Eğitim

Üniversiteler kapansın

Vaka sayısı git gide artiyo hasta olanlar bile universiteye geliyo boyle olmaz arkadaşlar online eğitime geçmemiz lazım.

İmzala

Açık Öğretim Liseleri Online Olsun!

2021 Aralık Ayında yapılacak olan sınav yüz yüze sınav olacaktır. Henüz yüz yüze sınava hazır değiliz! Sizlerde oy & paylaşarak sesimizi duyurabilirsin.

Üniversitelerde uzaktan eğitime geçilsin

Bu süreçte Sağlığımız daha önemli alınan tedbirler işe yaramıyor bu yüzden üniversitelerde uzaktan eğitime devam edilsin

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, YABANCI ÖĞRENCİLER MAĞDURİYETİ

Biz, Azerbaycanlı öğrenciler başta olmakla, yabancı uyruklu öğrenciler olarak, mevcut pandemi şartlarının sağladığı mağduriyetle karşı karşıyayız. Öğretim gördüğümüz, Çankırı Karatekin Üniversitesinin bulunduğu Çankırı ilinde, yurt-ev bulmakta zorlanmakla beraber, Azerbaycanda uygulanan COVİD-19 aşı belgesini tanıtmakta ve Türkiye'de aşı olma konusunda zorlanıyoruz. Zorlanma sebebimiz: malumunuz üzere, yurtdışından okumaya giden öğrencilerin, ilk gidişlerinde öğrenci oturum izni olmadığı için (oturum başvuru ve alma süreci 1 ay sürüyor), oturum izinsiz COVİD-19 aşısı olunamıyor. Malumunuz üzere,öğrencilerin barınması için mevcut yurt ve evlerin de fiyatlarına büyük ölçüde zam geldi.Son yıllarda, pandemi şartlarının bizlere maddi olarak da olumsuz yönde etkisini mağduriyetimize dahil etmek istiyoruz Bunun gibi bir çok sebeple karşı karşıyayız. YÖK'ün de kararı üzere, üniversiteler hem yüz-yüze, hem uzaktan, hem de hibrit öğretim kolaylıklarını karşılayabilmekte. Biz, yabancı uyruklu öğrenciler olarak, öğretimimizin, hibrit öğretim (isteyenler yüz-yüze, isteyenler uzaktan) olmak üzere yapılmasını, başta YÖK olmak üzere, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. HARUN ÇİFTÇİ ve yetkili şahıslara arz ediyoruz.

TUSAŞ Pratik Eğitim Açılsın

Online eğitimde pratik kısmını göremediğimiz TUSAŞ dersini tekrar baştan almak zorunda kalmayıp sadece pratik eğitimin açılmasını istiyoruz.

Mahmut Özer istifq

Oy vererek Mahmut Özer istifa edebilir

Hakana yurda kitaplık bağışı

Hakana kitaplık alcaz işte da

Mahmut Özer istifa

İstifa

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Sınavları Online Olsun

Açıköğretim Sınavlarının 2021-2022 Döneminde Online olması gerektiğini düşünüyoruz. Covid 19 vaka sayıları artmakta ve kalabalık ortamdan uzak durmamız gerekiyor ayriyeten en azından sınava giren hocalara devletin kasasından para çıkmaz.

İmzala

Üniversiteler yüz yüze eğitime açılsın

Üniversitelerin online devam edilmesi yönündeki kararların biz öğrencilerin yararından çok zararına olacağından verilen kararların değistirilmesini arz ediyoruz.

İmzala

Muş alparslan üniversitesi yüz yüze eğitime açılsın

Mus alparslan üniversitesinin rektör ile genel kurulunun verdiği okulun online devam edilmesi yönündeki kararın biz öğrencilerin yararindan çok zararina olacağindan verilen kararın değistirilmesi yada iptalini arz ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }