KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU imza kampanyası

Kampanyayı başlatan MAHMUT SARSAL
29.02.2020 Adana , Türkiye

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen imzalayalim ve paylasalim

1. Furkan şahin 13.02.2020 11:37
    13.02.2020 11:37
    İllaki lazım. Baklalı gereksiz, saten organize sanayiye yakın.
  2. BAYRAM KILIÇ 03.02.2020 21:14
    03.02.2020 21:14
    Çok gerekli en kısa sürede yapılmalı
  3. Kulas solgun 23.01.2020 11:56