Ziya Selçuk başkanlığa geri dönsün imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Mert Yıldırım
29.04.2024 İstanbul , Türkiye

Ziya Selçuk başkanlığa geri dönsün

Benim adım Mert ve ben bir öğrenciyim.

Bu, bana kişisel olarak hitap eden bir konu çünkü Ziya Selçuk'un eğitim sistemimize yaptığı katkıları yakından takip ediyorum. Ancak, onun çabalarının daha fazla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ziya Selçuk, Türkiye'nin Milli Eğitim Bakanıdır ve göreve geldiği günden bu yana eğitim sistemimize önemli iyileştirmeler getirmeye çalışmaktadır. Ancak, bu değişikliklerin tam anlamıyla uygulanabilmesi için daha fazla desteğe ihtiyacı vardır.

Örneğin, Bakan Selçuk'un '2023 Eğitim Vizyonu' projesine bakalım; bu proje kapsamında özellikle kırsal bölgelerdeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve öğrencilerin teknolojiye erişiminin arttırılması hedeflenmektedir (Türkiye İstatistik Kurumu). Ancak bu projenin başarıya ulaşabilmesi için daha fazla kaynağı hak ettiği konusunda hemfikiriz.

Bu nedenle sizden ricamız; Ziya Selçuk'un eğitimi iyileştirme çabalarını desteklemek için imza atmanızdır. Her imza, daha iyi bir eğitim sistemi için atılan önemli bir adımdır. Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve Ziya Selçuk'un geri dönmesi için imzalayın.

1. Mert Yıldırım 18.11.2023 17:23
    18.11.2023 17:23