TİKTOK KAPATILSIN imza kampanyası

Kampanyayı başlatan SERDAR SARPDAĞ
23.04.2024 Isparta , Türkiye

TİKTOK KAPATILSIN

ÜLKEMİZDE HER YAŞTAN İNSANLARIN ERİŞEBİLDİĞİ VE KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDAN BİRİ OLAN TİKTOK UYGULAMASINA HER GÜN YENİ YÜZLERCE VİDEO ATILMAKTA, NE YAZIK Kİ ARTIK AMACININ DIŞINA ÇIKMIŞ VE İNSANLARIN RUHSAL VE AİLEVİ YAPI DÜZENİNİ BOZMAYA BAŞLAMIŞTIR. https://www.youtube.com/watch?v=59X7c2IJ1zw GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE VİDEO ÇEKEN KENDİNDEN GEÇMİŞ BİR ŞEKİLDE VİDEO ÇEKMEKTE.https://www.youtube.com/watch?v=h8uKlxGiLcA BUNUN GİBİ HER GÜN YÜZLERCE İNSANLAR KENDİNDEN GEÇMİŞ BİR ŞEKİLDE VİDEO ÇEKMEKTE. HER YAŞTAN İNSANLARIN BU UYGULAMAYA ERİŞEBİLDİĞİ İÇİN HENÜZ KÜÇÜK YAŞTA OLAN ÇOCUKLAR MAKYAJ VİDEOSU ÇEKEN İNSANLARA TOPLUMUMUZDA TEŞKİL ETMEYECEK DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN İNSANALARA HER GÜN ÖZENEREK BAKMAKTALAR. ULUSUMUZ VE TOPLUMUMUZ İÇİN BU UYGULAMININ KALDIRILMASI VEYA BELİRLİ YAŞ KISITMLARININ GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ.

1. Eda Demir 20.04.2021 07:14
    20.04.2021 07:14
    boş beleş şeylerden para kazanan insalnları yasaklayın!
  2. Adem Demircan 23.02.2021 02:40
    23.02.2021 02:40
    Kötü bir yetişen nesil iyi örnek olmayan buna artık dur denmeli

Isparta, Türkiye