Medya

Tiktok kapatılsın ✍️

Tiktok bir çok kişinin de gördüğü gibi yaş fark etmeksizin bir çok kişiyi olumsuz etkiliyor. Halkımızın can ve ruh sağlığını riske attığı gibi ayrıca veri güvenliği ve kişisel verilerin korunması gibi kanunları çiğneyerek yurt dışına veri gönderimi yapıyor. Siz de bu duruma dur demek istiyorsanız lütfen imzanızı atın. Saygılarımla

Enes Baturu lütfen kurtar

EEnes Batur saat 2 00 sularda doğum günü partisi verdi sonra orda 100 kişi vardı Beykoz da sonra polis baskın düzenledi ve polise yaklananlar 3500 ceza yedi lütfen Enes abiyi kurtarın

.

Mert abi için umut

Erkeklerin sesi olan mert abiye twich yayını için PC desteği

Tiktok Kapatılsın

Edep ahlak kurallarını yok eden gençleri zehirleyen Bu uygulama Kapatılması veya T.C. de yasaklanması gerek!!!

Yanındayız Reynmen ϟ

Amaç Yusuf abiue yanında olduğumuzu göstermek biraz olsun sevindirmek.

Cellat 36 ve fanlarının hesabı kapatılsın

Cellat 36 ve fanlarının kapanması için lütfen imzalayalım

Gelir eşitsizliğine hayır!

Kardeşlerim bu kampanyanın amacı ünlüler, fenomenlerin haddi hesabı olmayacak derecede fazla para almalarıdır. Asgari ücretle aralarındaki fark yani. Devlete karşı değil. Bu medyaya karşı! Onlar hiç bir şey yapmadıkları hâlde milyonlarla oynuyorlar ama gece gündüz çalışanlar ise 2-3 bin tl ile geçinmek zorunda. Buna tüm dünyanın bir dur demesi gerekiyor. Bana yardımcı olun her yere yaymaya çalışalım.

Yeşil deniz başlayacakmı

Hep beraber destek olalım geri alalım dizimizi lütfen bakan herkes imzaladım.

TİKTOK KAPATILSIN

ÜLKEMİZDE HER YAŞTAN İNSANLARIN ERİŞEBİLDİĞİ VE KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDAN BİRİ OLAN TİKTOK UYGULAMASINA HER GÜN YENİ YÜZLERCE VİDEO ATILMAKTA, NE YAZIK Kİ ARTIK AMACININ DIŞINA ÇIKMIŞ VE İNSANLARIN RUHSAL VE AİLEVİ YAPI DÜZENİNİ BOZMAYA BAŞLAMIŞTIR. https://www.youtube.com/watch?v=59X7c2IJ1zw GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE VİDEO ÇEKEN KENDİNDEN GEÇMİŞ BİR ŞEKİLDE VİDEO ÇEKMEKTE.https://www.youtube.com/watch?v=h8uKlxGiLcA BUNUN GİBİ HER GÜN YÜZLERCE İNSANLAR KENDİNDEN GEÇMİŞ BİR ŞEKİLDE VİDEO ÇEKMEKTE. HER YAŞTAN İNSANLARIN BU UYGULAMAYA ERİŞEBİLDİĞİ İÇİN HENÜZ KÜÇÜK YAŞTA OLAN ÇOCUKLAR MAKYAJ VİDEOSU ÇEKEN İNSANLARA TOPLUMUMUZDA TEŞKİL ETMEYECEK DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN İNSANALARA HER GÜN ÖZENEREK BAKMAKTALAR. ULUSUMUZ VE TOPLUMUMUZ İÇİN BU UYGULAMININ KALDIRILMASI VEYA BELİRLİ YAŞ KISITMLARININ GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ.

#FreePorçay

Bir insanın küçük kıza tecavüz edip 1 hafta yattıktan sonra çıkması ve Porçayın bir parodi çekip 4 yıl 2 ay hapis yemesi bana çok koydu ve bende bu durumu herkese duyurmak için bu kampanyayı başlatıyorum. #FreePorçay

ÇUKUR DİZİSİ FİNAL OLMASIN

Çukur dizisi final olmasın bir sezon daha olsun.Çukur bitsin istemiyoruz.

${ item.date }

${ item.name }