Diğer

GÜNEŞİ BEKLERKEN TEKRAR BAŞLASIN

Güneşi beklerken dizisi tekrar başlasın

GÜNEŞİ BEKLERKEN TEKRAR BAŞLASIN

GÜNEŞİ BEKLERKEN DİZİSİNİN TEKRAR BAŞLAMASINI İSTİYORUZ

İÜİF'TE KARMA EĞİTİM SISTEMINE HAYIR

Başta okulumuz olmak üzere Türkiye'de uygulanmakta olan karma eğitim sistemi, Avrupa'da Protestanların başlatmış olduğu ve zamanla başka ülkelere de yayılan bir eğitim sistemidir.Ancak başta Amerika, Almanya ve Ingiltere olmak üzere birçok ülkede bu eğitim sistemi sorgulanmış ve bazı okullarda sınıflar kız erkek ayrılarak eğitim verilmeye başlanmıştır. Ülkemizde ise tüm itirazlara rağmen 1927 yılında karma eğitim sistemi başlamıştır. Ancak ne dinimizde ne de tarihimizde böyle bir eğitim sistemi olmamasına rağmengayri müslim devletler örnek alınarak yapılmış bir eğitim sistemidir. Yarardan ziyade zararı daha çok olan bu eğitim sistemine günümüzde bazı ilahiyat fakülteleri son vermiştir ve gayet olumlu sonuçlar alınmıştır. Eğitimci yazar Ali Erkan Kavaklı şöyle diyor, ''Karışık sınıflarda stres oluyor. Karşı cinse rezil olurum veya alay ederler diye öğrenci anlamadığı konuyu soramıyor ve bu durum başarısızlığa yol açıyor.'' Şu anda uzaktan eğitim olması kız ve erkeklerin birbirini görmüyor ve duymuyor anlamına gelmez. Aksine telefon ve bilgisayardan yapılan derslerden dolayı öğrenciler birbirlerini daha yakından ve daha net görüyor ve duyuyorlar. Bundan dolayı bir çok öğrenci rahatsızlık duyuyor.Yaptığımız bu imza kampanyası ile dini veya psikolojik olarak daha rahat eğitim almak isteyen diğer öğrencilerin de sesi olmak istiyoruz. Bu fiile destek olan ve saygı duyan sizlerden kampanyaya katılmanızı ve ilahiyat yönetimimizden de gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

İÜİF'TE KARMA EĞİTİME HAYIR

Başta okulumuz olmak üzere Türkiye'de uygulanmakta olan karma eğitim sistemi ,Avrupa'da Protestanların başlatmış olduğu ve zamanla başka ülkelere de yayılan bir eğitim sistemidir.Ancak başta Amerika, Almanya ve Ingiltere olmak üzere birçok ülkede bu eğitim sistemi sorgulanmış ve sınıflar kız erkek ayrılarak eğitim verilmeye başlanmıştır. Ülkemizde ise tüm itirazlara rağmen 1927 yılında karma eğitim sistemi başlamıştır. Ancak ne dinimizde ne de tarihimizde böyle bir eğitim sistemi olmamasına rağmen gayri müslim devletler örnek alınarak yapılmış bir eğitim sistemidir. Yarardan ziyade zararı daha çok olan bu eğitim sistemine günümüzde bazı ilahiyat fakülteleri son vermiştir ve gayet olumlu sonuçlar alınmıştır. Eğitimci yazar Ali Erkan Kavaklı şöyle diyor, '' Karışık sınıflarda stres oluyor, karşı cinse rezil olurum veya alay ederler diye öğrenci anlamadığı konuyu soramıyor ve bu durum başarısızlığa yol açıyor.'' Şu anda uzaktan eğitim olması kız ve erkeklerin birbirini görmüyor ve duymuyor anlamına gelmez. Aksine telefon ve bilgisayardan yapılan derslerden dolayı öğrenciler birbirlerini daha yakından ve daha net bir şekilde görüyor ve duyuyorlar. Bundan dolayı bir çok öğrenci rahatsızlık duyuyor.Bizler bu eğitim sistemine karşı olan rahatsızlığımızı dile getiriyor ve yaptığımız bu imza kampanyası ile dini veya psikolojik olarak daha rahat eğitim almak isteyen diğer öğrencilerin de sesi olmak istiyoruz. Bu fiile destek çıkan ve saygı gösteren sizlerden kampanyaya katılmanızı ve ilahiyat yönetimimizden de gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

İmzala

Stop Zaine from resseting our levels.

Y'know, zaine is about to reset our levels. We must stop him asap.

İbrahim Atabey tutuklansın

Kuranımıza hakaret eden İslami değerlerimizi hiçe sayan bu adam tutuklansın

BTS TÜRKİYE'YE GELSİN VE BİLET FİYATLARI UCUZ OLSUN

Army'ler biliyorsunuz hepimiz BTS'in Türkiye'ye gelmesini istiyoruz.Ve ben bunun için bir kampanya başlattım. Lütfen buna oy verin.İyi günler.

İmzala

League of legends eski oyun içi mağazası gelmesi için

League of legends oyunu için eski oyun içi mağazası gelmesini talep edenler imza atabilir.Şuanki mağaza bir çok oyuncunun kafasını karıştırdı ve zorluğa sebep oldu.Hiç bir şey olmazsa bile eski mağaza etkinleştirme butonu olması gerekli.Eğer bir şey yapılmaz ise oyuncu kaybetme riski fazladır.

İmzala

Uçaklarda unutulan eşyalar İzmir halkına verilsin

Uçaklarda unutulan ve sahibi çıkmayan eşyalar geçenlerde felakete şahit olan ve canımzı yakan İzmirli kardeşlerimize armağan edilsin

SBSV YENİDEN BAŞLASIN!

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi yeniden başlasın. Dizi biteli yedi sene oldu ancak hâlâ izleniyor ve hâlâ yüksek ilgi duyuluyor. Aynı oyuncu kadrosu olmasa bile, senaryonun devam etmesini istiyoruz. #SBSVYENİDEN

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Kadınlara şiddet uygulanmasını istemiyoruz!

Kadir Şeker kurtulsun

Kadir şekerin beraat edilmesini istiyoruz

${ item.date }

${ item.name }