Sağlık

KADINA ERKEĞE HERKEZE SİDDET,E HAYIR HAYIR HAYIR

Kadına sidddet son bulsun.Canlıya siddet son bulsun

İmzala

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ OGRENCİLERİ HASTA OLMAK İSTEMİYOR YÜZ YÜZE EGİTİMİ KABUL ETMİYORUZ

Riskli illerde ilk sırada olan konya da yüzyüze eğitimi ve sınavları istemiyoruz

İmzala

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ OGRENCİLERİ HASTA OLMAK İSTEMİYOR YÜZ YÜZE EGİTİMİ ve SINAVLARI KABUL ETMİYORUZ

Yüzyüze eğitime ve sınava hayır.Yüksek riskli iller sıralamasında ilk sırada olan konya sağlığımızı riske atmayin

İmzala

Pandemi döneminde yüzyüze eğitimi kabul etmiyoruz

İmzala

Saglimiz ve gelwcwgimiz icin sinavlar ertelenmeli

İmzala

Hayatım karşılığında sınava girmek istemiyorum

Sınavların bu dönemde yapılması hiç uygun değil her yer virüs kaynıyor ve mutasyona uğrayan virüs en çok gençlere zarar veriyor canımızı seviyoruz ölmek istemiyoruz ..

Milli Pİyango Parası SMA Hastalarına Harcansın

Turkish:Sevgili dostlar;Hazırlarmış olduğum kampanya ile Türk Milli Piyango Parasını SMA hastalarına harcamak gibi bi isteğim var ve umuyorum ki başarılı da oluruz sizden ricam desteğiniz.Ben şuan Türk milleti için değil diğer dünya ülkelerindeki dostlarımıza da sesleniyorum.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.English:Dear friends;I wish you success with the campaign I prepared, with the hope of spending the Turkish National Lottery Money to SMA patients. My request from you is your support. Now I am addressing the people of the world.Spanish:Queridos amigos;Deseo éxito en la campaña que preparé con la esperanza de gastar el dinero de la Lotería Nacional Turca en pacientes con AME. Mi solicitud de ustedes es su apoyo. Ahora estoy hablando con gente de todo el mundo.İtaly:Cari amici;Auguro il successo alla campagna che ho preparato con la speranza di spendere i soldi della lotteria nazionale turca per i pazienti SMA. La mia richiesta da parte tua è il tuo supporto. Sto parlando con persone in tutto il mondo adesso.Turkish:Tüm SMA HASTALARINA ACİL ŞİFALAR DİLERİM UMARIM EN YAKIN ZAMANDA DESTEK OLUCAZ ONLARA...English:I wish SMA a medical emergency and hope we can assist you as soon as possible...Spanish:Le deseo a SMA una emergencia médica y espero que podamos ayudarlo lo antes posible...İtalian:Auguro alla SMA una situazione sanitaria urgente e spero che la aiuteremo il prima possibile.TEŞEKKÜR EDERİM :)THANK YOU :)GRACIAS :)GRAZIE :)Görüşürüz :)See you :)Nos vemos :)Ci vediamo :)

bu nasıl siliniyo

Lyson banlansin

Lysonun Banlanmasi İcin İmza Atmalısın

İmzala

Dr. Sevgi Çetin Kalkan'ı Geri Istiyoruz.

Doktorumuz dr.sevgi çetin Kalkanı görevine geri istiyoruz. Doktorumuzu geri istiyoruz.

İmzala

Milli piyango genel idaresinin devrettiği ikramiye sma hastası çocuklarimizda kullanılsın diyorsan destek olun

Milli piyango genel idaresinin devrettiği ikramiye sma hastası çocuklarimizda nefes olabilir o küçük bedenlerin de verdiği yaşam mücadelesi bir nebze umut küçükte olsa umut her zaman vardır. Devlet büyüklerimizden bu konuda hassasiyetlerini istiyoruz. Varlik fonuna aktarılan 75 milyon sma hastalığın da tedavi görenler için kullanılsın

${ item.date }