Ekonomi

Askeri ücret 3000 tl olsun

Daha iyi imkanlarla yaşamak...

OTOMOBİL FİYATLARI DÜŞSÜN

İkinci el Otomobil fiyatları,  düşük faiz nedeniyle normal fiyat olması gerekiyor.Ancak tam tersine ederinden fazlasıyla yüksek ve ihtiyaç olmaktan çıkıp ticaret alanına dönüştü.Ustelik pandemi nedeniyle insanlık adına faiz indirimi yapılırken pandemi bahanesiyle  kazanç sağlama adı altında otomobil fiyatları yüksek olmasına karşıyız.Herkes fiyat düşmesi için imza toplamak ve devletin derhal müdahale etmesi gerekmektedir.Haydi millet sizde katılın destek olun.

İmzala

Bayram ikramiyesi sadece emeklilere değil,engellilerede verilmeli

BAYRAM İKRAMİYELERİNİ ENGELLİLERDE HAK EDİYOR.ÇÜNKİ ENGELLİLERDE BU ÜLKENİN VATANDAŞI.ENGELLİ BİR BİREY ÇOKDA BÜYÜK BİR PARA ALMIYOR. CÜZİ BİR RAKAM ALIYOR.MADEM ENGELLİLERİN HAKKI VARSA.BAYRAM İKRAMİYELERİDE ENGELLİNİN HAKKI OLMALI.SONUÇTA ÜLKMEMİZDE ASGARİ ÜCRETİN ÜSTÜNDE EMEKLİ MAAŞI ALAN İNSANLAR VAR.BİZLER ASGARİ ÜCRETİN ÇOK ALTINDA ALIYORUZ.BU BAYRAM İKRAMİYELERİNİ ENGELLİ BİREYLERDE HAK EDİYOR.BAYRAM İKRAMİYELERİ ENGELLİNİN HAKLARI ARASINDA OLSUN...

SGK VE VERGİ BORÇLARI AF EDİLSİN

Ekonomiye ve iş dünyasına sağlanan destek ve ekonomi paketlerinin vergi ve SGK barışıyla taçlandırılması gerekiyor.Özellikle son yıllarda koronavirüsü pandemisi, Rusya Uçak Krizi, 15 Temmuz Hain darbe Girişimi, Rahip Brunson krizi gibi nedenlere bağlı olarak ekonomide yaşanan olumsuzlukların da iş insanlarını, şirketleri ve tüm vatandaşlarımızı olumsuz etkilediğini görmekteyiz.Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak daha önce yaptığı açıklamalarda, vergi affıyla ilgili çıkan Haberlerin gerçekleri yansıtmadığını vergi affı yapılmayacağını, yapılandırmalar ve sıkıntıda olanlara destek verileceğini fakat vergi affının gündemde olmadığını söylemişti.Esasında bugüne kadar yapılan düzenlemelerin büyük bölümünde zaten bir af olmadı, sadece ödeme kolaylığı sağlayacak yapılandırmalar getirildi. Ayrıca yapılandırma dışında matrah artırımı, kasa affı, stok affı, Kayıtlarda yer aldığı halde işletmede mevcut olmayan malların gayrisafi kar oranı eklenmek suretiyle fatura kesilerek kayıtlara alınması gibi düzenlemelerle kamu alacakları yapılandırıldı.Aynı şekilde Maliye, Gümrük, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı SGK, İŞKUR gibi tüm kamu kurumlarının alacaklarının ve idari para cezalarının da yapılandırılması ile birlikte kamu kurumlarında ciddi bir tahsilat yapılmıştı.Şimdi, ekonomiye ve iş dünyasına sağlanan destek ve ekonomi paketlerinin vergi ve SGK barışıyla taçlandırılması gerekiyor.

2.el araç piyasası

2.El araçların fiyatları sıfır araçların önüne geçmiş durumda. Bu durumdan rahatsız olmaktayız. Devletimizden bu konuda destek bekliyoruz. Herkes işi fırsat a çevirmiş. Piyasada kim ne tutturursa mantığı işliyor. Umarım 2021 senesine kadar bu durumu düzeltecek adımlar atılır.

