Ekonomi

KONUT YAPILANDIRMA

Lütfen Devlet Büyüklerimiz sesimizi Duyun Vakıfbank Halkbank Ziraat. Yapılandırma Hayaliyle Onca insan konut kredisi çekti Çektiğimiz Kredinin 2 katından fazlasini Ödüyoruz 0.99 orandan Yapılandırma Bekliyoruz Devlet Büyüklerimizden.

#yapılandırmaistiyoruz

Ülke nin zor gününde ülke menfaatlerine uygun hareket edip devlet büyüklerinin sözlerinize güvenip borçlandık! Spor kulüpleri ve firmalara büyük meblağlarda indirimler yapılırken halkın mağduriyetini göz ardı etmemenizi istiyoruz! yetkililerin  konut kredileri faiz oranları yüksekten yapılandırma vaadiyle kredi çektik ancak faiz oranları düşmesine raģmen devlet bankaları yapılandırma yapmıyor zamanında birikmişimizi dolara yaptırmayıp piyasaya can kattığımız için mi cezalandırılıyoruz #yapılandırmaistiyoruz bununla alakalı bir imza başlattık  . Sizler olmaz iseniz devletin bizden haberi olmayacak  bizlere bir ses olur musunuz ? #yapılandırmaistiyoruz@RTErdogan @ziraatbankası@halkbankası@vakıfbank

Yurt ücretlerine zam gelmesin

Yurt ücretlerine %20 zam gelmiş. Bu zammı kaldıramayacak insan sayısı çok. İstemiyoruz.

.

Aliexpress vergisi kaldırılsın

Deprem konutları

POŞET BARASI KALKSIN