Eğitim

Sınavlar ertelensin (!)

Arkadaşlar ben sınavlardan bıktım özellikle matematikten gidiyorlar matematiğe 20 soru ekliyorlar coğrafyaya 10 soru... Coğrafya en sevdiğim derslerden birisi gidin matematik zaten herkesi zorluyor bide üzerine 20 soru koyuyorsunuz Allah'ım...

asd ban talep

ASD'nin banlanma zamanı gelmiş el birliği ile başarabiliriz.

şş

şşş

2021 lgs de ek puan verilsin

Matematik soruları çok zordu bize haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Ziya Selçuk İstifa etsin

Ziya Selçuk istifa etsin. İki yüzlü bir insan eğitim bakanı olamaz.

İmzala

LGS Matematik sorularını aşırı saçma yazanlara hakkımızı helal etmiyoruz

Bakın arkadaşlar inanın çalıştım ve Matematiğim 18 Doğrularda geliyordu ki zor sorular vardı. Nerden baksan 100 e yakın denemeye girdim bu sene okulum çok fazla yaptı. Bu matematik soruları inanın normal değil 2019 LGS de kolay soruluyorda 2021 de noluyor. Bizim geliceğimiz 2 sene önce doğmayamı bakıyor. Bu soruları böyle hazırlayanlara hakkımızı helal etmeyelim ve gereğinin yapılmasını söyleyelim.

İmzala

Sağlığımız İçin Okullar Açılmasın !

İmzala

BARIŞÇIL VE İŞBİRLİKÇİ SINIFLAR ÇOĞALSIN DİYORSAN SEN DE KAMPANYAMIZA DESTEK VER!!!IF YOU WANT PEACEFUL AND COLLABORATIVE CLASSES TO MAKE UP, YOU SUPPORT OUR CAMPAIGN!!!

Peaceful and Collaborative Classes eTwinning projesi 5 ülke 18 okul ve yaklaşık 300'ü geçen çocuk ile projemizi gerçekleştirdik. Projemiz ile sınıflarımızda barışçıl ve işbirlikçi ortamlar kurmayu hedefledik. Çocukların kendilerini ifade gücü, empati kurabilmeleri ve çatışmaları barış yoluyla gerçekleştirmeleri için etkinlikler yaptık. Projemiz sonunda oluşturduğumuz ve sizlere ulaştırmak istediğimiz resimli bir sesli kitabımız var. Linkini bırakıyoruz.https://sgm.gr/lyfr6Ayrıca tüm dünyadaki tüm sınıflarda olsun istediğimiz 5 Evrensel Sınıf Anlaşması seçtik. İstiyoruz ki siz çocuklar ve öğretmenler proje hikayemizi okuyun ve sınıflarınızda Evrensel Sınıf Anlaşmasını kullanın.EVRENSEL SINIF ANLAŞMASI1.Sınıf uyumunu korumak ve katkı sunmak için arkadaşlarımın ve kendimin duygu ve ihtiyaçlarını gözetmeye istekliyim.2.Kalpten dinlemeye hevesliyim.3.Bir olay karşısında Dur,Yavaşla ve Fark etmenin önemini bilirim.4.Sınıfta çatışmaları barış yoluyla çözerim.5.Arkadaşlarımla empatik olmaya istekliyim. BARIŞÇIL VE İŞBİRLİKÇİ SINIFLAR ÇOĞALSIN DİYORSAN SEN DE KAMPANYAMIZA DESTEK VER!!!Peaceful and Collaborative Classes eTwinning project We carried out our project with 5 countries, 18 schools and more than 300 children. With our project, we aimed to establish peaceful and collaborative environments in our classrooms. We organized activities for children to express themselves, to develop empathy and to realize conflicts through peace. We have an audiobook with pictures that we created at the end of our project and that we want to deliver to you. We leave the link.  https://sgm.gr/lyfr6We've also chosen 5 Universal Class Agreements that we want in all classrooms around the world. We want you kids and teachers to read our project story and use the Universal Class Agreement in your classrooms.UNIVERSAL CLASS AGREEMENTI am willing to consider the feelings and needs of my friends and myself in order to maintain and contribute to classroom harmony.I am eager to listen from the heart.I know the importance of Stop, Slow down and Notice in the face of an event.I resolve conflicts peacefully in 4th grade.I am willing to be empathetic with my friends.IF YOU WANT PEACEFUL AND COLLABORATIVE CLASSES TO MAKE UP, YOU SUPPORT OUR CAMPAIGN!!!

İmzala

sağlığımız için okullar açılmasın !

Sağlığımız için okullar açılmasın !!

ÜNİVERSİTE PUANLARI DÜŞSÜN!!

ÇOĞU ÖĞRENCİ PANDEMİDEN DOLAYI DOĞRU DÜZGÜN EĞİTİM ALMADI VE DERSLERDEN GERİ KALDI. SİZİN BUNA RAĞMEN PUANLARI YÜKSELTMENİZ ÇOĞU GENCİN GELECEĞİNİ VE HAYATINI MAHVEDECEK. BİZE ADAM AKILLI BİR EĞİTİM SISTEMİ SUNULMADI BARİ ŞU PANDEMİ YÜZÜNDEN PUANLARI AZ DA OLSA DÜŞÜRÜN. PUANLARI YÜKSELTMENİZ SİZE BIR ŞEY KATMAYACAK SADECE GENÇLERİN GELECEĞİNİ MAHVETMİŞ OLACAKSINIZ. GEÇEN SENE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ NOTLARI DAKİKALARI YÜKSELTTİNİZ GEÇEN SENE PANDEMİ VARDI DA BU SENE YOK MUYDU?

İmzala

Okulların erken kapanması için imza

Okulları kapatmak için

${ item.date }