Eğitim

İmzala

Necip Fazıl kısakürek okulu ,Fevzi Çakmak Ortaokulunun yanındaki binayı geri versin öğretmenlerimizin değişmesini istemiyoruz

Çok kez öğretmen değiştirdik artık öğretmen değiştirmek istemiyoruz okulun yanındaki binayı geri verin.

LGS YERİNE TEOG GERİGELSİN

Biz öğrenciler LGS sınavını yapmakta çok zorlanıyoruz çünkü LGS IQ üzerine kurulu bir sınav TEOG GERİGELSİN

LGS sınavı motivasyon kampanyası

LGS sınavı motivasyon açısından çok önemlidir Ana içeriğe geçKampanyamın yönetici paneline gitKAMPANYA GÜNCELLEMESİLGS sınavı motivasyon kampanyasıNurşen ÜnlüTürkiye14 OCA 2021 — Sınav Başladığında Heyecandan İlk Soruyu Defalarca Okuduğun Halde Soruyu Yapamayabilirsin. Böyle Bir Durum Karşısında Nefes Alma Ve Gevşeme Egzersizlerini UygulaSınavda Zamanı Doğru KullanSınava Başlamadan Önce Soru Kitapçığına Mutlaka Göz Gezdir.İlk Başta Sorular Zor Gelebilir Stres YapmaPaylaşTweetleE-mailHer insanın değişim gücü için birlikte mücadeleye devam edelim!Tüm toplumu ilgilendiren kararlar sadece politikacılar ve zengin CEO'lar tarafından verilmemeli. Bugün senden Change.org'u özgür ve bağımsız tutabilmek için yardım istiyoruz. Kamu yararına çalışan bir şirket olarak işimiz, bu gibi kampanyaların duyulmasına yardımcı olmak. Eğer bunu gören herkes maddi destek verirse, Change.org’un geleceğini güvence altına alacağız. Güçsüzlerin sesini duyurmamıza yardımcı olun. Bugün maddi destekçimiz olmak için bir dakika ayırabilir misin?Ben Change.org'a aylık 20 TL ile maddi destek vereceğimTartışmaNurşen ÜnlüSonrakiDiğer kullanıcılar tarafından öne çıkarılan kampanyalar209 destekçi tarafından öne çıkarıldıBoğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü demokratik seçimle göreve gelsin!12 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen rektörlük seçimlerinde Prof. Gülay Barbarosoğlu, 403 oyun 348'ini alarak üniversite iradesi… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorTüm SMA Hastalarının Erişebilmesi için SMA Tedavileri SGK Ödeme Kapsamına AlınsınDeğerli Destekçilerimiz, Bugüne dek belki SMA hastası çocuklar için çok sayıda kampanya imzaladınız; belki çocuklarının… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorHayvana Şiddet Suç Sayılmalıdır! #YasaHemenÇıkmalıÖzellikle son günlerde artan hayvana şiddet ve istismar olaylarını üzüntü ve öfkeyle takip etmekteyiz. 2004 yılında TBMM… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorSeyfe Gölü Yok Olmasın. Göçmen Kuşlar Aç Susuz Kalmasın.Seyfe Gölü kuruyor! Göçmen kuşların göç yolları üzerinde bulunan Seyfe Gölü’nün kuruması demek on binlerce göçmen flamingonun… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorİstanbul Sözleşmesi ve 6284 Sayılı Kanun Uygulansın! #İstanbulSözleşmesiYaşatırEnglish  French  Italian İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı kanun, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddeti önleyebilemek için kabul… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorKız çocuklarını, cinsel istismar uygulayan kişiyle evlendirmeye teşvik eden yasalara hayır2005 yılında ceza hukuku reformu ile engellenen, kız çocuklarının kendilerine tecavüz eden kişilerle evlendirilmesi halinde istismarcıya… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorBeyincik Erimesi Hastası 3 Yaşındaki Meryem’in İlacı SGK Tarafından KarşılansınBen Fahri Tay. Tüm Türkiye’nin mücadele gücüyle tanıdığı Neslican Tay’ın babasıyım. Neslican yaşamında pek çok hastaya yaşama… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorÇocuk istismarına SON!Çocuk istismarına son! Ülkemizde çocuk istismarına karşı kapsamlı bir mücadele başlatılsın. Bu kapsamda; 1- Çocuklara yönelik… Devamını okuKampanyaya İmza VerChange.org'da yükseliyorİstanbul'da Havai Fişek Kullanımı Yasaklansın!Sayın Ekrem İmamoğlu, İnsan faaliyetleri nedeniyle, pek çok kuş türü yok olmuş ve kalanların da nesli tehlike altındadır. Çevre kirliliği… Devamını okuKampanyaya İmza VerKURUMSALHakkımızdaEtkiKariyerTakımTOPLULUKBasınYARDIMYardımRehberlerGizlilikİlkelerÇerezlerBİZİ TAKİP EDİNTwitterFacebookDeutschEnglish (Australia)English (Canada)English (India)English (United Kingdom)English (United States)Español (Argentina)Español (España)Español (Latinoamérica)Françaisहिन्दीBahasa IndonesiaItaliano日本語Português (Brasil)РусскийภาษาไทยTürkçe© 2021, Change.org, PBCSertifikalı sosyal (B Corporation) şirketThis site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uzaktan eğitimde karne verilmesin

