Belediyeler

Beşikdüzü’nün Gemisi Beşikdüzüde Kalsın

Beşikdüzü ilçesinde olan Mavi Karadeniz Gemisi Beşikdüzü de kalması ve Beşikdüzümüzle simgeleşmiş olan Gemimiz Beşikdüzü ilçemizde kalsın..

Yabancı Dilde Tabela İstemiyoruz

Ülkemizde giderek artan mülteci ve kaçak göçmen sorunlarının bir sonucu olarak Arapça tabelalı dükkanlar çoğalmaktadır. Küresel bir marka olmadıkça Türkçe tabela zorunluğu olmalı. Eğer sen de aynı görüşteysen imza kampanyamıza katıl. İmzalarımız Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a ulaşsın. Adana'da yabacı tabelalar olmasın.

İmzala

Turgutalp Mahallesi Hizmet Eşitliği İstiyor !

Soma Turgutalp mahallesi hizmet eşitliği istiyor Sokak sokak başlayıp mahallenin bir kısmına doğal gaz verip işi yarım bırakan hizmete karşıyız! Doğal gaz tesisatına verdiğimiz ücretler bizi kömür alamaz hale getirdi doğal  gaz 2 sene askıya alındı gereğinin yapılmasını önemle arz  ediyoruz.@soma.bel.tr

fdsf

Kırşehir hayvan barınağı büyütülmeli

Kırşehirdeki hayvan barınağı yetersiz olup bir çok hayvan sokakda ve yardıma muhtaç , biz veteriner sağlıkçılar olarak elimizden geleni yapsak da maddi manevi yetersiz kalmakla birlikte hasta ve sakat hayvanlara yetememekdeyiz.İkinci bir barınak yada bulunan barınağın kapasitesinin arttırılmasını talep ediyoruz. Sokakda ki hayvanların bir çoğuna tedavi yapılamaması sebebi ile ve toplumun duyarsızlığı sebebinden dolayı bir çok hayvan göz göre göre ölmektedir bu konuda hassasiyet göstermenizi ve duyarlı olmanızı bekliyor gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Savaş Gitmesin

Mehmet Savaş Coşkun nisan ayı içerisindeki en az 15 gününü Van'da geçirmeyi planlayan bir genç.. Sevdikleri O'nun gidişini kaldırabilecek durumda olmadıklarından kendisine yalvarma mâhiyetinde olan bu kampanyayı başlatmışlardır. Mübarek Ramazan hürmetine imzanızı esirgemeyin dostlar.

EGO ÖTA GÜZARGAHI DÜZENLENMESİ VE METRO AKTARMASI

EGO ÖTA OTOBÜSLERİN ESKİŞEHİR YOLU GÜZERGAHTAN KIZILAYA GİTMESİNİ VE METRO AKTARMALARDA ÜCRET ALINMAMASINI TALEP EDİYORUM.

İmzala

Bergama/İZMİR Bayatlı Mevkiine üst geçit istiyoruz. Ölümlü Kazalar son Bulsun!

Çok defadır karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların ölümle sonuçlanan kazalarına rağmen hiç bir önlem alınmayan İzmir'in Bergama ilçesinde ki Bayatlı mevkiinde karayoluna üst geçit ve diğer taşıt yavaşlatıcı yöntemlerin olduğu düzenlemeler istiyoruz. Çok defa başvuru yapılmış olup sonuç alınamamış ve artık çözüme ulaştırmayı hedefliyoruz. Canlar yanmaya devam etmesin artık Sen de destek ver !

İmzala

önceliğin zilliyet hak sahiblerine verilmesi

19 Mayıs İlçesinin Mahallerinn zilliyet sahiblerine öncelik verilmesine ve fiyatların makul seviyesine çekilmesine talep ve imza kampanyası

İmzala

Zilliyet hak sahibinin öncelik tanıması

19 Mayıs ilçesinin mahallelerinin Zilliyet hak sahibinin öncelik olarak tanınması ve yüksek fiyatların derhal makul seviye çekilmesi.

TORTUM ARTIK İL OLMALI

Değerli TORTUM ilçesinin artık il olma vakti gelmiştir. Mehmet Deniz