Eğitim

Okuldaki Sıkıntılarımız

Okulumuz Dede Korkut Anadolu Lisesi öğrencileri olarak sözel derslerin zorluk derecelerinden şikayetçiyiz. Bir Anadolu Lisesi'nde okuyup sayısal seçmemize rağmen sözel derslerde çok fazla zorlanıyoruz. Özellikle felsefe dersimizde genel olarak sınıf ortalamalarimiz 35,45 arasındadır. Okul olarak Almanca,İngilizce,Felsefe gibi derslerimizin OBP notumuzu düşürmesi konusunda büyük üzüntü içerisindeyiz. Hocalarımızdan bizleri anlamalarını rica ediyoruz ve sınavların zorluk derecelerini düşürmelerini istiyoruz.

Okuldaki Sıkıntılarımız

Okulumuz Dede Korkut Anadolu Lisesi öğrencileri olarak sözel derslerin zorluk derecelerinden şikayetçiyiz. Bir Anadolu Lisesi'nde okuyup sayısal seçmemize rağmen sözel derslerde çok fazla zorlanıyoruz. Özellikle felsefe dersimizde genel olarak sınıf ortalamalarimiz 35,45 arasındadır. Okul olarak Almanca,İngilizce,Felsefe gibi derslerimizin OBP notumuzu düşürmesi konusunda büyük üzüntü içerisindeyiz. Hocalarımızdan bizleri anlamalarını rica ediyoruz ve sınavların zorluk derecelerini düşürtmelerini istiyoruz.

Senemi sınıftan atak

İmzala

Üsküdar Üniversitesi ve YÖK Uygulamalı sınavların e-imza sistemine geçmesi.

Üsküdar Üniversitesi ve YÖK genelinde uygulamalı sınavların geleneksel yöntemli imza sisteminden e-imza sistemine geçilmesi adına başlattığımız bir imza kampanyasıdır. Sınav döneminde sadece imza için onca yolu gidip zaman kaybının önüne geçmek için başlatılan bir imza kampanyasıdır lütfen destek olunuz.

Tonguç Kademi Bilişim Ve Teknoloji Video Atsın

Tonguç Akademinin Bilişim Videoları Atmasını istiyorum.

Slaven Bilic bjk gelsin

Slaven Bilic come to bjk

SINIFTAKİ ESSEKLERİ MANCINIKLA KONYAYA YOLLUYORUZ

Sınıfta daha iyi ders ortamı için