Spor

İmzala

Antalya için, spor için ,basketbol için ele ele

Spor için basketbol için Antalya için el eleAntalya Atatürk Salonu’nun yeni şekliyle yapımı hakkındaki spekülasyonlar hala son hızıyla devam ediyor. Halbuki Atatürk Spor Salonu yıkılmadan önceki projesinin modernize edilmiş şekliyle tribünlerinin biraz daha yükseltilmesi, pota arkasındaki tribünlerinin genişletilerek büyütülmesiyle 5 bin kişilik seyirci hacmiyle modernize bir şekilde yapılarak Avrupai standartlara kavuşturulabilir.Onun sonrasında o komplekste yapılacak her şey teferruattır. Atatürk Spor Salonu’nu Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi bütçesiyle yapabilir, yapamıyorsa Antalya’nın uluslararası boyutlarda başta ATSO, AKTOB olmak üzere onlarca yerel kurumları, onlarca STK’sı var. Hepsinin ortak amacı daha güzel, daha modern bir Antalya ve Antalya’ya hizmet ise onlara bu salonun yapımı büyük bir fırsat. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek belediye olarak Atatürk Salonu projesinde ve yapımında sıkıntı yaşıyorsa bu kurumlarla görüşmeli.Antalya 2001 yılında yaptığı hatayı Atatürk Spor Salonu projesinde ve yapımında yapmamalı. 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi basketbol federasyonu şampiyonanın bir ayağının Antalya’da yapılacağını açıkladığı zaman Antalya’da büyük sevinç yaşanmıştı. Antalya’ya dünya çapında bir salon kazandırılması düşünüldü fakat o zamanki mülki yerel makamlar yeni bir salon yaptırılmasının yerine geçici olarak bir kiralanmasını gündeme getirerek uygulamışlardı.Avrupa Şampiyonası’nın bir süre öncesi tribünler, parkeler, potalar ve salonun tüm ihtiyaçları Fransa’dan, İtalya’dan vb. ülkelerden getirtilip, turnuva sonrası başka başka illere gönderilmiş ve Antalya ayağına gelmiş fırsatı kaçırmış önemli bir spor tesisine sahip olamamıştı. Şimdide aynı düşüncedeki insanlar maddi değeri trilyonları bulan Atatürk Spor Salonun olduğu yerde Antalya’ya hiçbir faydası olmayacak projelerin uygulanmasına çalışmakta. Antalya kalıcı olacak bu projeyi sonraki pişmanlıklarla anılmamalı. O yüzden ortaya konmaya çalışılan pembe tabloya inanılmamalı. Bundan dolayı onca yoğunluklarına rağmen Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Antalya Valimiz sayın Ersin Yazıcı’yı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek’in ve Antalya milletvekillerinin, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin bu konuda ortak akılla Antalya’ya dünya çapında ve Antalyalılara açık bir salonu gerçekleştirmesini tüm Antalya bekliyor.Aslında, Amerika yeniden keşfedilecek değil, yıkılan salonu daha modernize Avrupa ve dünya standartlarında yapmak Antalya için zor olmamalı.Pembe tablolar çizip, Antalyalılara açık olacağı söylenen birçok kompleks gibi burasıda hayal kırıklığı yaratmamalı. Olayın başka bir yönü de yapılan yeni birçok tesis oraya atanan bir müdür ve birkaç yetkili tarafından keyiflerince yönetilmesi konusu. O yüzden yapılacak bu salon projesinden, yapımından, vereceği hizmete kadar çok ince düşünülüp öyle yapılmalı. Yoksa bunlar teferruat denilirse Antalya telafisi zor bir hayal kırıklığı yaşayacaktır. Bunu önlemek Antalyalılara ve Antalya’nın mülki idarecilerine, tüm siyasilerine düşüyor.Gönlünüz dostluk ve basketbolla kalsın.

.

Gerek kalmadı

İmzala

Antalya Muratpaşa belediyesi meydankavağı mahallesine skatepark istiyoruz

özalayın belediye mahallemize skatepark yaptırsın

Erdem Tosun Fenere

Erdem>Karbonat Erol

Perez Redbull'a gitsin

Perez Redbull'a gitsin.

