@ibb @İbbulaşım @saglikbakanligi Sağlık çalışanlarına toplu taşıma daimi ücretsiz olsun imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Barış özdemir
24.07.2021 İstanbul , Türkiye

1. Rümeysa serek 08.07.2021 06:49
    08.07.2021 06:49
    Pandemi bitti sizinle işimiz bitti demenin farklı bir yolu olmalıydı. Öğretmen ve polisler kadar değerimiz yokmuş
  2. Fadime Sarı 02.07.2021 20:40
    02.07.2021 20:40
    Bizim hakkımız asla ödenmez, bu zor süreçte biz olmasaydık hiç biriniz hayatta olamazdınız. Bu yapılan hoş değil biz bunu haketmedik. Lütfen bir şeyler yapın
  3. Serhat dalgıç 01.07.2021 15:44
    01.07.2021 15:44
    Sağlık çalışanlarimiz emektar kardeşlerimizin fazlasıyla hakkediyor sürekli ücretsiz toplu taşıma hakkı daima ücretsiz olmalı onlar bizim onur ve gururumuz bu hakkı onlardan esirgemiyin onlar için toplu taşıma az bile ..

İstanbul, Türkiye

${error.firstName}