2. El Otomobil Fiyatları imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Ahmet Çolakoğlu
16.04.2021 Erzurum , Türkiye

2. El Otomobil Fiyatları

İkinci el Otomobil Fiyatlarına Devlet'in El Atması Gerekiyor Pandemi Bahane Edilerek Otomobil Fiyatları Son 1 Yıl İçerisinde %150 Artış Yaşadı Diğer Ülkelerde 10 Yaşındaki sapasağlam Araçlar Hurdalıklarda Gezerken Türkiye Cumhuriyeti'nde 35-40 Yaşındaki Arabalar 45-50 Bin Tl Başlıyor Sesimizi Yetkililere Duyurup Araba Fiyatları İle İlgili Birşeyler Yapılması Lazım Bunun İçinde Kampanyayı İmzalayıp Tanıdıklarımız Akrabalarımızada Ulaştırmamız lazım. Destek Olan Herkese Teşekkürler.

1. Orhan oren 14.03.2021 20:01
    14.03.2021 20:01
    Fiyatlara devlet el atsın al satcilik bitsin
  2. İsmail DAĞABAKAN . 14.03.2021 19:13