İnsan Hakları

Tiktok yasaklanmasın

Emekler gitmesin

İmzala

Tiktok kapanmasın isteyen SİLSİN!

Tiktoku seven milyonlarca insan var sadece ben veya Bi kaç kişi değil milyonlarca kişi ve bu milyonlarca kişiyi tiktok tan mahrum bırakmaya hakkınız yok siz veya çocuklarınızın tiktok kullanmasını istemiyorsanız silin milyonlarca insanı üzmeyin binlerce kişi seviyo tiktoku ailesi olan var bizi ayırmaya hakkınız yok biz orda aile kurduk biz. Bi aileyiz ve ailemizi ayırmaya hakkınız yok! O yüzden tek istediğimiz şey tiktokun kapanmamamsı

#FREEONURCİMKE

Onur Çimke adlı şahıs facebok denilen sanal ortam da tanınmaktadır. Onun adını kullanarak çeşitli yerlerde eylemler ve hakaretler edilmekte. Bu kişi suçsuzdur ve buna inandığım için bu imza kampanyasını başlatıyorum. #FREEONURCİMKE

TİKTOK KAPATILSIN!

Hindistanda bir adamın kadının yüzüne kezzap dökerek tiktok video içeriği oluşturması Hindistan'da büyük tepkiye yol açtı. Böylelikle "Tiktoka 1 yıldız ver" harekatı Hindistan'da başladı.TİKTOK KAPANSIN İSTİYORSAN SENDE İMZALA.

Amkanimecisi için Mudae Botu

Biz Amkanimecileri olarak özgürce $w atmak ve "karı"(waifu) bulmak istiyoruz.

İmzala

Bedelli askerlik uzaktan eğitim ile olsun

Bu bir sağlık konusudur.Yurtdışında Türk vatandaşlarına uzaktan eğitimle yapılan askerlik verildiği gibi bu mücbir sebepte bize de aynı sistem uygulanmasını istiyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece yurtdışında uygulanan sistem, ülke içinde yaşayan bizler/vatandaşlar içinde uygulansın istiyoruz.40.800 kişi olarak, Covid-19 riski devam ediyorken bu risk alınmamalı. Geçtiğimiz bu zor dönemde iş yerlerimizi kapatmak, işlerimizden olmak, eğitimimizden geri kalmak üzereyiz.Bedelli Askerlik kapsamında Uzaktan Eğitim verilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

Arven'de galeriler açılsın

Albertyne daşağını yiyim aç

Arven'de galeriler açılsın

Albertyne daşağını yiğim aç

Doğu Türkistanlıların toplama kamplarından çıkarılması

Esselammünaleyküm arkadaşlar, Doğu Türkistan lı kardeşlerimizin can, mal,din olarak güvende olmasını sağlamak için bu kampanyaları başlatım. Dinleri yüzünden işkence ve hakarete maruz kalıyorlar.sizden isteğim bu kampanyayi imzalamanız ve Doğu Türkistantanlı kardeşlerime destek olmaniz ve yetkililer sesimizi duyurmak!!!

İmzala

Tiktok kapatılsın aile düzeni için

Tiktok acil kapatılsın aile kavramı için

İmzala