Sağlık

Duygu Köseoğlu şiddet görüyor

Karantine son!

Karantinin uzadilmasi insanlari chetin veziyyete salmagdan bashga bir shey deyil.

Dr. Ahmet Tanrıverdi görevinde kalsın

Dr. Ahmet Tanrıverdi yasaların kendine tanıdığı süre içerinde görevine devam etmelidir. Biz Adalılar olarak sağlık konusunda her zaman 2. Planda kalmışızdır. Ama her zaman yanımızda bize destek olan ve her konuda yardıma koşan terslemeyen adayıda adalıyı da iyi tanıyan güvenilir bir doktorumuz olan Ahmet beyin görevden alınmaması gerekmektedir. Kendisi çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra gelen her kişiye önce insan muamelesi yapmıştır. Onun bu özverili çalışmasına şimdi biz destek olmalıyız.

Morklar kaldırılsın

Bir gün insanlar ölecek.Morklar kapatılsın insanlar daha huzurlu yaşasın.

AVM’ler klimalar geri açılsın

AVM’lere klimalar geri açılsın! Hem müşteri hemde çalışanlar icin çok rahatsız bir ortam mevcut. Ya kapatın geri , yada temiz hava degil klimalar açılsın

5G'ye Hayır

Dünyamızın ve canlıların yok olmaması için 5G'YE HAYIR DİYORUM. YA SEN ?

5 G ye Hayır

ÇOCUKLARIMIZ VE İNSANLIK İÇİNBizlerin sevgisini kalplerini kazanmış olan Değerli Sağlık Bakanımıza sorumuz şudur ? 5 G teknolojinin toplumlara kolaylık sağlandığı açısından olumlu tarafı anlatılıyor. daha düne kadar besinlerimizin tohumlarıydı oynanan. şimdi ise kullanmaya mecbur bırakılmak istenen  dijital dünya adı altında ne yapılmak isteniyor . insanlğın şu andaki düştüğü durum küçük bir corona 19 virüs tüm dünyada silah teknorojilerinin önüne geçebilirken, biz neye önem verip neyi takip etmeliyiz .Dijital dünyada koku dahil sanal ortamda algılama hissi uygulamaya başlamış durumda Gercekten neler yapılmak isteniyor .? 5 G bazı avrupa ülkelerinde soru işaretlerinden dolayı durdurma kararı alınmışken Türkiye'de kurulması planlanan 5G teknolojisinin Tamda böyle bir zaman diliminde ,corona 19 virüs vehameti ortaya çıkmışken ,5G teknolojisinin  insan üzerinde etkileri neler olabileceği hakkındaki toplumumuzun ciddi şüphelerini ortadan kaldıracak bağımsız bilimsel bir çalışmamız varmıdır? Lütfen kamuoyuyla paylaşmanızı rica ediyoruz . Eger yoksa 5G nin acilen durdurulmasını ve bu konuyla ilgili bağımız  Akademisyenler tarafından arastırma çalışmaların başlatılmasını bekliyoruz, Çünkü bu durum corona 19 virüsünden daha önemli olduğunu düşünüyoruz.Bir çok ülkede Günümüze kadar bilim adamları tarafindan yapılan bağımsız araştırmaların hemen hepsinde ,Elektromanyetik Radyasyonunun hiç de güvenli olmadığını Aksine, kanserojen radyoaktif etkileri nedeni ile canlılar üzerinde ciddi zararlar verebileceği,Radyasyonun İnsanlar ve Tüm Canlılar üzerinde yaptığı olumsuz ciddi etkileriyle ilgili bir çok açıklamalar yapılmıştır. dünya üzerinde yeterince her şeyi yok ettiğimiz gerçeğini hatırlayarak , 5G nin bilhassa çocuklar ve hamile hanımlar için güvenli olduğu ispat edilene kadar ilerlemenin durdurulmasını istiyoruz .bizler gibi sizinde bu konuda hasas davranıp dünya üzerinde kalan tek masumiyet olan çocuklarımızı koruma inancında olduğunuza inaniyor ve size güveniyoruz. Herkese saygı ve selamlarımla .https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DkKaHF-02oTY&ved=2ahUKEwj_rrPGit_oAhWwyqYKHcFzDnYQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw3YYiwL9NauyHEtXLlMmVKUhttp://m.teknolojigundem.com/haber/5g-teknolojisinin-2-buyuk-tehlikesi-radyasyon-ve-guvenlik-acigi/1463295https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/teknoloji/bazi-ulkeler-5g-kullanmak-istemiyor-sebepleri-ise-sasirtici-6147493https://tr.euronews.com/2020/01/14/5g-teknolojisi-hakkinda-bilmemiz-gereken-2-buyuk-tehlike-radyasyon-ve-guvenlik-acigi

İmzala

Eczane kapanış saati yeniden duzenlensin

Eczane kapanış saatini 18.00 yapılması için tüm herkesi imza kapmanyasina desteğe bekliyoruz

BAYRAM DA SOKAĞA CIKMA YASAĞI 81 İLDE OLSUN

Sağlıkçı atama

Bu covid sürecinde evimizde oturmak istemiyoruz bizde alanda olmalıyız

Sağlıkçılara konaklama hizmeti uzatılsın

Pandemi süresince bu hizmet devam etmeli..Türkiyede bir vaka kalana dek bizler risk altında olmaya devam edicez

Bedelli Askerlikte Uzaktan Eğitim

Bu bir sağlık konusudur.Yurtdışında Türk vatandaşlarına uzaktan eğitimle yapılan askerlik verildiği gibi bu mücbir sebepte bize de aynı sistem uygulanmasını istiyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece yurtdışında uygulanan sistem, ülke içinde yaşayan bizler/vatandaşlar içinde uygulansın istiyoruz.40.800 kişi olarak, Covid-19 riski devam ediyorken bu risk alınmamalı. Geçtiğimiz bu zor dönemde iş yerlerimizi kapatmak, işlerimizden olmak, eğitimimizden geri kalmak üzereyiz.Bedelli Askerlik sistemini tercih ettiğimiz için, mağdur olmayı hak etmedik. Biz bu ülkenin bir vatandaşıyız. Bu ülke için üretim yapan, bu ülke için vergisini veren vatansever bir toplumuz. Biz ülkemiz için çalışmaya devam etmek istiyoruz.Bedelli Askerlik kapsamında Uzaktan Eğitim verilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

${ item.date }

${ item.name }