Vize sınavları online olsun imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Murat Silkeci
20.04.2024 Antalya , Türkiye

Online aldığımız derslerin sınavlarının online olması talebindeyiz.Özlenen Özkan hocamızın sene başında yapmış olduğu açıklamada sınavların ASOS platformu üzerinden yürütüleceği bildirilmişti ve ek olarak salgının seyrine göre farklı kararlar alınabileceği söylenmişti.Yapılan açıklamalar ile günümüzdeki durumda vaka sayılarını kıyasladığımızda hastalığın seyrinde herhangi bir azalma olmadığını hep birlikte görmekteyiz.Akdeniz Üniversitesi öğrencileri olarak ara sınavların yüz yüze yapılması birçok öğrenciyi mağdur etmekten başka bir şey yapmayacaktır.Yüzlerce öğrenci kalacak yer sıkıntısı içerisine girecek ve kaldı ki şehirlerimize geri dönerken yaşlı/hasta aile mensuplarımıza da kendimizle birlikte büyük riskler taşımış olacağız.Sizlerden talebimiz sesimizi duymanız ve her zaman dile getirdiğiniz 'önceliğimiz sizlersiniz' cümlenizi bizler için uygulayarak göstermenizdir.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Antalya, Türkiye