Vanspor kapatılsın

İzmit Skatepark Yenilensin

Kocaeli İzmitin tek skateparkı can çekişiyor. İmzalarınızla bize destek olabilirsiniz. İzmit hepimizin.

ÇAĞRI LOLE GEL

League UEFA legends

VADİTEPE 2. BÖLGE SOSYAL TESİS FİTNESS EKİPMAN TALEBİ

Vaditepe 2. Bölge Site YönetimineSitemizin sosyal tesislerinin fitness bölümündeki ekipmanların yetersizliği, sosyal tesisleri kullanan site sakinleri olarak tarafımızdan tespit edilmiştir.Site sakinleri olarak yeni ekipman alınımını talep ediyoruz.Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederiz.

Ankara Sincan Belediyesi Skate Park ( Bmx , Kaykay , Paten ) Parkı istiyoruz

MerhabalarHoşgeldiniz, Bizler extream sporuna gönül vermiş kişilerizBizler bu sporu tanıtmaya ve Türkiye şartlarında ne kadar zor yapıldığını göstermek istiyoruz. Malesef ki Türkiye'de bizlere imkan sınırlı bir şekilde veriliyor, bizde bu sporu sokaklar ve parklarda (parklar dediğim normal küçük çocukların olduğu yerlerde) yapıyoruz.Kendimize ve bizden yaşça küçük bireylere tehlike saçıyoruz, peki tehlike saçıyoruz demem'deki sebep ne;Bizlere ait bir yerin olmaması. Bizler Paten, Bmx, Kaykaycı olarak hareketler öğrenip geliştirmemiz gerekiyor ve bunları yapmak için bizlere uygun bir alan sunulması gerekmektedir, büyük ve güvenlikli bir yer bizlerin ve küçük kardeşlerimiz için güvenliği açısından sağlığı açısından gereklidir. Biz spor sevdalıları sizlerden Skate Park talep ediyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde en az 1 2 tane var evet, fakat bazıları hatalı yapılmış bir vaziyette bazıları çürük, dökük, paslı, kırık ve yaralanma riskleri ile dolu. Özellikle sincan'da o bile yok ve sincan da o kadar çok bu spor ile uğraşan gençlerimiz varki görseniz sizler de şaşırırsınız ama genelde yollarda sokak arasında veya bize göre en uygun yerlerde bu sporu yapmaya çalışıyoruz. Bir şekilde bu sporları yapmaya çalışıyoruz ve bunları yaparken'de kardeşlerimize, o an çevremizdeki çocuklara ve insanlara istemsizce çarpıp yaralana biliyoruz, bu sebepten dolayı bizlere uygun bir skate park yapılmasını istiyoruz sadece bizlere değil yeni başlıyacak olan kardeşlerimize örnek olmak öğretmek serseri olmaları yerine aramıza alıp bir spor eşliğinde birlikte büyümek hep birlikte abi kardeş abla olmayı öğretmek istiyoruz, bu sporu tanıtmak yaralanmadan nasıl yapılacağını göstermek istiyoruz çünkü bizler dışardan bakılınca serseri gibi duran fakat dünya genelinde başarılara ulaşabilen bir spor yapıyoruz, bizleri tanımaya çalışsanız, dışlamak yerine kabullenseniz ve bu imkanları sağlasanız emin olun öyle serseri tiplerden olmadığımızı, ne kadar samimi ne kadar aile gibi olduğumuzu anlarsınız...[ Sizden Tek Bir İsteğim Var Lütfen Gelin Birlik Olalım Sesimizi Duyuralım Hem Genç Kardeşlerimiz'de Bizleri Örnek Alıp Abi Kardeş gibi Birşeyler Sunabilelim ve Öğretebilelim Desteklerinizi Bekliyoruz.. ]Lütfen Sincan Belediyesi Bizlere Destek Olsun ve El Uzatsın Biz Her Zaman Sizin Yanınızdayız Lütfen Sizde Bizim Yanımızda Olun. Geleceğimizi Güzelleştirelim.

Erşan monitörü Barış'a göndersin

Erşab'ın bir aydır göndereceğim diyip göndermediği gaming monitorü Barış'a göndermesi için başlatılan bu kampanyaya destek olun..

AMATOR LIGLER OYNANSIN

${ item.date }