Sağlık

Sağlık Öğrencilerine Ses Ver

Ülkemizde sağlık alanına olan yoğun talepten ve biz sağlık lisesi öğrencilerinin alt yapısının bulunması dolayısıyla herhangi bir sağlık işletmesinde yardıma ihityaç olan yerlere yardım etmek istiyoruz. Okullarımızın geleceğinin olmaması sebebiyle okullarımızın önünün açılması ve sağlık öğrencileri olarak halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.Destek olmak ve farkındalık yaratmak için paylaşmanızı rica ediyoruz.#sağlıköğrencilerinekulakver

İmzala

Ünvan ile mezun olmak istemiyoruz

İmzala

Kahramanmaraş fabrikalar mesaiye ara versin

Virus dolayısıyla herkes evinde dursun ise gitme mecburiyeti olmasin fabrikalar geçici olarak kapansin lütfen hiçbir şey saglimiz kadar önemli değil

İmzala

696 KHK mağdurları (eşitlik istiyoruz)

Bizler ameliyathane siterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışanları olarak eşitlik istiyoruz. Bu riskli görevde çalıştığımız halde görmezlikten gelinmesini istemiyoruz.

SAĞLIK MESLEK LİSESİ MEZUNU YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİNE KADRO

Sağlık meslek liselerinin hemşire yardımcılığı ebe yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenligi kadrolarından mezun olup, 2 nisan 2019 da İŞKUR aracılığı ile “klinik destek personeli “adı altında devlet kadrolarına atanan sağlık personellerinin özlük haklarında genişletilme, sağlık Bakanlığı kadrosuna geçirilme, corona virüs nedeniyle sağlık personellerine ödenecek ek ödemeden yararlanma.

sokağaçıkmakyasaklansın

Sokağa çıkma yasağı için hasta sayısının Onbinlerle mi fade edilmesi gerekiyor, durumun ciddiyetini anlamak için sevdiklerimizi mi kaybetmemiz gerekiyorYeri geldi 10 gün bayram tatili yaptık, 15 gün çalışmayınca ülke batmaz, ama sevdiklerimizin hayatını kurtarabilirizVatandaş kendi kendine organize olamaz, hepimizin ailesi var, işe ihtiyacı var, esnaf kepenk açmazsa eve ekmek götüremeyecek ama eve dönerken ailesine virüs taşıyacak, işçi işe gitmem dese işten çıkarılacak ve eminim birçok kişi evine ekmek götürme kaygısı yüzünden işine de devam etmeye çalışacak, sokağa çıkan tek bir birey bile farkına bile varmadan sevdiklerine ve dolayısı ile yüzlerce kişiye hastalık taşıyacakDaha az insanın sokağa çıkması daha az yayılması ve daha kolay önlem alınması demektir, şu anda alınmayan tedbirler gün geçtikçe devletin bütçesini de daha fazla sarsacaktırCumhurbaşbakanı çıkıp bir sözüyle milleti sokağa döktüğü gibi şimdide içeri soksun....Yoksa İtalya'dan, İspanya'dan bile daha kötü duruma gelebiliriz.#sokağacıkmakyasaklansın #RTErdoğan #SüleymanSoylu#FahrettinKoca

İmzala

alkis yetmez Saglik Calisanlarina Sahip cikalim Mezunlar atansin Maaslar cift maas olsun

Alkis yetmez Saglik Calisanlarina Sahip cikalim Mezunlar atansin Maaslar cift maas olsun

İmzala

Sokağa çıkma yasağı ilan edilsin.

Corona virüsü yayılmasını engellemek için sokağa çıkma yasağı ilan edilsin

İmzala

Corona virüs sokaga cikma yasagi

İmzala

Türkiye corona virüs’ü İçin karantina altına alınsın

İmzala

Gece kulupleri barlar avm ler alisveris yerleri.kisacasi virüsün kolgezdigi yerlerde kapatilsin diyorsan imzama destek ver

Camide cemaatle namaz kılmayı bile yasaklayan devlet neden gece kulupleri avm ve bu tarz insanlara daha çabuk virüs bulasabilecek yerleri kapatma kararı vermiyor

İmzala

Süleyman bıyıklarını kessin yeter artık !

Süleymanın SİMİTÇİ Bıyığını Görmekten Içimiz Kanıyor,imza at bıyıklar gitsin bu zulüm bitsin !!ADAYA VEDA ETME VAKTIN GELDI SULEYMAN

${ item.date }

${ item.name }