Turgutalp Mahallesi Hizmet Eşitliği İstiyor ! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Yasemin Koç
20.04.2024 Manisa , Türkiye

Soma Turgutalp mahallesi hizmet eşitliği istiyor

Sokak sokak başlayıp mahallenin bir kısmına doğal gaz verip işi yarım bırakan hizmete karşıyız! Doğal gaz tesisatına verdiğimiz ücretler bizi kömür alamaz hale getirdi doğal  gaz 2 sene askıya alındı gereğinin yapılmasını önemle arz  ediyoruz.

@soma.bel.tr

1. Ali. A. 14.06.2022 19:49
    14.06.2022 19:49
    İnsanlar madur
  2. Murat SÖZENER . 14.06.2022 11:36
    14.06.2022 11:36
    Manisanın Soma ilçesinde yaşıyorum. İlçemizin bir bölümü yıllardır sıcak su bir bölümüde bir kaç yıldır doğal gaz kullanırken. Bizler her ikisinden de yararlanamıyoruz. Bu adaletsizliğin bir an önce giderilmesini istiyoruz.
  3. MEHMET A. 14.06.2022 11:36
    14.06.2022 11:36
    Turgutalp mahallesine doğal gaz hattını yarısını döşediler yarısı askıya alındı arka mahalleye başlıyacaklarmış. Mahalle sakinleri bu sene doğalgaz gelicek diye kombisini aldı evin içine hattını döşerttirdi masraf yaptı kimisi kömürünü almadı. Şimdi ise mahallemizdeki elektirik hatları toprak altından olacağı için yolları kazıyorlar 2 sene boyunca bu yollar böylemi kalacak

Manisa, Türkiye