Hayvan Hakları

Sokak hayvanları mama yardımı

Öncelikle destek veren abilerime ablalarıma ve küçük kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum mahallemde çevremde bulunan 20den fazla aç köpekler için mama alacağım isteyene her türlü resim atarim

Köpeğimi Geri İSTİYORUM

Köpeğimi Bahçemizden Çaldılar Ve Hiç Bir Şekilde Ulaşamıyorum 1 Aylıkken Bulduğum Çivili Sopayla Dövülüp Tuz Ruhu Atılmış Olan Köpeğime Lady İsmini Verdim 1 Yaşına Kadar Ben Büyüttüm Yayla Evinde Sadece Havladığı İçin İmza Toplayıp Bizi Aradılar Bize Belediyeden Ekip Geldiğini Ve Köpeğin Alındığını Söylediler Ancak Kamera Kayıtlarınad Köpeğin 15:01:22 De Kucaklanarak Kapıdan Alınıp Araca Kapatıldığıı Saat 16:10:58 E Kadar Aracın İçinde Kladığını Ve 16:13:38 De Aracın Hareket Ettiğini Net Bir Şekilde Görebiliyoruz Köpeğimin Şu Anda Nerede Olduğunu Ne Yaptığını Üşüyüp Üşümediğini Aç Olup Olmadığını Susuz Olup Olmadığını Yatack Yerinin Olup Olmadığını Bilmiyorum Şu Anda Kalbimin Bir Parçası Yok Oldu Köpeğimi Geri İstiyorum Onlar Mahkemede El Birliği İle Atılan 12 İmzayı Sunacaklar Bana Destek Verirseniz Sevinirim Lütfen Köpeğimi Almamda Bana Yardımcı Olun O BİR KÖPEK DEĞİL BENİM ÇOCUĞUMDUR.

ARDA STOP SIMPING AMK

18 yaşındaki Arda Budak Erbudak o kadar fazla simpliyor ki güvenliğimizden endişe duyuyorum, lütfen yardımcı olun.

hayvana şiddeti kınıyoruz

bu kampanyadaki amacım hayvanlara destek olup sesimizi tüm dünyaya duyurmak ve belki sizin bir imzanızla başarıcaz

İmzala

KÜRT HARUN VE SEBAHATTİN TÜRKİYEYİ TERK ETSİN!!!!

TÜRK - KÜRT KARDEŞTİR AMA BUNLAR HAKİKİ KÜRT OROSBU COCUKLARIDIR!!!!

Emreye PC Alınsın

Amına kodumun cocugu bizi tekkite hapsetti pc alınsın artık destek cıkın arkadaslr

Enes yasuo oynamasın

Enes'in Yasuo oynaması gerek mental gerek fiziksel olarak çevresindekilere zarar verdiği için buna bir dur demenin vakti geldi.

emiri gruptan atalım

emiri gruptan atmak icin size ihtiyacımız var

İmzala

TRT payı değiştirilip sokak hayvanları fonu oluşturulsun

TRT fonu adı altında her ay toplanan vergi iptal edilip yerine sokak hayvanları Ve hakları için kullanılacak yeni bir fon oluşturulsun. Her ay verdiğimiz TRT payı cüzi bir miktar olsada milletimize hiçbir faidesi yoktur. Onun yerine sokak hayvanları için bir fon oluşturulup bu para ile bütün sokak hayvanlarına sahip çıkılabilir hatta her fatura dan bu fona on tl aktarılsa sokak hayvanlarının bütün temel ihtiyaçları ve bakım sağlık gibi birçok haklarını fazlasıyla karşılayabiliriz. Gelin hep birlikte hayvan arkadaşlarımıza sahip çıkalım

İmzala

TRT payı sokak hayvanları fonu Olarak değiştirilsin

Hayvanların haklarına dokunma

Şişli'de sokak hayvanlarının manasını çöpe atan kadın ile hayvanları besleyen kadın tartıştı.Şişli Feriköy'de meydana gelen olayda bir binaya yaşayan Meryem Y, evine "pire" bastığını iddia ederek sokak hayvanlarının beslenmesi için konulan mamaları, kaplarıyla beraber tek tek çöpe attı. Kadının bu hareketini gören binada oturan ve sokak hayvanlarını besleyen başka kadın duruma tepki gösterdi. Sokaktaki kadınla tartışan binadaki kadın, mamaları çöpe atamayacağını ve yasa gereği sokak hayvanlarının beslenme hakkının olduğunu hatırlattı. Ancak uyarılara aldırış etmeyen kadın tüm mamaları çöpe attıktan sonra eldivenlerini de çöpe attı.Her canlının beslenme ve barınma hakkı vardır. Bu hakları ihlal etmek suçtur ve hiçbir suç cezasız kalmamalıdır. Sesimizi duyuralım. Gereği yapılsın.

edaya göt ve meme

her imza edaya bir göt bir meme

${ item.date }

${ item.name }