İnsan Hakları

İdam cezası istiyoruz!

Ülkemizde son yıllarda gittikçe artan kadın cinayetleri ve kadına şiddeti son buldurmak adına bi şeyler yapmak için çabalıyorum ve sizden de bu desteği bekliyorum. Maalefes ki ülkemizde cinayet,tecavüz,şiddet ve benzer pek çok suçun cezası gerektiğince caydırıcı değil ve bu vahşet verici olaylar gün geçtikçe artmaya devam ediyor,bu vahşete dur demek için tüm imkanlarımı kullanıyorum ve sizden de bu çabayı bekliyorum birilerinin bi şeyler yapması lazım artık Türkiye yaşanacak bi yer olmaktan çıkıyor bu şartlar altınd nereye kadar gidebiliriz ki? Emine Bulut’u 10 yaşındaki kızının önünde vahşice katleden Fedai Baran adlı katilin idam cezası almasını ve bu olayların son bulmasını istiyoruz.

İdam İstiyoruz

Kadına şiddet yine can aldı! Kırıkkale'de yaşanan kan donduran cinayette Emine Bulut, 4 yıl önce boşandığı eşi Fedai Baran tarafından defalarca kez bıçaklandı, olay anında Emine Bulut'un yanındaki 10 yaşındaki kızı F.B.B'nin annesini o halde görüşü ve "lütfen ölme anne" diye haykırışı herkesi hüzne boğdu.

İmzala

Kadına Şiddete Göz Yumma!!

Emine Bulut..., Özge Can Arslan...Ve daha niceleri...Bu kadınların özgürlüğü olmalıydı. Birisi kocası tarafından bıçaklanmamalıydı, diğeri işkenceler görmemeliydi. Ama ne oldu, hepsi kadına şiddete kurban gitti...Emine Bulut, kocası tarafından boğazından bıçaklandı. Yanında ki 10 yaşındaki kızı "anne ölme!" diye çığlıklar atarken, diğer insanlar kaçıyordu. Ne oldu o kadına? Öldü tabii ki de. O çocuğun psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Annesi öldü, o mahvoldu. Siz kaçtınız ama?Sizin bu kampanyaya attığınız bir imza, belki de bir kadının hayatını kurtaracak, özgürlüğü olacak.

EMINE BULUTUN SESİ

IDAM ISTIYORUZ

Emine Bulut

Kadına şiddette sessiz kalmayalım suçlular ağır ceza almalı

Gratex bize şifreyi ver!

10 imzaya ulaşırsak Gratex bize şifreyi verecek. Haydi, sen de destekle!

Bayan bekçi alımı

Bayan bekçi alımı istiyorum

İmzala

Yaşam şekliniz yüzünden çocuğunuzun elinizden alındığını düşünün....

Ona ulaşabilen bütün gençlere yardım eden bir abi düşünün, sevgili eşiyle beraber yıllarca sistemden uzak Muğla’nın Ula ilçesinde karavanında yaşamını sürdüren, takı yaparak geçimini sağlayan, hayatının temelinde sevgi yatan bir adam. Yıllarca eşiyle beraber yaşadığı adadan def edilmiş. Şimdiyse iki tane kızı var ve tek isteği onları okula göndermek iken Karavan hayatını devlet kabul etmediği için çocuklarını elinden almak istiyor. Ne para ne de eşya, sadece imza ile buna engel olabiliriz. Şu hayatta en önemli şey ailedir. Ne olursak olalım ailelerimiz için canımızı veririz. Sizden desteklerinizi bekliyorum. Necdet abinin kızlarının elinden alınmaması için sadece bir imza onların hayatına ışık tutacak. Haydi gençler, anneler, çocuklar, büyükler... yüreği güzel her insana sesleniyorum, sizleri bekliyorum...

RTÜK NETFLİX ime DOKUNMA

RTÜK ün NETFLİX E SINIRLAMA GETİRMEMESİ İÇİN İMZA TOPLUYORUZ

ÖZEL BANKA 11 YILIMI YEDİ

TOKAT'ın TURHAL ilçesinde Özel bir bankada mobing baskıya daha fazla dayanamayıp gişenin camına sinirden vurdum ve kırıldı.Kırıldı kırılmasına da benimde beleğim iki yerinden kırılmıştı çok sürmedi 15 gün içerisinde iş hakkım fes ve tazminatsız şekilde işten çıkarıldım. Buraya kadar her şey normalmiş.Yine aynı banka Ordu şubesinde bir bayan Çıplak fotoğraflarını Bankanın wc sinde çekip SAMSUM BÖLGE MÜDÜRÜNE Y:Ö isimli şefine gönderiyor ve bu olay ORDU HABERLERİNE düşüyor .ŞİMDİ SORUYORUM TÜM TÜRKİYE HALKINA MOBNG UYGULANMASINDAN DOLAYI YAPILAN BİR SİNİRLE KIRILAN CAM YÜZÜNDEN NE BİR UYARI NE BİR KINAMA NEDE BİR TAYIN OLMADAN DİREK İŞ HAKKIM VE TAZMİNATSIZ FES EDİLMESİ Mİ YOKSA PERSONEL İLE BÖLGE MÜDÜRÜNÜN AHLAKSIZ RESİMLERİ  Mİ. BÖLGE MÜDÜRÜNÜ EMEKLİ  EDİYOR BANKA YÜZ KIZARTICI SUÇTAN. BEN İSE HALEN İŞ BULAMIYORUM.HAK VERİN VE İMZA KAMPANYAMA DESTEK VERİN;SAYG.

#ülkemdesuriyeliistemiyorum

Gerek insan hakları fakir kesim vatandaşın insan hakları olsun usulsuzce gasp ediliyor ve bir çok kişi böyle dusunuyor gerek işsizlik olsun iş verenin gayrimeşru kââr ettiği apk.açık suriyeliler afganistanlılar hiç bir şekilde sigorta kabul etmiyorlar ve asgari ücret ten oldukça fazla maaş alanı bile var eski kesimlerinde bu fake (sahte; göçmenlerin memleketlerine dönemlerinden yana olduğu taktirde yeni kesim yeşil şafak suriyeliler ve Afganlar ülkemizde cennet hayatı yaşadıklarını dile getiriyorlar ve açıkçası kendi ülkelerini satıp kaçan provokatör ve acınası insanlardir gerek iç savaşın tetikleyicisi olmakla birlikte TC lere ağır hakaret içeren pankartlarla tarihi ileri atılmış bir eylemlem gerçekleştirdiler ve ülkücülerle polis arbede yaşadılar ve bu yüzden #ülkemizdesuriyeliistemiyoruz

Sağlık Bakanlığının Dikkatine!

KADIN DOĞUM POLİKLİNİKLERİNDE MUAYENEHANE İÇERİSİNDE HASTA GİYİNME KABİNiN OLMASINI TALEP EDİYORUM.Bir hanım olarak ; sağlık memurları ve içeriye giren başka hastaların olduğu bir yerde sadece perdenin yeterli olmadığını görmüş , bir giyinme kabinin ihtiyaç haline geldiğini fark etmiş bulunmaktayım.Bu ihtiyacın giderilmesi hâlinde hastaların mahremiyeti ve sağlık memurlarının çalışma şartlarının iyleşeceği kanaatindeyim.

${ item.date }

${ item.name }