Medya

İletişim öğrencilerine kontenjan açılmalı

Uzun yıllardan beri iletişim lisan ve ön lisans eğitimi alan veya mezun olan öğrenciler, atanma kaygısı ve tedirginlik yaşamaktadır. bu durum ülkenin toplumsal iletişiminin zayıflığında buyuk sebebiyet oluşturmaktadır.

İmzala

Batu kötü bir müzisyen değildir

Gönül almak

İmzala

Elif için adalet istiyoruz kadın cinayetine son

Kadına şiddete hayır nice elifler ölmesin henüz 25 yaşında hayatının baharında toprağa verdik sorumlusu gene bir erkek lütfen sessiz kalma Türkiye benim başıma gelmez deme ateş düştüğü yeri yakıyor

İmzala

2005 yılı yapımı Olgun şimşek'in başrolünü Oynadığı Kapıları Açmak dizisi youtube sitesine yüklensin

Yani ben Kapıları Açmak dizisinin youtube sitesinde olmasını isterim.

İmzala

Arkadaş bulma sitelerinin erişimi engellensin

Türk aile yapısına uygun olmayan, fuhuş, lezbiyenlik, eşcinsellik barındıran, insanları aldatmaya iten kolayca üye olunan arkadaşlık sitelerine erişim engellensin.

Üvey Baba tekrar yayınlansın

Üvey Baba Flash Tv de yayınlanmaktaydı ve daha sonra farklı tv kanallarında yayınlanmaktaydi tekrardan üvey Baba dizisinin yayınlanmasını istiyoruz hepimiz istiyormuyuz

Gülçin Tunar YouTube

Gülçin Tunar YouTube kanalıma desteklerınızı beklıyorum güzel insanlar

İmzala

Aşk yeniden tekrar başlasın, Nilay Deniz, Buğra Gülsoy gibi isimler geri dönsün...

Aşk Yeniden Tekrar Başlasın tüm Aşk Yeniden dizisini sevenler için bu kampanyaa

Kimse Bilmez Final Olmasın

Atv dizisi olan Kimse Bilmez Final olsun istemiyoruz.

Yeşil Deniz Tekrar Başlasın

O Ege'nin 90 lı yıllarındaki saf temiz duygulu komik insanlarını anlatan Türkiye'nin en doğal dizilerinden biri olan Yeşil Deniz'i ekranlarda tekrar görmek istiyoruz bu adamlar dram la komediyi çok güzel harmanlanladilar #YeşilDenizTekrarBaşlasın destek olun...

İmzala

Bizler “Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü” mezunları olarak KPSS ile devlet kadrolarına yerleştirilmemiz sadece 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine yapılabilmektedir, yani bu bölümün mezun öğrencilerinin devlette kadrolu bir iş sahibi olabilmesi sadece bir atama ile gerçekleşmektedir. 21.01. 2019 tarihinde İç işleri Bakanlığı Merkez teşkilatı ile 81 İl Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine yapılan alimlar 3001 koduna sahip herhangi önlisans ve lisans bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır. Mağduriyetimizin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.

İmzala

Intihar eden ve canice oldurulen insanlarin haberlerini okumak ve televizyonda gormek istemiyorum.

Kötü haberlerin kötü insanlara örnek olabilecegini dusunuyorum.Siyanur denilen maddeyi kimse bilmezken haberler sayesinde yayildi intihar,öldürme bunlarda dahil.Cocuklarimiza kotu ornek olabilir!

${ item.date }

${ item.name }