Özel Sektör

İmzala

Haftasonu yasağında marketler açık,esnaf kapalı! Esnaf iflasın eşiğinde.

Haftasonu tebdir adı altında kısıtlamalarda marketler,gıda sektörleri açık olmasına rağmen diğer sektörlerdeki esnafların dükkanları kapalı kalmaktadır.Kaldı ki marketler her zaman kalabalık,insanlar iç içeyken diğer sektörlerde dükkana giren müşteri sayısı çok azdır.Esnaf çok zor durumda olup bırakın kira,ödeme yapmayı evini geçindirmekte zorlanmaktadır.Esnaf iflasın eşiğinde.Bu önlemler alınacaksa mantıklı ve eşit şartlarda olmalıdır.Acilen buna bir çözüm gereklidir.Sesimizin duyulmasını istiyoruz.

harry saçını uzatsın

Herkesin iyiliği için yapıyorum bunu... Az çok demeyelim bir ucundan tutalım. Denize kum, bana louis harry'ye uzun saç yakışır. Desteklemeden geçmeyin

Şırnak TEDAŞ müdürü görevden alınsın

Yaklaşık 1 aydık elektriklerin olmadığı Kumçatı beldesinde yaşanan elektrik sorununun giderilmesi için, ve müdürün sorumsuzsuzluğundan kaynaklandığı için, belde halkı müdürün görevden alınmasını istiyoruz

Dimağı Başağın yanında istemiyoruz

Kıbrıslı it Dimağ Özgüm,Başağı aldatıyor,Buna engel olmak için EnBacılar olarak imza kampanyası başlatıyoruz.EnBa olacak,ENES BAŞAK SONSUZ

Bok

Boklu popo kalmasın

Çalışanın mesai ücreti ödensin

başta otellerde olmak üzere diğer tüm iş yerlerinde çalışan emekçi işçinin mesai saatlerinin ücretleri ödenmiyor, çalışana birer meta gözüyle bakılıyor. Kapitalizmin kaosunda yer edinin iş yerleri sürekli çalışma odaklı olarak yapılandırılmış bulunmakta. Bir çok insan mağduriyet yaşamaktadır. Çalışan kişiye saygı olmadığı sürece hakları her zaman gasp edilecektir. Lütfen sesimizi duyuralım ve kimsenin işe mecburiyet yüzünden köle muamelesi yapılmasını durduralım.

Vodafone Türkiye de yasaklansın

Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanmaması, bağlandıktan sonra müşterinin yüzüne kapatması, bağlanmak için 90 dk beklenmesi, 7 ila 12 iş günü içinde gerçekleşmesi gereken işlemin gerçekleşmemesi ve 40 günden fazla uzun sürmesi, bağlanmaya çalışan müşterilerin psikolojisini bozması ve dalga geçer gibi sizinle iletişime geçilecek denilip geçilmemesi, düzgün çalışan hiç bir platformunun olmaması, kalan kullanımlarını bile görmek ve dahası bir çok şikayet etceğimiz konu bulunuyor. Hiç bir bayisi ilgilenmiyor ve "Biz hiç bir şey yapamıyoruz"diyip müşteri hizmetlerini arayın demesi, müşteri mağduriyeti, 12 mb verdikleri internetin 0.80 mb olması çokça sebepten ötürü ülkeden komple kalkması lazım, Elimden başka hiç bir şey gelmediği için imza kampanyası başlatıyorum. DESTEK OLUN

#WnaxModOlsunÇünkiNiyeOlmasın

Swolly (buğra) denen arkadaş, mod olmam için bir kampanya başlat ki seni mod yapalım dedi size güveniyorum.Teşekkürler https://plugincim.com

SUNUCU BİRLEŞMESİN

SUNUCU BU ŞEKİLDE DEVAM ETSİN DİYE CAN LA BAŞ LA İMZA ATIP GEREKSE YETKİLERİN GEREKSE OYUNCULARIN SAYISI AZALMASIN VE BU SUNUCU DEVAM ETSİN DİYE İŞTE BİŞELER

AYDEM KUŞADASI ELEKTRİK FATURALARINI ERTELESİN

AYDEM PERAKENDE ELEKTİRK DAĞITIM A.Ş İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NEKUŞADASIBilindiği üzere küresel bir sorun haline gelen yeni tip Corona Virüsü (Kovid-19) ile mücadele virüsün etkilediği tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de halen sürmektedir. Söz konusu virüs ile mücadelede hükümetimiz tarafından alınan önleyici tedbirler arasında işyerlerinin belirli saatler arasında çalışması, kapatılması gibi kararlar bulunmakta ve ilçemiz Kuşadası’nda da bu kararlara harfiyen uyulmaktadır. İlçemiz Kuşadası’nda halen açık olan işletmeler bulunduğu gibi, belirli saatlerde çalışan işletmeler ile alınan kararlar doğrultusunda kapalı olan işletmeler bulunmaktadır.  Yine alınan önleyici kararlar doğrultusunda zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması sebebi ile halen açık olan işletmeler de tıpkı kapalı olan işletmeler gibi gelirleri bakımından zor günler geçirmektedir. Kaldı ki, kapalı olan işletmelerimizde de çalıştırmak zorunda olduğumuz çeşitli elektronik cihazlar bulunmakta ve bu cihazlar elektrik tüketimi nedeniyle kısa sürede ödemekle yükümlü olduğumuz faturalara sebep olmaktadır. Bugün kapalı olan işyeri sahipleri aranarak sayacın okunması gerektiği ve bunun için işyerini açmaları esnaftan istenmekte, sayaç okuma işleminden sonra fatura çıkartılmaktadır.Gerek hükümetimizin gerekse de özel statüdeki birçok firmanın esnaf için aldığı önlemler gibi, dağıtıcı firma olarak (Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş Kuşadası Müdürlüğü) sizlerinde esnafı rahatlatacak şekilde,  1-     Elektrik Fatura Ödemeleri Belirli Bir Süre Ertelenebilir2-     Elektrik Sayaç Okumaları Belirli Bir Süre Ertelenebilir3-     Erteleme Sonunda Okunan Tüketim Bedeline Ait Ödeme Taksitlendirilebilir gibi kararlardan sizleri de zor durumda bırakmayacak önerdiğimiz kararlardan birisini almanızı talep eder, corona virüsü nedeni ile elektronik ortamda imzaladığımız dilekçemizdeki imza listesini iş bu dilekçenin eki olarak kabul edilmesini saygılarımızla arz ederiz.

Güvenlik görevlilerinin şartları iyileştirilsin

Özel güvenlik görevlisi olarak polis sayısından fazlayız ama şartlarımız maaşlarımız berbat artık bazı şartların düzeltilmesi gerekmektedir maaşlar en azından asgarinin üzerinde olmalı asker polis emeklilerinin bedava aldığı kimlikle direk başımıza gelmemeli kişi veya kişilere değil hizmeti devlete etmeliyiz güvenlik ihtiyacı olanlar devletten istesin devlet göndersin avm hastahane okul vs çok mu zor iş kur göndersin aradan şirketler çıksın sömürülmekten bıktık veya güvenlik dışındaki işleri yaptırmaktan amaç yardımcı kolluk yaptığımız iş çay getir iş yap kargo al araba park et biz vale veya garson değiliz veya şöför ama hepsi bizlerden bekleniyor artık birinin bu işe dur deyip şartların düzelmesi gerekmekte gereğinin yapılmasını arz ederim.

${ item.date }

${ item.name }