Eğitim

İmzala

T.C MİLLİ EĞİTİM SINAVLARI KOLAYLAŞTIRMALI!!

Milli Eğitim günden güne zorlaşıyor ve bu öğrencileri olumsuz etkiliyor Sınavlar öğrencileri çok fazla yoruyor ve bu okuldaki performanslarına olumsuz yansıyor en önemlisi öğrenciler yeteneği olduğu yerlere yönlendirilmesidir mümkün olduğunca sınavlar kolaylaştırılması gerekiyor ve öğrencilerin nelerde yetenekli olduğu öğrenilmeli ve o yeteneğini geliştirmeleri gerekiyor.

Ozanın eğitim hakkını koruyalım

Ozan kardeşimin eğitim englelenmemesi için imza kampanyası başkalaştık sen yoksan bir kişi eksiğiz

POMEM 2022 Önlisans erkek kontenjan arttırılsın

8 kasım 2022 https://www.pa.edu.tr/ duyurular kısmında 29.dönem pomem giriş sınavı duyurusu yayınlandı alım sayısı 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacaktır olarak belirlendi ama 2 gün sonra 10 kasım 2022 tarihinde 29. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI KONTENJAN DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU yayınlandı.10.400 lisans (8.160 erkek ve 2.240 kadın), 2.600 ön lisans (800 erkek ve 1.800 kadın) olmak üzere toplam 13.000 öğrenci alımı yapılacaktır olarak değiştirildi.Lisans ile önlisans kadın alımları sayısı artırıldı,lisans erkek değiştirilmedi ama olan önlisans erkeklere oldu.ilk kontenjan alımındaki gibi (2040) alım tekrar istiyoruz Önlisans erkekler için ek kontenjan istiyoruz,hakkımızı yemeyin lütfen.insanları umutlandırıp sonradan söndürmek yakışmaz 2040 alım ile çoğu önlisans arkadışım gelir diye düşünüyordu ama 800 alıma düşürülünce insanların umudu söndü LÜTFEN önlisans erkekler için kontenjan artırılsın.

Okuldaki Sıkıntılarımız

Okulumuz Dede Korkut Anadolu Lisesi öğrencileri olarak sözel derslerin zorluk derecelerinden şikayetçiyiz. Bir Anadolu Lisesi'nde okuyup sayısal seçmemize rağmen sözel derslerde çok fazla zorlanıyoruz. Özellikle felsefe dersimizde genel olarak sınıf ortalamalarimiz 35,45 arasındadır. Okul olarak Almanca,İngilizce,Felsefe gibi derslerimizin OBP notumuzu düşürmesi konusunda büyük üzüntü içerisindeyiz. Hocalarımızdan bizleri anlamalarını rica ediyoruz ve sınavların zorluk derecelerini düşürmelerini istiyoruz.

Okuldaki Sıkıntılarımız

Okulumuz Dede Korkut Anadolu Lisesi öğrencileri olarak sözel derslerin zorluk derecelerinden şikayetçiyiz. Bir Anadolu Lisesi'nde okuyup sayısal seçmemize rağmen sözel derslerde çok fazla zorlanıyoruz. Özellikle felsefe dersimizde genel olarak sınıf ortalamalarimiz 35,45 arasındadır. Okul olarak Almanca,İngilizce,Felsefe gibi derslerimizin OBP notumuzu düşürmesi konusunda büyük üzüntü içerisindeyiz. Hocalarımızdan bizleri anlamalarını rica ediyoruz ve sınavların zorluk derecelerini düşürtmelerini istiyoruz.

Senemi sınıftan atak

İmzala

Üsküdar Üniversitesi ve YÖK Uygulamalı sınavların e-imza sistemine geçmesi.

Üsküdar Üniversitesi ve YÖK genelinde uygulamalı sınavların geleneksel yöntemli imza sisteminden e-imza sistemine geçilmesi adına başlattığımız bir imza kampanyasıdır. Sınav döneminde sadece imza için onca yolu gidip zaman kaybının önüne geçmek için başlatılan bir imza kampanyasıdır lütfen destek olunuz.

Tonguç Kademi Bilişim Ve Teknoloji Video Atsın

Tonguç Akademinin Bilişim Videoları Atmasını istiyorum.

${ item.date }

${ item.name }