Diğer

#MSRAyasofyaya

Türkiye'nin önde gelen imam hatip liselerinden Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL' nin öğrencileri olarak hürriyetine kavuşan Ayasofya Camii'nde senelerden sonra kılınacak ilk cuma namazına katılmak istiyoruz.

TIKTOK KAPATILSIN

Tiktok Çok saçma

adopt me close

adopt me bütün roblox sunucularını çöktürüyor.oyuna girdiğimde (başka oyun) roblox sunucularının çöktüğünü ve yeniden girmemi söylüyor ve robloxtan çıkıyorum.ya adopt me kapancak yada roblox sunucuları yükselticek.buda demek oluyor ki roblox gece gündüz çalışacak. buda çok zor çünki covid salgını yüzünden bu çok zor.bu yüzden roblox kapansın

İmzala

SAKARYA KARASU-KOCAALİ YOLUNDAKİ YASAK KALDIRILSIN!

Sakarya Karasu Kaymakamlığına Konu: şehirlerarası yolcu indirme-bindirme yasağı kaldırılsıBizler farklı şehirlerden dinlenmek için karasu ilçesine gelmekteyiz.Daha once yolculuk yaptığımız şehirlerarası otobüsler belirlenen güzergâhlardaki duraklarda bizler inebiliyorduk. Mağduriyet yaşanmıyordu.Pandemi sonrası anlaşılan o ki, minibüs şoförlerinin baskısı üzerine şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerin yolcu indirmelerine yönelik baskı sonucu üzerinde yolcu indirme-bindirme yasağı geldiğini öğrendik.Hem yolculuğumuzun zorlaştırması hem minibüs şoförlerine bağlı tutması hem karasu'ya gelen mülk sahiplerini hem de tatil için gelen yurttaşları mağdur etmektedir.Karasu kaymakamlığından talebimiz yaşanan bu mağduriyetin giderilmesi, şehirlerarası otobüslerin mevcut duraklarda tekrardan yolcu indirme-bindirmeye devam etmesini talep ediyoruz. Gerekli iş ve işlemlerin yapılması için saygılarımızla arz ederiz.

KAPATILDI

Hiçbirşey

ROBLOX ADOPT ME KAPANMASIN

ROBLOX’TAKİ ADOPT ME OYUNUN KAPATILMAMASI YASAKLANMAMASI.

TİKTOK KAPATILSIN YASAKLANSIN

TİKTOK’DA BİR KONUM GÖRME YAZILIMI VAR SİZ KONUMU KAPATSANIZDA KONUMUNUZU GÖREBİLİYOR HAYDİ ARKADAŞLAR TİKTOK’U KAPATTIRALIM YASAKLATTIRALIM.

LGBT DURDURULSUN COCUKLARIN GÖKKUŞAĞI ELİNDEN ALINMASIN

LGBT DURDURULSUN!!! çocukların elinden gökkuşağı alınmasın! aile yapisiyla oynanmasin! lut kavmi gibi helak olmak istemiyoruz!!!!

İstiklal Marşı

İstiklal MArşı

İmzala

çocukları ölümle tehdit eden oyunlar kaldırılsın