Medya

İmzala

Baranın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Barannın facebook hesapları kısıtlama yemesin

Boş

İmzala

ESKİ TÜRK ŞARKILARINI VE TÜRKİYEYİ GERİ İSTİYORUZ!!

Eski Türk şarkılarını, dizilerini, filmlerini ve o zamanları özleyenler olarak böyle birşey yapmaya karar verdik. Eğer sizde 2000 li yılları ve öncesini özlediyseniz lütfen imza atınız.(Yayarsanız çok iyi olur.)

Taladro Risale 3 Çıkarsın

Taladro'nun Türkiye Olarak Risale 3 Çıkarmasını İstiyoruz,

Erken Terhis Icin Hep Beraber

24 gün şafaktan düşüp, ailenize sagsaglim kavuşmanız dileğiyle . Rabbime Emanet Can Mehmetçik

BAŞARAMADIK ABİ

Fifabasé Türkiye Ligleri yamasının yeniden yüklenmesini istiyoruz, bir kaç kişinin yaptıkları yüzüne bizim beklediğimiz süre boşa sayılıyor, FIFA 21'i alacak var alamayacak var, bilgisayarı kaldıran var kaldırmayan var, lütfen yamamızı geri yükleyin.

Ali Kırca Bir Youtube Kanalı Açsın

Tiktok KAPATILSIN!..

Son zamanlarda çok popüler bir internet uygulaması var.Adı Tiktok... Özellikle flört için kendine eş arayanların rağbet ettiği ve içinde tuhaf videoların paylaşıldığı bir uygulama. Buraya girenler kendilerine eş bulup mesajlaşıyor hatta görüşüyor. Ancak Tiktok giderek aile müessesesini hedef alan bir tehdit haline dönüştü.Bu nedenle yuvalar yıkılmaya başladı.Bunun örneği de atv'deki Esra Erol'un programında yaşandı.Programa katılan 46 yaşındaki Serpil Celep, kayıp kızı Saadet'in, Tiktok uygulamasından tanıştığı Ferhat Yılmaz ile kaçtığını iddia etti.Şu anda Kastamonu'da olan Saadet Keleş, Esra Erol'da programında her şeyi itiraf etti.Programa katılan gözü yaşlı anne Serpil Celep, bu uygulamaya isyan ederek kızına ve torununa dön çağrısında bulundu. Programda ayrıca Ferhat Yılmaz'ın aynı yolla pek çok kadını mağdur ettiği de iddia edildi.Olay üzerine 'Tiktok kapatılsın' başlığıyla başlatılan internet kampanyası zirve yaptı.Bu köşede internetin tüm yararlarına rağmen sanal âlemdeki bazı uygulama ve yöntemlerin denetimsizlik nedeniyle sosyal hayatı ciddi biçimde tehdit ettiğini yazar dururum. İşte 'özgürlük' ile 'sınırsız şuursuzluğun' sanal âlemde birbirine karıştığı bir vaka daha... Allah sonumuzu hayır etsin!

Isparta Keçiborlu'da askerlik şubesi açılsın

Keçiborlu'da bulunan tek askerlik şubesi Olan ve kapatılan şube tekrar açılsın.

İmzala

Anime Erkekleri ve Kızlarına Eşitlik!

günümüzde bir çok erkek anime karakterinin meme ucu yok. Ama her anime kızın var. Çizerlere sesleniyoruz! Eşitlik isteriz!

İmzala

Anime erkekleri ve Kızlarına eşitlik!

Günümüzde bir sürü anime erkeğini görüyoruz. Be çoğunun meme ucu yok. Anime erkekleri ve kızlarına eşitlik istiyoruz!

BTS TÜRKİYEYE GELSİN

ARKADAŞLAR ARMY OLAN HERKES BTS TÜRKİYEYE GELMESİNİ İSTİYOR VE YOUTUBE DE BTS TÜRKİYEYEMİ GELCEK 2021 DE DİYE VİDEOLAR VAR ORDAN HERKES BAKA BİLİRVE EĞER GELİRLERSE 21 ŞUBAT TA İZMİR , ANKARA ,ANTALYA,İSTANBUL ARASINDAN 4 ŞEHİRDEN BİRİ SEÇİLCEK LÜTFEN TOPLAYALIM İMZALARI

${ item.date }

${ item.name }