Medya

Erken Terhis Icin Hep Beraber

24 gün şafaktan düşüp, ailenize sagsaglim kavuşmanız dileğiyle . Rabbime Emanet Can Mehmetçik

BAŞARAMADIK ABİ

Fifabasé Türkiye Ligleri yamasının yeniden yüklenmesini istiyoruz, bir kaç kişinin yaptıkları yüzüne bizim beklediğimiz süre boşa sayılıyor, FIFA 21'i alacak var alamayacak var, bilgisayarı kaldıran var kaldırmayan var, lütfen yamamızı geri yükleyin.

Ali Kırca Bir Youtube Kanalı Açsın

Tiktok KAPATILSIN!..

Son zamanlarda çok popüler bir internet uygulaması var.Adı Tiktok... Özellikle flört için kendine eş arayanların rağbet ettiği ve içinde tuhaf videoların paylaşıldığı bir uygulama. Buraya girenler kendilerine eş bulup mesajlaşıyor hatta görüşüyor. Ancak Tiktok giderek aile müessesesini hedef alan bir tehdit haline dönüştü.Bu nedenle yuvalar yıkılmaya başladı.Bunun örneği de atv'deki Esra Erol'un programında yaşandı.Programa katılan 46 yaşındaki Serpil Celep, kayıp kızı Saadet'in, Tiktok uygulamasından tanıştığı Ferhat Yılmaz ile kaçtığını iddia etti.Şu anda Kastamonu'da olan Saadet Keleş, Esra Erol'da programında her şeyi itiraf etti.Programa katılan gözü yaşlı anne Serpil Celep, bu uygulamaya isyan ederek kızına ve torununa dön çağrısında bulundu. Programda ayrıca Ferhat Yılmaz'ın aynı yolla pek çok kadını mağdur ettiği de iddia edildi.Olay üzerine 'Tiktok kapatılsın' başlığıyla başlatılan internet kampanyası zirve yaptı.Bu köşede internetin tüm yararlarına rağmen sanal âlemdeki bazı uygulama ve yöntemlerin denetimsizlik nedeniyle sosyal hayatı ciddi biçimde tehdit ettiğini yazar dururum. İşte 'özgürlük' ile 'sınırsız şuursuzluğun' sanal âlemde birbirine karıştığı bir vaka daha... Allah sonumuzu hayır etsin!

Isparta Keçiborlu'da askerlik şubesi açılsın

Keçiborlu'da bulunan tek askerlik şubesi Olan ve kapatılan şube tekrar açılsın.

İmzala

Anime Erkekleri ve Kızlarına Eşitlik!

günümüzde bir çok erkek anime karakterinin meme ucu yok. Ama her anime kızın var. Çizerlere sesleniyoruz! Eşitlik isteriz!

İmzala

Anime erkekleri ve Kızlarına eşitlik!

Günümüzde bir sürü anime erkeğini görüyoruz. Be çoğunun meme ucu yok. Anime erkekleri ve kızlarına eşitlik istiyoruz!

BTS TÜRKİYEYE GELSİN

ARKADAŞLAR ARMY OLAN HERKES BTS TÜRKİYEYE GELMESİNİ İSTİYOR VE YOUTUBE DE BTS TÜRKİYEYEMİ GELCEK 2021 DE DİYE VİDEOLAR VAR ORDAN HERKES BAKA BİLİRVE EĞER GELİRLERSE 21 ŞUBAT TA İZMİR , ANKARA ,ANTALYA,İSTANBUL ARASINDAN 4 ŞEHİRDEN BİRİ SEÇİLCEK LÜTFEN TOPLAYALIM İMZALARI

TİKTOK KAPANSIN

EĞLENCESİNE

MAPPERLAR DURUN LAN

Mperlar gacha kapanmayacak.

MAPPERCİLER DURUN GACHA KA-PAN-MA-YA-CAK

MPPERLAR Bİ SALIN SALIN

TİKTOK KAPANSIN

kendisini fenomen zannedenler istemiyoruz bütün gününü bu uygulamayı kurcalıyarak gecirmelerini istemiyoruz tiktok Çin tarafından üretildi ve Türkiye de daha çok ön planda Amerika zaten kapatıyor lütfen Türkiyede bu uygulamayı istemiyoruz nerden çıktıysa orda kalsın. Biz tiktok istemiyoruz zaten gençlerimiz böyle devam ederse gelecek yıl sınavlarda düşüş görülecektir kimse okumaya yönelmiyecek rahat para kazanmaya çalışacak ve bilmiyorlar bu uygulama en çok 1 yıl devam eder sonra işiz güçsüz kalacaklar koronavirüsun ikinci dalgası bu olsa gerek.

${ item.date }

${ item.name }