Eğitim

Sınıfını Koru

Okulumuz öğretmenleri kendi aralarında bizlere hiçbir şekilde ek seçenek sunmadan bizler hakkında bir karara vararak çoğumuzun kötü bulduğu bir şey olan sınıfları karıştırmaya karar verdi. Bunun karşısında sessizce durabilirsin ya da şansını deneyip karşı çıkabilirsin. Seçim sana ait.İmzanın yeterli olmayacağını bildiğimiz için aşağıdan yorum yaparak dahada katkı sağlayabilirsin.

Imtahan

ADNSU( Azerbaycan Dövlet Neft ve Senaye Universiteti) da imtahalar legv olunsun ve yaxud telebelere maksimum güzeşt olunsun

Dumlupınar Üniversitesi Finaller Ödev Olsun

Finallerin Ödev Olmasını İstiyoruz@kzmuysal@dpukonsey

Sınav değil ödev istiyoruz

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Olarak Final sınavı yerine ödev istiyoruz . Kaynaklarımız yanımızda olmadığı için siz değerli hocalarımızdan anlayış bekliyoruz .

İmzala

Mezuniyet Gerekirse Geç Olsun Ancak Dijital Olmasın!!!

Kadir Has Üniversitesi 2020 Mezuniyet Töreni'nin eylül ayında dijital ortam yapılması planlanıyor. Ancak biz 2020 mezunları olarak 5 yıl boyunca hayal ettiğimiz mezuniyet törenimizin dijital ortamda gerçekleşmesini istemiyoruz. Gerekirse ileri bir tarihte yapılsın ancak dijital olmasın. Sende bu kampanyayı imzala ve hayal ettiğimiz mezuniyete sahip olmamıza yardım et. Kadir Has University is planning to do an online graduation ceremony in September 2020. But as 2020 graduates, we don't want a virtual graduation. Graduation ceremony should be postponed to further dates if necessary, but a digital graduation is undesired. So, sign this campaing to help us settle a better graduation that we deserve after 5 years of hardwork.

İmzala

Azərbaycan Memarlıq İnşaat Universiteti 2020 4cu kurs Buraxılış işi Tələb edilməsin

Ali təhsil müəssisəsi tərəfindən buraxılış işinin yerinə yetirilməsi tələbi qoyulmasın, tədris planının bütün şərtlərini yerinə yetirmiş, o cümlədən nəzərdə tutulmuş cari attestasiyalardan (fənlər üzrə attestasiyalardan) müvəffəq qiymət almış tələbə təhsil müddətində əldə etdiyi nəticələrə (ÜOMG-yə) uyğun olaraq yekun attestasiyadan keçmiş hesab olunsun.

Atılım İngiliz Dili ve Edebiyatı Yaz Okulu

Atılım Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri olarak yaz okulu açılmasını talep ediyoruz.

HAZİRANDA TELAFİ EĞİTİM

CORONA VİRÜSÜ SEBEBİYLE KAPANAN OKULLARIMIZIN HAZİRAN AYINDA KISA BİR MÜDDET'DE OLSA TELAFİ EĞİTİME BAŞLAMASINI İSTİYORUZ. BU KISA SÜREÇTE KAÇIRDIĞIMIZ BİR ÇOK ŞEYİ Bİ NEVZE OLSADA TOPLAYABİLİRİZ

İmzala

Fırat Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinin Final Notları Sınav Tekniği uygulanarak verilsin !

Fırat üniversitesi sosyoloji bölümü 4. Sınıf öğrencileri olmamiz nedeniyle hepimizin türlü türlü sorumluluklari olmakla birlikte tek hedefimiz var mezun olmak... bu aşamada vize notumuz olarak gececek olan 3 ödev uygulaması bir hayli biz oyalamakta ve zorlamaktadır. Bu yüzden final notlarımızın sinav yapilarak verilmesini istiyoruz

