Sağlık

Hasta çocuklar

Hasta çocuklarımız iyilessin

Kardeşimin ilaçlarına gücüm yetmiyor

4 yıldır işsizim ailem yok kardeşim hasta sigorta karşılamıyor yetişemiyorum kardeşimi kaybetmek istemiyorum lütfen yardım eli uzatın TR59 0001 0001 5874 1733 0150 01

Öö

Erenin kafasını koruyalim

Bu öylesine trool bir kampanyadir aldırış etmeyinizAsude erenin kafasina vurduğu için IQ seviyesi düşüyor cellat baba diye gezicek lütfen dur diyelim.

Sma Hastası Lina İyileşsin

45 günlük iken sma tip1 teşhisi koyulan 13 aylık lina çulha’nın dubaide ki ilacını alması için sizinde desteklerinize ihtiyacımız var

Firdevsi sınıftan atalım

Firdevsi sınıfında istemeyenler ve rahatsız olanlar buraya destek olun firdevsi siktir edelim

Mustafa 105 e gelmesin

Mustafanın 105 ten ayrılması için kampanya başlamıştır

Erzurum'a Özel Hastane İstiyoruz

"Sen de boşluğu tamamlamak için bir imza at" Erzurum merkezi 500bin, ilçeleri ile birlikte ise toplamda 900bine yakın bir nüfusa sahip lakin mevcut özel hastanenin hizmet dışı eğilimleri burada yaşayan vatandaşların isteklerini karşılayamamaktadır. Rekabetin olmadığı yerde istediği gibi davranan kurum ve kuruluşların bu gidişatına artık bir dur demeli ve doğunun sınırtaşı olan Erzurum'un da batıdaki diğer iller gibi özellikle sağlık alanında yeni kuruluşlarla tanıştırılmasının önü açılmalıdır. Hadi Erzurumlu !! Sen, ben yok "BİZ" var. Sen de hak ettiğin değeri görmek istiyorsan bu kampanyaya destek ol ve özel sağlık alanında ilimize gelmesini istediğimiz kurumların sesimizi duymasına yardımcı ol ve MEDICANA-MEDICAL PARK VE ACIBADEM gibi özel sağlık kuruluşlarının şehrimize gelerek rekabete ortak olmasını sağla.

İnsan hakları

İnsanların akil sagligi icin sarisin 1.63 tcsi 326 ile baslayan tel no su 3352 ile biten biraz komik biraz toxic kizlar kapatilsin.

${ item.date }

${ item.name }