Sağlık

Murat Metehan Uslu İçin

Murat Metehan Uslu Adında Bir Çocuğum Var Ve Onun İçin Tedavi Parası Toplamamız Gerekiyor Lütfen Yardımcı Olun.

EFE SUNUCUDAN ATILSIN

EFE(northshield) sunucudan atılmasını istiyorsan imzala

Əngelli Xanıma dəstək kampaniyası

5$ toplama dəstək

GÜLFEM SİGARAYI BIRAKSIN

Hemen imzala ve Gülfem'lerin daha yeşil bir doğaya dönüşmesini izle! Sesime ortak ol!

Əngəlli Yılmaz Xanksiyevə 30q dəsdək kampanyası

Əl ayaq yeriməde çətinlik çəkir xahiş edirəm Herkes ne imkan çatır göndərsin

Tolga akıl sağlığını kaybetmesin

Tolga Evciler’in yaşamakta olduğumuz transfer döneminde hem mental hem ruhsal olarak kendini kaybetmemesi için imza verin. #DayanTolga

İmzala

Baykan devlet hastahanesi çocuk doktoru sıkıntısı

Baykan ilçe devlet hastahanesinde tek çocuk doktorunu 1 aylık süreyle il eğitim araştırma hastahanesine çekilmesi üzerine baykan devlet hastahanesine 1 ay boyunca çocuk doktorunun olmaması, hastaların 47 km uzaklıktaki siirt iline gitmesi, hastaların mağdur olmasına yol açmıştır

Sigaranın Üzerindeki Resimleri Kaldırtmak

Sigaraların üzerindeki resimlerin mide bulandırıcı olduğunu düşünüyorum. Sigaranın zararlarının böyle gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Zamlar ne kadar gelirse gelsin herkes içmeye devam edecek fakat içmeyen insanların bu fotoğraflar yüzünden midesinin bulanmasını doğru bulmuyorum. Fotoğrafların kaldırılmasını düşünüyorum.

Lolayda memleketine dönsün

İçerik çok açık

KARABÜK 'E DEVLET HASTANESİ İSTİYORUZ

Artan nüfus ile birlikte, Kastamonu ve Bartın gibi civar illerden de Karabük'e hasta gelmesi sebebiyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi artık yetersiz kalmıştır. Yaşanan yoğunluk sebebiyle MHRS randevusu bulmakta zorlanma, MR, Ultrason gibi tetkiklerde çok ileri tarihlere randevu alınabilme gibi sorunlar yaşanmaktadır. Ayrıca artan iş yükü Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımızı yıpratmakta ve hasta ile gergin anlar yaşamasına sebep olmaktadır. Bu durum hem sağlık çalışanlarımızı hem de vatandaşlarımızı olumsuz etkilemekte ve yararlı bir tedavi alma sürecini engellemektedir. Hastalarımızın sağlık hizmetinden etkin, verimli ve hızlı faydalanabilmesi ve sağlık hizmetini alırken sorun yaşamaması için Karabük'e devlet hastanesi istiyoruz.

Yerli tuvalet İstiyoruz

Selamun aleyküm Türkiyemizde hangi havaalanı, petrol yada otele gitsek artık neredeyse hepsi kültürümüze ve sağlığımıza uygun olmayan alafranga yani oturaklı tuvaletler ile donatılmış bulunmaktadır.Alafranga tuvaletler hem sağlık hem de temizlik açısından zararlı ve en az bin yıllık geçmişimize aykırıdır. Öte yandan adı geçen umumi yerlerde alaturka diye adlandırılan ve atalarımızdan göregeldiğimiz hem sağlığımıza faydalı hem kültürümüze uygun olan tuvaletler bulunmamaktadır. Bir çoğumuz bazı petrol veya otellere ya da havaalanlarına girdiğimizde tuvalet ihtiyacımız bu yüzden ertelemekteyiz.4729 numaralı İşyeri açma kanununun ilgili umumi kullanım yerlerinde en az yüzde 50 oranında alaturka tuvalet bulundurulması gerekliliği eklenmelidir.

ENGELLİ ZERO

OĞLUM EMREAŞÇI OĞLUNUN KISIRLAŞTIRILMASINI İSTİYORUM