Eğitim

Doktor Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi Yıkılmasın

Lisemizin yıkılmasını istemiyorum.

Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi YIKILMASIN

Okulumuz Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi yıkılıp yerine Belediye'nin otoparkı yapılacaktır.Biz eğitimimize Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesinde devam etmek istiyoruz, yıkılmasını istemiyoruz. @06Ramazasimsek @ziyaselcuk

İlkokul

On iki yıldan beri ikamet ettiğim Mahallemizin bir ilkokul eksikliği var.Mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir semt haline getirebilmek için ikili eğitim sisteminden kurtulup, tam gün eğitim sistemine geçilmesi ,geleceğimiz in teminatı olan yavrularımızın iyi ve kaliteli bir eğitim almasıyla olacaktır.Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Tətilin uzadılması

21 yanvar başlayacaq olan dərslərin daha uzaq bir tarixə keçirilməsinə,tətilin uzadılmasına razısınızmı?

Dərslərin Başlama Tarixi

Dərslərin Başlama tarixi

İmzala

Otizmli bireylerin topluma entegre edilmesi

Otizmli öğrencilerin diğer öğrenciler ile aynı sınıfta ve eşit eğitim almasını sağlamak. Çünkü eğitim onların en temel hakkı ve kimse bundan onları mahrum bırakamaz.

İmzala

2019-2023 xaricdə doktorantura təhsili ilə bağlı dövlət programının son müraciət tarixi bir həftə uzadılaraq 17 yanvar tarixinə keçirilsin.

2019-2023 Xaricdə doktorantura təhsili ilə bağlı dövlət proqramının son müraciət tarixi 10 yanvar 2020-ci ildir. Lakin əksər universitetlər bahar dönəmi üçün yekun nəticələri yanvarın 20- sinə kimə açıqlamaqdadır. Bu baxımdan bu programda iştirak etmək istəyən bir çox tələbələr universitetlərdən qəbul məktubunu yanvarın 10-u tarixindən sadecə 5 veya 6 gün gec almaqla dövlət programına müraciət etmə imkanını qaçırmış olacaqlar. Bu səbəbdən dolayı dövlət programına müraciət tarixinin son günü ilə universitetlərin bahar dönəmi üçün yekun qəbul nəticələrini elan etdiyi ortalama zaman dilimi üst üstə düşərsə bu tələbələr üçün daha məqsədəuyğun olacaqdır. Bu baxımdan dövlət proqramının müraciət tarixinin müddətinin ortalama olaraq bir həftə uzadılmasını xahiş edirik.

İmzala

Dumlupınar uni akademik takvim değişikliği

Akademik takvim değişikliği

Yataksız Yatılı Okul

Fatih İbni Sina Anadolu Lisesi Blok derslerin kaldırılması sonucu öğrenci çıkış saati 1 saat ileri alınmıştır.  Saatlerinin uzaması öğrenci ve velilerin büyük sıkıntıya düşmesine sebep olmuştur. 19:50 olan saatin bile çevre ulaşımının sorun olurken 20:50'ye uzatılması durumu hem öğrenci hemde veliler için büyük bir sorun haline gelmiştir . 20:50'de çıkan öğrenci en erken evine 21:15 ve mesafeye ve ulaşım vasıtısana göre 21:50'yi bulmaktadır. Haliyle öğrencinin ders çalışma süreside çok kısalmıştır. Hiç bir sosyal aktivitesi ve kendine ayıracak zamanı kalmayacaktır.Tekrar Blok derse geçilmesini talep ediyoruz. Acilen konu ile ilgili yeni bir yapılanma yapılmasını rica ederiz.

Fencilerin Hakkı 5.000 Kontenjan

Yaşadığımız teknoloji çağında bilimin ve fenin önemi her geçen gün artıyorken, daha fazla düşünen, araştıran, sorgulayan bir nesil yetiştirmek için Fen Bilimleri öğretmenliğine verilen önemin artmasını talep ediyoruz. Fen Bilimleri Öğretmenliğinin 5.000 kontenjanı hakettiğini düşünüyoruz ve talep ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }