Eğitim

Okullar Kapanmalı

Okullar açıldı ve vaka sayılarında artış yaşanmaya başladı günümüzde sözde hijyen adı altında açılan okullarımızda ne yazık ki ne öğretmenlerimizde ne de öğrencilerimizde bir maske söz konusu değil bu hijyensiz ortama mahkum bırakıldık üstelik her şey bi kenara dursun okulların açılmasından beri artan vaka sayılarını görmezden gelip inatla okullarımız açık kalacak diyen bir eğitim bakanı ile karşı karşıyayız ve sizin bu kampanyaya vereceğiniz destek ile umarım bu problemi yenicez.

İmzala

Kyk yurt yemek yardımını nakit istiyoruz

Kyk yurtlarında ki yemeklerin lezzet ve çeşitliliği çoğunluk olarak beğenilmemektedir.Devletimizin bize sunduğu kyk yemek yardımını nakit olarak verilmesinin hem isteyenin istediği yerden istediği yemeği yiyebilmesi hem de üniversite öğrencilerinin memnun olma açısından daha uygun olacağını düşünüyorum.

Uzaktan Eğitim

Okullar Kapansın çocuklarımız hasta oluyor okulların uzaktan eğitime geçilmesini arz ediyorum.

Sultanahmet'li Olmak Ayrıcalıktır.

Burası tarihtir. Burası bizim okulumuzdur.Burası, Sultanahmet Sanat Enstitüsü.Burası, Sultanahmet Teknik Okulları ve Anadolu Meslek Lisesidir.Burası 150 yılı aşkın süredir    EĞİTİM KALESİDİR.Burası GÖZBEBEĞİMİZDİR."ÇEKİN OKULUMUZUN ÜZERİNDEN ELLERİNİZİ"Sultanahmet Mekteb-i Sanayii/Sultanahmetli Olmak Ayrıcalıktır. grubu olarak sonuna kadar bu fikrin karşısındayız.Okulumuzu, anılarımızı silmenize onay vermiyoruz.Okulumuz bizimdir, bizim kalacak.... #sultanahmet #sultanahmetmektebisanayiigrubu #sultanahmetliolmakayrıcalıktırSevgili okulumuz mensubu canlarım desteğimizi eksik etmeyelim. Bizim grubumuza ait olan sloganımızdır. "Sultanahmetli Olmak Ayrıcalıktır.""Sultan Meslek Hep Destek, Tam Destek"Okulumuzu kaybetmek tarihimizi, anılarımızı kaybetmek demektir.Bu yapılan haksızlığa karşı tepki ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.  Sevgili kıymetli Sultanahmetliler.. Islahı Mektebi Sanayi Osmani gibi bir köklü mektepten tedris bahtına ermiş olanlar. Malumunuz üzere okulumuzda bir restorasyon kararı alındı. BU RESTORASYON ADI ALTINDA OKULUMUZ BOŞALTILIYOR VE ÖĞRENCİLERİN KADIRGA LİSESİNE GÖNDERİLME KARARI ALINDI..BUNUN SONRASI OKULU SATMAK VE BAŞKA SEKTÖRLERE DEVRETMEKTİR.  ÇÜNKÜ İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN BİRAZ ANLAYAN Kİ - BİR KARADENİZLİ OLARAK İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BİRÇOK AİLE FERDİ OLAN BİRİ OLARAK VE BİR ÇOK BİLİRKİŞİYE OLAYI TAHKİK ETTİRMİŞ BİRİ OLARAK- RESTORASYON ADI ALTINDA OKULUN BOŞALTILMASI VE ÖĞRENCİLERİNİN GÖNDERİLMESİNE GEREK YOK.1-OKUL PARÇALARA AYRILARAK RESTORE EDİLEBİLİR.. .Kİ OKULUN ÇİMENTO DEMİR TUĞLA İŞİ YOK. ADI ÜSTÜNDE RESTORASYON. İNŞAATÇILAR BİLİR Kİ AVAMİ TABİRLE - RESTORASYON İŞİ ZIMPARALAMA İŞİDİR- İNCE İŞÇİLİKTİR.2-YETMEDİ OKUL SABAHÇI ÖĞLECİ YAPILARAK BÜYÜK BİR SINIF BOŞLUĞU OLUŞTURULARAK YİNE PARÇALARA AYRILIP RESTORE EDİLEBİLİR.3-OKULUMUZU GÖRMÜŞ VE BİLEN BİR RESTORASYON USTAMLA ÜÇ GÜN ÖNCE GÖRÜŞTÜM. '' OKUL YAZIN 24 SAAT ÇALIŞILARAK ÜÇ VARDİYA HALİNDE BİR YAZ BOYUNCA BİLE BİTİRİLEBİLİR DEDİ '' Kİ OKULDA FAZLA BÜYÜK BİR İŞ YOKK. DAHA ÖNCE ZATEN ÇATISI VE DİĞER BÖLÜMLER RESTORE GEÇİRMİŞ..4-ÇAPA VE CERRAHPAŞA GİBİ HASTANELER İÇİNDE HASTASI VARKEN BİLE TADİLAT OLDU VE HASTANELER 24 SAAT VE 7 GÜN AÇIK KURUMLARDIR. VE BU HASTAHANELERDE YIKIM VE YENİ BİNA İŞLERİ DE OLDU.. OKULLAR İSE SAAT BEŞTEN SONRA VE HAFTA SONLARI KAPALI KURUMLAR İKENN..DURUM BÖYLE İKEN RESTORASYON ADI ALTINDA OKULU BOŞALTMAK ÖĞRENCİLERİ GÖNDERMEK SONRASI OKULU SATMAK VARDIR. BEN TARİHİME SAHİP ÇIKACAĞIM, BÖYLE BİR OKULU MAZİYİ KORUYACAĞIM. VE YÜRÜTMENİN DOĞRU YAPILMASI YANİ OKULUN BOŞALTILMAMASI BUNA BAĞLI EĞİTİMİN DEVAM ETMESİ YÖNÜNDE GEREKLİ ADLİ BAŞVURUMU YAPACAĞIM. YOK YİNE DE OKUL BOŞALTILACAK KARARI ÇIKARSA YÜRÜTMENİN DURURULMASI YÖNÜNDE ADLİ BAŞVURUMU TEKRARDAN YİNELEYECEĞİM. MÜCADELE AZİM BİZDEN ZAFER ALLAHTAN.....Okulumuzu ne yazık ki restorasyon adı altında boşaltıyorlar Kadırgayla birleştirip daimi kadırgaya taşıyacakları ve okulumuzu da turizm ve otelciliğe dönüştürecekleri yaygın söylentisi var.Bu yazıda okuduklarınız birebir şahit olan kişiler tarafından gerçektir. Her bir okulumuz mensubu gibi biz mezunlar olarak tepkimizi ortaya koymalız....Biz çok büyük bir aileyiz..Hadi canlarım;"Sultanahmetli Olmak Ayrıcalıktır ve Sultanmeslek Tam Destek, Hep Destek" diyerek"OKULUMUZA SAHİP ÇIKALIM""BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ"Tek Yürek ve EleleSevgiler Saygılar Her BirinizeSultanahmet Mekteb-i Sanayii Grubu /Sultanahmetli Olmak Ayrıcalıktır.

