Eğitim

İmzala

AÇIKTAN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ KALDIRILMASIN !!!

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE AÇILAN AÇIK / UZAK PROGRAM ÇERCEVESİNDE OLAN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNÜN KAPATILMAMASI. KARARIN TEKRARDAN İNCELENMESİ VE BU BÖLÜMDE OKUMAK İSTEYEN BİREYLERİN HAKLARININ ELİNDEN ALINMAMASI. DİĞER TOPLUMU İLGİLENDİREN BÖLÜMLER UZAKTAN EĞİTİM KAPSAMINDA ÖĞRENCİ ALIMI YAPABİLİYORSA PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ DE ÖĞRENCİ ALIMI YAPABİLİR UZAKTAN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER İYİ PSİKOLOG OLAMAZ VE TOPLUM SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATAR GİBİ UNSURLAR DA BİREYİN ŞAHSINA HAKARETTİR Kİ ASIL BU TARZ DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP OLANLAR TOPLUMUN EĞİTİM VE RUH SAĞLIĞI SEVİYESİNİ DÜŞÜRMEKTEDİR. HAYALLERİN YIKILMAMASI ADINA BU KAMPANYADA BİZE İMZANLA DESTEK VER....

İmzala

Aof Anadolu Un. Ata Aof Yaz Okulundan Ders Alabilsin!!!!!!

Af anadolu un.son sinif ogrencisiyim yaz okuluna kaydimi yaptirdim fakat 5 ders siniri oldugu icin kalan 2 dersimi alamadim bu yil ata aof yaz okulu acti ve bu kalan derimi ata aofden almak istiyorum .lutfen sesimizi duyun bir an once mezun olmak stiyorum binlerce ogrencinin alamadigi dersi var rica ediyorum bu konuya bir el atilsin yuardimlarinizi bekliyoruz.

İmzala

Çocuklara fiziki ve pskojik şiddet içeren bir kurum!

Bu kurum, eğitim adı altında çocuklarin geleceklerini kirleten sahte bir kurumdur. Velilerin gözlerini boyamak için uğraşan sahte bir kurum. 0-3 yaş grubu yasak oldugu halde alıp , tahammul edemediği için çocuklara sesini yukselten bir kurum.Sesini yükseltmekle kalmayıp, çocuğu iki kolundan tutup, yukari kaldirp silkeleyip yere atan bir kurum!Sirf yemek yemeyi istemediği için, kaşiği itti diye çocuğun kollarina vurup "ben seni böyle adam edicem" diye vuran ve buna seyirci kalan rezil bir kurum. Bu kurumun kapanmasini Velilerin gözlerinin açılmasini istiyorum çocuklarina yazık etmesinler.

YKS Tekrarlanmalı

Yks de yapılan hatalar, seçici bir sınav olmaması ve yığılmalar öğrencileri çok etkiledi. 4 senesi çöp olan öğrenciler olarak hem sınava para veriyoruz hem de kalitesiz bir sınav önümüze konuyor. Biz bunu istemiyoruz.

İmzala

ÜNİVERİSTELER AÇILSIN! UZAKTAN EĞİTİM YARAMADI!

Bilindiği gibi covid-19 küresel pandemi hastalığı yüzünden eğitim uzaktan verilmeye başlandı. Ancak görüldü ki uzaktan eğitim ne öğrencinin işine yaradı ne de adaletli bir eğitim sundu . ÜNİVERİSTELER AÇILSIN!

Puan yuvarlama yöntemi

TYT sınavını geçemeyen birçok kardeşimiz var ve buna bende dahilim. Puan yuvarlama sisteminin olmasını istiyorum.

AOF YAZ OKULU ONLİNE OLSUN

Aof Yaz okulu sınavları online olsun

İmzala

eğitim sistemi değişsin, senelerimiz boşa gitmesin!

yabancı ülkelerde lisede ders verip sınıf geçme var, senelerce mezun olmayı beklemek yerine çalışıp sınıf atlıyorlar, istedikleri üniversiteye gidip bitiriyorlar ve erken yaşta işe başlıyorlar. burada ise 4 sene lise okuyorsun, üniversite sınavı iyi gelmezse mezuna kalıp birkaç seneni daha kaybediyorsun, üniversiteden mezun olduğunda da işsizliğinle başbaşasın! artık bir şeyler değişmeli, her mesleğe önem verilmeli, böylece yatkınlıklar göz önüne alınır ve başarılı bir nesil oluşur.

İmzala

Açıköğretim Fakültesi Yaz Okulu Sınavları Online Yapılsın.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yaz Okulu Sınavları Online Yapılsın. Özellikle kovid dönemi içerisinde bu durum daha bir önem arz etmektedir diye düşünmekteyiz.

Vlayy Puzzle Yapma

Vlayy Puzzle Yapma Lütfen

İmzala

Online sınavıma dokunma AÖF !

Acaba virüs kapar mıyım? Endişe ve telaşıyla odaklanamayacağını ve başarı konusunda olumsuz etki yaratacağının altını çizmek istiyoruz! Öğrencilerimizin mağdur\ psikolojik etkilenmemeleri, moral ve motivasyon kaybı yaşanmaması adına yaz okulu sınavının online olmasını talep etmekteyiz sesimizi lütfen duy artık AÖF !!

İmzala

yaz okulu sınavları online olsun

Korana virüs sebebiyle ve 2.dalganın gelme ihtimaline karşı toplumsal alanlara girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Öğrenci kardeşlerimizin rahatça evlerinde sınavlarına girmesini temenni ediyorum.

${ item.date }

${ item.name }