Antalya Serik Belek Ve Kadriye Halk Plajlarına İskele Yapılmasını Talep Ediyoruz İmza Kampanyası
3 kişi imzaladı. Hedef 500 imza!
Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek ve Kadriye mahallelerindeki halk plajlarında, yerel halkın ve amatör balıkçıların denize erişimini kolaylaştıracak bir iskele bulunmaması önemli bir eksikliktir. Mevcut durum, özellikle amatör balıkçılıkla uğraşan vatandaşlarımız için güvenli ve uygun bir kullanım alanı sunmamakta, bölge sakinlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalmaktadır.
Bu talebimiz, bölge halkının denizle bağını güçlendirmek, amatör balıkçılığı teşvik etmek ve herkes için eşit ve erişilebilir bir kıyı kullanımı sağlamak adına büyük önem taşımaktadır. Halk plajlarının yalnızca turizm amaçlı değil, aynı zamanda yerel sakinlerin günlük yaşamının ve rekreasyonel faaliyetlerinin bir parçası olarak düzenlenmesi gerektiğine inanıyoruz.
Bu nedenle, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Serik Belediyesi başta olmak üzere ilgili tüm kurumlardan, Belek ve Kadriye mahallelerindeki halk plajlarına, yerel halkın ve amatör balıkçıların güvenle faydalanabileceği bir iskele yapılması için gerekli planlama ve çalışmaların ivedilikle başlatılmasını talep ediyoruz. Sizleri de bu haklı talebimize destek olmaya, imzanızla sesimize ses katmaya davet ediyoruz.
Kampanyanı Başlatan
Serdar Bob
08 Temmuz 2026
Kategori
BelediyelerGüncel İmzalar
Yorumlar
Bursa dan gittiğimde şaşırıyorum.Böyle bi konuda talep beklemek bile saçma.
Onur K.
08 Tem 2026