Sağlık

Milli Pİyango Parası SMA Hastalarına Harcansın

Turkish:Sevgili dostlar;Hazırlarmış olduğum kampanya ile Türk Milli Piyango Parasını SMA hastalarına harcamak gibi bi isteğim var ve umuyorum ki başarılı da oluruz sizden ricam desteğiniz.Ben şuan Türk milleti için değil diğer dünya ülkelerindeki dostlarımıza da sesleniyorum.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.English:Dear friends;I wish you success with the campaign I prepared, with the hope of spending the Turkish National Lottery Money to SMA patients. My request from you is your support. Now I am addressing the people of the world.Spanish:Queridos amigos;Deseo éxito en la campaña que preparé con la esperanza de gastar el dinero de la Lotería Nacional Turca en pacientes con AME. Mi solicitud de ustedes es su apoyo. Ahora estoy hablando con gente de todo el mundo.İtaly:Cari amici;Auguro il successo alla campagna che ho preparato con la speranza di spendere i soldi della lotteria nazionale turca per i pazienti SMA. La mia richiesta da parte tua è il tuo supporto. Sto parlando con persone in tutto il mondo adesso.Turkish:Tüm SMA HASTALARINA ACİL ŞİFALAR DİLERİM UMARIM EN YAKIN ZAMANDA DESTEK OLUCAZ ONLARA...English:I wish SMA a medical emergency and hope we can assist you as soon as possible...Spanish:Le deseo a SMA una emergencia médica y espero que podamos ayudarlo lo antes posible...İtalian:Auguro alla SMA una situazione sanitaria urgente e spero che la aiuteremo il prima possibile.TEŞEKKÜR EDERİM :)THANK YOU :)GRACIAS :)GRAZIE :)Görüşürüz :)See you :)Nos vemos :)Ci vediamo :)

bu nasıl siliniyo

Lyson banlansin

Lysonun Banlanmasi İcin İmza Atmalısın

İmzala

Dr. Sevgi Çetin Kalkan'ı Geri Istiyoruz.

Doktorumuz dr.sevgi çetin Kalkanı görevine geri istiyoruz. Doktorumuzu geri istiyoruz.

İmzala

Milli piyango genel idaresinin devrettiği ikramiye sma hastası çocuklarimizda kullanılsın diyorsan destek olun

Milli piyango genel idaresinin devrettiği ikramiye sma hastası çocuklarimizda nefes olabilir o küçük bedenlerin de verdiği yaşam mücadelesi bir nebze umut küçükte olsa umut her zaman vardır. Devlet büyüklerimizden bu konuda hassasiyetlerini istiyoruz. Varlik fonuna aktarılan 75 milyon sma hastalığın da tedavi görenler için kullanılsın

#İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin

Mili Piyango Varlık Fonuna Aktarılan Ödül #İkramiyeSmalıÇocuklaraVerilsin

SMA'LI ÇOCUKLARA YARDIM

Bu yılın milli piyangosundaki para sma'lı çocukların ameliyatları için kullanılsın

İmzala

DOKTOR İHMALKARLIĞINDAN BİR İNSAN DAHA ÖLMESİN !

Mustafa Rahmi Çınar şeker hastası ve şeker ilacı kullanıyor. Hastanede bunu bilgisi varken covid tedavisi için ek olarak verilen PREDNOL ilacını hastaya verirken bu ilacın içerisinde şeker bulunur ve şeker hastalarında sürekli şeker kontrolü yapılmalıdır diye neden hasta yakınları uyarılmadı? Yaptığımız tüm araştırmalara göre bu ilaç verilirken şeker hastalarına şeker takibi yapılması gerektiği söylenmeliymiş.  Hastamız eve geldikten 1 hafta sonra covidi yenmesine rağmen ve ilacın dikkatli kullanılmasına rağmen şekerin sürekli kontrol edilmesi uyarılmadığı için hasta 29.12.20 de tekrar nefes darlığı ve bilinç bulanıklığı ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede şeker komasına girildiği söylendi ve akşamına yoğun bakıma alındı. 1-2 saat sonra entübe edildi ve sabah saatlerinde vefat etti. Şimdi suçlu kim ? Şeker hastasına şeker içeren ilacı verirken hasta yakınlarını uyarmayan, ihmalkarlık yapan 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesinde Göğüs Hastalıkları bölümündeki Doktor Ebru KULUCAN’ dır. 19 Mayıs üniversitesi hastanesinin ve özellikle DOKTOR EBRU KULUCAN 'nın hastaya tutumundan ve ihmalkarlığından şikayetçiyiz. Ölüm vakti geldiğinde tedbirler yetersiz kalır ama dedemi kaybettik canımız çok yandı bir başka ailenin de canı yanmasın, can kaybı yaşanmasın. Adı geçen hastane ve doktor hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve sesimizin duyulmasını istiyoruz.

İmzala

DOKTOR İHMALKARLIĞINDAN BİR BAŞKASI DAHA ÖLMESİN !

Mustafa Rahmi Çınar şeker hastası ve şeker ilacı kullanıyor. Hastanede bunu bilgisi varken covid tedavisi için ek olarak verilen PREDNOL ilacını hastaya verirken bu ilacın içerisinde şeker bulunur ve şeker hastalarında sürekli şeker kontrolü yapılmalıdır diye neden hasta yakınları uyarılmadı? Yaptığımız tüm araştırmalara göre bu ilaç verilirken şeker hastalarına şeker takibi yapılması gerektiği söylenmeliymiş.  Hastamız eve geldikten 1 hafta sonra covidi yenmesine rağmen ve ilacın dikkatli kullanılmasına rağmen şekerin sürekli kontrol edilmesi uyarılmadığı için hasta 29.12.20 de tekrar nefes darlığı ve bilinç bulanıklığı ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede şeker komasına girildiği söylendi ve akşamına yoğun bakıma alındı. 1-2 saat sonra entübe edildi ve sabah saatlerinde vefat etti. Şimdi suçlu kim ? Şeker hastasına şeker içeren ilacı verirken hasta yakınlarını uyarmayan, ihmalkarlık yapan 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesinde Göğüs Hastalıkları bölümündeki Doktor Ebru KULUCAN’ dır. 19 Mayıs üniversitesi hastanesinin ve özellikle DOKTOR EBRU KULUCAN 'nın hastaya tutumundan ve ihmalkarlığından şikayetçiyiz. Ölüm vakti geldiğinde tedbirler yetersiz kalır ama başka bir hastanın canı da yanmasın bir aileye daha ateş düşmesin. Adı geçen hastane ve doktor hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz ve sesimizin duyulmasını istiyoruz.

SENAYA BEYİN

Hemşireye hakettiği maaş verilsin

Hemşire maaşları ve ek ödemelerinden yapılan kesintilerin düzenlenmesini ve hakedilen 3600 ek göstergenn kabulünü; tavandan verilen ek ödemelerin de vergi kesintisinden muaf olmasını istiyoruz

YUSUF SEZGİN