Manisa Şehir Merkezi Bisiklet Yolu imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Remzi Yıldız
21.10.2019 Manisa , Türkiye

Manisa Şehir Merkezi Bisiklet Yolu

Manisa ‘ da mevcut olan bisiklet yolumuz Lale Meydanından başlamakta ve Güzelyurt Mahallesi ve OSB bölgesinde devam etmekte.. Ancak Lale Meydanından Şehir Merkezine ulaşmak fazlasıyla tehlikeli. Bisiklet kullanıcıları Lale Meydanından merkeze ulaşabilmek için , Cumhuriyet İlkokulu kavşağına kadar genelde ana yolu kullanamayıp kaldırımdan gitmek zorunda bu durum kaldırımda ki yayalar ve bisiklet kullanıcılarını tehlikeye sokmakta aynı durum dönüş içinde aynı problemi ve tehlikeyi taşımakta. Bir bisiklet kullanıcı olarak Lale Meydanından Cumhuriyet İlkokulu kavşağına kadar gidiş dönüş bir bisiklet yolu yapılmasının bisiklet kullanıcıları için tehlikeyi ortadan kaldıracağını ve daha fazla kişinin merkeze gidip gelmek için bisikleti tercih edeceğini düşünmekteyim

1. Ömer Yürük 09.08.2019 13:45
    09.08.2019 13:45
    Bisiklet yolu modern sehirlerin kartviziti
  2. Özer Yürük 09.08.2019 09:02
    09.08.2019 09:02
    Ayn ı Ali türbesinden karaköy e çıkan yolda mecburen yaya kaldırımı kullanıyoruz, yolun sağında park yasağı var sözde.,ana caddeler de elbette bisiklet yolu isteriz,,
  3. Fırat Karahan 09.08.2019 07:17
    09.08.2019 07:17
    Trafiğin yoğunluğundan dolayı bisiklet yolu şart

Manisa, Türkiye

${error.firstName}