Engelli Sömürüsüne Dur De ! imza kampanyası

04.08.2020 İzmir , Türkiye

Son günlerde giderek yaygınlaşan ‘Engelliler yararına tiyatro bileti’ dolandırıcılığının arkasında bir ‘saadet zinciri’ yatıyor. Vatandaşları telefonla arayıp, tekerlekli sandalye alınacağı ya da solunum cihazı alınacağı yalanıyla tiyatro bileti satan organizasyonun bu faaliyeti buzdağının görünen yüzü…Asıl tezgah ise çağrı merkezleri üzerinden döndürülüyor. Kandırılan vatandaşları arayarak 60 ya da 75 TL karşılığında kayıtsız biletleri satan kişilerin bağlı olduğu adres ise çağrı merkezi sahibi patronlar. Yukarıda Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına yapmış olduğumuz ihbarı okumanızı,dolandırıcılar ve bu işe aracı olanlar hakkında açılacak olan davaların bizlerle beraber takipçisi olmanızı diliyoruz. Ülkemizde bulunan bazı kurum ve dernekler maalesef suistimal edilmeye çok müsait. Evrensel Kültür ve Eğitim Derneği olarak; vicdanlarının sesini dinleyip dernek ve vakıflardan desteklerini esirgemeyen dostların,duygularının sömürülmesine asla müsaade etmeyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Kampanyamızı imzalayarak mağdur olan vatandaşlarımın hakkını,bizlerle beraber savunabilirsiniz.

1. NİSA NUR ÇAĞLAYAN 03.08.2020 18:40
    03.08.2020 18:40
    Şu mübarek günde Allah'tan belalarını bulsunlar inşallah.
  2. çiğdem çiftci 30.07.2020 12:42
    30.07.2020 12:42
    ALLAH BELALARINI VERSİN
  3. rümeysa bilgin 29.07.2020 15:39