Eğitim

Özlem hoca UHAL'e geri gelsin

Ulubatlı Hasan öğrencileri olarak özlem hocamızı geri istiyoruz bizim olanı geri verin böyle bir cevheri herkes ister ama en yakıştığı yerde durmalıdır. Özlem hocanın evi Ulubatlıdır.

İmzala

Hakverdi hoca mancınıkla okuldan fırlatılsın

adam full ezber veriyo ezberlemezsen allahin seyini görüyon

İmzala

Tuananın çok ders çalışmaması için

Tuana ders çalışarak kendini çok yıpratıyor bunun önüne geçmek için imza kampanyası başlatmaya karar verdik sizde imzalayarak tuananın ders çalışmasını azaltmamıza yardımcı olabilirsiniz. Sesimizi duy tuana çok çalışıyorsun.

Formasyon talebi

Ahmet 101 e gidebilsin

Ahmet Muhammed Ergin 8 aydır 101 e gidemiyor

DAYI TARIĞI OKULA GÖNDER

GÜZEL BİR GELECEK DOLU BİR CEP İÇİN DAYI TARIĞI OKULA GÖNDER

İmzala

Pomem Alımında Yaş Şartının 35 Olmasını Ve Kpss Şartının Kaldırılmasını Talep Ediyoruz..

Pomem Alımında yaş şartının 35 Olmasını ve kpss şartının kaldırılmasını talep ediyoruz..

EDREMİT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ GERİ İSTİYOR #yakupözbek

Yakup ÖZBEK değil ....EDREMİT cezalandırılıyor....ilçe eğitiminde dokunulmadık yer bırakmayan başarılı İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ EDREMİT E GERİ İSTİYORUZ...#yakupözbekgöreveiade

"MARDİN LİSESİ" Okulumun adını geri istiyorum

1955-60 yıllarında Mardin'de açılan MARDİN LİSESİ yıllara meydan okurcasına halen dimdik ayakta. Mardinlilerin büyük çoğunluğunun eğitim gördüğü bir Lise. Bugüne kadar yüzlerce hatta binlerce öğrenci yetiştirmiş. Yetiştirdiği bu öğrencilerden biri de Nobel Ödülünü alan Prf. Dr. Aziz Sancar'dır. Gurur kaynağımız olan ve MARDİN LİSESİ'nde okuyan bu değerli bilim adamımız Nobel ödülünü aldığı yıl, kendisine bir jest olsun diye okuduğu okulun adı olan MARDİN LİSESİ, AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ olarak değiştirilmiştir. Oysa ki MARDİN LİSESİ, AZİZ SANCAR' ı ve onun gibileri yetiştiren tarihi bir okuldur. AZİZ SANCAR ismini yaşatmak ne kadar kıymetli ise onun okuduğu lisenin adını yaşatmakta o kadar önemlidir. Kaldı ki gerek Mardin'de gerekse ülkenin farklı bir çok yerinde AZİZ SANCAR ismini taşıyan onlarca okul, bilim-sanat merkezi açılmıştı. Ama ülkede Aziz Sancar 'ı yetiştiren MARDİN LİSESİ bir taneydi ve ismi değiştirildi. Artık AZİZ SANCAR' ı yetiştiren MARDİN LİSESİ yoktu. Bir Mardin'li olarak, Mardin Lisesi mezunu olarak ve 24 yıldır Mardin Lisesi öğretmeni olarak görev yapan biri olarak OKULUMUN ADINI GERİ İSTİYORUM.

LORİN TYT FEN ÇALIŞMAYA BAŞLASIN

Lorin tyt fen çalışmaya başlamazsa tten yicek diyolar

İmzala

POLİSLİK TE YAŞ ŞARTININ 35 OLMASINI VE KPSS ŞARTININ KALDIRILMASINI TEMENNİ EDİYORUZ