Eğitim

2022-2023 Bahar Dönemi Kartografya 1 Dersi Açma Talebi

Geçtiğimiz 2021-2022 güz döneminde, Kartografya 1 dersinden başarısız olan öğrenci sayısı bir hayli fazla olmuştur. Bu durum seneye alttan alacak öğrenciler için zorluk oluşturmaktadır. Bu duruma çözüme ulaştırmak için 2022-2023 güz döneminde Kartografya 1 dersinin yeniden açılması için talepte bulunuyoruz.

Okulumuzu geri istiyoruz

OKULUMUZU GERİ İSTİYORUZMahallemizde yıllardır öğrencilerimize eğitim hizmeti veren VASFİ ÇOBAN İLKÖĞRETİM OKULU "depreme dayanıklı değildir" tespiti ile 2015 yılında yıkılmış ve güçlendirilmiş olarak tekrar aynı yerinde eğitime hizmet verilme sözü verilmiştir. Yıkılan okul mağduru öğrencilerimiz çevre okullara dağıtılmıştır. Öğrencilerimiz dağıtıldığı okullarda sınıf mevcudunu aşmasından kaynaklanan eğitim yetersizliği ve misafir öğrenci pozisyonuna düşmesi çocuklarımızı psikolojik olarak olumsuz etkilemektedir. Bizler Çağlayan Mahalle sakinleri olarak VASFİ ÇOBAN İLKÖĞRETİM OKULUMUZU TEKRAR YERİNDE GERİ İSTİYORUZ.BU NEDENLE İMZA KANPAN YASI BAŞLATIYORUZ

ezgierdogan054@gmail.com

dsfgagadgdasgdsgdagadg

adgdsagadsgasdgadgadgasdgadsg

Final Sınavları Online Olsun

Artmakta olan Covid-19 vakaları nedeniyle; Online (çevrimiçi) işlenen derslerimizin final sınavlarının da online olmasını istiyoruz. Gereğini arz ederiz.

DENEME

Eğitimde online isteyenler dersi geçmek için ağlayanlardır !!

Sınavları Online Olsun

Online Derslerin Sınavını Online Olsun

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencileri olarak COVID-19 vakalarının artması sebebiyle online derslerin sınavlarının yayılımı en aza indirmek adına online olmasını talep ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Odsoo

OMÜ UZEM Final Sınavları Online Olsun @omurektorluk @omuuzem @TCSamsunValilik

Bulaşıcı virüsün süratle yayıldığı şu zamanda; uzaktan eğitim alan öğrencinin sınavlar için de uzaktan eğitime dahil olması gerekir.En önemli sebep ise; sınav için gelecek olan öğrencilerin Türkiye'nin bütün şehirlerinden sadece sınav için okulun bulunduğu şehre gelmek durumunda kalmasıdır. Dikkat edilecek husus, bu öğrenciler söz konusu il sınırları içerisine sonradan dahil olmakta bu da virüsün yayılma riskini daha da arttırmaktadır. Şahsımca, bir kişinin bile bu sebeple zarar görme olasılığı; bu sınavların online şekilde yapılması için gerekli bir sebeptir.

#CihatKisaGörevdenAlinsin

Hz. Isa (as) ve Hz. Meryem Validemizeiftiralar atan bu kigiDEÜ ilahiyat Fakültesinde ögretimgörevlisi ve Dekan yardimcilig yapiyor.Bu haddini bilmez utanmaz,ivedi bir gekilde görevden alinmali.#CihatkisaGörevdenAlinsin BaşliginaTepki ve Desteklerinizi Bekliyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Finaller Online Olsun

Omicron varyantından ve covid-19 hastalığından korunmak, ailemizi ve kendimizi riske atmak istemiyoruz. Bu nedenden dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde online eğitim ve sınavların online yapılması istiyoruz .

${ item.date }

${ item.name }