Medya

İmzala

Birkan bey ve sheeko yasaklansın

Bu şahıslar kendi istediklerini yaptırıyor bunlar yüzünden çocuklar telefon başında 10 saat duruyor ve hasta oluyorlar lütfen yasaklayın

İmzala

Birkan bey ve sheeko kapatılsın

Bu kişiler çocukların beynini yıkayıp kendi istediklerini yaptırıyor bunlar yüzünden çocuklar telefon başında 10 saat duruyor ve hasta oluyorlar lütfen yasaklayın

Enes Batur Bottur

Enes Batur'un Bot olduğunu düşünanler sayı artıcak

İmzala

İslambol sipahileri youtube kanalı Türkiye'de yeniden açılsın

Leyla ile Mecnun tekrar çekilsin

Eğer desteklerseniz Leyla ile Mecnun yeniden izleyebiliz

Brookhaven kapanma kampanyası

Brookhaven kapanmalı diyenler burayı imzlasın

İnternet altyapı yükseltmesi

Bulunduğum konum: Rize merkez söğütlü köyü yukarı mahalle. Burada en az 10-15 yıldır düşük bir internet hızı sağlanıyor ve bir hanede 2 kişi interneti rahat rahat kullanamıyor. Türk Telekom bu konu hakkında yıllardır sessiz ve insanları oyalıyor. Belki bu imza sayesinde altyapı yükseltilmesi yapılabilir.

SINAVLAR İPTAL OLSUN

Sınavsız bir eğitim düzeni

FOX TV BARAJ DİZİSİ FİNAL YAPMASIN DEVAM ETSİN YADA YENİDEN BAŞLASIN

Fox tv'de yayınlanan BARAJ dizisi 11/05/2021 tarihinde FİNAL yapacaktır. Fox tv'de yayınlanan BARAJ dizisi sevilen bir dizi olduğunu tüm izleyici kitlesi bilmektedir. BARAJ dizisi FİNAL yapma kararı almıştır. BARAJ dizisi devam etsin veya yeniden başlasın. Fox tv'de yayınlanan BARAJ dizisini sevenler kampanyaya imza atabilir. (...Youtube Kanalıma Da Abone Olup Bana Destek Olursanız Mutlu Olurum...)YOUTUBE KANALIM: 2024 TV