CEP TELEFONLARINDA KREDİ KARTINA YASAK (HAKSIZ REKABET) imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Soner uyumaz
22.09.2019

CEP TELEFONLARINDA KREDİ KARTINA YASAK (HAKSIZ REKABET)

ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA

Cep telefonu satışı yapan esnaflar olarak 1 şubat 2014 tarihinden itibaren malesef çok büyük bir haksız rekabet içerisindeyiz,gelen yasa ile cep telefonlarında kredi kartına taksit yasak ibaresi var ve bu sadece küçük esnafı etkiliyor.Büyük firmaların yaptıkları satışlarda yine banka üzerinden kredi kullandırılarak gerçekleşiyor,aradaki tek fark yalnızca plastik bir kartın kullanılması,bankalarla küçük esnaflar olarak böylebir kurumsal çalışma imkanlarımızında önü maalesef kapalı,çıkan bu yasa sadece Teknosa,vatan,media markt ,oparatörlerin satışını ve bankaların faiz kazancını artırıyor,cep telefonu satışında kredi kartına taksit imkanı sağlanırsa bankalar yerine esnafımız kazanır vatandaş faiz ödemez kredi faizlerinde de azalma olur, cep telefonu almak isteyen müşteriler bahsettiğim büyük firmalarda mağaza yetkilileri tarafından mağazanın içindeki mobil banka şubesine yönlendiriliyor.Bankalarda 10 dakika içinde krediyi onaylayarak kredi kartına taksit yapılmayan cep telefonu satışı için 12 ay vadeli kredi verebiliyor yasa cep telefonlarına taksit yasak olarak çıksaydı kimse bu konuda mağdur olmazdı,bahse konu olan büyük firmalar zaten 6 taksite düşmesini bile kabullenmeyip yaptıkları itirazlar sonucu 12 ay taksit sayısına tekrar çıkardılar.Biz küçük esnaflar olarak cep telefonlarında kredi kartına taksit yasak kanununun düzeltilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz

1. mehmet naci güneş 07.09.2019 18:13
    07.09.2019 18:13
    adi üstünde haksız rekabet
  2. Serkan bey 07.09.2019 16:41
    07.09.2019 16:41
  3. Mahir çiçek 12.07.2019 15:56
    12.07.2019 15:56
    Cep telefonlarına taksit açılmasını istiyorum müşteriler artık bıktı

${error.firstName}
${error.lastName}