SOZLESMELI ER HAKLAR imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Onur arikan
28.04.2024

Sayin devlet buyuklerimiz turkiyenin dort bir yaninda canla basla vatanini korumak icin adiyan bizler sozlesmeli erleriz.Konuyu fazla uzatmadan sorunumuzu dile getirmek istiyoruz fakat kimse bize yardimci olmuyo cunku umursanmiyoruz. Meclisde hep dile gelen uzm onb uzm cvs haklari iyilestirme vs. Olaylari duyunca ister istemez motivasyon bozuklugu yasiyoruz. Siz degerli baskanlarimiz komutanlarimiz bizlere artik kullak verin bagirsakda cagirsakda sesimizi duyanyok. Biz buruya ezilmeye uvey evlat muamelesi ve yahut kimsenin sitres topu olmaya gelmedik. Bizde rutbeli personeller gibi hakkimizla hem vatanimizi koruyup hem para kazanmak icin geldik. Moral motivasyon icin kimlik cikarildi fakat bu yeterli olmuyor. BIZLERE NORMAL YUKUMLU ASKERLERDEN AYIRACAK BIR HAK TALEP EDIYORUZ. BIZLERE BIRLIK ICIN OLMASA BILE IZINLERE GITTIGIMIZ ZAMAN OLASI KOTU DURUMLAR ICIN YANIMIZDA TASILABILECEGIMIZ BI SILAH ISTIYORUZ. EVLI OLAN ARKADASLARIMIZ VAR BATIYA GITTIGI ZAMAN AKSAM EVINE GIDEBILSIN AILESIYLE ZAMAN GECIRE BILSIN. Cok bisey istemiyoruzki biraz olsun deger istiyoruz. Itilip kalkinmaktan biktik artik meslekten herkez gider oldu ne umutlarla gelip nelerle karsilastik. Rutbeli karisiyla sevgilisiyle tartisip sinirini bizden atmasi sizce normalmi bisey olunca para aldigimizi one suruyolar. Onlarda aliyo ama bizim kadar calismiyolar bizim gibi isler yapmiyor sonra bize para diyolar aldiklari parayi hak etmiyorlar. SIRNAK HAKKARI VAN SIIRT TUNCELI BOYLE KESIMLERDE SOZLESMELI OLAN ARKADASLARIMIZI GIDINDE GORUN GIDINDE BI SORUN KAC KISI HAKKINI HELAL EDICEK. BEN BU OLAYLAR DUZELMEDIKCE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM HIC KIMSEYE. BIRAZ OLSUN SAYGI BIRAZ OLSUN SEVGI BIRAZ OLSUN GUVEN LAZIM. EGOIST KOMUTANLAR YUZUNDEN VATANDAN SOGUTUYOSUNUZ INSANLARI.

1. Onur arikan 23.12.2018 06:15
    23.12.2018 06:15
    Elimizden geldikce biseyler yapmamiz lazim sozlesmeli erler artik kendini vuracak yoksa