MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇESİ ESKİMALATYA MEVKİİ ALACAKAPI MAHALLAESİNDE 24-01-2020 gününde meydana gelen deprem sonucu yıkım kararı verilen evlerimizin yerine ev yapbilmek. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Mustafa TEKGÖZ
26.04.2024 Malatya , Türkiye

#Alacakapı #üzgün

Depremden önce çektiğim Viedo fakat depremden sonra bu gördüğünüz evler hasar aldı çoğu yıkılacak kısacası yok olacak bu sokaklar dünyayı misafir eden bir sokaktır yeni evlenen çiftler bu sokakta resim çekinir sokak 'ta her misafire ayran çay ikram edilir tandır ekmeği sunulur mahalle komşuluk ilişkilerinin en gözde sokağı yüzyıllara ait bir geçmişi var burdaki ekmekçi fadime ablayı zeynep bacıyı güllü ablayı Ali dayımızı bu sokaklarda uzaklaşması onlar için acı bir feryattiŕ devletimizden istediğimiz toki bu yıkılan evlerin yerine tekrar yatay mimarisi olan evler yapması veya faizsiz kredi vererek herkesin tapulu yerinde evlerinin yapmasıdır yoksa kültür abidesi komşuluk mahallelik yok olacaktır devlet büyüklerimize saygıyla arz ederim saygılarımızla. fakat depremden sonra bu gördüğünüz evler hasar aldı çoğu yıkılacak kısacası yok olacak bu sokaklar dünyayı misafir eden bir sokaktır yeni evlenen çiftler bu sokakta resim çekinir sokak 'ta her misafire ayran çay ikram edilir tandır ekmeği sunulur mahalle komşuluk ilişkilerinin en gözde sokağı yüzyıllara ait bir geçmişi var burdaki ekmekçi fadime ablayı zeynep bacıyı güllü ablayı Ali dayımızı bu sokaklarda uzaklaşması onlar için acı bir feryattiŕ devletimizden istediğimiz toki bu yıkılan evlerin yerine tekrar yatay mimarisi olan evler yapması veya faizsiz kredi vererek herkesin tapulu yerinde evlerinin yapmasıdır yoksa kültür abidesi komşuluk mahallelik yok olacaktır devlet büyüklerimize saygıyla arz ederim saygılarımızla.

1. Nuran Erdoğan önkür 21.05.2020 19:16
    21.05.2020 19:16
    Bu videoyu izleyen tüm büyüklerinden ricam videoyu sonuna kadar izleyelim ve bu konuda duyarlı olalım en kısa zamanda sizler tarafında verilecek karar halkın yararına olması dileğiyle
  2. Mehmet min ö. 16.05.2020 22:49
    16.05.2020 22:49
    ...
  3. Gürsel Kılıç 16.05.2020 11:20
    16.05.2020 11:20
    İlgili idareciler sessiz kalmayalım lütfen.

Malatya, Türkiye