Lgs A kitapçığı Türkçe 7. Soru İtirazı imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Muzaffer BİMAY
18.06.2019 Batman , Türkiye

Lgs A kitapçığı Türkçe 7. Soru İtirazı

1 Haziran günü gerçekleştirilen LGS sınavı, A kitapçığı, Türkçe 7. Soruda bir hata mevcuttur.  Soruda A şıkkında tanınmış markalarda yeni tasarım genişlik, keskin çizgiler kaza önlemede, göz alıcı renkler ise - özellikle beyaz renk güneş ışığını bol alan, sıcak yerlerde aracı korumada etkin bir rol üstlendiği için müşteriye fayda sağlamaktadır. Ayrıca soruda tanımlanan miyopluk uzağı net görememektir. Ama A şıkkında bahsedilen özellikler tamamen gelecek vadeden yeniliklerdir. B şıkkında bahsedilen nitelikler ise tamamen üründen çok hizmet nitelikli olup her kargonun asli görevidir. Ayrıca yeni bir tasarımdan bahsedilmediği için yeni bir ürün ortaya konmamaktadır. Bu yüzden cevabın B şıkkı olması gerekir. Soruda A şıkkında tanınmış markalarda yeni tasarım genişlik, keskin çizgiler kaza önlemede, göz alıcı renkler ise - özellikle beyaz renk güneş ışığını bol alan, sıcak yerlerde aracı korumada etkin bir rol üstlendiği için müşteriye fayda sağlamaktadır. Ayrıca soruda tanımlanan miyopluk uzağı net görememektir. Ama A şıkkında bahsedilen özellikler tamamen gelecek vadeden yeniliklerdir. B şıkkında bahsedilen nitelikler ise tamamen üründen çok hizmet nitelikli olup her kargonun asli görevidir. Ayrıca yeni bir tasarımdan bahsedilmediği için yeni bir ürün ortaya konmamaktadır. Bu yüzden cevabın B şıkkı olması gerekir.

1. Turkısh life 11.06.2019 19:18
    11.06.2019 19:18