Eğitim

Lgs için...

ÖĞRENCILER OLARAK HEM EVDE HEM OKULDA BIR ÇOK SORUNLARLA KARŞILAŞTIK VE HALA DAHA KARŞILAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ... LÜTFEN YETKİLİLERİN SESİMİZİ DUYMASINI VE KONULARIN BİRAZ AZALTILMASINI İSTİYORUZ ...#LGS#AZALSINMATAMATIK#DAHAIYIPSIKOLOJIİSTİYORUZ...

Yardım Kampanyası

Yardım

İmzala

Umut öğretmen 6. 7. 8. sınıflara da gelsin.

Sevgili arkadaşlarımBiliyorsunuz ki hepimiz Umut öğretmeni çoook seviyoruz.Ve ne yazık ki 6. 7. ve 8. sınıfda gelemeyecek....Eğer gelmesini istiyorsanız lütfen destek verin..

İmzala

Türkiye’de ki okullarda korece dersleri verilmesini isteyenler;

Okullar’da ikinci yabancı dil olarak korece’nin görülmesini istiyoruz.İmzalarsanız görmelerini azıcıkta olsa sağlamış oluruz.

12.Sınıf Sınavları Ertelensin

1 hafta ara ile 2.dönem sınavları oluyor

İmzala

ADPU'da imtahanlar şifahi olmasın. Referant üsulu ilə olsun.

Baxıb keçmə səndə səs ver.

İmzala

ADPU ' da imtahanlar referant üsulu ilə keçirilsin

Səssiz qalma səndə öz fikirlərini bildir

Sınavlar İptal Olsun

Ülkemiz ve tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 virüsü nedeniyle dünyada bir çok kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Biz öğrenciler olarak vaka sayılarının arttığı bir dönemde sağlımızı tehlikeye atarak sınav olmak istemiyoruz! Hedefimiz 10.000 imza!

SAĞLIĞIMIZ İÇİN SINAV İSTEMİYORUZ

Biz öğrenciler sağlığımız için eğitimin hala uzaktan yapılmasını istiyoruz. Bizim ve diğerlerinin sağlığı için uzaktan eğitime devam.

İmzala

Ulaşımı kolay olması adına Armutlu'ya kütüphane yapılmasını talep ediyoruz.

İzmir Kemalpaşa ilçesindeki halk kütüphanesinden mümkün oldukça yararlanmaya çalışıyoruz fakat her zaman oraya gidemiyoruz.Armutlu'ya halk kütüphanesi yapılırsa burada bulunan gençlerimiz ve çocuklarımızın gününü burada bilgiyle geçireceğini umut ediyoruz.Armutlu'da hangi bölgeye yapılacağını Kemalpaşa belediyesinden bekliyoruz.Kemalpaşa Belediyesinin dileğimizi gerçekleştireceğini umut ediyoruz.Belediye başkanımız 'RIDVAN KARAKAYALI'dan Kemalpaşa bölgesinde eğitim için yaptığı her şey adına teşekkürlerimizi iletiyor ve bir kez daha kendisinden eğitim adına çalışma yapmasını arz ediyoruz.Elde edeceğimiz bu başarı bizim için bir onurdur.Sen de kampanyamızı imzala ve semtimizde bilgiye açılacak olan yolda bize destek ol.

İmzala

2. Dönem için sınav olmayalaım!

Bu imza toplama kampanyasının amacı artık bir yerlere sesimizi duyurmak! Zaten birinci dönem için sınav olduk değerlendirmeler onları baz alarak ve sözlü notlarıyla verilebilir eğer talep istenirse puanı düşük olanlar mazeret sınavına girebilir! Her şey düşülünebilir ve yapılabilir. Bu mutasyonlu korana virüsün gençleri daha çok etkilediği belirlenmişken nedir bu sınav sevdası! Eğitimimiz mı hayatımız mı başkanım? Lütfen artık sesimizi duyun.

SINAVLAR İPTAL OLSUN!

ARKADAŞLAR, SINAVLARIN YAPILMASI ADİL DEĞİLDİR!Canlı derslere katılamayanlar var, bu doğru. Peki ya canlı derslerden bir şey anlayanlar var mı?Açıkçası bu canlı derslerden öğrendiklerimle sınava giremem. Hiçbir derse yetişemiyorum zaten, bir de sınav yapmayın!Pandemi döneminde çok fazla psikolojik sorun yaşayan öğrenci var. Siz sınav yaparak bizim öğrenip öğrenmediğimizi ölçemezsiniz. Sınav yaparak psikolojimizi bozarsınız, moralimizi altüst edersiniz ve her öğrenci bunu biliyorki, bizi köşeye sıkıştırıp üzersiniz.yazılıları yaptınız, tamam ama 2. yazılıları yapmayın. Şu dönemde azıcık da bizi destekleyin.BENİMLE AYNI FİKİRDE OLANLAR İMZALAYABİLİR Mİ?

${ item.date }

${ item.name }