EXO Türkiye'de Konser Yapsın imza kampanyası

exo l bu kampanyayi baslatti.

Merhaba! Uzun zamandır EXO konseri için Türk Şirket arıyorduk, ve bulduk. Yapmanız gereken önemli TEK bir şey var! EXO'nun konser vermesini istiyorsanız imzalamak, çünkü şirket bizden kesin sayı istiyor!!

KONSER FIYATLARI:

Kesin olmamakla birlikte sayımız ne kadar çok olursa o kadar ucuzlaşır. Ve her bütçeye göre ayarlanmaya çalışılır.

YETERINCE OY TOPLANILIRSA KESIN GELIRLER MI?

1) Yeterince kitleye ulaşamazsak (minimum 25Bin imza olmalı.) konser alanını dolduramayacağımızdan sponsor kabul etmez.

2) Eğer sponsor yeterince imza toplarsa şirketle konuşabilir. Fakat şirketin (SM'in) kabul etmeme ihtimali var. EXO daha Avrupa ülkelerinde düzgün konser vermediği için cevabını bilemiyoruz. Ama eğer kabul edememe Durumu olursa sponsor diğer Avrupa Ülkelerinin şirketi ile anlaşıp toplu turne düzenleyebilir.

SPONSOR OLAN ŞIRKET'IN ISMI NE?

Şirket'in başında olanlardan birini tanıyan EXO-L'imiz daha yetişkin olmadığı için şirket ismini söylememektedir. Fakat bu şirket Tarkan gibi isimlerle çalışmış bir şirket ve yurtdışında da çalışmakta. Ayrıca kampanya gerçekleşmeme olasılığında Türkiye'nin itibarı için şirketin ismi gizlidir.

BU ENGELLERE RAĞMEN AZIMLE YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOKTUR EXO-L. TEK YAPMANIZ GEREKEN OY VERMEK. NE OLURSA OLSUN OLUMSUZ DÜŞÜNMEMEK VE HER IHTIMALE KARŞI IMZALAMAK GÖREVIMIZ! FIGHTING!!!

Not :

Sorularınız varsa İnstagram'dan @exooreal ve @baekyeolist_exol sayfalarına danışabilirsiniz.

Ne çok umutlanın diyoruz ne de hiç umutlanmayın diyoruz. Ancak hiç olmamış bir şeyi gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar hiç bu işe gönüllü sponsor bulamamışken artık arkamızda bir sponsor var!! Sizden tek isteğimiz küçük bir imza. İmza isteyerek çıkar yapmıyoruz. Hatta lütfen 1 kişi 1 hesaptan oy versin sadece. O yüzden imzalamak konusunda lütfen bize inanın

5311 Yorum

1. Naz Boyugür
    18.05.2019 07:53