Eğitim

İmzala

Süleyman Demirel Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölümü Kampüsünü Merkeze Aldırın

Kampüsün Merkeze Alınması İçin Başlıca Sebepler1- Merkezdeki bir apartta ikamet eden öğrencinin, 1+0 bir evin kira fiyatına minimum 800 TL ödemesinin yanında, Keçiborlu'ya gidiş-dönüş servis ücretine de günlük 16 TL ödemesi sorunsalı.2- Merkezden Keçiborlu ilçesine herhangi bir kartlı şehir içi otobüsün yolculuk yapmaması. Onun yerine aralıklarla gidiş-dönüş yapan ve ücreti aşırı fazla olan otobüslerin kullanılması.3- Hazırlık dahil edildiğinde 5 sene okuyacağımız bölümü, şehrin merkezi yerine kırsal bölge olan Keçiborlu ilçesinde okumak. Ve bu ilçenin merkeze 30 dakika uzaklıkta olması.4- Bölüm derslerini işleyeceğimiz Sivil Havacılık Yüksekokulu binasının kampüse benzer herhangi bir bahçesi veya yerleşim alanı bulunmaması. Bu durumdan dolayı ders aralarında yapabileceğimiz tek aktivitenin bahçede bulunan çardakta vakit geçirmek olması ve bu durumun ders motivasyonunu düşürmesi.5- Okul bitiminin ardından, merkeze dönmeden önce Keçiborlu ilçesinde yapılabilecek hiçbir modern aktivite bulunmaması.6- İlerideki iş hayatımız göz önüne alındığında, işveren tarafın ufak çaplı araştırması sonucu bir lisans bölümünü bir şehrin ilçesinde okuyor olmamızdan kaynaklanan iş bulma sorunu.7- Bölümümüz derslerinin Hukuk Fakültesi bünyesi altında bulunmasına rağmen Keçiborlu'da işlenmesi planlanmıştır. Bunun sebebi Süleyman Demirel Havalimanı'na yakınlığı olarak gösterilmiştir. Ancak merkez kampüs ile havalimanı arası 20 dakika, Keçiborlu ile havalimanı arası 15 dakikadır. Bütün bu sebepler ve Havacılık Yönetimi bölümünün teknik işlerle ilgisi olmamasından dolayı, bölüm derslerinin merkez kampüste işlenmesini istiyoruz. Fikir Sahipleri Ahmet ÖZTÜRK Berkay CAN Fikri İLGÖZ Muhammed SEYİTHANOĞLU Oğuzhan ÖZYILMAZ

Kırıkkale Üniversitesi 2020- 2021 yılı Mezuniyet Töreni

2020-2021 yılı mezun öğrencileri olarak okulumuzun mezuniyet töreni yapmasını istiyoruz.

Mezuniyet

Mezuniyet istiyoruz !Kastamonu Üniversitesi Bankacılık ve finans bölümü olarak Mezuniyet yapılmasını istiyoruz.

''VİZE-FİNAL SONUÇLARININ AÇIKLANMASI İÇİN 2 HAFTA ÜST SINIR ŞARTI GETİRİLSİN''

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ olarak bu kampanyayı oluşturuyoruz ÇÜNKÜ :-Herkesin bulunmaktan zevk aldığı ,tüm paydaşların sesini özgürce duyurabildiği , adalet-eşitlik gibi kavramların bir araç değil amaç olarak özümsendiği bir eğitim ortamının oluşmasında ''HUKUKÇU ADAYLARI'' olarak sorumluluklarımızın olduğunun farkındayız.-Tüm öğrenciler ve üniversite personeli için alışması oldukça zor olan bu pandemi sürecinin dezavantajları olduğu gibi avantajlarının da olduğunun farkındayız. Bu avantajlardan belki de en belirgini sınavlar için gerekli dökümanlara, sınav kağıtlarına/dosyalarına ekstra bir şey yapmadan ulaşılabiliyor olunması. Özellikle Hukuk Fakültesi gibi düzenli/kapsamlı bir eğitim-öğretim planı isteyen bir fakültede her anlamda rahat bir çalışma ortamının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz.-Henüz yeni kurulan ve ilk mezunlarını birkaç yıl öncesinde vermiş olan fakültemizin ''fakülteyi oluşturan tüm yapıtaşları için'' kuralları net ve daha sistemli bir yapıya kavuşmasını istiyoruz.-Hali hazırda bütünleme sınavlarını gerçekleştiren ve gelecek haftalarda yaz okulunu başlatacak olan üniversitemizde ''bilgi-donanımlarından asla şüphe etmediğimiz'' hocalarımızın sınavları daha makul sürelerde okuması gerektiği kanaatindeyiz.Bu talebimizin uzaktan eğitim sürecinde bilgisayara/teknolojik aletlere ulaşmakta güçlük çeken, tatil-staj-iş planlamasını buna göre yapacak olan tüm öğrenciler için olduğunun unutulmamasını diler;pandeminin ardından yüz yüze gerçekleşecek eğitim-öğretim döneminde ''ders dışı'' faktörlerin en aza indirilmesi amacıyla; gereğinin yapılması hususunda taleplerimizi, Üniversite Dekanlığı'mıza arz ederiz.

İmzala

Batman ÜNİVERSİTESİ öğrencileri bir türlü düzenlemeyen sisteme çare arıyor

Batman ÜNİVERSİTESİ öğrencileri olarak yaşadığımız alt yapı teknik probleminden bıktık. Sınav takvimi iki hafta önce açıklandı. Alt yapı kontrolünü sınavlardan önce yapılıp sınav günü erişime hazır hale getirilir. Ama maalesef bizim sistem nedense sınav günü bakıma alındı ve cumartesi pazar günü olacak sınavlarımız ileri bşr tarihe ertelendi. Mezun seviyesindeki öğrencilerin kpss stresi halihazırda varken birde zamanında yapılamayan derslerin sınav stresi de eklendi. Alt yapı sistemimizin kötü olduğu herkesçe aşikarken buna rağmen hala da sınavlarımızı eş zamanlı yapıp çok az süre veren hocalarımız var. Lütfen bu mağduriyetleri göz önünde bulundurup gerekenin yapılması için kanpayayı imzalayın.

İmzala

Eğitim Sistemi Değişsin Yoksa Hİçbir Veli Çocuğunu ÖSYM'nin Yaptığı Sınava Göndermiyecek Yapsınlar Bakalım Sınavı Öğrenci Olmadan

Arif Sultana Cariye Bulma

Arif Sultana cariye bulma kampanyası

Müj gitmesin

Müj Adana dan gitmesin

Sınavlar ertelensin (!)

Arkadaşlar ben sınavlardan bıktım özellikle matematikten gidiyorlar matematiğe 20 soru ekliyorlar coğrafyaya 10 soru... Coğrafya en sevdiğim derslerden birisi gidin matematik zaten herkesi zorluyor bide üzerine 20 soru koyuyorsunuz Allah'ım...

asd ban talep

ASD'nin banlanma zamanı gelmiş el birliği ile başarabiliriz.

şş

şşş

2021 lgs de ek puan verilsin

Matematik soruları çok zordu bize haksızlık yapıldığını düşünüyorum