KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU imza kampanyası

Kampanyayı başlatan MAHMUT SARSAL
08.12.2019 Adana , Türkiye

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen imzalayalim ve paylasalim

1. Ummuhan cirit 07.12.2019 08:27
    07.12.2019 08:27
    Geç kalınmıs yapılanma
  2. Sebahat donmez 02.12.2019 16:15
    02.12.2019 16:15
    Lütfen rica ediyoruz
  3. Ayhan yüksel 01.12.2019 16:13
    01.12.2019 16:13
    Olumlu olacagina inanıyorum.. bu kampanyayi başlatan degerli kardeşim mahmut sarasal a ayrıca şükranlarimi sunuyorum. Saygıyla ,,,

Adana, Türkiye

${error.firstName}