Belediyeler

İmzala

@ibb @İbbulaşım @saglikbakanligi Sağlık çalışanlarına toplu taşıma daimi ücretsiz olsun

İmzala

Sağlık çalışanlarına toplu taşıma daimi ücretsiz olsun

ototbüslere bisiklet yeri

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait sarı otobüslere bisiklet icin otobüsün on tarafına yer yapılmasını istiyoruz

İmzala

Silivri Çekirdekçi Sultan Abla Yasaklanmasın.

Merhaba ben sultan kaçıran 50 yaşındayım. 18 seneden beri silivri sahilinde kuruyemiş satmaktayım. Bir tane kızım var onu sahilde büyüttüm . Ben sahilden kazandığım parayla kızıma bakıyorum. Şimdi siz kuruyemiş satmamı yasaklarsanız benim ekonomik durumum ne olur soruyorum size ? 50 yaşından sonra bir yere işede girip çalışmamam .Bizi belediye ekmeğimizden etmesin diye imza kampanyası başlattık. Şimdiden teşekkür ederiz.

Kuşadası'na Bisiklet Yolu İstiyoruz

Tüm dünyada yaşanan covid19 süreci ile toplu taşımaya en uygun ve çevreci alternatif olan bisikletli ulaşım için Kuşadası ilçesinin tüm cadde ve sokaklarını bisikletli ulaşıma uygun hale getirmek.İlçemizin bir çok caddesinde yeni başlatılmış olan "tek yön" trafik uygulamasında ne yazık ki bisikletli ulaşıma dair hiçbir çalışma düşünülmemiş.Yeni sistemle kazanılan alanlar araçlara otopark yeri olarak kurban verilmiş ve tek yön uygulaması yüzünden trafikte bisikletli olarak eskiye nazaran daha çok araç tacizine maruz kalmaktayız.Covid19 sürecinde avrupadaki birçok kentte ve başkent Ankara ve İzmir'de yapıldığı gibi ilçemizde de bisikletli ulaşıma olması gerekenden daha fazla önem verilmesi gerektiği kanaatindeyiz.Seçim sürecinde kentimizdeki bisikletlerin gönlünü almak için sözü verilen bisiklet yollarının sahilde gezinti için değil ,en sağlıklı ve toplu taşımaya karşı en uygun alternatif olan bisikletli ulaşıma uygun halde ivedikle yapılması gerektiğini düşünüyoruz.Ülkemizin en eski turistik kentlerinden olan Kuşadası, neden tüm dünyanın yaşanan covid19 sürecinde alternatif turizm yollarını ararken doğal güzelliklerini en çevreci şekilde gösterebileceği "Bisikletli Turizm"de öncü kentlerimizden birisi haline gelmesin?

İmzala

Batman da yıkım kararlarının kaldırılması

Batman da yıkım kararı verilen 800 e yakın bina bulunmaktadır.Bu yıkımlardan etkilenecek olan 30 bin vatandaş mağdur olmaktadır. Bu vatandaşlar üyelik sistemiyle daire almış bütün varlığını bu dairelere yatırmıştır. Fakat şuan belediye, binaları yıkım hazırlığı yapmaktadır. Batman daki yapıların yüzde 70 i ruhsatsizdir. Belediyenin bir kereliğine bu yapilan yanlışı affetmesini yıkım ı durdurmasını istiyoruz.

Sultangazi İçin FiberNet Altyapı Çalışması

Dünyanın ve ülkemizin en önemli kazanç, sosyal aktivite, müzik, oyun, eğitici proğramlar, dünya haberleri vb. aklımıza her türlü gelebilcek önemli kavramları İNTERNET üzerinden sağlıyoruz. İnternet olmadan şuan hayat yok denebilcek durumdayız. Bir dünyanın ucunda neler olup bittiğini, pandemi dönemlerinde uzaktaki sevdiklerimizi yakınımızdaymış gibi hissettiren büyük bir teknoloji internet. Gel görelim ki altyapı hezimetine uğramış olup ve bir çok kişi ödedikleri faturaların karşılığını alamayıp, birçoğu bu duruma susarak, kayıtsız kalarak tek kelam etmiyor. Bulunduğum ikametgah Sultangazi ilçesi için Twitter sosyal medya platformundan olsun TürkTelekom internet hizmetlerine olsun gerekli sitemlerimi iletmiş olsamda senelerdir bir yol kat edilmemiştir. Bulunduğum Sultangazi ilçesi için sizlerinde desteği ile FiberNet altyapı çalışması imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım. Destek olup kampanyamıza katılmanızı ve sonuna kadar çabalayıp sizlerle bu sorunu çözmeyi arzu ediyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Mert ÖZKAN

Toplu taşıma ücretsiz olsun

İmzala

İSKENDERUN YUNUS EMRE MAHALLESİ 279/1 sokakta bulunan VİZYONPARK SİTESİ su bağlantı hattının değişmesi.

iskenderun Yunus Emre mahallesi 279/1 sokakta bulunan vizyon park sitesinin su bağlantı hattının değişmesi için gereğinin yapılması.

İmzala

İstanbul'da Toplu Taşımaya %35 Zam Geri Alınsın!

İBB yönetimi, İstanbul gibi bir dünya kentinde yaşayan 17 milyon insanın geçim çabasına balta vurmamalı !Öncesi sonrası değil mesele... Kıt kanaat, ucu ucuna hayatını idame ettiren insanların durumudur asıl konu. Kişi ya da toplulukların siyasi hırslarını bir kenara bırakalım lütfen. Gerçekliği görelim.Çoğunluğu metrobüs kullanmak zorunda olan insanlar için bu fiyatlar cidden fazla:10 Şubat Pazartesi gününden itibaren uygulunacak yeni fiyatlara ilişkin belediye, savunmasında gerekçe olarak "maliyetler yükseldi" demekle yetindi. Daha öncesinde en kısa mesafe 2,60 TL olan ulaşım ücreti yüzde 35 zamla 3,50 TL'ye çıktı. Yeni tarifede; tam elektronik bilet 3,50 lira, öğrenci bileti 1,75 lira, Tam Mavi Kart 275 lira, Öğrenci Mavi Kartı ise 50 lira olarak belirlendi. Otobüs ve İBB'ye bağlı raylı sistemlerde Tam Bilet Aktarma Ücretlerinde; birinci aktarma 2,50 lira, ikinci aktarma 1,90 lira, üç, dört ve beşinci aktarmalar 1,20 lira olarak belirlendi. Öğrenci Aktarma Ücretlerinde ise; birinci aktarma 0,75 kuruş, ikinci aktarma 0,70 kuruş, üç, dört ve beşinci aktarmalar 0,60 kuruş olacak.

İmzala

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN İNDİRİMLİ KART YAŞ SINIRI *20*DEN *25*E YÜKSELTİLSİN

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABALAR DİYORUM.BENİM ADIM AHMET 24 YAŞINDAYIM AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNDE OKUYORUM AMA AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ KARTININ YAŞ SINIRI 20 OLDUĞUNDAN BU HAKTAN FAYDALANAMIYORUM EĞER SİZDE BENİM GİBİ MAĞDURSANIZ İMZA KAMPANYAMIZA DESTEK VEREREK HEP BİRLİKTE BU SORUNUN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ.

İBB MAGDURLARI

Haksız yere işlerinden kovulan 1410 işcinin işlerine geri iade edilmesi için 1imza 1aile kampanyamıza verdiginiz destekten dolayı teşekkür ederiz.

${ item.date }

${ item.name }