Belediyeler

İmzala

Çerkezköy Kaymakamı görevden alınsın! Türkiye demokratik bir ülkedir!

Arkadaşlar, lütfen imzanızı verin Kaymakam bey görevden alınsın!

KAZALARIN ÖNLENMESİ İÇİN KAÇIŞ RAMPASI İSTİYORUZ

Bu kampanyanın amacı geçtiğimiz yıl 2 Nisan tarihinde , İskenderun Deniz Alayı mevkiinde meydana gelen freni patlayan ağır tonajlı aracın , kontrol noktasında duran arabalara çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 6 kişi ve 23 yaralı olmasına rağmen hala orada bir kaçış rampasının bulunmamasıdır ,o mevkide bir çok kez buna benzer kaza meydana gelmiştir. Ağır tonajlı araçların o yoldan geçmesi yasak olduğu halde oradan geçiş yapmaktadırlar. Sevdiklerimizin kaybetmemizin üzerine, bir kimsenin daha sevdiğinin kaybetmesi acısını yaşamasını istemiyoruz . o mevkii üzerinde kaçış rampası yapılmasını istiyoruz.

İmzala

Halk otobüslerinin tüm çevre köy ve mahallelere hizmet vermesini istiyoruz. ULAŞIM ÖZGÜRLÜĞÜ

Başta yaşadığım yer Kahramanmaraş Afşin Belediyesi olmak üzere diğer tüm belediyelerde hizmet veren belediye otobüslerinin tüm köy ve mahalleleri dolaşmasını istiyoruz. ULAŞIM hepimizin hakkıdır. İmza kampanyamıza destek olmanız ve verilen her imza bizim için büyük değer taşımaktadır.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TUHAFİYE ESNAFINDAN ALDIĞI HAKSIZ KAZANÇ

Merhabalar,Çekmeköy Belediyesi 3 ay boyunca tezgah açmasına izin vermediği giyim esnaflardan , açtırmadığı günlerin işgaliye parasını talep etmekte .

suya yılbaşı ağacı

suya bir tane yılbaşı ağacı temin ettirme konusunda hassas ve ısrarcıyız teşekkürler.

İmzala

31.12.2020 de sona erecek olan ücretsiz ulaşımın şu pandemi döneminde en çok yıpranan sağlık çalışanlarına daimi olarak uzatılması gerekir çünkü bizler kamu hizmeti veriyoruz ve bu dönemde en çok yıpranan bizler olduk. ailelerimizden ayrı kaldık hala daha virüs ile mücadele ederken hastalananlar şehitlerimiz oldu en azından @ibb @ibbulaşımdairebaşkanlığı @sağlıkbakanlığı @istanbulvaliliği ücretsiz ulaşımın daimi olarak uzatılması gerekir en azından bir teşekkür olarak@cumhurbaşkanlığı @ekremimamoğlu

Talas'a Azerbaycan Kardeşlik Parkı istiyoruz

Belediye Başkanlığına/ TalasGenel Merkezi Talas'ta bulunan Turan Derneği, Türk Eğitim-Sen Talas temsilciliği, Erciyes Üniversitesi Turan kulübü ve Kayseride faaliyet gösteren aşağıdaki sivil toplum kuruluşlarıYeni ufuklar derneği Genel merkezi, Türkiye Kamu Ken Kayseri il temsilciliği, Türk Ocakları Kayseri şubesi, Makina mühendisleri odası, Kayseri tabib odası, Gıda mühendisleri odası Kayseri şubesi, Kayseri diş hekimleri odası, Türk eğitim sen Kayseri 1 nolu şube,Türk eğitim sen Kayseri 2 nolu şube, Türk sağlık sen Kayseri 1 nolu şube, Türk sağlık sen Kayseri 2 nolu şube, Türk büro sen Kayseri şubesi, Türk diyanet vakıf sen Kayseri şubesi, Türk yerel hizmet sen Kayseri şubesi, Türk tarım orman sen Kayseri şubesi, Türk haber sen Kayseri şubesi, Türk enerji sen Kayseri şubesi, Türk imar sen Kayseri şubesi, Türk ulaşım sen Kayseri şubesi, Türk kültür sanat sen Kayseri şubesi, Türk emekli sen Kayseri şubesi, Erciyes öğretim üyeleri derneği, Yörük türkmen vakfı Kayseri şubesi, Avşar elleri derneği, Bilim dili derneği,  Tüm ağaç iş sendikası, Tüm metal iş sendikası, Yurt güneşi kadın derneği, Milliyetçi avukatlar grubu, Fıratın kardeşleri birliyi, Türk dünyası kadınları dostluk dayanışma derneği Ve İncesu eğitim kültür çevre ve yardımlaşma derneği olarak Azerbaycan Türklerinin yalnız olmadığını ve kardeşliğimizin ebedi olduğunu göstermek için Talas'ta sizlerin uygun gördüğü bir parka "Azerbaycan Kardeşlik Parkı' adının verilmesini talep ediyoruz.

İmzala

Van sokaklarında bulunan parkomatların iptal edilmesİ

İmzala

@ibb @ibbulaşım @SağlıkBakanlığı SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA UCRETSIZ OLSUN