Eğitim

TUSAŞ Pratik Eğitim Açılsın

Online eğitimde pratik kısmını göremediğimiz TUSAŞ dersini tekrar baştan almak zorunda kalmayıp sadece pratik eğitimin açılmasını istiyoruz.

Mahmut Özer istifq

Oy vererek Mahmut Özer istifa edebilir

Hakana yurda kitaplık bağışı

Hakana kitaplık alcaz işte da

Mahmut Özer istifa

İstifa

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Sınavları Online Olsun

Açıköğretim Sınavlarının 2021-2022 Döneminde Online olması gerektiğini düşünüyoruz. Covid 19 vaka sayıları artmakta ve kalabalık ortamdan uzak durmamız gerekiyor ayriyeten en azından sınava giren hocalara devletin kasasından para çıkmaz.

İmzala

Üniversiteler yüz yüze eğitime açılsın

Üniversitelerin online devam edilmesi yönündeki kararların biz öğrencilerin yararından çok zararına olacağından verilen kararların değistirilmesini arz ediyoruz.

İmzala

Muş alparslan üniversitesi yüz yüze eğitime açılsın

Mus alparslan üniversitesinin rektör ile genel kurulunun verdiği okulun online devam edilmesi yönündeki kararın biz öğrencilerin yararindan çok zararina olacağindan verilen kararın değistirilmesi yada iptalini arz ediyoruz.

LGS Kalksın

LGS yerine öğrencinin 4 yıllık dönem ortalaması geçerli olsun. Öğrenciler bu sınavlara boşuna girmesin.

dvzvzdvxcv

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Yüz Yüze Eğitim İstemiyoruz

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı öğrencileri olarak Covid-19 salgınından dolayı yüz yüze eğitim istemiyoruz. Uzaktan eğitim ile derslere devam edilmesini, sağlığımızın riske atılmamasını istiyoruz.

İmzala

Süleyman Demirel Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü Kampüsünü Merkeze Aldırın

Kampüsün Merkeze Alınması İçin Başlıca Sebepler1- Merkezdeki bir apartta ikamet eden öğrencinin, 1+0 bir evin kira fiyatına minimum 800 TL ödemesinin yanında, Keçiborlu'ya gidiş-dönüş servis ücretine de günlük 16 TL ödemesi sorunsalı.2- Merkezden Keçiborlu ilçesine herhangi bir kartlı şehir içi otobüsün yolculuk yapmaması. Onun yerine aralıklarla gidiş-dönüş yapan ve ücreti aşırı fazla olan otobüslerin kullanılması.3- Hazırlık dahil edildiğinde 5 sene okuyacağımız bölümü, şehrin merkezi yerine kırsal bölge olan Keçiborlu ilçesinde okumak. Ve bu ilçenin merkeze 30 dakika uzaklıkta olması.4- Bölüm derslerini işleyeceğimiz Sivil Havacılık Yüksekokulu binasının kampüse benzer herhangi bir bahçesi veya yerleşim alanı bulunmaması. Bu durumdan dolayı ders aralarında yapabileceğimiz tek aktivitenin bahçede bulunan çardakta vakit geçirmek olması ve bu durumun ders motivasyonunu düşürmesi.5- Okul bitiminin ardından, merkeze dönmeden önce Keçiborlu ilçesinde yapılabilecek hiçbir modern aktivite bulunmaması.6- İlerideki iş hayatımız göz önüne alındığında, işveren tarafın ufak çaplı araştırması sonucu bir lisans bölümünü bir şehrin ilçesinde okuyor olmamızdan kaynaklanan iş bulma sorunu.7- Bölümümüz derslerinin Hukuk Fakültesi bünyesi altında bulunmasına rağmen Keçiborlu'da işlenmesi planlanmıştır. Bunun sebebi Süleyman Demirel Havalimanı'na yakınlığı olarak gösterilmiştir. Ancak merkez kampüs ile havalimanı arası 20 dakika, Keçiborlu ile havalimanı arası 15 dakikadır. Bütün bu sebepler ve Havacılık Yönetimi bölümünün teknik işlerle ilgisi olmamasından dolayı, bölüm derslerinin merkez kampüste işlenmesini istiyoruz. Fikir Sahipleri Ahmet ÖZTÜRK Berkay CAN Fikri İLGÖZ Muhammed SEYİTHANOĞLU Oğuzhan ÖZYILMAZ

${ item.date }