Sağlık

GÖZ AMELİYATI İÇİN YARDIM

MERHABA. KÜÇÜKKEN HAVALE SONUCUNDA GÖZLERİM BOZULDU. BİR DÖNEM GÖZLÜK KULLANDIM. 2013 YILINDAN BERİ LENS KULLANIYORUM. ORTOPEDİK ENGELLİYİM. SOL GÖZÜM GÖRME YETİSİNİ KAYBETMEK ÜZERE. DERECELERİM ÇOK YÜKSELMİŞ. ACİLEN MERCEK TAKILMASI LAZIM AMA ÇOK PAHALI. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Eczanelerin çalışma saatlerinin düşürülmesi

Eczanelerin haftanın 6 günü oda nöbet yoksa tabi sabah 9:00 ile akşam 19:00 arası çalışma saatlerinin fazla olması nedeniyle ailelerine ve kişisel hayatlarına yeterince vakit ayıramamasının yarattığı sıkıntıların duyulmasını ve buna bir çözüm yolu bulunmasını istiyoruz.Bayramlarda bile resmi tatil kapsamında olan günlerde eczanelere uygulanmıyor ve o dönemlerde de çalışmak zorunda kalıyoruz.Bu sorunlarımıza bir çözüm ve daha iyi çalışma saatleri istiyoruz.

İmzala

Felç olan amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz

Merhabalar, küçük bir çocuğun ağaçtan erik istemesi sebebiyle ağaca çıkıp ve dengesini kaybedip yere düşüp felç kalan komşumuz, yardımsever Ata amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz. Kendisi şuan tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettirmektedir. 64 yaşında olup, öz abisinin evinde kalmaktadır. Onun haricinde eşi, çocukları kimsesi yok. Biraz gayret göstererek yürümeye çalışıyor ama tedavi olmadığı sürece yaşamını böyle devam ettirmek zorunda. Tedavi için verilecek olan fiyatı bilmiyoruz ama yardımsever bir insanımız konuyla ilgilenebilirse çok mutlu oluruz.

hello

çiçekler

Nasıl zehirleniyoruz!

İmzala