Beylikdüzü Büyükşehir ortaokulu ‘nun son yıllarda tüm çehresini değiştiren , öğrenci ve velilerinin tarafından çok sevilen Yücel müdürümüz Covid’e yenik düştü.Adının yaşatılması , okuluna olan katkılarının ilerki nesiller tarafından da hatırlanabilmesi için; okulumuzun adının Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu olarak değiştirilmesini istiyoruz.Desteklerinizi bekliyoruz. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Ahmet Saraçoğlu
19.06.2021 İstanbul , Türkiye

Eğitim , sanat ve spor alanında Beylikdüzü Büyükşehir ortaokulu’na yaptığı katkılarla tüm çehresini değiştiren,öğrenci ve velileri tarafından çok sevilen Yücel müdürümüz ; Covid-19 pandemi döneminde dahi işinin başından ayrılmayarak görev şehidi olmuştur. Adının yaşatılması, okuluna olan katkılarının gelecek nesiller tarafından da hatırlanabilmesi için; merhum Yücel Akkaş’ın canla başla görev yaptığı okulumuzun adının Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu olarak değiştirilmesi siz değerli büyüklerimizden ricamızdır. Desteklerinizi bekliyoruz. İmza kampanyasına lütfen destek olalım.

1. Naciye 08.06.2021 16:27
    08.06.2021 16:27
    Destekliyorum
  2. Ufuk Cetinkaya 06.06.2021 03:38
    06.06.2021 03:38
    Değerli hocamızın isminin okula verilmesini destekliyorum.Mekanı cennet olsun.
  3. Ayşe güzel 06.06.2021 03:36
    06.06.2021 03:36
    Yeri dolmayacak bir insan Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun müdür bey seni cok özleyeceğiz

İstanbul, Türkiye