Uzaktan eğitim gördüğümüz şu günlerde herkesin yeterli imkanı yok canlı derslere giremeyen arkadaşlarımız var ve buna rağmen bize online'den not vererek bizi eşit koşullarda olmamamıza rağmen puanlayacaklar bu adaletli değil. Başka bir sebep ise online eğitimde ne öğretmenler yeteri kadar güzel anlayabiliyor ne çocuklar anlıyor. Bu sebepler varken not vericez diyorlar ama bu notlar gelecekte öğrencilerin hayatını belirleyecek bu yüzden de bu kampanyayı başlatım.İmzalayan paylaşan destek çıkan herkese çok teşekkür ederim bütün öğrenciler adına.#Karneistemiyoruz

İmzala

Kar yağdıgı icin canlı dersleri iptal ett #iyikivarsinziyaselcuk

İmzala

KÖY KORUCULARINDA 81 İLİMİZDE DE ALIM YAPILMASINI İSTİYORUZ..

Köy korucularının sadece 3 4 il olmamak üzere her İlimiz de alım yapılmasını İstiyoruz..

LGS-YKS IPTAL OLSUN !

Dersleri 30 dakika olan LGS ogrencilerimiz var haftada sadece 3 ders matematik alan ogrenciler var. YKS ogrencileri hayatlarini belirleyen, mesleklerini secen bir sinava girecekler. SIZCE BU NE KADAR ADIL ?

60 bin atama imza kampanyası

138 bin öğretmen açığı varken en az 60 bin atama yapılmalıdır ve eğitimde fırsat eşitliği bir nebze sağlanmalıdır. Eğitimden kısıtlama düşünülemez! Tavsiye olarak milletvekili maaşlarından tasarruf edebilirsiniz. Ücretli öğretmenlik ile bu açığı kapatmaya çalışmak önce öğretmenlere daha kötüsü öğrencilere ve en kötüsü ülkenin geleceğine hakaret etmektir. Benimle misin sevgili öğretmen arkadaşım?

İmzala

Bu sene sayılmasın ve sınıflar tekrar edilsin veya yüz yüze telafi dersi olsun

B zor dönemlerde online eğitimle girdiğimiz dersler elbette yüzyüze eğitim gibi olmamakta ve özellikle sayısal derslerde zorlanılmaktadır . Sevgili milli eğitim bakanımızdan ricamız bu sene okulların sayılmaması veya okullar açılınca telafi dersleri olması.

İmzala

Kmü' de yüz yüze egitim istiyoruz

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin 2021-2022 bahar dönemini yüz yüze egitim ile yapılmasını istiyoruz.

TATİLİMİZDE PROGRAM İSTEMİYORUZ

ÖZEL DERYA ÖNCÜ ORTAOKULU ÜSKÜDAR ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİ OLARAK 20 GÜNLÜK TATİLİMİZDE DERS İSTEMİYORUZ !!!

Zahid'in sınıf adına konuşmaması

Zahid'in sınıf adına konuşup ek ders ya da ödevler hakkında yorum yapmamasını arz ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }