POMEM 2022 Önlisans erkek kontenjan arttırılsın imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Mustafa Solmaz
19.04.2024 Ankara , Türkiye

POMEM 2022 Önlisans erkek kontenjan arttırılsın

8 kasım 2022 https://www.pa.edu.tr/ duyurular kısmında 29.dönem pomem giriş sınavı duyurusu yayınlandı alım sayısı 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacaktır olarak belirlendi ama 2 gün sonra 10 kasım 2022 tarihinde 29. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI KONTENJAN DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU yayınlandı.10.400 lisans (8.160 erkek ve 2.240 kadın), 2.600 ön lisans (800 erkek ve 1.800 kadın) olmak üzere toplam 13.000 öğrenci alımı yapılacaktır olarak değiştirildi.Lisans ile önlisans kadın alımları sayısı artırıldı,lisans erkek değiştirilmedi ama olan önlisans erkeklere oldu.ilk kontenjan alımındaki gibi (2040) alım tekrar istiyoruz Önlisans erkekler için ek kontenjan istiyoruz,hakkımızı yemeyin lütfen.insanları umutlandırıp sonradan söndürmek yakışmaz 2040 alım ile çoğu önlisans arkadışım gelir diye düşünüyordu ama 800 alıma düşürülünce insanların umudu söndü LÜTFEN önlisans erkekler için kontenjan artırılsın.

1. resul k. 30.11.2022 14:22
    30.11.2022 14:22