Sağlık

İmzala

Eczane kapanış saati yeniden duzenlensin

Eczane kapanış saatini 18.00 yapılması için tüm herkesi imza kapmanyasina desteğe bekliyoruz

BAYRAM DA SOKAĞA CIKMA YASAĞI 81 İLDE OLSUN

Sağlıkçı atama

Bu covid sürecinde evimizde oturmak istemiyoruz bizde alanda olmalıyız

Sağlıkçılara konaklama hizmeti uzatılsın

Pandemi süresince bu hizmet devam etmeli..Türkiyede bir vaka kalana dek bizler risk altında olmaya devam edicez

Bedelli Askerlikte Uzaktan Eğitim

Bu bir sağlık konusudur.Yurtdışında Türk vatandaşlarına uzaktan eğitimle yapılan askerlik verildiği gibi bu mücbir sebepte bize de aynı sistem uygulanmasını istiyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece yurtdışında uygulanan sistem, ülke içinde yaşayan bizler/vatandaşlar içinde uygulansın istiyoruz.40.800 kişi olarak, Covid-19 riski devam ediyorken bu risk alınmamalı. Geçtiğimiz bu zor dönemde iş yerlerimizi kapatmak, işlerimizden olmak, eğitimimizden geri kalmak üzereyiz.Bedelli Askerlik sistemini tercih ettiğimiz için, mağdur olmayı hak etmedik. Biz bu ülkenin bir vatandaşıyız. Bu ülke için üretim yapan, bu ülke için vergisini veren vatansever bir toplumuz. Biz ülkemiz için çalışmaya devam etmek istiyoruz.Bedelli Askerlik kapsamında Uzaktan Eğitim verilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

İnşallah olur

İnşallah. Olur

İmzala

SAĞLIK çok önemli ise SAĞLIK çaĺışanlarında önemlidir

SAĞLIK   SAĞLIKCILARLA OLUR .

Tüm Sağlık Çalışanlarının vergiden muaf olması için

Tüm sağlık çalışanlarının kadrosuna görevine ünvanına bakılmaksızın vergiden muaf tutulması,açıktan atama ve khk ile kadroya alınanların sosyal haklarının iyilestirilmesi,sosyal tesislerin kurularak daha etkin biçimde kullandirılması ve ulaşımın ücretsiz veya indirimli olması hakkında.

EK ÖDEME ALAMAYAN SAĞLIK ÇALİŞANLARI VERGİ MUAF OLSUN KAMPANYASI

TOPLU TAŞIMA SAĞLIK PERSONELİNE ÜCRETSİZ OLSUN

Aldığımız maaş asgari ücret ve bizler yol parasina harcamak istemiyoruz paramizi bizlere bu zor gunde destek olun

Hayvana Şiddete HAYIR