#KAHVELERYOKOLUYOR SESİMİZİ DUYUN

#kahveleryokoluyor

Dolar 2 tl olsun

Seyahat Acentalarına Acil Destek Paketi İstiyoruz;

Ekonominin ve ülke prestijimizin en önemli vitrini olan Turizm sektörü içerisinde önemli bir yer tutan Kültür Ve Turizm Bakanlığına bağlı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği belgeli Seyahat Acentaları için EKONOMİK PAKET gerekliliği kaçınılmaz bir ihtiyaca dönüşmüştür.İç ve dış siyasi, ekonomik, kitlesel, bölgesel ve benzeri her türlü olaydan etkilenen sektörlerin başında gelen TURİZM ve ULAŞIM'IN olmazsa olmaz meslek kolu olan SEYAHAT ACENTALARI asrın belası COVID19 nedeni ile de gene ilk darbeyi alan ve etkisinden enson kurtulabilecek olan sektördür.COVID19 öncesi dönemlerde de ekonomik ve finansal krizlerle her acenta kendi başına mücadele etmeye çalışsada VARLIK ve SERMAYE KAYBINA UĞRADIĞIMIZ ACI BİRER GERÇEKTİR. Küresel ve ülkesel ekonomik krizler, tasarruf paketleri, maliyet artışları v.b. etkenlerden dolayı zaten kan kaybetmiş, bankalar ve finans kuruluşları nezdinde puan düşüşü, sicil olumsuzlukları, ödemelerinde aksama ve gecikmeler yaşamaktadır. Ekonomik savaş içerinde güçsüz bir şekilde savaşmaya çalışırken COVID 19 belası ile İLK VE EN SERT DARBEYİ ALMIŞTIR. Mesleğin düşük sezonundan çıkamadan Covid19 dan dolayı işletmeler kapanmak zorunda kalmıştır.Ve bu süreci Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, Cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde, Hazine ve Maliye Bakanlığı garantisinde, Varlık veya Kredi Fonundan, Kültür ve Turizm Bakanlığımız denetimi ve TÜRSAB kontrolünde, ticari işletmelerimizin siciline değil aktif TÜRSAB BELGEMİZE İSTİNADEN başka da şart koşulmaksızın, 2020 yıl sonuna kadar ödemesiz destek paketi talep etmekteyiz. Bacalarımızın tütmesi, istihdamın devamı, sektörün canlanması, turizmin şahlanması için şu an öncelikli ihtiyacımız FİNANSAL DESTEKTİR.2020 yılı içersindeki tüm gecikmiş ve gelecek banka ve finansal kuruluşların ödemelerinin faizsiz şekilde askıya alınıp yıl sonuna kadar dondurulmasını talep etmekteyiz.9500 acenta içerisinden var olan desteklerden yararlananlar ve 2020 Mart itibari ile finansal destek alabilenler oldu ise kalan acentalar için bu ihtiyaç artık zorunluluk haline gelmiştir.Bu taleplerin karşılıksız kalması demek 30Haziran a kadar evden çalışma izni verilmiş olan Seyahat acentalarının en az 3te1'inin, kira, elektrik, telefon, internet, doğalgaz, su, vergi, sgk, kredi, kredikartı v.b. borçlarını ödeyememesi nedeni ile tekrar açamayacak duruma gelecektir. Değerli Havayollarımız THY ve Pagasus'un da yıllardır acentalara olan VEFA borçlarını ödemelerini ve bu zor günde SEYAHAT ACENTALARINI RAKİP DEĞİL İŞ ORTAĞI olarak görüp fiyat düzenlemeleri başta olmak üzere tarafımıza yansıyan her türlü zorlayıcı şartları teminat ve blokeler dahil kolaylaştırmalarını talep etmekteyiz. "KAL" dediniz SEVE SEVE kaldık, tedbirleri bırakmadık. "ÇIK" diyorsunuz, ÇIKAMIYORUZ. "DESTEK OLUN, ÇIKALIM..."EN YÜKSEKLERE... BERABER ÇIKALIM."Konunu tüm muhataplarına saygılarımızı sunar, sağlık ve sevgi ile güzel haberlerinizi ACİLİYETLE beklediğimizi bilmenizi isteriz. Destekçilere çok teşekkürler.Seyahat Acentaları Destek Platformu@SeyahatP

İmzala

200$ ALTI TELEFON VERGİLERİ KALKSIN!

Ülkemizde 200$ altı cep telefonlarına 2 katı vergi geldi, Artık en kötü sıfır telefon 1500₺'den başlıyor, ve Ülkede cep telefonu alacak gücümüz kalmadı lütfen bu vergi kalksın.

The Mandarins Yönetim Değişimi

Mevcutta hizmet veren site yönetimi değişimi

Plajlar kapatılsın

Mesafe kuralı konsa da aynı suyun içinr milyonlarca insan girecek bence plajlar kapatılmalı..