Diğer

Sezen aksu yargılansın

Dini değerlere hakaret eden sezen aksu yargılansın

Sezen aksu yargılansın

Dini değerlere hakaret ettiği için sen aksu yargılansın sınırdışı edilsin

İmzala

Dünyanın en saçma binası(sarı bina) yıkılmasın...

Kahramanmaraş Dünyanın en saçma binasının sarı bina yıkılmaması Türkiye turizmine kazandırılması ve tadilata düzenlenmesi

İmzala

Batuhan'ın ilk hafta elenmesi için

6 ay kafamızı sikmesin diye ilk hafta Batuhan'ı elememiz lazım

İmzala

Hasan (gay) bu sınıftan siktir edelim

Sınıf da gay lere stanistlere yer yok sg hasan

Pitbull yasaklansın.

Küçük bir çocuk daha pitbull yüzünden yaşam savaşı veriyor.Yaşadığı sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı. Türkiye'de pitbull terörü devam ediyor.Yerel yönetimlerin başıboş bıraktığı sokak köpekleri veya sahipleri tarafından tedbir alınmadan beslenen vahşi köpekler her gün masum birinin canını yakıyor. Pitbull ve benzeri birçok çeşit köpek var ve onlar doğaları gereği masum değildir. Pitbulların içgüdüsel özellikleri ve DNA’sında bulunan ‘öldürme’ dürtüsü onları birer potansiyel silah haline getiriyor. Bir kurt ve bir aslana benzer sahibini önder olarak görmezler ve saldırma içgüdüleri ağır basar ne kadar eğitirsen eğit ki sahibini öldürenleri vardır.

Emreyi suriyeye göndermek

Arkadaşlar bu emre denen herifi hemen sınır dışı etmeliyiz

Yukarı Dikme Mahallesi İçme suyu sorunu çözmek için destek destek imzası

İçme suyumuzun yetersizliği nedeniyle su sorunu çözmek Muhtar İbrahim Ziyanak a her türlü desteğimizi beyan ederiz.

BTS TÜRKİYE'YE GELSİN!

Sayın BTS'i görmek isteyipte göremeyen Armyler, bu kampanyaya oy verirseniz bu kampanyaya oy vermiş olursunuz. Ama bu kampanyaya oy vermezseniz BTS'i görme ihtimaliniz %1 iken %0'a düşer. Koreye gidemezsiniz zaten. Bu metni okuduğunuza göre fakirsiniz. O zaman Jimin'i, Tae'yi, Namjoon'u fln anca rüyanızda görürsünüz o da belki.. Açıkçası ben bu kampanyayı yapınca BTS'in görüp aaa Hindiye gidelim diyeceklerini zannetmiyorum. Ama olsun, zaten eğlence için yaptım. So, pls Türkiyeye gelin -sadece BTS değil, TXT, SKZ, ENHYPHEN fln da olur, nimet seçilmez olm- The End

KADINA ŞİDDETE HAYIR!

KRALİÇELER GÖLGEDE BIRAKIR KRALLARI!Günümüzde kadına şiddet olayları giderek artıyor. Bir günde binlerce kadın eşleri, sevgilileri, abileri vs. en güvendikleri kişiler tarafından bile katlediliyor. Peki ya neden herkes bu konuyu geçiştiriyor? Kusura bakmayın ama domuz eti yiyeni görünce, LGBT üyesi olanı görünce herkes ağzını açıp konuşmasını biliyor. İşine gelince müslüman kesiliyor herkes! Neden toplumumuz kadınları hep küçük gösteriyor? Daha doğrusu; Erkekler bu hakkı nereden alıyorlar? Ee tabi haliyle ülkemizin başındaki bazı insanlar İstanbul Sözleşmesini'de iptal ettirince durum daha da kötüleşti. Hiç bir kadın bir erkek için kendini yıpratmasın. Kadınlar erkeklerden her zaman daha güçlü daha azimlidir. Tüm erkekler aynı demeyeceğim, erkek milleti işte diyerektende geçiştirmeyeceğim. Çünkü ben bir kızım ve bi gün kadın olacağım. O gün geldiğinde ben sokakta korkarak yürümek istemiyorum. Yanımdan geçen her erkeğin beni tecavüz etmesinden korkmak istemiyorum! Bana haklarımı verin! Ben ÇAY İSTEMİYORUM!!

İmzala

İmam yasin gündoğdu RTÜK başına geçsin

Yasin gündoğdu imam RTÜK başkanı müdürü olsun diyorsan göster kendini. Olmayacaksada kapansın bir halta yaramıyor nasıl olsa.

arda sunucudan banlansın

Arda'nın banlanmasını istiyoruz