Sağlık

Erzurum'a Özel Hastane İstiyoruz

"Sen de boşluğu tamamlamak için bir imza at" Erzurum merkezi 500bin, ilçeleri ile birlikte ise toplamda 900bine yakın bir nüfusa sahip lakin mevcut özel hastanenin hizmet dışı eğilimleri burada yaşayan vatandaşların isteklerini karşılayamamaktadır. Rekabetin olmadığı yerde istediği gibi davranan kurum ve kuruluşların bu gidişatına artık bir dur demeli ve doğunun sınırtaşı olan Erzurum'un da batıdaki diğer iller gibi özellikle sağlık alanında yeni kuruluşlarla tanıştırılmasının önü açılmalıdır. Hadi Erzurumlu !! Sen, ben yok "BİZ" var. Sen de hak ettiğin değeri görmek istiyorsan bu kampanyaya destek ol ve özel sağlık alanında ilimize gelmesini istediğimiz kurumların sesimizi duymasına yardımcı ol ve MEDICANA-MEDICAL PARK VE ACIBADEM gibi özel sağlık kuruluşlarının şehrimize gelerek rekabete ortak olmasını sağla.

İnsan hakları

İnsanların akil sagligi icin sarisin 1.63 tcsi 326 ile baslayan tel no su 3352 ile biten biraz komik biraz toxic kizlar kapatilsin.

İnsan hakları

İnsanlarin akil sagligi icin sarisin 1.63 kizlar kapatilsin

For Old Eren

Değişen dünya yolunda Eren’i kaybetmememiz için başlatıldı şuan çok kötü durumda garip garip snapler atıyor influencer olma yolunda gidiyor onu bu yoldan döndürmek, kurtarmak için başlatılmış bir destek kampanyasıdır.ERENİN BİZE İHTİYACI VAR.Maddi destek için: sc ktlghn_ilhn

kerem denen herifin 2. sünnetini yapalım artık destek verin

kerem denen herifin 2. sünnetini yapacağız destek verin bu sefer konple aldırıcaz

Okullar kapanmalı

Okullarda eğitim de aynı zamanda hafta içi,hafta sonu yapılan sınavlarda hijyen,önlem,dikkate alma sorunları gibi problemler baş göstermekle beraber yeni çıkan varyantların hala öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bunların yanı sıra öğrenci,öğretmen ailelerini bu öğrencilerin gün içerisinde görüştüğü herkesi tehlike altına atmakta olduğu görülmektedir.eğitimin ve sınavların daha az hatta hiç bir tehlikesi bulunmayan onlinne sisteme geçmesini istiyoruz.

Ümüdü Türkieye aparmag ücün yardim kanpanyasi

Ümüdü Türkieye aparmag ücün yardim kanpanyasi

İmzala

malum kişiye tişört almak için bize destek ver