Türkiyedeki eğitim sistemi

Bu imza kampanyası Türkiyedeki kötü eğitim sistemi üzerine açıyorum.Çocuklara daha 8.sınıfta ciddi bir sınava sokuyorlar ve bu sınavın sonucunda bir liseye başlatılıyor.Amacım bu başlığı açıp belli bir topluluğu uyandırmak. Çocuklar bu sınavlar yüzünden psikolojileri bozuluyor.Ben kendimden biliyorum.Bu eğitim sistemine bir son vermek lazım! Öncelikle benim çözüm yollarımı size sunucam.Okullara ayrılan bütçe arttırılmalı ve İmam hatip gibi okullar kapatılmalıTeog yada LGS gibi sınavlarla liselere yerleştirilmemeli herkes en yakındaki okula gitmeliHer okulda bağzı spor faaliyetleri olmalı(sadece futbol olmasın yanında yüzme,tenis,koşu,güreş gibi faaliyetlerde olmalı )Öğretmenler daha dikkatli seçilsin (burada demek istediğim daha kibar ve daha nazik öğretmenler öğrenciyle gerçekten ilgilenen, cidden öğretmen olmak isteyen yani öğretmenliği bir alternatif gibi görmeyen kişiler )daha iyi bir bahçeye sahip okullar(bizim okul küçücük asfalt dan karenin içine oluşturulmuş kare bir binadan ibaret aynı aynı şey dimi şey şey HAPİSHANE...)okullarda daha iyi bir eğitim verilmeli yani ezbere dayalı olmamalı, Fen dersleri (Fizik,kimya,biyoloji) laboratuvar ortamında yapılan deneylerin sonucunu gözlemleyerek kendi defter düzenimize göre not almalıyız.137 Ülke arasında düzenlenen araştırmada 99. olduk. Sence bu eğitim sisteminde bir şeyler yanlış değil mi? Eğer sende benimle aynı fikirdeysen imzala!

YÖK MEB LÜTFEN ÖĞRENCİLERİN SESİNİ DUYUN ÖDEVLERİ DURDURUN

Covid-19 salgını nedeni ile tüm öğrenciler evde bunalım ve strese girmişken bitmek bilmeyen ödevler veriliyor öğrenciler ramazan ayını yaşayamıyor. Öğrenciler ödevleri yetiştiremiyor ve kopyala yapıştır ödev yapmak zorunda kalıyor. Ödevin kimseye faydası olmuyor. Üniversite normalde vize ve final yaparken. Şimdi vize için iki ödev final için iki ödev veriyor ve karşı taraf ne halde düşünmüyor arkadaşlarımın yarısı interneti yok yarısı kitapları kyk yurdunda kaynak yok ödev çok. Kiminin ailesi virüsle savaşırken kiminin ailesinde sıkıntıları var kimi babası işsiz kaldiğı için çalışmak zorunda ve YÖK ve MEB bunu düşünmeden hareket ediyor herşey ödev değildir. Öğrenci hocaların verdiģi ödevlerle değil öğrencilerin kendi çabalarıyla bir şey öğrenir. Bizim burda amacımız sesimizi duyurmaktır. Ödev insanların zaten bozuk olan psikolojisini iyice bozmaktadır. Bunun yerine hocalar isteyen şu kitabı okusun diye bir öneride bulunabilir. Herkes kendi alanında gelişmelidir. Her şey ödev değildir. En önemlisi öğrenciye güzel ahlakı vermelidir. Buda sınavla olmaz canlı derslerlede olmaz yaparak yaşayarak bir şey öğrenilebilir. Lütfen YÖK MEB ÖĞRENCİLERİN SESİNİ DUYUN ÖDEVLERİ DURDURUN

LGS SINAVI ESNASINDA COVİD_19 TEDBİRLERİ

Lgs sınavına girecek özellikle gözlük kullanan çocuklarımızın maske takımına bağlı olarak gözlüklerinde buharlaşmaya neden olabilme ihtimali üzerine sınav başladıktan sonra maskelerini açmalarının çocukların sınav başarıları üzerinde olumlu etki yapacağı ve bu tedbirlerle sınava girme kaygılarını bir nebze de olsa azaltacağı düşünmekteyim. Konunun Sayın Milli Eğitim bakanı tarafından değerlendirilmesi hususunda; bilgilerinize arz ederim. 8.sınıf velisi ve sağlık çalışanı SAYGILARIMLA