büyük sevinç yaşanmıştı. Antalya’ya dünya çapında bir salon kazandırılması düşünüldü fakat o zamanki mülki yerel makamlar yeni bir salon yaptırılmasının yerine geçici olarak bir kiralanmasını gündeme getirerek uygulamışlardı.Avrupa Şampiyonası’nın bir süre öncesi tribünler, parkeler, potalar ve salonun tüm ihtiyaçları Fransa’dan, İtalya’dan vb. ülkelerden getirtilip, turnuva sonrası başka başka illere gönderilmiş ve Antalya ayağına gelmiş fırsatı kaçırmış önemli bir spor tesisine sahip olamamıştı. Şimdide aynı düşüncedeki insanlar maddi değeri trilyonları bulan Atatürk Spor Salonun olduğu yerde Antalya’ya hiçbir faydası olmayacak projelerin uygulanmasına çalışmakta. Antalya kalıcı olacak bu projeyi sonraki pişmanlıklarla anılmamalı. O yüzden ortaya konmaya çalışılan pembe tabloya inanılmamalı. Bundan dolayı onca yoğunluklarına rağmen Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Antalya Valimiz sayın Ersin Yazıcı’yı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ve Antalya milletvekillerinin, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin bu konuda ortak akılla Antalya’ya dünya çapında ve Antalyalılara açık bir salonu gerçekleştirmesini tüm Antalya bekliyor.Aslında, Amerika yeniden keşfedilecek değil, yıkılan salonu daha modernize Avrupa ve dünya standartlarında yapmak Antalya için zor olmamalı.Pembe tablolar çizip, Antalyalılara açık olacağı söylenen birçok kompleks gibi burasıda hayal kırıklığı yaratmamalı. Olayın başka bir yönü de yapılan yeni birçok tesis oraya atanan bir müdür ve birkaç yetkili tarafından keyiflerince yönetilmesi konusu. O yüzden yapılacak bu salon projesinden, yapımından, vereceği hizmete kadar çok ince düşünülüp öyle yapılmalı. Yoksa bunlar teferruat denilirse Antalya telafisi zor bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Bunu önlemek Antalyalılara ve Antalya’nın mülki idarecilerine, tüm siyasilerine düşüyor.Gönlünüz dostluk ve basketbolla kalsın.

İmzala

tr.link linke tıklandığı halde para gelmeme sorunu çözülsün

Tr link üzerinden tıklanan linklerde çoğu zaman param gelmiyor. Arkadaşım discord üzerinden yayın açarak tıkladı ama o bile gelmedi. Tr link eskiden böyle değildi, kendisini umarım hızlı bir şekilde toparlar. Eğer sizde bu süreci hızlandırmak isterseniz imza kampanyamıza katılabilirsiniz.

İmzala

DENİZLERİMİ DOLDURMA DOĞAL GÜZELLİĞİ BOZMA!

Sayın Rize Gündoğdu Halkı,  Herkesin de duymuş olduğu üzere Gündoğdu Sahile yapılacak olan hastane ile ilgili imza başlatmış bulunmaktayım. Denizimin düzeninin bozulması, manzaramızın kaybolmasından eminim hiç biriniz memnun değilsinizdir. Bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.    Asıl hastanenin bulunmuş olduğu yeri genişletip daha güzel bir hastane yapmak varken neden sahillerimiz? Hem orası daha merkezi bir yer.    Sevgili halkımız. Bana destek çıkarak bu kirliliğe bir son verebilirsiniz. Şimdi sizlerde bir imza ile bunu engelleyin, doğamızın düzeninin bozulmasına karşı çıkın!

${ item.date }

${ item.name }