KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU imza kampanyası

Kampanyayı başlatan MAHMUT SARSAL
19.09.2020 Adana , Türkiye

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen imzalayalim ve paylasalim

1. Erkan yılmaz 14.04.2020 00:16
    14.04.2020 00:16
    Kesinlikle bağlantı yapılması gerekiyor. Beldeye ulaşmak d400 ile her geçen gün zorlaşıyor. Otoban bağlantısı ile beraber bölgede istihdam dogacaktir. Organize yanında olmasi isverenleride rahatlatacak ve işyerine aidiat duygusunu kuvvetlendirecektir. İnşallah en kisa surede olur
  2. Durdane durna 12.03.2020 13:19
    12.03.2020 13:19
    Köye gelip gidisimiz zor oluyor otoban köye bağlanırsa 15 dk sürüyor şart bağlantı
  3. Furkan şahin 13.02.2020 11:37
    13.02.2020 11:37
    İllaki lazım. Baklalı gereksiz, saten organize sanayiye yakın.

Adana, Türkiye

${error.firstName}