Eyüp Anadoluya Lise Eteği gelsim

EYÜP ANADOLU LİSESİNE (boyu max. 30cm olucak şekilde ) LİSE ETEĞİ GELMESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Online Sınav Uygulaması

Corona Pandemisi yüzünden kapanan okullar ve işyerleri ekonomik buhrana sebep oldu. Bu buhran geliri olmayan veyahut az olan öğrencileri etkiledi. Hem gelirlerinin azalmasından hem de pandemi sebebiyle artan ev ve yurt kiraları, market fiyatları kısacası yaşamın pahalılaşmasından ötürü barınacak yer bulamayan bulsa bile yaşama imkanı bulamadığı için memleketlerine geri dönüş yapmak zorunda kalan arkadaşlarımız için eğitim online olmasa bile, yapılacak sınavların online olarak gerçekleştirilmesini istiyoruz. Ekonomik krizin faturası biz gençlere, öğrencilere kesilmesin. Eğitimden hiçbir öğrenci mahrum kalsın istemiyoruz. Bu sebeple tekrarlıyoruz ki; SINAVLAR ONLINE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLSİN. Hiçbir üniversite öğrencisinin mağdur olmaması için herkesten kampanyamıza katkı bekliyoruz. Bir benim imzamla mı değişecek demeyin. Tek bir oy toplumun kaderini belirleyebilir.

Okullar tekrardan kapatılsın

Okullar tekrar kapanması için bu Challenge sende katıl sevgili dostum

Ziya Selçuk geri gelsin

Ziya Selçuk geri gelsin herşey eskisi gibi olsun

Mekteb

Sagligimiz ucun mekteb baglansin

Mekteb

Sagligimiz ucun mekteb baglansin

Vize sınavları online olsun

Online aldığımız derslerin sınavlarının online olması talebindeyiz.Özlenen Özkan hocamızın sene başında yapmış olduğu açıklamada sınavların ASOS platformu üzerinden yürütüleceği bildirilmişti ve ek olarak salgının seyrine göre farklı kararlar alınabileceği söylenmişti.Yapılan açıklamalar ile günümüzdeki durumda vaka sayılarını kıyasladığımızda hastalığın seyrinde herhangi bir azalma olmadığını hep birlikte görmekteyiz.Akdeniz Üniversitesi öğrencileri olarak ara sınavların yüz yüze yapılması birçok öğrenciyi mağdur etmekten başka bir şey yapmayacaktır.Yüzlerce öğrenci kalacak yer sıkıntısı içerisine girecek ve kaldı ki şehirlerimize geri dönerken yaşlı/hasta aile mensuplarımıza da kendimizle birlikte büyük riskler taşımış olacağız.Sizlerden talebimiz sesimizi duymanız ve her zaman dile getirdiğiniz 'önceliğimiz sizlersiniz' cümlenizi bizler için uygulayarak göstermenizdir.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Üniversiteler kapansın

Vaka sayısı git gide artiyo hasta olanlar bile universiteye geliyo boyle olmaz arkadaşlar online eğitime geçmemiz lazım.

${ item.date }

${ item.name }