Medya

İmzala

tr.link linke tıklandığı halde para gelmeme sorunu çözülsün

Tr link üzerinden tıklanan linklerde çoğu zaman param gelmiyor. Arkadaşım discord üzerinden yayın açarak tıkladı ama o bile gelmedi. Tr link eskiden böyle değildi, kendisini umarım hızlı bir şekilde toparlar. Eğer sizde bu süreci hızlandırmak isterseniz imza kampanyamıza katılabilirsiniz.

İmzala

TOZKOPARAN İSKENDER BÖLÜMLERİ UZATILSIN!!!!!

UZATILSIN YADA HAFTADA 2 GÜN OLSUN ÇOĞU KİŞİ BUNU İSTİYOR!!!!!TOZKOPARAN İSKENDER

İmzala

WhatsApp sözleşmesinin iptal edilmesini istiyoruz

WhatsApp sözleşmeyi kaldırsın

İmzala

televizyonlarda eski görüntü olsun.

Televizyonlarda yeni nesil modern hd kanalların yanı sıra 90lı yıllardaki eski televizyon görüntüsüne sahip olan kanallarda olsun.

İmzala

Televizyonlarda eski görüntü olsun.

Televizyonlarda 90lı yılların görüntüsü olan kanallarda olsun.

İmzala

kurtlar vadisi kaos trt1de başlasın!

Kurtlar Vadisi kaos trt1de başlasın. yakışır diyenler imzalasın.

Tiktok kapatılsın

Arkadaşlar birçoğumuzun bildiği gibi bu tiktok uygulaması yüzünden birçok arkadaş kafayı sıyırmış bulunmakta,bazı kişilerin yaptıkları hareketler yüzünden birçok tiktok'ırın ruhsal sıkıntıları var ve değişik hareketler sergilemekteler.Mesela bunlar sokak ortasında veya cadde üzerindeki yerlerde saçma sapan dans etmeleri bu saçma sapan hareket'ler küçük kardeşlerimizin akıl sağlıklıklarını ters olarak etkileyip,değişik hareketlere sürüklüyor ve birkaç tiktoker yüzünden Ülkemiz bazı yabancı ülkelerdeki insanlar tarafından dalga konusu oldu. VE BEN BU UYGULAMANIN KAPATILMASI İÇİN BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATTIM.SİZDE BANA DESTEK VEREREK TİKTOKTAN KURTULALIM

İmzala

Dizi ve filmlerdeki kadın propagandası kaldırılsın!!!

Dizi ve filmlerdeki kadınları öven ve daima haklıymış gibi gösteren, erkekleri ise küçük düşüren, aşağılayan ve haksız ve kötü gösteren sözler, davranışlar veyaolaylar, konular kaldırılsın. bu haksızlığa ve yanıltmaya bir son verilsin.

İmzala

Seda akgü hak etiği çoplüğe ğitsmesni i

Seda akgül ün artık böyle sindimezliği geldi . Ve bu olay olduktan beli bana sefa akgül ün fanini yoksa koruyolarmı bilmem bana köyü yorumlar geliyor ve ben yani biz butünbütün armyler bu sorunla karşılaşıyodur . Buna bir çare bulunmasını istiyorum

Ceza verilmesi