Okullar Tatil Edilsin #herşeysağlıkiçin imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Faruk Yılmaz
07.04.2020 İstanbul , Türkiye

Okullar Tatil Edilsin #herşeysağlıkiçin

Türkiye'de işin ciddiyetini paniğe kapılmadan geç olmadan anlamak gerekiyor. İtalya'da ilk coronavirüs tespiti 31 ocak'ta yapılıyor. Sadece 6 hafta içerisinde virüs 10.000 kişiye bulaşıyor. Hastaneden sonra okullarda en önemli ikinci yer. Bu yüzden okulların tatil olması amacıyla başlattığımız bu kampanyayı destekle milli eğitim bakanlığı'na ve sağlık bakanlığı'na hep birlikte sesimizi duyuralım.

1. Anan 12.03.2020 11:12
    12.03.2020 11:12
    insan sagligi onemli en cok okuldan enfekte olr
  2. Mehmet Talha Demir 12.03.2020 08:04
    12.03.2020 08:04
    Okulum Hastaneden 500 m uzakta .Olası bir bulaşma/yayılma olsa ilk hasta olacaklardan biriyim(eve gitmek icin otobüse binmem gerekiyo otobüs durağı hastanenin tam önünde) sonra benden sınıfa ,sonra okuldki kişilere , okuldaki tüm öğrenciler Ankara'nın farklı farklı semtlerine gidiyor. Bu dedkilerimin hepsi 1 hafta icinde olabilir. Bi bakmışın tüm Türkiye'ye hastalanmış... Gereğini siz düşünün artık.
  3. Sefa Tuncay 12.03.2020 05:32
    12.03.2020 05:32
    Bu okulların tatil edilmesi için illaki bir kişi ölmesi gerekmiyor lütfen, bizim için gelecek nesiller için 15 gün tatil yapmanız herkes için faydalı olacaktır.

İstanbul, Türkiye

${error.firstName}