Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. Sınıf tıp öğrencilerinin ÖĞRENCİ olması imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Tıp öğrencisi
04.04.2020 Sivas , Türkiye

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız :

“Sevgili öğrencilerim

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre üniversitelerimiz 16 Mart 2020’den itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiştir. “

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü :

Sevgili öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre tüm eğitim programlarında (ön lisans - lisans - lisansüstü - formasyon eğitimi ve staj uygulamaları) 16 Mart 2020 den itibaren 3 hafta süreyle iptal edilmiştir.

şeklinde açıklama yapılmış olup biz Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 6 . Sınıf öğrencileri olarak yukarıda parantez içinde verilen lisansüstü eğitim programı içinde  yer aldığımızdan dolayı zorla çalıştırılmamıza, iş gücümüzden faydalanılmasına,  haklarımızın yok sayılmasına  şiddetle karşıyız ve bu tatil hakkımızı kullanmak istiyoruz .

14 Şubat 2020 de Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tüm eğitim programlarında (ön lisans - lisans - lisansüstü - formasyon eğitimi ve staj uygulamaları) 1 gün tatil vermesine rağmen bizler göz dağı verme tehdit etme vb. durumlarla karşılaşıp tatil hakkımızı kullanamadık. Yine aynı tutumla karşılaşmak istemiyoruz. Dünyanın içinden geçtiği pandemi ve ülkemizde alınan tedbirler doğrultusunda, olası bulaş yollarını engellemek adına alınan bu kararda biz 6. sınıf öğrencileri olarak maskelerin dahi bizlerden saklanılması şartları altında Cumhurbaşkanlığının bize hak gördüğü tatilin elimizden çekip alınmasına göz yummak istemiyoruz.

1. Saliha saltık 13.03.2020 11:45
    13.03.2020 11:45
    Tıp öğrencileri tatil edilsin
  2. Betül Çalışkan 13.03.2020 07:48
    13.03.2020 07:48
    Hala diplomamizi almadigimiza göre öğrenciyiz ve tatil hakkımızı kullanmak istiyoruz.
  3. Yeşilkafa tayyip . 13.03.2020 07:18
    13.03.2020 07:18
    Tatil olunca çok güzel oluyor.

Sivas, Türkiye

${error.firstName}