Sağlık

Quaresma dönsün

Q7 cr7 alıp gelsin

Erkekler kapatılsın

Erkeklerin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum beni ailemi ve yakın arkadaşlarımı üzülüyorlar bu sebeple sen de oy ver erkekler kapatılsın-irem

İmzala

AKSAÇLILAR DERNEĞİ "UYUŞTURUCUYA DEĞİL HAYATA BAĞLAN"

Son günlerde bir virüs gibi hızla yayılan ve özellikle gençlerimizi hedef alıp yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi ailelerinden, toplumdan ve yaşamdan koparan uyuşturucu madde kullanımının önlemesi konusunda sadece Devletimiz aldığı tedbirler yereli olmamakta her birey ve her duyarlı sivil toplum kuruluşları bu mücadeleye destek olmak zorundadır. Bizlerde AKSAÇLILAR DERNEĞİ olarak UYUŞTURUCU MADDE kullanımının önüne geçilmesi ve daha radikal tedbirler alınması konusunda bu imza kampanyasıyla, Vatandaşlarımızdan destek isteyip toplanan imzaları ilgili makamlara ulaştırma konusunda bir çalışma içine girdik. 1.sini Konak meydanında düzenlediğimiz ve Vatandaşlarımızın yoğun desteğini aldığımız etkinliğimiz 2.sini12.11.2022 Cumartesi günü saat 14.30 -17.00 saatleri arasında Bayraklı Sevgi yolu girişinde gerçekleştireceğiz. Her duyarlı Vatandaşımızdan bu konuda destek bekliyoruz.

STORYLERE KISITLAMA GELSİN

Duygu hocanın daraltıcı storylerinden bıktıysanız ve takipten çıkamıyor sanki büyü yapıldığını düşünüyor iseniz kampanyama destek olabilirsiniz

ABHEK | Ayberk Baburu Hadım Etme

Ayberk Babur'un soyunun devamının geleceğimiz açısından tehlike arz ettiği için bu konu hakkında tıbbi çalışmaların başlamasını istiyoruz.

Furkan Emirce AltF4 oynamasın

Daha fazla Acıbademe gitmek istiyorum lütfen siz de dur diyerek destek verin.

EREN DEMİRE BEYİN

ARAKDSALRA BU KAMPANYAMIZDA EREN DEMIRE BEYIN BEKLIYORUZ ARKADSALREVVET

UYUŞTURUCUYA DEĞİL HAYATA BAĞLAN

Son günlerde bir virüs gibi hızla yayılan ve özellikle gençlerimizi hedef alıp yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi ailelerinden, toplumdan ve yaşamdan koparan uyuşturucu madde kullanımının önlemesi konusunda sadece Devletimiz aldığı tedbirler yereli olmamakta her birey ve her duyarlı sivil toplum kuruluşları bu mücadeleye destek olmak zorundadır. Bizlerde AKSAÇLILAR DERNEĞİ olarak UYUŞTURUCU MADDE kullanımının önüne geçilmesi ve daha radikal tedbirler alınması konusunda bu imza kampanyasıyla, Vatandaşlarımızdan destek isteyip toplanan imzaları ilgili makamlara ulaştırma konusunda bir çalışma içine girdik. Her duyarlı Vatandaşımızdan bu konuda destek bekliyoruz.

Fatih Terim Ölümsüz Olsun

Fatih Terim’i sevenler olarak inananların dualarıyla inanmayanların ise dilekleriyle onu ölümsüzleştirmek. Ömürlerimizden ömür katmak. FATİH TERİM ÖLÜMSÜZ OLSUN.

selim sampı bıraksın

Seliminho'un samp platformundaki roleplay sunucularında oynamayı bırakması adına teşvik imza kampanyası.

Alp gündüzün 5 senelik saçları kesicez

Bu bizim için önemli saçlar artık çok kötü duruyo ve hemen kesilmesi lazım

İmzala

Diego Rossi mancıkla uruguay köyüne fırlatılsın