Okullar açılmasın hayatlar sönmesin. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan BUĞRA G.
29.11.2021 Adana , Türkiye

Okullar açılmasın hayatlar sönmesin.

Merhaba,bizler Üniversite öğrencisi olarak Covid-19 sebebiyle vize ve finallerimiz online olarak yapılmıştır. Online yapılan sınavın biz öğrencilere sağladığı büyük kolaylıklar olmuştur. Okullarda virüsün yayılma hızıyla uğraşmadık, bizleri gerçekten çok fazla strese sokan bu durum tamamen ortadan kalktı. Otogarlarda'ki yolcu yoğunluğunu ve yollarda olabilecek trafiği etkilemedik. Üniversitemiz kağıt masrafına girmedi. Pozitif olan bir kişinin sınava girmesi aynı okulda sınava girecek herkesi riske sokacak, sınav günü kullanacağı toplu taşımadaki kişiler de buna dahil. İkinci bir dalga yaratmak, ailelerimizi bu kadar kolay riske atmak istemiyoruz. Bir defa online yapıldıysa tekrar yapılabilir, vaka sayısı sıfıra inene kadar online devam edilmeli.Olmayacak ihtimalden ya da imkansızdan bahsetmiyoruz, dünyada örneği yaşanmış pandemi durumları bunlar. Yukarıda belirtilen durumlara maruz kalmamak adına sınava giren her öğrenciyi riske atmamak için 2020-2021 eğitim öğretim yılında da vize ve final sınavlarımızın da online olarak yapılmasını talep etmekteyim.Okullar 1 dönem daha ertelenebilir ancak sağlık 1 gün dahi ertelenemez.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

1. Deniz 26.11.2021 20:39
    26.11.2021 20:39
    Kapatın hayatı kopmasin
  2. Muhammed Ali y. 24.11.2021 16:47
    24.11.2021 16:47
    Ben meslek lisesinde okuyorum ve bu duruma şahit oluyorum maske mesafe temizlik hijyen hiçbir vb. Şey bulunmamaktadır 2 güne bir 1 sınıf ta covid çıkmaktadı bende astım olduğu için çok korkuyorum bunun için kapatılmasını istiyorum lütfen kapatın .
  3. Akay Emirhan Ö. 22.11.2021 18:49
    22.11.2021 18:49
    Allah rızası için kapansın sınıfımızdan 2 çocuk korona oldu sınıf 1 haftalığına kapandı sonra yine geldik ardından o gün bir öğrencinin ateşi 38lere çıktı ama umurlarında değil, boşu boşuna can alıyorsunuz bizim suçumuz ne? Sosyal mesafe yok nereye aksan maske açık sözde yemek saati diye okulun dörtte üçü maskesiz ne anlamı var çocukları ölüme sürüklüyorlar!

Adana, Türkiye